2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslicim gece geç yatınca ancak kalktım kahvaltımı ettim, şimdi koca bir bardak çayımı aldım çalışmaya başlayacagım bugun evdeyim ama sürekli mail trafigi olacak, yani yine çalışmam laızm ooyyyyy

kolay gelsin sana da neslicanımm

herkese günaydın hatunlaarrr çalışmaya başlamadan bir size de göz kırpayım dedim şimdi çalışmalara geri dönüyorum. arada uğrarım buralara öperim herkesii

herkese günaydın hatunlaarrr çalışmaya başlamadan bir size de göz kırpayım dedim şimdi çalışmalara geri dönüyorum. arada uğrarım buralara öperim herkesii

günaydınlar herkeseeeeeeeee
bu hafta topiğimiz çok çok sakinn herkesin bi işi gücü var bu hafta herkes yoğun hepinizin işşleri kolay gelsinn
filizcim işyerinde sıkıntı vamış uff bune ya ne kadar stresli bi iş bu allah kolaylık versin sana inşlh bu sıkıntılar biter..
duygu cnm evinin işleri ne kadarda olsa bitmiyo dimi gelemediğine göre sana da kolay gelsin cnm benim
nesli menünü paylaş cnm bende bekliyorum ...
çeşmi cnm yoğun iş temponda sana bol enerjiler gelsin..
suna ve serap sizde bebişlerden fırsat buldukça geliyorsunuz asıl en tatlı zor iş de sizin hani
bana gelicek olursak bu hafta hep koşturmaca içindeyim babam gitti bendeydi gribim hala öksürükle devam ediyor spor yapıyorum menülerimi yazamadım akşam nete girip çıkıyorum sadece unutuyorum ama inşlh bugünden itibaren yazıcam tekrarr benden bu kadar hafta nın son iş günü umarım hafta sonu hepimiz güzelce dinlenirizzzzzzz

sabah: 2 dilim ekmek,5 zeytin,60 gr. beyaz peynir,yarım salatalık 2 küçük domates,maydanoz,5 adet kıvırcık,1 bardak süt,

ara: bi elma

öğle: 4 yk kaş. sebze yemeği,yarım su bardağı yoğurt,30 gr. tavuk haşlama,2 kaş.pilav,2 dilim ekmek

ara: kayınvalidemdeydim bi küçük pırasalı börek,şekersiz çay

akşam: yoğurt,4 kaş.sebze yemeği,2 dilim ekmek,2 kaş.pilav,30 gr. tavuk

ara: bi büyük armut

aktivite: 100 mekik , 40 dk.bölgesel spor,2,5 lt su,bi form çayı....

herkese iyi haftasonlarııı

herkes kendi telaşına düştü valla cemrem de olmasa topik sus pus olacak neyse ki benm işler salı günü bitiyor, sonrasında buralardayım, inşallah herkesin işler de yoluna girer de buralarda sohbetimize muhabbetimize devam ederiz yine olmadı cemrem le ikimiz kaynatırız bizde

merhaba cnm evet topik bayağı sessiz oldu herkes kendi telaşına düşünce buralara girmek zor oluyor olsun nasılsa buralar gene eskisi gibi sayflaarı ucurur
bende arasıra giriyorum bugün braz keyifsizim regly olucam o yüzden galiba kahvaltı bile etmedim yattım şimdi ara öğünmle nescafemi içiyorum gel birlikte içelim muhabbette ederiz
sen nasılsın bu arada işler hafifledi mi cnm yogun bi hafta geçirdin sende....

ayy çok geçmiş olsun canım yaa, regl ağrısı fazlasıyla çeken biri olarak anlıyorum snei ama keşke yine de biraz zorlasaydın kahvaltı konusunda, halsız düşme sonra, hastaydın da hem sen iyileştin mii

benim salı günü rahatlayacak işlerim, hatta bitecek diyebilirim, cumartesi de memleketime gidiyorum sevdiklerimle kavuşacagım oohhhh

ayy aklıma iyi getirdin neskafeyi bende bişeyler eksik diyordum gideyim kahvemi alaım hemen karşılıklı içelim

yaa regly benimde çok sıkıntılı geçer hemen hisssettirmeye başladı sıkıntısını
yok cnm öksürük kaldı hala öksürüyorum deli gibi boğazım acıyor bugün zencefilli bal karıştırıp içicem bakalım işe yarar mı başkada bişey kalmadı yapacak..
oh işler hafifilemeye başlıcak ne güzel ailene gitmek valla en büyük huzur aile ile geçen zaman oluyor
hadi kap gel kahveyi onsuz olmaz asla

kahveyi kaptım geldim

öksürük için zencefili bal en iyisi, ben zaturrenin öksürügünden öle kurtulmuştum nerdeyse

annem zaten yanımda benim, babamla da aram pek iyi deil o yuzden onu da çok dert etmiyorum da, kardeşim zor zamanlkar geçirdi yanında olamadım hiç birinde ona çok üzüldüm hiç olmazsa gidince onu telafi ederim biraz die baya iple çekiyorum gitmeyi

kahvelerde geldi
evet zaten son çare o kaldı inşlh işe yarar bende de :26:
anladım ama insan hep değer verdiği kişilerin yanında olmak istiyor umarım kardeşinle o gecen zmanaları telafi edersin hemde neşeli ve mutlu bişekilde ahh ben bile devamlı gidemiyorum aynı şehirde olmama rağmen
kardeşim nerdeyse doğum yapacak artık son günleri bi gidip yanında bile kalamadım artık ksıemtse doğumdan sonra kalırım aam insanın aklı hep orda kalıyor tl olmasa ne yaparmışızzz

ayy ciddenn telefon olmasa elimiz kolumuz olmazmış gibi geliyor bazen kardeşimle saatlerce konuşuyorduk yani bu donemde, dedim bari böle destek olayım

ayy evlendikten sonrası için aileye gidip gelme mevzu benim de kafamı kurcalıyor çok yani bu da mı düşünülür diyeceksin ama aynı şehirde olacak da olsak arabayla 20 dk falan mesafe olacak aramızda, ne sıklıkla gidip geliriz, o düzen nasıl oturur, artık kendi evimde misafir mi olacam falan bi sürü düşünce geziniyo aklımda

telefon icadı en büyük ve en ii icat zatenn
evet tel ile bari destek olayım diyor insan
yokcnm ya o kişiden kişiye değişiyor bak benim ,kızkardeşimin eşleri aynı sayılır bu gidip gelme mevzusunda ne yapalım zmanla alışıyor insan bide benim bababm çokkk fazla tutucuydu o yüzden fazla stres yaşamıyoruz kardeşimleama ablamın eşi hiçç öle değil hiç evde oturmasa niye evde değilsin demez keza abim de öle rahat tır onun da eşi o bi kader kısmet meselesi seninkide az biraz kendini gösterir inşlh senin sözlün öle biri olmaz çok sıkan çok herşeye karışan biri olmasın herşey kararında ama oda herkeste yok:26:

geçen gün konuşurken laf olsun die dedim tepemi attırma valla gider annemlerde kalırım evde yalnız başına durursun die en fazla 2 gün kalırsın fazlasına izin yok dedi sanki ondan izin alacakmışım gibi sonra da bi güzel fırçaladım çocugu aynı şehirde olacaz nie beni anneme gönderiyosun kalmaya, insan derki benim karım yanımdan ayrılamaz, beraber gider geliriz falan filan ben sana hayır dememek için demiştim dio bide garibim benim gibi delisiyle de uğraşmak zor

bak seni seniiisen çok uyanıksın cocuugu arada derede test ediyorsun olsun bence ii yapıyorsun yap tabi
ya o sana dediği gibi üzülme diye öle demiştir korkma bırakamz zaten yıllar geçtikçe birbirine o kadar alışıp bağımlı oluyor ki insan yani nereye gidersen git yanında sevdiğin olmayınca huzur bulamıyorsun ama zmanla
ilk zamanlar beni bıraksa aylarca gelemzdim eveama şimdi öle olmuyo 2 gün gitsem babama bekliyorum arasa da gel dese diye herkes sevddğiyle mutlu yaşasın da aşılmıcak engel yok inan ki yeter ki sevgi ve saygı olsun bide anlayış...
sen hakkından gelicen cocugun valla

ben çok çakalım yaaa

ya biz her konuyu konuşuyoruz onunla, ilişkimiz başladıgından beri aramızda hep mesafe oldu ama telefonda msj la iletişimimiz hiç kesilmedi şükür o da arada sorar böle akla zarar sorular tek çakal ben deilim yani ama işte her yonuyle tanımaya çalışıyourm, insan daha önce bi kere yanlış yapınca yeniden yanlış yapmamak için kat be kat daha fazla çabalıyor

benim teyzem çok kötü bir evlilik yaptı, hala da evli gerçi. o bana bişey sölemişti, ben onceden nişanlıyken, kafamda sorular vardı emin deildim falan. o zaman anlattı ilk bana evliliginde nelerle uğraştıgını ben hiç fark etmemişim o zamana kadar.

dedi ki " eğer kafanda soru işareti varsa onunla ilgili, acaba yapabilir miyim ben bu adamla diyosan, asla evlenme, bekle, kabul edebilecek misin adamın o huyunu die. varsın düğüne 3 gün kalmş olsun elalem ne der deme, senin ömrün söz konusu. erkekler asla değişmez, sen de bi süre sonra değiştigin için ona mecbur oldugun için kendini suçlarsın, kendine bunu yapma "

bu konuşmayı hiç unutmam yani, o yuzden şimdi kafamda hiç bi soru işareti olmasın istiyorum, onun için de bazen sabrını deniyorum ama olacak o kadar artkk

haklısın evet hiçbi erkek değişmez ona bende katılıyorum sadece yaş geçtikçe biraz daha az huyları azalır ondan başka bişey değişmezz...çok doğru hayat bi günlük iki günlük değil ki heemn olmadı bırak başak yere geç olmayacağı için enine boyuna ölçüp tart cnm sen kendin için doğru olanı bilen tek kişisin..

evlilikte sıkıntı hiç bitermi öenmli olan atlatabilmek umarım teyzeninde bundan sonrası güzel olur cnm
siz iki çakal herşeyi iyi idare edersiniz bana öle geliyo sen onun çakallığını anlar oda senin çakallığını anlar böle ortayı bulursnuz

teyzemin durum farklıydı biraz, işin içinde şiddet falan da vardı, o düzeldi şükür. ama işte yaşananlar ne kadar unutuldu onu sormak lazım

zamanla insan alışıyor birbirine, anlaşabilecegin bir insansa orta yol bulabiliyorsun zaten, genelde erkekler daha baskıcı olur. ben eski nişanlımla yaşadıklarımı anlatsam var yaa nasıl güvenebiliyorsun yeniden başkasına dersin, ama emrah kandırdı işte beni, güvendirdi kendine

ayy cemrem seni de tutuyorum böyle ama evli insanlardan tavsiye almaya bayılırım ben o yuzden sorayım sana. bu ara emrah regl döneminde midir nedir herşeye alınıyor en son dün patladım artk, saçmalıyosun die bi silkenelndi kendine geldi gibi ama acaba erkeklerinde böle dönemleri var mı

teyzenin durumu dediğin gibi daha zor zaman inşlh güzel şeylerle untutrur o günleri teyzene..
ayy cnm aman bırak o eski insanı ne yaptıysa zaten kendi de görür hiçç üzüle deymeyen biriymiş demekki....
kız erkeklerin regl dönemi heppp var aslında oda iş yerinde bişey olur eve ister sitemez yansıtır, bişeye kızmıştır haberin yoktur onu fark ettirmeye çalışır, onun yok dediğine sen evet dersin bakarsın ki huyu hemen değişir,aslında erkekleri anlmak zor değil onların belli kalıpları var bizim gibi değilelr asıl bizi anlamak zor hekkaten de..
onların istediği onların gönlüne hoş gelen şeyleri yapmak,sevdiğini onlara heppp göstermek,bide evi reisiymiş gibi hissettirmek onlara yetiyor..
ama bize yeter mi sevgi isteriz şefkat isteriz,bişey hemen olsun isteriz,o ayakkabı o canta o takı hemen gidip alalım ,
bizler hep ben ben deriz yani bazen aslındA ANLICAN ERKEKLERİN SUYUNA HUYNA GİDİNCE ÇOKKK UYSALLARDIR
da oda hep olmuyor işte o dengeyi de gene kadınlar sağlıyor ...benim şahsi fikrim bu yönde umarım açıklayıcı olmuştur:26: