- Konu Sahibi karauslu34
-
Selam arkadaslar benimde tedavim ertelendi...haziranda yaltiracaktim amaa agostos bayramsan sonraya kaldi.....26yumurta toplandi10tanesi dollenmis...amaa sanirim ven ohss old karnimm sis...progesteron yuzunden ertelendii benimki suanda adana merkezdey sirami bekliyorim... muane olcamm
Merhaba ben de tedaviye temmuzda başlayacaklardanım. Ankara Anatolia Hakan Bey. Doğum kontrol haplı uzun protokol.
Yawyaw muayene sonucu doktor ne dedi.Bu arada embriyolar ne durumda.Hiç moralini bozma.Bu forumlarda pko lu olupta tüp bebek ile gebe kalan çok kişi okudum.Emin ol moral vermek için söylemiyorum.Gerçekten okuduklarımdan çıkardığım sonuç.
Arjinim ohss sayilmazmisim hafif su toplanmis....5 tane 1 kalite emriyo beni bekliyomus 4 hucreylimis simdilik adetin 2.gunu dogum kontrole basliyom yumurtakrimi baskilamak icin sonra adet olcam ve transferim yapilacakmis. Guzek sozlerin icinn cokk saol senin tedavi okumsuz sanirimm
Belkide böyle daha iyi olacaktır.Rahim bir ay boyunca dinlenecek.Kendini toparlar.Kullandığımız hormon ilaçlarının bir sürü yan etkisi var.Dondurulmuşta süreç çok kolay.Ben üç defa gittim sadece ve hiç iğne vermediler sadece hap.Bu arada canım bende şubattaki negatif denemeden sonra çok umutsuzdum. Dün 6. günümdü dayanamadım test yaptım.Sonuç 25,8 çıktı.Hala sevinemiyorum.Belki dış gebelik veya kimyasal gebeliktir diye.
masallahh canim çokkk sevindim alah tamamınıı erdirirsinn..........dıs gebelikk dill merak etmee 6.gün icin deger güzel......ben bisi sorcamm simdii benim 5 tane dondurmuslar yaa onlarin gelişimii allah korusun durrumuu yada artıkk o korku bittiimii
Canım eğer dondurulduktan sonra gelişimleri devam etmediği için sorun olmuyor.Ama transfer etmeden önce çözerken bazı embriyolar çözülmeye dayanmıyor.Benimkiler blast olduğu için çözdükten hemen sonra bekletemediler transfer ettiler.Sanırım seninkiler 3. gün. Duruma göre ya hemen transfer ederler yada bekleyip 4. veya 5. güne kadar gelişimlerini izleyip en iyilerini transfer ederler.Embriyonun durumu ve sayısına göre hareket ediyorlar.Birde seninkileri nasıl dondurdular.5 ini aynı yerde mi.Yoksa ayrı ayrı mı dondurdular.Buda önemli.Çünkü embriyolar çözülünce tekrar dondurulamıyorlar.
arjinimm sevindimm inankii cevabina cünküü insanini derdi bitmiyoo daha hamile kalmadan bu seferde transferim iptall olurmuuu emriyoların gelişimii dururmuu diye atıpp tutuyorum.......söyle bisi dedii labarantt transferden 1 gün önce dogall ortama bıracakacagim gelişimine bakacagim dedii..tam nededii anlamadim tabiibuarada 5ide aynniii merkezde donduu.......
Laborantın dediğinden benim anladığım canım çözüp hemen transfer etmeyecekler.Çözüldükten sonra gelişimine bakacaklar öyle transfer edecekler.Eğer iyi gelişim gösterirlerse 5. güne beklerler.Eğer gelişimleri riskli ise şansı arttırmak için hemen transfer ediyorlar.Canım aynı merkezde dondurulduklarını ben anladım.Benim sormak istediğim bazen 2 şer yada 3 er tanelik gruplar şeklinde ayrı tüplerde donduruyorlar.Böyle durumlarda 1. dondurulmuş transferinde tutmadığında diğer tüpü çözüp onlarla ikinci bir şansın olabiliyor.
Kızlar merhaba nasılsınız benim haziran ayında tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim ctesi dr ile konuşacağız bakalım neler olacak benim yumurta rezerv azlığı sorunu var cok tüp bebek denemem oldu ama ya yumurtam boş çıkıyordu yada büyümüyordu sadece 2 kere transfer aşamasına gelmiştik kaliteler düşüktü tek emb olmadı ben suan sadece biostreon kullanıyorum bakalım gelişmeleri sizlerele paylaşırım
Zamanı geldiyse inş bu ay olur tez kavuşuruz hepimiz bebeklerimizle acıbadem kadıköy tayfun bağıs ile devam ediyorum rabbim hiçbir kadının kucagını boş bırakmasın
inşaalhh bizlwerde kavusuruz bebeklerimizee....benim transfer ertelendii ama ben nezaman adet olurum acabaa 10 gün dediii doktor...off olmakk istiyom şiştimm
kizlaaaar sonunda bugun adet oldum ilk defa adet olmayi dort gozle bekledim ve adet oldum diye sevindim cunku bir an once tedaviye tekrar baslamak istiyorum adetimin 3.gun hapina baslamami istedi doktorum hapin gunude lucrin ignelerime ins bu sefer yarim kalmaz dualarinizi bekliyorum rwbbim hepimizin yqrdimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?