2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bugün 2. iğnemi olacağım. Karnım ağrıyor birazcık.Sabahtan hormon testlerimi yaptırdım normaldi.Muayene oldum.İnşallah herşey yolunda gider.

selam kızlar
bugün benim ilk kontrolum vardı ve tedavi şekli belli oldu kısa protokol gonal f yi 150 olarak vurulacam günde birde folic asit ve glukophage başladı..sperm azlıgı ve morfolojiden sonra pko da çıktı ya bunada çok şükür.. bakalım...hakımızda hayırlsı..
kısa protokolde kaç gün sürüyo tedavi?perşembe tekrar kontrolum var

günaydinn.................adet olmayıı halal bekliyorumm yaa hemen dogum kontrol ilacina baslayimm......bebelerim benii bekliyooo oracıkta filologg sana bişii sorcammmmmmmmmmm
sorr cnmmm tabii...

Kızlar beni de ekleyin listeye, ben de reglimle birlikte başlıyorum inşallah 2 hafta içinde :)

benim sorunum çikolata kisti, zaten bir kez de ameliyat oldum allaha şükür eşimde sıkıntı yok. 26 yaşındayım ve ilk denememiz olacak. Halit Fırat Erden Acıbadenm Maslak'ta yapacak. Çok heyecanlıyım :)

inş canım hakkında hayırlısı eminim adet olmayı hiç bukadar istememişsindir..ben öyleydi.çok şükür oldum dün ve bugün 7 dak sonra ilk igne mi olacagım..aslında igneden deli gibi korkarım ama yapacak bişe yok sanırsam..hakkımızda hayırlısı deyip sıgınıyoruz mevlama.. benim içinde BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.yaklaşık 3 hafta sonra yapılacak transferim.
dondurulmuşlarla yola çıkıyoruz.hadi bakalım

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin vurunduğun iğneler göbüşüne can olsun insallahh

Iskorpit hoşgeldin..hakkımızda hayırlısı bende ilk iğnemi vurundum canım acıyormuş..mevlam hepimize dayanma gücü ve sabır versin inş..

Cuma gunu ılk muayenem ıcın gıdıyorum tup bebek merkezıne bende pko var ya kılo aldım halıyle kılo ver gel der erteler dıye korkuyorum offfff kaldı 4 gun

seninle aynı durumdayım canım bende bugün başladım gonal F 150 şimdilik 4 gün Cuma'ya tekrar gideceğim doz ayrlaması yapılacak tekrar bir şey soracağım iğne yerin morardı mı? benimki morardı da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…