2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım gerçekten de bir an evvel olsun diyorum :)

çok dindar bir insan değilim ama bu durum sanırım beni Allah'a yakınlaştırdı, bilmiyorum... Hayırlısıyla hepimiz için yasin okumaya başlayacağım. Regl olmama 1,5 - 2 hafta var.

merhaba arkadaslar, dün 1.tüp bebek denemesinin sonucunun negatif oldugunu öğrendim... fatihde diyanet vakfı 29 mayıs hastanesinde tedavi olduk, eşimin sperm sayısı az.. bende herhangi bi problem yok, 4 tane embrio vardı işte 1 tanesini vermişlerdi ama olmadı malesef...şimdi diğerlerini mi uygulasak yoksa yeniden yumurtalıklarımı mı alsalar bilmiyorum ? çünkü diğer 3 tanesi için embrio uzmanı orta sekerli demişti durumları için,bide 2.denemeye ne zaman başlasak bizim için iyi olur? ben hemen ramazan dan sonra baslayalım diyorum ama kararsızım...

aynen yaa, resmen işe odaklanamıyorum :)
sürekli aklımda ... Esas transfer sonrası bekleme süreci geçmek bilmeyecek , nasıl vakit geçireceğiz bilmiyorum.

Eger iğne olduysan bir ay ara vermeyi söylüyorlar drlar doğal süreçte ilaçsız iğnesiz olursa ara vermene gerek yok embiryoların durumunu dr ile konuşman gerek onlar yönlendirmeyi daha iyi yapıyorlar

Arkadaşlar benide ekleyebilirisniz.Gonol F 300 iğne oluyorum.Bugün 3 gün olacak cuma sabahı doktora gideceğim duruma göre devam edeceğiz.Yaş 44 Ankara Recai Pabuçcu ilk tüp bebek tedavim.Allahın izni ile hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inş.Sevgiler..

sürekli aklımda ... Esas transfer sonrası bekleme süreci geçmek bilmeyecek , nasıl vakit geçireceğiz bilmiyorum.

Ben geçen transferden sonra puzzle yapmıştım 1500 lük çok iyi gelmişti oyalamada birebir tavsiye ederim bu sefer gene alacağım yapacağım akşamlarıda kocanla çık yürüyüş yap daha rahat geçiyor süreç

Senin E2 kaç ?
benim dün itibariyle 985 idi.. Doktorum bana E2 yüksekliğinin OHSS ye yol açtığını söylemişti.
Zaten OHSS çok korkutuyor beni..

slm bende orda başlayacağım adet olmayı bekliyorum inşallah emeklerimiz cümlemizin boşa gitmez.

evet ya bende onu düşünüyorum transfer sonrası çok zor olacak ben kk ya kesin girmeyeceğim arkadaşlar üzgünüm...
o dönemde 1 hafta yıllık izin kullanacağım evdede yalnız olacağım bide annemde yok memelekete gitti zaten gitmesede kimseye söylemediğim için gel yanımda kal diyemezdim

nasıl geçecek zaman? bir kedim olsa ne güzel olurdu bu süreçte çok sevdiğim kedilerden de uzak kalmam gerekiyor

ayyy süper fikir aklınla bin yaşa! hemen puzzle siparişi vereyim internetten

Eger iğne olduysan bir ay ara vermeyi söylüyorlar drlar doğal süreçte ilaçsız iğnesiz olursa ara vermene gerek yok embiryoların durumunu dr ile konuşman gerek onlar yönlendirmeyi daha iyi yapıyorlar

teşekkr ederim, evet iğne oldum, inşl kendiliğinden olurda o acıları bi daha yasamayız, hepimiz için tüm isteyenler için dua ediyorum hep

evet ya , ben de kedi hastasıyım.. hatta geçen seneye kadar evde kedim de vardı ama öldü
sonra tedaviye başlayınca almadım da tekrar.. Evde arkadaş oluyordu bana.. transfer sonrası doktorum evde kalmana gerek yok dedi..
bütün gün bunu düşüneceksin daha zor olur senin için dedi.. O yüzden izin alıp almamaya karar veremedim ben.. Sen 1 hafta izin mi alacaksın ?

slm bende orda başlayacağım adet olmayı bekliyorum inşallah emeklerimiz cümlemizin boşa gitmez.

Hayırlı olsun arkadaşım.Siz Ankara damı oturuyorsunuz? Recai bey size ilaç verdi mi ? Ben 8 saatlik yoldayım ya uzaktan telefonla takip zor oluyor.Birde benim yaştan dolayı sıkıntılı.Sizin yaş kaçtı ?

Senin E2 kaç ?
benim dün itibariyle 985 idi.. Doktorum bana E2 yüksekliğinin OHSS ye yol açtığını söylemişti.
Zaten OHSS çok korkutuyor beni..

canım ben iğnelere yeni başladım dün 2. iğnemi vuruldum henüz kontrole gitmedim hiç perşembe günü gidicem perşembe günü ölçülür sanırım bence sen çok takma kafana bol bol su iç protein ağırlıklı beslen bişey olmaz Allah ın izniyle

Hayırlı olsun arkadaşım.Siz Ankara damı oturuyorsunuz? Recai bey size ilaç verdi mi ? Ben 8 saatlik yoldayım ya uzaktan telefonla takip zor oluyor.Birde benim yaştan dolayı sıkıntılı.Sizin yaş kaçtı ?

evet canım ankaradayım ben yaşım 34 benim bana gonal-f 450 verdi ama adet olmayı bekliyorum henüz başlayamadım iğnelere adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim.inşallah hepimize hayırlı olur benim 5. denemem .

ya canım çok üzüldüm.. bende patişimi 2011 şubatında aniden kaybettim aynen senin gibi bebek sebebiyle bir daha sahiplenmedim ama Allah kısmet ederse bebeğim olunca yine sahiplenmek istiyorum...

evet canım ben 1 hafta izin kullanacağım. zaten bu sene tatile gidemiyorum bu tedavi için herşeyi ortaya koyduk çünkü... evde dinlenirim... bana doktorum istirahat edersen iyi olur dedi ayrıca okuduğum bazı şeyler var istirahatin önemli olduğunu söylüyorlar transfer sonrası ne olur ne olmaz riske atmak istemiyorum ayrıca ben nerede olursam olayım onu düşüneceğim bu kesin en azından iş stresi yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…