- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.201
veee haftalar sonra menümm
sabah:2 dilim ekmek,30 gr.çökelek, 20 gr. kaşar peyniri,3 çeri domates,maydanoz,şekersiz çay,5 zeytin
ara: bi mandalin
öğle:bi kase tarhana çorbası,bi köfte,bol limonlu salata bi tatlı kaş. zeytinyağlı olarak, 6 yk kaş. ev makarnası, 2 kaşığı 1 dilim ekmek
yerine koydum . 4 yk kaş. pırasa,yarım su bar. yoğurt
ara: 40 gr. kuru kayısı
akşam: bi kase ev makarnası, bi bardak ayran, aslında akşam sırf makarna yedim az ama dayanamadım niye bilmem başkada bişey
yemedim üstüne
ara: 3 adet prengls cips,şekersiz çay
aktivite: 2 lt su spor yapamadım ama yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar... yarın görüşmek üzere.....
cnm üzme kendini sen neleri göğüs germiş de bu günlere gelmişsin sıkıntılar seni yıldıramazzzzzzzzzzz
sakın ++ çıksan ne olur ki sen azmettikten sonra kilolar vız gelir sana ama yeterki moralin olsun ben bunu geç olsa da öğrendim moral + istediğine ulaşman...
temizlik bitmiştir mis gibi oğluşunla evin tadını çıkar cnm...
işte bu işte bu filizzzzzzzzzzz
artık ++lar korksun sendennnn
güzel yazın içincnm benim bende anneleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar gidiyor fit anne olacaklar
alanalr da artık kendilerine dur deyip düzene gireceklerinden eminim cnm benim kilomda ufak bi hata var 74.800 kilom sen 74*500 yazmışsın düzeltirsin yanlışlık olmuş bilgilendireeyim dedim
duygu cnm kolay gelsin evinde güle güle sağlık ve huzurla otur tadını çıkar evinin ......
sağol cnm aslında öğle yemeğim tam ekmek yerine makarnanın kaşık sayısını arttırdım ve gene ekmek yerine bi kase çorba yedim ayni aynı şeylerin farklı versiyonunu yaptım ama yazınca çok geliyor göze sende haklsıınsabah kahvaltına bayıldım cok guzel. senın menulerın doktor kontrolunde bılıyoruz ama bugunku oglen gercekten gozume fazla geldı cok fazla cesıt daha dogrusu.
aksam da az olmus tam tersı ve tek tıp olmus. canın ıstedıgı ıcın yemıssınama komple gununu dıger gunlerın kadar begenemedım maalesef. :44:
bu arada uzun zaman sonra menu yazmana cok sevındımmmmmmmmmmmm
cnm ne demek sen zorluklar üstüste gelince bunalmışsın olur hepimizin peşinde o moral bozukluğucanım sagolasın yazdıgın guzel sozler ve verdıgın destek ıcın.
benım sızın gıbı 10-20 kılo degıl kı fazlalılıgım. rahatsızlıklarımı da dusununce zaten ayrıca zorunlu hale gelıyor kılo vermek. oyuzden alma luksum yok maalesef. hele kı cok zor kılo veren bırı oldugum ıcın. o yuzden boyle bıkkınlık geldı yorgunluk geldı belkı. ama bıkınca ne oldugu bellı ıste. duzenın bozulup ya kılo veremeyeceksın ya da alacaksın oyuzden mucadele etmek zorundayım tabı kı. ama bunu da zorla yapamıyor ınsan. ya da ıcınden gelmeyınce. toparlanmam zor olurdu herzaman. ama dun spora gıtmem ıyı bır baslangıc oldu
annelerımıze gelınce hamılelıklerınde dıkkat ettıler dogumdan sonra. oyuzden onları gercekten takdır edıyorum anne dıyınce aklıma geldı suna menulerın ne alemde ? sen cok az yıyordun hale aynı mısın yoksaaaaaaa
aaaaaa senınkını de mı yanlıs yazmısım.spordan gelır gelmez cızelge hazırladım o arada bızımkıler ıle de konusuyorduk kafam dolu bedenım yorgun olunca boyle olmus
bugun bende 1 saate yakın yürüdüm iyi geldi valla, dedigim gibi yürüyüş ve yeşil çay dışında diyete dair bişey düşünmek istemiyorum, düşündükçe stresten yiyesim geliyor, bugun düşünmeyecem dedim insani boyuta döndüm yemek konusunda1 2 haftaya yoluna girer zaten herşey, ondan sonra menulerle aranızda olacam, bu süre içerisinde de sizlerle dedikodu yapmak için burdayım
belki baharda nişan yaparız o zamn gelsen oynasan da düğün sonbahara kalsa olmazm ııbu ara bi erteleyesim var düğünü emrah deli oluyo bana
günaydınlar herkese bu senenin fit bayanlarıııııııı
bu hafta hepimiz --lerle ilerlicezzzzzz
ben hala gribin etkşsşndeyim malesefgeceleri öksürükle uyanıyorum şurup bile işe yaramadı..ama genede ayağa kalktım o bile yeter aman bayan hasta olunca herşey kalıyor... benim bugün arapçam var okula gidicem.. sınavlar bitti önümde bi sınav kaldı oda bitsin okul tatili gelicek bana da biraz dinlenicem.. haftaya dietisyenle randevum var bi ay olucak çünki liste değişicekmi erak ediyorum.. benden haberler böyle herkes ii olsun gribe inat....
evet bazen kasvet bizi içine hapsedip bırakmıyo bizde zaten bırakmaya yer arıyoruz oda üstüne gelince tam oluyıor ama inşlh bu günden itibaren atlatacak herkes bu kasveti..ınsaallah bu hafta hepımız ıcın guzel olsun ılk kez boyle hepımız kasvetlı olduk ınsaallah moral olarak ıyı bır haftaya gırmıs oluruz bugunden ıtıbaren.
bu grıp cok uzun suruyormus ya. benım aılemde de herkes hasta ıkı haftadır. hatta tekrardan doktora gıdeceklermıs gecmıyormus. sen de bır kez daha gıt ıstersen doktora canım.
dedıgın cok dogru, bız hasta olunca ev darmaduman oluyor valla.
hımmmm demek bugun okullusun hadı bakalım kolay gelsın.
dıyetısyenden sonra yorumları yıne yaz emi, bakalım neler dıyecek
opuyorum guzel bır gun olsun ınsaallah
sağol cnm aslında öğle yemeğim tam ekmek yerine makarnanın kaşık sayısını arttırdım ve gene ekmek yerine bi kase çorba yedim ayni aynı şeylerin farklı versiyonunu yaptım ama yazınca çok geliyor göze sende haklsıınevet akşam eşim yemek öle istedi bende ona inan dım dayanamadım tek tip yedim ama artık yok o istisnaydıçünki ucunu kaçırısam devamı gelmeyecek dikkat ediyorum bu sabahtan itibaren....
cnm ne demek sen zorluklar üstüste gelince bunalmışsın olur hepimizin peşinde o moral bozukluğu
sen bundan sonra daha ii sağlıığın yerinde ve ii kilolar vericeksin... ben inanıyorum
sporun başlangıcın oldu devamı gelicek artık ...
evet aslında hep aynı düz listeye uyuyorum dün bi fark olsun dedim ..oglen ekmek, makarnadan cok cesıt ıste gozume fazla geldı benım. hem sebze, hem salata, hem kofte, hem makarna, hem zeytınyaglı yemek. cesıt fazla geldı aslında daha cok gozume.
tek tıp beslenmemeye calıs oldu mu canım, hatta cesıtlı yemek daha ıyıymıs ama cok cesıt de ıyı degılmıs denılıyor mesela corba salaya yogurt ve kofte cok guzel bır ogun. sebze yemegı ekmek ya da pılav ve yogurt cok guzel bır ogunmus.
eskı umudumu bulmam lazım ama onu buluncaya kadar da bırakmamam lazım ıste. oyuzden bugun de spora gıdecegım. dun uzun zaman sonra spordan keyıf aldım eskısı gıbı.
46 dk kosu bandındaydım genelde 5-5,5 yurudum hatta 3,5 dk 6,5 da 3 dk 7 de kostum cok ıyı geldı
sonra cok uzun zaman sonra sıkılmadan 15 dk bısıklet surdum bısıklet sevmıyorum da
bıraz agırlık, twıst de calıstım toplam 1,5 saat oldu
bugun de farklı bır programa gececegız benım hoca askere gıtmıs obur hoca abla basen bel bolgesı agırlıklı yenı bır program yapalım sana dedı. cok sevındım cunku kendı basıma oylesıne calısıyor gıbıyım profesyonel degıl bızım orası yanı.
evet bazen kasvet bizi içine hapsedip bırakmıyo bizde zaten bırakmaya yer arıyoruz oda üstüne gelince tam oluyıor ama inşlh bu günden itibaren atlatacak herkes bu kasveti..
ay hiç deme ya neymiş bu böle gıcıkzaten geçmesse yarın dr. gitmeyi düşündüm böyle bekle bekle olmuyor..
yazarım cnm hemen aynı gün.. sağol aminn..... cnm burcunu nerden okudun bende bakim bariiiiiiiiiii
sor bır de kendımı nasıl tutuyorum ya da tuttum dıye.ayrıca gectıgımız gunlerde ara ogunlerde kurabıye, aksam cay ıle bırlıkte kuruyemıs ve cıps bıle yedım bunları da dusun sence nasıl ıstahımmmmmmm
Jüpiterin etkisiyle 2014ün ilk yarısı daha fazla para kazanma imkanınız olacak. Özgüveniniz artacak ve sonbahara doğru kendinizi daha dışadönük hissedeceksiniz. Parasal açıdan rahatlayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Maaşınızdaki artış daha önce ekonomik sıkıntılardan dolayı yapamadığınız aktiviteleri yapma fırsatı sunacak.
Kariyerinize ise daha idealist baktığınız bir yıl olabilir. Hayır işlerine ya da ruhunuzu besleyecek işlere yönelebilirsiniz. Çocuksu yanıyla tanınan ikizler, olgunluğunu kanıtlayacak.
Özelikle baskı altında çalıştığınız zamanlarda aldığınız soğukkanlı kararlarla övgü toplayacaksınız. İçinde bulunduğunuz stresli döngüden daha güçlü ve hayattan ne istediğinizi bilerek çıkacaksınız. Yoğun iş temponuz sağlığınızı etkileyebilir. Bu yıl kilonuza özen göstermelisiniz.
2014te kendinize yoğunlaşıp, potansiyelinizi değerlendireceksiniz bu da size hayatınızdaki öncelikleri belirlemenize yardımcı olacak. Yıl sonunda ise iş yoğunluğunuz azalacak.
İkizleri romantik bir yıl bekliyor. 2013ü aşkın dorukların geçiren İkizler bu yıl aşkı doyasıya yaşamaya devam edecek. Bekar olan ikizleri ise heyecanlı bir yıl bekliyor. Çıkacağınız yolculuklarda özel bir kişiyle tanışma olasılığınız yüksek.
Özellikle 18 Ağustosta çıkacağınız bir yolculuk yeni bir ilişkinin habercisi olabilir. Anne olmak isteyen İkizleri ise bu yıl güzel haberler bekliyor.
Sıra dışı alanlar ve etkinlikler bu dönemde ilginizi çekecek ve sizler kendinizi biraz daha soyutlamaya başlayacaksınız. Bu soyutluk yakın çevrenizi rahatsız edebilir ancak bir süre sonra onlar da bu duruma alışacak ve sorunsuz bir şekilde yanınızda yer alacaktır. İçgüdüleriniz ile hareket etmeye devam edeceksiniz ve bunu en iyi şekilde yapabilirseniz iş hayatında sizleri büyük sürpriz ve başarılar bekliyor olacaktır. Farklı kararlar almayı seviyorsunuz ve bu kararları uygulamaya koymak için de sabırsızlanıyorsunuz. Alternatif fikirleriniz sizi başarıya götürebilir ancak zaman zaman fark yaratmak için abarttığınız dönemlerde olacaktır bu yüzden sakin kalmaya ve ortama uygun hareket etmeye özen göstermeniz gerekiyor.
Yapılması gereken önemli işlerde sorun yaşamamak için yalnızlıktan uzaklaşmanız gerekiyor ve birilerinden fikir almanız tavsiye ediliyor. Tek başınıza karar vermek sizi başarıya götürebilir ancak dönem dönem sorunlar yaşayabilirsiniz bu yüzden büyük işlerin altından kalkmak için yakın çevrenizden yardım istemeyi unutmayın! Yarım isteyeceğiniz kişi eşiniz olabilir ya da yeni bir şey yaparak danışman ile çalışmayı tercih edebilirsiniz. İletişim konusunda sorunlarınız yok ancak ben bilirim tavırlarınızdan uzak durun ve birilerinden yardım alma önerimizi düşünün! Güçlü bir karaktere sahipsiniz ve iş hayatında da oldukça başarılı biri olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak her şey tek başınıza hallolmaz ve bir süre sonra başarısızlık ile karşı karşıya gelebilirsiniz.
Güzel ve sağlıklı bir vücuda yeniden merhaba diyeceğiniz bir dönem ve sağlık açısından sorunsuz bir yıl geçireceğinizi de söyleyebiliriz. Eski formunuza kavuşmak için spora devam etmeniz gerekiyor ancak Reiki gibi alternatif dallar sizler için çok daha uygun olacaktır. Fark yaratmayı seviyorsunuz bu yüzden Reiki sizler için ideal seçim olacaktır. Sağlığınızı korumak için farklı dallarda çalışmalar yapabilirsiniz ve Reiki dışında farklı dallara da yönelebilirsiniz. sağlığınız konusunda şüpheniz olmasın çünkü güçlü bir dönem sizleri bekliyor ve bu dönemde daha küçük sağlık sorunları ile karşılaşacaksınız ancak sorunsuz bir şekilde bu hastalığa veda edeceksiniz!
Düzenli tıbbi kontroller sizler için faydalı olacaktır ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte eğer kronik bir rahatsızlığınız varsa sizler de bu hastalıktan kurtulacaksınız. Bu yıl sağlık anlamında sorun yaşamayacağınızı biliyorsunuz ve artık daha rahat hareket edebilirsiniz. Sorunsuz bir süreç için düzenli kontrollerden kaçmayın ve belli aralıklarla akupunktur gibi farklı tedavi yollarına başvurmayı da ihmal etmeyin! Sağlı ve para bu yıl sizlere kucak açmış ve kapıları aralamış durumda!
İkizler 2014 yılında etrafınızla uyumlu, önünüze çıkan engelleri rahatça aştığınız, barış, güzellik dolu bir yıl sizi bekliyor.Bu yıl hayatınızda beklentilerinizi karşılayacak yönde gelişmelerin yaşandığı gerek çocuklarınızla,ailenizle gerekse iş çevrenizle ilgili size memnun edecek gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacak.Bu yıl bazılarınız evlilik veya eğitim gibi nedenlerle yerleşim yerini değiştirebilir, bir başka şehir veya ülkede ikamet etmeye başlayabilir. Ancak ilk aşamada hevesle sevinerek başlayacağınız bu değişiklik ilerleyen zamanda uyum sorunlarını hissedeceğiniz gelişmelerle canınızın sıkılmasına neden olsa da sevdiklerinizden alacağınız destek bu sorunları daha kolay atlatmanızı sağlayacak.
Sağlık konusunda hassas davranmalısınız. Özellikle iş temponuzun yoğunluğu sizi stresli hale getirebilir. Sırt ve boyun ağrılarına dikkat etmelisiniz.
İkizler burcu 2014 yılının ilk zamanları kararsızlıklar içinde kalabilir. Maddi durumunuzla ilgili girişimlerinizin sonuç vermesi için, çok acele davranmamanız gerekli. Borçlanma konularında biraz toparlanmalar gerekli bunun için gerekli desteği bulacaksınız.Gönül ilişkilerinde kafa karışıklığı yaşamanız olası eski aşkların tekrar gündeme gelmesi gibi.
Şubat gibi aile içi hassasiyetini kaybetmiş bir konu yeniden tartışmaya açılabilir can sıkıcı dialoglar yaşanabilir bu tartışmanın içine çok fazla girmek istemesiniz de farkında olmadan yaptığınız gaflar nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz biraz canınız sıkılacak.Bir yakınınızın yaşayacağı sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal ve aşk yaşamınıza yönelik eleştiriler artabilir ve bunun sonucunda bazı ayrılık kararları alınabilir veya uzaklaşmalar yaşanabilir. Bazı dostlarınız sizi vefasızlıkla suçlayabilir aşk hayatında beklenmedik durumlarda kalabilirsin. Önemli kararlar almaktan şiddetle kaçınmalısın
ikizler burcu 2014 Mart ayı olumlu gelişmeler yaşanacak gerek iş gerekse özel hayatınızda.İş hayatınızda ilerisi için tecrübe oluşturacak gelişmeler yaşanacak. kariyerinizde veya aşk hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayacak gelişmeler yaşanacak. Özellikle aşk hayatınızdaki gelişmeler size mutlu edecek aşk ne şekilde gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız.
Burç yorumunuz ikizler 2014 Nisan ayı para konusunda bir mücadeleniz olabilir. Beklediğiniz bir ödeme için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Cesaret isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız Başkalarına zor gelen işler, size son derece kolay gelecek. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekecek.Evli iseniz eşinizin ailesinde gelişin bir problemle sizin ilgilenmeniz gereke bilir bu durum siz ikizler için biraz can sıkıcı gibi görünse de eşinizle olan bağlarınızı güçlendirecek ve size hayranlığının artmasına sebep olacak.
Mayıs ayı ilişkiler de gerginliklerin yaşanacağı bir süreç olacak birlikte olduğunuz kişinin,bu ister eşiniz ister sevgiliniz olsun, kıskanç ve kuşkucu tavırları aranızda gerginliklere neden olabilir.İş yerinde ufak tefek tartışmalar yaşansa da bunlar can sıkıcı bir hal almayacak. Bu dönem de çocuklarınızın eğitim hayatında yaşanan gelişmeler sizi mutlu edecek. Ay sonun doğru karamsar olmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir ancak geçici bir dönem.Kendi kendinize kalmak geçmişi sorgulamak isteyebilirsiniz. Gereksiz kuruntulara kapılarak çevrenizi ve kendinizi germenin kimseye bir fayda vermeyeceğini unutmayın.Planlarınızı hayata geçirmekte zorlanabilir yada ertelemek durumunda kalabilirsiniz.
Haziran temmuz dönemi maddi açıdan olumlu haberler alabileceğiniz veya olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreç olacak. Ailenizin yaşlı bireylerinden anne , hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz Onların taleplerine karşılık verme çabasında bulacaksınız.
Ağustos ayı çıkacağınız seyahat sonrası daha rahatlamış bir şekilde işinizin başına geçeceksiniz.bu dönem evliliğinde sorun yaşayanlar bu sorunların üstesinden gelerek birlikteliklerini daha sağlam temellere oturtmanın huzurunu hissedecekler. Gene ağustos sonrası bazılarınız çocuk saibi olma isteği içinde olabilir.Bu dönemde bir miras yada alım satım işi gündeminizde olacak ancak size memnun edecek yönde gelişmeler yaşanacak.
2014 Eylül gibi işinizde yükselmek yada kendi işinizin patronu olmak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir gerçekleştireceksiniz. Sevgili ikizler burcu dizginler sizin elinizde.
Ekim ayı ikizler burcu için bekarlar yada kalbi boş olanların yaşayacağı güzel gelişmelerle renklenecek. Bazılarınız tanışmak istediği ve ulaşamadığı kişi ile bir grup toplantısında karşılaşabilir ve güzel bir birlikteliğin temelleri atılabilir.Evli olanların eşleri ile olan ilişkilerde daha açık ve ılımlı davranmalarında fayda var.Ekim sonu uzaktaki bir akrabanın ziyareti söz konusu.
Kasım aralık gibi ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Bu dönem aşk hayatınız açısından son derece olumlu gelişmeler yaşanacak bazılarınız sürpriz bir evlilik teklifiyle karşılaşabilir. Ailenize daha fazla zaman ayıracağınız bir dönem olacak, çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Herkes sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok önemli olacak.Bu dönem sağlığınıza daha dikkat etmeniz gerekecek yorgunluğa bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.
Bu arada Nurdancım seni çok iyi anlıyorum canım, stres gerçekten olumsuz etki yapıyor. Zaten buralarda olacaksın nasılsa, şimdilik izinde olmanda sakınca yok. Benim de yapılacak projelerim var yaaa, bana da bir istek gelse ne güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?