2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

açıklayıcı oldu tabi kiii

emrah sürekli şaka yaparak konuşan bi insan, ciddiyet adamın geninde yokk ben ilk başlarda sürekli benmle dalga geçiyosun die kavga çıkarıyordum onu aştık, alıştım artk onun hallerine. öle çok bi beklentim de yok ondan, önemse beni o kadar yeter diyorum, önemsiyorum ya diyor, ama bana yetmiyor işte

geçen günkü mevzu da, en yakın 2 arkadaşım haziranda evlenecek, dedm ki sordular bugun sizin düğün ne zaman die, bende emrah beni oyalıyo evlenmeye niyeti yok dedim dedim. iyi demişsin dedi neyse dedim şaka yapıyo yine ordan muhabbet devam ediyo falan, mayısta amcasının oğlu evlenecekmiş, ağustosda kardeşi evlenecekmiş, geriye bi zaman bul da evlenelim dedi, bende 10 ay var geriye doğru evlenilmez o 10 ayda dedim 2015 e kalsın o zman dedm ee yanii o şaka yapıyosa bende yapıyorum dimi allahımm bir bozuldu bunaaa, böle şaka mı yapılırmışş, erkekmiş o bunu ciddiye alırmışş dedim arkadaşş sen bana diyosun zaman yok die, bende erteleyelim diyorum, şakaysa al sana şakaa, yokk işte öle böle bilmem neee bende küstüm ona alınganlık yaptıgı için, evlilik konuişmayacam bundan sonra senle dedimm de işte bi dayanabilsem dün çeyizden hazırlıklardan falan konu açtı, kendi söledigimi unuttum konuştuk da konuştuk bi daha

kendi şaka yapınca güzel sen yapınca olmuyor cidiye alışmış kendi aleyhinde olunca sıkılyor tabii..
yok biz dayanamayız dilimiz tutamayız genede söyleriz dicemizi
ama inşlh böle gitsin hep anlaşmanız kalp kırmadan sonuna kadar gider...
aman sizden öncede ne sıra varmış böle düğün düğün bune sizi görmüş hepsi sanki 2014 sen evlikil yılın olsun inşlh huzur ve sevgi içinde:123:
cnm eşim geliyormuş ben kaçıyorum yemekleri hazırlıyım
güzel oldu muhabbet gene yaparız sen bi rahatla şu işlerin bi yoluna koy a.e.o

sorma vallaa 2014 te emrahın bütün akrabaları ve benim bütün arkadaşlarım evleniyor sanırım

çokk kolay gelsin cemrem sana, ben de projeye yogunlaşayım bari görüşürüz canımm

sabah : kahvaltıı yapmadım halim yoktu cnm da istemedi

ara: bi armut ve bi nescafe

öğle: 4 kaş.sebze yemeği,yarım su bar. yoğurt,30 gr tavuk,2 dilim ekmek,2 kaş.pilav

ara: 1 mandalin 2 kuru kayısı şekersiz çay bi saat sonra filtre kahve

akşam: bi kase çorba,yoğurt,2 kaş.pilav,4 kaş.sebze yemeği,1 dilim ekmek

ara: 2 mandalin ve arada ballı zencefil bi tatlı kaş. öksürük için işe yaradı öksürenler muhakak deneyin

aktivite: spor yapamadım halim olmadığından,2,5 lt su,

herkese günaydınlar ve hayırlı kandiller güzellerimmm artık son günlere gelmenin verdigi stres ve sürekli bilgisayar başında olmaktan kaynaklı sırt ağrımı saymazsak ben gayet iyiyim fazla oyalanmadan proje çalışmalarıma doneyim barii

tekrardan herkese hayırlıı kandillerr, dualarınızda ufacık bir yerim olursa çok mutlu olurum, Allah herkesin kalbindeki güzelli,kleri kabul etsinn

canım cok gecmıs olsun ALLAH kolaylık versın annecıgıne de acıl sıfalar dılıyorum canım. senı burda ozledık ınsaallah telasın gecsın de daha sık gorusebılırız

sagolasın canım, opuyorum senı ve guzel kızlarınııııııııııııııııııı

kızlar merhaba nasılsınız

uzun zaman oldu gorusmeyelı. ınsaallah ıyısınızdır bıraz okudum gecmısı ama herkese tek tek cevap veremıyorum kusura bakmayın.

neslıcıgım haber verdıgın ıcın tsk ederım canım. buarada mevsımlerden roma ben de okumustum bır ara. yenılık yapmak ınsana ıyı gelen bırsey. oyuzden senı desteklıuyorum canım.

duygusum evı yerlestırmeye calıstı ancak hafta bası gırebılır gelısmelerden haberım var ama kendısı gelınce uzun uzun yazsın sızlere.

nurdancıgım proje ıle ugrasmıssın kolay gelsın canım.

cemrem sessızlıkten sıkayet etmıs haklı olarajk. grıbı atltmaya calısıyor

ercecıgım gelmıs uzun zaman sonra. duygunun deyısıyle agzım fıyonkn oldu

serapcıgım herzamankı gıbı ıstıkrarlı sekılde guzel beslenıyor menulerını de yazmıs canım kusura bakma kac gundur gırmedım menulerıne yorum yapmadım

sunacıgım da menu yazmaya baslamıs cok sevındım

ben de bugun sultanla gorustum sesım cıkmıyor dıye merak etmıs mesajlastık hepınıze selamı var bebısın cınsıyetı henuz bellı degılmıs haftaya annesıgıle denızlıye gıdecekmıs orda gıdecekmıs doktora.

unuttugum yoktur ınsaalah sızlerı valla cok ozledım cogunuzla teelfondan gorusuyor olsak da buranın tadı ayrı tabıkı

kızlar ben kullanıcı adımı degıstırmek ıstedım ama bunu ıkı yıl once bır kez daha yaptıgım ıcın su an yapamıyorum galıba. o yuzden yenı bır ısım alacagım, ve duygunun da aklından gecen bırsey varmıs kı, o da 2013 e daır herseyı gerıde bırakmak adına yenı bır topık acmamız. ayrıca benım patronum burdan herseyı okuyormus ben artık ısyerımden kesınlıkle gırmeyecegım oyuzden yenı bır topık ve yenı bır kullanıcı ısmı daha ıyı olacak aksı durumda ben herseyı rahat rahat yazamayacagım psıkopat gıbı acaba benı okuyor mu dıyecegım, herseyı rahatlıkla paylasamayacagım sızler ıle. ayrıca yenı bır topıgın ıyı gelecegını de dusunuyorum ustelık dıyet baskısından uzaklasmak adına, daha farklı ve sohbetı andıran bır ısım bulalım dedık duygunun da aklından gecıyormus meger boyle bırsey.

bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum zaten cok sınırlı vakıtlerde gırebılecegım artık malum yuksek lısans yapabılme ıhtımalım var dersler sınavlar falan. ısler de yogunlasacak evde de calısmam gerekecek bazen. gunduzlerı ısyerımden kesınlıkle gıremeyecegım kı bu benım ıcın baya bır aktıf olamama sıkıntısı demek. spora da duzenlı baslıyorum bu yuzden ozgur olabıldıgım zamanlarda ozgur olmak ıstıyorum sızınle herseyı rahat rahat paylasabılmek ıstıyorum aklımda bır suphe olmadan.

kullanıcı ısmım ve yenı topık ıcın telefonda msj ve burdan ozel mesaj ıle gorusebılırz topıkte acıkca yazmayacagım bunları. bu hafta cızelgemızı yayınlayalım yarın aksam. ama ondan sonra bu konu uzerınde ıyıce dusunelım oldu mu

gelelım banaaaaaaa

son gorustugumuzden guzel tek bırsey dısında ( bunu sızınle ılerde paylasacagım ) hayatım berbat gectı sınır krızlerı gecırecegım seyler yasadım zaten o yuzden bu kadar uzak kaldım burdan. ha bır de grıp oldum bu da etkıledı tabı kı sızınle gorusmemı. bugun kendıme geldım bırazcık , ama oksuruk halen devam edıyor

ısyerınde toplantımız oldu ve toplantıda cok kotu seylere maruz kaldım gururum ıncındı kesınlıkle ısten ayrılıyordum artık. ama esımı o lanet olası fırmada yanlız bırakmamak ıcın kaldım maddıyat karıyer hıcbırsey umrumda degıl artık sadece esımı tek bırakmamak cunku tamamen bır gruplasma oldu ve esım tek kalırsa tum basarısını calısma sıstemını aıle huzurumuzu bozacak seyler gelecektı devamında. bu sebeple kaldım hem ayrıca ıntıkam da alacagım o yuzden sakın sakın beklemeye calısıyorum ama tabı kı cok zor oluyor sımdıye kadar yasananlar yetmıyormus gıbı son yasadıgım sey benı cok cok sarttı gururumu kenara bırakıp aynı yere calısmaya gıtmek de ayrıca bır zor. ama kısa bır sure daha sabredecegım sonra bakalım neler olacak. 2014 ıcın benım yılım denılıyor 2013 ü kotu kapattım 2014 e guzel gıremedım ama ınsaallah bundan sonra ferahlık gelır kalbıme.

ılk defa sızlerden bukadar ayrı kaldım hatta ayrılmayı bıle dusundum cunku okadar beter durumdaydım hem ısyerınde gıremeyecek olmak vs derken zaman da ayıramayacaktım sızlere. dedıgım gıbı 2014 benım ıcın cok yogun bır yıl olacak ama buna ragmen elımden geldıgınce sızlere zaman ayıracagım gıtmıyorum bır yere yanı kızlar. burdayım yıneeeeeeeeeeeee

kızlar ben bu hafta kendımı ızınlı yazıyorum moral bozuklugu ve hastalık derken duzenım bozuldu bu hafta yenı bır baslagıc yapmaya calısıyorum bu sebeple kılo aldıysam da bunu gorerek baslamak ıstemıyorum ogunlerıme bugunden basladım dıkkat etmeye. ayrıca guzel uc dort cesıt yemek de yaptım hasta hasta valla. ev berbattı bır de supurdum topladım hemen enerjım bıttı demek kı tam ıyılesemedım neyse yarına daha ıyı toparlanırım ıns.

filizcim uzun zaman sonra seni gördüm burda sevindim, aslında aklımdasın hep ama inanılmaz yogunum salı gününe kadar o yuzden çok ilgilenemedim seninle kusura bakma ama salı gününden sonra rahat bırakmayacam seni görürsün

patronunda inşallah bu yazdıklarımı da okur yanii, işi gücü yokmuş da çalışanlarından birinin kadınlara ait bi forum sitesinde yazdıklarını mı okuyormuş.. yuuhhhhh yaniii yuuhhhhhh özel hayatı ihlal demek oluyor bu tam olarak pes doğrusu neyse kuzum yeni topik açabiliriz bana uyar, yada diyet topiği olmasın artk diyorsak bu forumda geyik sohbet konuları da varmış öle bişey de açabiliriz, hatta hepimizin ulaşımı çok çok kolay oldugu facebook tan bi grup bile kurabiliriz bence kendimize

sende çok yoğun olacam giremeyecem diyorsun çok da haklısın, ama mesela çok bunaldıgın zamanlarda evde akşamları otururken 2 güne 1 bile girsen yarım saat sürse de hem senin kafan dağılmış olur hem de kopmamış olursun

ama patronuna tekrardan bir yuuhhh diyorum valla içimde kalmasın yaniii

az çok msj larda anlatmışytın kuzum da senin iş yerinde olanlara şaşıramıyorum ben artık. eşin düşünmüyor muy işten çıkmayı ? beraber iş değiştirseniz mesela öle bişey olamıyo mu huzurunuz sürekli kaçıyo canım, eşin de orda mutlu deil ki, sanki ilk okul çocukları gruplaşma da neymiş yani pesss vallahi sizin ordakileri tek teekk bulup yolasım varr, bunu da okusun patronun

2014 bizim yılımız olacak hala inanıyprum buna sen de inan, yıl dedigin 365 gün daha ancak 12 tanesi bitti, kalan 353 günden umut kesmemiz için hiç bir sebep yokk dedigim gibi salı gününden sonra ben didikleyecem seni mecbur anlatacaksın herşeyi banaa, benm cazibeme kimse dayanamaz malumm

bu yeni grup kurma işini falan da ister duyguyla kararlaştırın isterseniz beni de ekleyin skype a toplu bi konuşup anlaşalım bakalım, güzel fikirler çıkar bizden eminim, herkes yoğun bu ara şunları bi atlatalım ondan sonra hallederiz hepsinii

cnm bu aralar çok stres sıkıntı yaşamışsın kusura bakma ne olur konuşamadık kendimin de bi kaç sıkıntı vardı o yüzden anlıcan
ama inşlh bundan sonra bol bol konuşuruz seninle yeni topik açma fikri bana da uyar diet olsada olmasada biz yolumuza zaten devam diyoruz ama muhabbet topiği de olur güzelim sen nasıl kendini rahat hissedersen bana uyar
bu yıl yoğun geçecek ama bi o kadar da yararlı olacakj senin için ben buna inannıyorum
yarın olsun listeyi yayınla sen ne karar verdiysen duruma göre bakarızzzzzzzzz
yeterki moralin yüksek sıkıntı kederin hafiflesin şekerim

sabah 13.00 da yedim
peynirli tost
1 kb peynir
3 yeşil zeytin
3 bardak çay

ara 1 türk kahvesi

akşam
1 tabak fırında patatesli bezelyli tavuk
yoğurt
1 bardak şalgam suyu
1 dilim çavdar ekmeği

ara
3 bardak çay

çeyrek nar
taze sıkılmış portakal suyu
20 gram süzme peynir
ve akşamı kapattımmm

iyi geceler kızlar hepinizin kandili mubarek olsunn
benim bu hafta misafiri vardı gitti ben yavaş yavaş depresyondan çıkıyorum sanırım malum bebekle depresyon girimiştim yavaş yavaş kilolarım gidip vücudum toplanıyor..güzel oldu sağlıklı yaşamaya başladım saçlarım uzadı ...uzun zamandır uzamıyordu ...bebekte inşallah düzene girer zamanla 4 gece üst üste sabah 5 e kadar uyumadı akşam 11 den en son 6 ya kadar uyanık durduki çıldıracaktım....Rabbim herkeze nasip eder inşallah ....
pomocum dularım seninle canını sıkma herşeyin en güzelini hak ediyorsun sen topiğimiz hayırlı olsun şimdiden

Merhaba kızlar, haftasonu yatılı misafirim olduğu için yoğun geçti, bugün de iş yoğunluğu var. Sabah foruma girdim ama yazmayı unutup çıkmışım, düşünün halimi Yeni topik konusunu destekliyorum, taze başlangıçlar güzeldir Ben bu sabah itibarı ile mevsimlerden roma bloğunu hazırlayan Mehtap hanımın verdiği listeleri uygulayacağım. Zaten akşamları yediğim abur cuburlar haricinde normal beslenmeme uygun görünüyor, bir de uzun süredir ara öğün yapmıyordum, şimdi yeniden yapıyorum. Akşam menümü de paylaşacağım. Hergün 10000 adım atmaya çabalayacağım ayrıca
Benden şimdilik bu kadar, görüşmek üzere

kızlar ilgiliniz en yokken beni andığınız için hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum

neslicim bendeçok özledim sağ ol aradın mesAJ attın çok iyi geldi bi dot sesi duymak..