2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Slm bn uzun protokol olacagim bu ayin 16 adet oldum adetin 21.gununde baslicaz temmuz sonu agustos basi sevinlicli haberimi veririm insallah bidr uzun protokol olanlar toplam kac gun surdu acaba

benimde desolettin bitmesine 4 gün kaldı hapın bıtımı yanı 21.gun doktora gidicem..

daha önce olursam adetım daha önce gidicem doktora bakalım hayrolsunnn işlerimiz rast gitsin

bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaslar

Selam arkadaslar benimde tedavim ertelendi...haziranda yaltiracaktim amaa agostos bayramsan sonraya kaldi.....26yumurta toplandi10tanesi dollenmis...amaa sanirim ven ohss old karnimm sis...progesteron yuzunden ertelendii benimki suanda adana merkezdey sirami bekliyorim... muane olcamm

Yawyaw muayene sonucu doktor ne dedi.Bu arada embriyolar ne durumda.Hiç moralini bozma.Bu forumlarda pko lu olupta tüp bebek ile gebe kalan çok kişi okudum.Emin ol moral vermek için söylemiyorum.Gerçekten okuduklarımdan çıkardığım sonuç.

Merhaba ben de tedaviye temmuzda başlayacaklardanım. Ankara Anatolia Hakan Bey. Doğum kontrol haplı uzun protokol.

Merhaba,

Klinik ve doktor hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ? Bende orda düşünüyordum önce.Yaş kaç? kaçıncı demen? Şu anda ne tür ilaç kullanıyorsun ? Tşk,

Arjinim ohss sayilmazmisim hafif su toplanmis....5 tane 1 kalite emriyo beni bekliyomus 4 hucreylimis simdilik adetin 2.gunu dogum kontrole basliyom yumurtakrimi baskilamak icin sonra adet olcam ve transferim yapilacakmis. Guzek sozlerin icinn cokk saol senin tedavi okumsuz sanirimm

Belkide böyle daha iyi olacaktır.Rahim bir ay boyunca dinlenecek.Kendini toparlar.Kullandığımız hormon ilaçlarının bir sürü yan etkisi var.Dondurulmuşta süreç çok kolay.Ben üç defa gittim sadece ve hiç iğne vermediler sadece hap.Bu arada canım bende şubattaki negatif denemeden sonra çok umutsuzdum. Dün 6. günümdü dayanamadım test yaptım.Sonuç 25,8 çıktı.Hala sevinemiyorum.Belki dış gebelik veya kimyasal gebeliktir diye.

masallahh canim çokkk sevindim alah tamamınıı erdirirsinn..........dıs gebelikk dill merak etmee 6.gün icin deger güzel......ben bisi sorcamm simdii benim 5 tane dondurmuslar yaa onlarin gelişimii allah korusun durrumuu yada artıkk o korku bittiimii

Canım eğer dondurulduktan sonra gelişimleri devam etmediği için sorun olmuyor.Ama transfer etmeden önce çözerken bazı embriyolar çözülmeye dayanmıyor.Benimkiler blast olduğu için çözdükten hemen sonra bekletemediler transfer ettiler.Sanırım seninkiler 3. gün. Duruma göre ya hemen transfer ederler yada bekleyip 4. veya 5. güne kadar gelişimlerini izleyip en iyilerini transfer ederler.Embriyonun durumu ve sayısına göre hareket ediyorlar.Birde seninkileri nasıl dondurdular.5 ini aynı yerde mi.Yoksa ayrı ayrı mı dondurdular.Buda önemli.Çünkü embriyolar çözülünce tekrar dondurulamıyorlar.

Son düzenleme:
slm kızlar doktordan geldım bende ...

adet olunca 2-3 gun tekrar gidicem kist kontrolum var

kiste neden olan hormonum 9.57 çıkmış doktor hanım bunu düşültmek için desolett vermiş (bu arada doktorumda demıyor sende kıst var dıye ben benım dosyama bakan hemşireden öğrenıyıorum neyseeee )

bugun son içicemmmişte..insallah geçmiştir kist mist kalmamıştırrr...

bu kistlerin yuzunden tedaviye başlatmıyor doktorlar..

arjinimm sevindimm inankii cevabina cünküü insanini derdi bitmiyoo daha hamile kalmadan bu seferde transferim iptall olurmuuu emriyoların gelişimii dururmuu diye atıpp tutuyorum.......söyle bisi dedii labarantt transferden 1 gün önce dogall ortama bıracakacagim gelişimine bakacagim dedii..tam nededii anlamadim tabii buarada 5ide aynniii merkezde donduu.......

Laborantın dediğinden benim anladığım canım çözüp hemen transfer etmeyecekler.Çözüldükten sonra gelişimine bakacaklar öyle transfer edecekler.Eğer iyi gelişim gösterirlerse 5. güne beklerler.Eğer gelişimleri riskli ise şansı arttırmak için hemen transfer ediyorlar.Canım aynı merkezde dondurulduklarını ben anladım.Benim sormak istediğim bazen 2 şer yada 3 er tanelik gruplar şeklinde ayrı tüplerde donduruyorlar.Böyle durumlarda 1. dondurulmuş transferinde tutmadığında diğer tüpü çözüp onlarla ikinci bir şansın olabiliyor.

tammda böylee dedii bravoooo 5.günü transferii ypabilirim dedi........maleseff öbürü hakkında bilgimm yokk ama gidersemmm sorcamm

Selam,

Halen hasta olmadım ya biraz gecikti.Estrofem e devam et dediler.Tekrar aldım kullanıyorum.Ama 2-3 güne kadar olurum diye düşünüyorum.Olsamda iğnelere başlasak sabırsızlanıyorum:)))))))

Kızlar merhaba nasılsınız benim haziran ayında tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim ctesi dr ile konuşacağız bakalım neler olacak benim yumurta rezerv azlığı sorunu var cok tüp bebek denemem oldu ama ya yumurtam boş çıkıyordu yada büyümüyordu sadece 2 kere transfer aşamasına gelmiştik kaliteler düşüktü tek emb olmadı ben suan sadece biostreon kullanıyorum bakalım gelişmeleri sizlerele paylaşırım

Zamanı geldiyse inş bu ay olur tez kavuşuruz hepimiz bebeklerimizle acıbadem kadıköy tayfun bağıs ile devam ediyorum rabbim hiçbir kadının kucagını boş bırakmasın

inşaalhh bizlwerde kavusuruz bebeklerimizee....benim transfer ertelendii ama ben nezaman adet olurum acabaa 10 gün dediii doktor...off olmakk istiyom şiştimm

kizlaaaar sonunda bugun adet oldum ilk defa adet olmayi dort gozle bekledim ve adet oldum diye sevindim cunku bir an once tedaviye tekrar baslamak istiyorum adetimin 3.gun hapina baslamami istedi doktorum hapin gunude lucrin ignelerime ins bu sefer yarim kalmaz dualarinizi bekliyorum rwbbim hepimizin yqrdimcisi olsun

Ayyy bende istiyorum aman allahım istediğim şeye bak adet olmayı bu kadar isteyeceğime inanmazdım hadi bismillah hayırlısı ile başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…