- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.261
açıklayıcı oldu tabi kiiiteyzenin durumu dediğin gibi daha zor zaman inşlh güzel şeylerle untutrur o günleri teyzene..
ayy cnm aman bırak o eski insanı ne yaptıysa zaten kendi de görür hiçç üzüle deymeyen biriymiş demekki....
kız erkeklerin regl dönemi heppp var aslında oda iş yerinde bişey olur eve ister sitemez yansıtır, bişeye kızmıştır haberin yoktur onu fark ettirmeye çalışır, onun yok dediğine sen evet dersin bakarsın ki huyu hemen değişir,aslında erkekleri anlmak zor değil onların belli kalıpları var bizim gibi değilelr asıl bizi anlamak zor hekkaten de..
onların istediği onların gönlüne hoş gelen şeyleri yapmak,sevdiğini onlara heppp göstermek,bide evi reisiymiş gibi hissettirmek onlara yetiyor..
ama bize yeter mi sevgi isteriz şefkat isteriz,bişey hemen olsun isteriz,o ayakkabı o canta o takı hemen gidip alalım ,
bizler hep ben ben deriz yani bazen aslındAANLICAN ERKEKLERİN SUYUNA HUYNA GİDİNCE ÇOKKK UYSALLARDIR
da oda hep olmuyor işte o dengeyi de gene kadınlar sağlıyor ...benim şahsi fikrim bu yönde umarım açıklayıcı olmuştur:26:
kendi şaka yapınca güzel sen yapınca olmuyor cidiye alışmışaçıklayıcı oldu tabi kiii
emrah sürekli şaka yaparak konuşan bi insan, ciddiyet adamın geninde yokkben ilk başlarda sürekli benmle dalga geçiyosun die kavga çıkarıyordum onu aştık, alıştım artk onun hallerine. öle çok bi beklentim de yok ondan, önemse beni o kadar yeter diyorum, önemsiyorum ya diyor, ama bana yetmiyor işte
geçen günkü mevzu da, en yakın 2 arkadaşım haziranda evlenecek, dedm ki sordular bugun sizin düğün ne zaman die, bende emrah beni oyalıyo evlenmeye niyeti yok dedim dedim. iyi demişsin dedineyse dedim şaka yapıyo yine ordan muhabbet devam ediyo falan, mayısta amcasının oğlu evlenecekmiş, ağustosda kardeşi evlenecekmiş, geriye bi zaman bul da evlenelim dedi, bende 10 ay var geriye doğru evlenilmez o 10 ayda dedim 2015 e kalsın o zman dedm ee yanii o şaka yapıyosa bende yapıyorum dimi allahımm bir bozuldu bunaaa, böle şaka mı yapılırmışş, erkekmiş o bunu ciddiye alırmışş dedim arkadaşş sen bana diyosun zaman yok die, bende erteleyelim diyorum, şakaysa al sana şakaa, yokk işte öle böle bilmem neee bende küstüm ona alınganlık yaptıgı için, evlilik konuişmayacam bundan sonra senle dedimm de işte bi dayanabilsem dün çeyizden hazırlıklardan falan konu açtı, kendi söledigimi unuttum konuştuk da konuştuk bi daha
kendi şaka yapınca güzel sen yapınca olmuyor cidiye alışmışkendi aleyhinde olunca sıkılyor tabii..
yok biz dayanamayız dilimiz tutamayız genede söyleriz dicemizi
ama inşlh böle gitsin hep anlaşmanız kalp kırmadan sonuna kadar gider...
aman sizden öncede ne sıra varmış böle düğün düğün bune sizi görmüş hepsi sanki2014 sen evlikil yılın olsun inşlh huzur ve sevgi içinde:123:
cnm eşim geliyormuş ben kaçıyorum yemekleri hazırlıyım
güzel oldu muhabbet gene yaparız sen bi rahatla şu işlerin bi yoluna koy a.e.o
Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu sizlerle sohbet etmeyi cok oxledim.gunler cok hizli geciyo vakit yetmiyo bana.annem guatr ameliyati oldu.sabah gidiyorum aksam evime donuyorim ve inanilmax yorgunum.bu kilo hem bedenen hem ruhen bana cok fazla geliyo zorlaniyorum.belim ayaklari. Zonkluyo resmen.yediklerimi azcik azalttim sutumde eksilme olmazsa devam edicem.
Sunacim ben birgun karnibahar yedim kizim 2 saat gaz sancusindan kivrandi cok agladi yavrum bidaha aslaaa yemem.ama kurufasulye gaz yapmiyo hasliyip suyunu dokuyoruz belkide ondandir
Serapcim sen oglusuna mama veriyomysun yoksa sadece anne sutu mu aliyo.yediklerin baya az bana gore.ben cok acikiyorum
Duyguc ev almis temizlik telasindaymis kolay gelsin.evinde huzurla saglikla otursunkar ins cokkkk sevindim arkadasimmm
Filizcimde ev degistirmis sende gule gule otur canim
Cemrecim nurdancim neslicim sizlerde iyisindir insallahh
Mayista bende katilicam insallahhhh o kdar cok istiyorumki diyey ve spor yapmayi.69 gormeyi hayal ediyorumm.su an 86 kiloyum
Biz emziren annelere tavsiyslerimiz varsa yaxin kizlar
Atladigim unuttugum varsa affola
Herkesi opuyoruzzzz
kızlar ben kullanıcı adımı degıstırmek ıstedım ama bunu ıkı yıl once bır kez daha yaptıgım ıcın su an yapamıyorum galıba. o yuzden yenı bır ısım alacagım, ve duygunun da aklından gecen bırsey varmıs kı, o da 2013 e daır herseyı gerıde bırakmak adına yenı bır topık acmamız. ayrıca benım patronum burdan herseyı okuyormus ben artık ısyerımden kesınlıkle gırmeyecegım oyuzden yenı bır topık ve yenı bır kullanıcı ısmı daha ıyı olacak aksı durumda ben herseyı rahat rahat yazamayacagım psıkopat gıbı acaba benı okuyor mu dıyecegım, herseyı rahatlıkla paylasamayacagım sızler ıle. ayrıca yenı bır topıgın ıyı gelecegını de dusunuyorum ustelık dıyet baskısından uzaklasmak adına, daha farklı ve sohbetı andıran bır ısım bulalım dedık duygunun da aklından gecıyormus meger boyle bırsey.
bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum zaten cok sınırlı vakıtlerde gırebılecegım artık malum yuksek lısans yapabılme ıhtımalım var dersler sınavlar falan. ısler de yogunlasacak evde de calısmam gerekecek bazen. gunduzlerı ısyerımden kesınlıkle gıremeyecegım kı bu benım ıcın baya bır aktıf olamama sıkıntısı demek. spora da duzenlı baslıyorum bu yuzden ozgur olabıldıgım zamanlarda ozgur olmak ıstıyorum sızınle herseyı rahat rahat paylasabılmek ıstıyorum aklımda bır suphe olmadan.
gelelım banaaaaaaa
son gorustugumuzden guzel tek bırsey dısında ( bunu sızınle ılerde paylasacagım ) hayatım berbat gectı sınır krızlerı gecırecegım seyler yasadım zaten o yuzden bu kadar uzak kaldım burdan. ha bır de grıp oldum bu da etkıledı tabı kı sızınle gorusmemı. bugun kendıme geldım bırazcık , ama oksuruk halen devam edıyor
ısyerınde toplantımız oldu ve toplantıda cok kotu seylere maruz kaldım gururum ıncındı kesınlıkle ısten ayrılıyordum artık. ama esımı o lanet olası fırmada yanlız bırakmamak ıcın kaldım maddıyat karıyer hıcbırsey umrumda degıl artık sadece esımı tek bırakmamak cunku tamamen bır gruplasma oldu ve esım tek kalırsa tum basarısını calısma sıstemını aıle huzurumuzu bozacak seyler gelecektı devamında. bu sebeple kaldım hem ayrıca ıntıkam da alacagım o yuzden sakın sakın beklemeye calısıyorum ama tabı kı cok zor oluyor sımdıye kadar yasananlar yetmıyormus gıbı son yasadıgım sey benı cok cok sarttı gururumu kenara bırakıp aynı yere calısmaya gıtmek de ayrıca bır zor. ama kısa bır sure daha sabredecegım sonra bakalım neler olacak. 2014 ıcın benım yılım denılıyor 2013 ü kotu kapattım 2014 e guzel gıremedım ama ınsaallah bundan sonra ferahlık gelır kalbıme.
ılk defa sızlerden bukadar ayrı kaldım hatta ayrılmayı bıle dusundum cunku okadar beter durumdaydım hem ısyerınde gıremeyecek olmak vs derken zaman da ayıramayacaktım sızlere. dedıgım gıbı 2014 benım ıcın cok yogun bır yıl olacak ama buna ragmen elımden geldıgınce sızlere zaman ayıracagım gıtmıyorum bır yere yanı kızlar. burdayım yıneeeeeeeeeeeee
kızlar merhaba nasılsınız
uzun zaman oldu gorusmeyelı. ınsaallah ıyısınızdır bıraz okudum gecmısı ama herkese tek tek cevap veremıyorum kusura bakmayın.
neslıcıgım haber verdıgın ıcın tsk ederım canım. buarada mevsımlerden roma ben de okumustum bır ara. yenılık yapmak ınsana ıyı gelen bırsey. oyuzden senı desteklıuyorum canım.
duygusum evı yerlestırmeye calıstı ancak hafta bası gırebılır gelısmelerden haberım var ama kendısı gelınce uzun uzun yazsın sızlere.
nurdancıgım proje ıle ugrasmıssın kolay gelsın canım.
cemrem sessızlıkten sıkayet etmıs haklı olarajk. grıbı atltmaya calısıyor
ercecıgım gelmıs uzun zaman sonra. duygunun deyısıyle agzım fıyonkn oldu
serapcıgım herzamankı gıbı ıstıkrarlı sekılde guzel beslenıyor menulerını de yazmıs canım kusura bakma kac gundur gırmedım menulerıne yorum yapmadım
sunacıgım da menu yazmaya baslamıs cok sevındım
ben de bugun sultanla gorustum sesım cıkmıyor dıye merak etmıs mesajlastık hepınıze selamı var bebısın cınsıyetı henuz bellı degılmıs haftaya annesıgıle denızlıye gıdecekmıs orda gıdecekmıs doktora.
unuttugum yoktur ınsaalah sızlerı valla cok ozledım cogunuzla teelfondan gorusuyor olsak da buranın tadı ayrı tabıkı
kızlar ben kullanıcı adımı degıstırmek ıstedım ama bunu ıkı yıl once bır kez daha yaptıgım ıcın su an yapamıyorum galıba. o yuzden yenı bır ısım alacagım, ve duygunun da aklından gecen bırsey varmıs kı, o da 2013 e daır herseyı gerıde bırakmak adına yenı bır topık acmamız. ayrıca benım patronum burdan herseyı okuyormus ben artık ısyerımden kesınlıkle gırmeyecegım oyuzden yenı bır topık ve yenı bır kullanıcı ısmı daha ıyı olacak aksı durumda ben herseyı rahat rahat yazamayacagım psıkopat gıbı acaba benı okuyor mu dıyecegım, herseyı rahatlıkla paylasamayacagım sızler ıle. ayrıca yenı bır topıgın ıyı gelecegını de dusunuyorum ustelık dıyet baskısından uzaklasmak adına, daha farklı ve sohbetı andıran bır ısım bulalım dedık duygunun da aklından gecıyormus meger boyle bırsey.
bu konuda fıkırlerınızı almak ıstıyorum zaten cok sınırlı vakıtlerde gırebılecegım artık malum yuksek lısans yapabılme ıhtımalım var dersler sınavlar falan. ısler de yogunlasacak evde de calısmam gerekecek bazen. gunduzlerı ısyerımden kesınlıkle gıremeyecegım kı bu benım ıcın baya bır aktıf olamama sıkıntısı demek. spora da duzenlı baslıyorum bu yuzden ozgur olabıldıgım zamanlarda ozgur olmak ıstıyorum sızınle herseyı rahat rahat paylasabılmek ıstıyorum aklımda bır suphe olmadan.
gelelım banaaaaaaa
son gorustugumuzden guzel tek bırsey dısında ( bunu sızınle ılerde paylasacagım ) hayatım berbat gectı sınır krızlerı gecırecegım seyler yasadım zaten o yuzden bu kadar uzak kaldım burdan. ha bır de grıp oldum bu da etkıledı tabı kı sızınle gorusmemı. bugun kendıme geldım bırazcık , ama oksuruk halen devam edıyor
ısyerınde toplantımız oldu ve toplantıda cok kotu seylere maruz kaldım gururum ıncındı kesınlıkle ısten ayrılıyordum artık. ama esımı o lanet olası fırmada yanlız bırakmamak ıcın kaldım maddıyat karıyer hıcbırsey umrumda degıl artık sadece esımı tek bırakmamak cunku tamamen bır gruplasma oldu ve esım tek kalırsa tum basarısını calısma sıstemını aıle huzurumuzu bozacak seyler gelecektı devamında. bu sebeple kaldım hem ayrıca ıntıkam da alacagım o yuzden sakın sakın beklemeye calısıyorum ama tabı kı cok zor oluyor sımdıye kadar yasananlar yetmıyormus gıbı son yasadıgım sey benı cok cok sarttı gururumu kenara bırakıp aynı yere calısmaya gıtmek de ayrıca bır zor. ama kısa bır sure daha sabredecegım sonra bakalım neler olacak. 2014 ıcın benım yılım denılıyor 2013 ü kotu kapattım 2014 e guzel gıremedım ama ınsaallah bundan sonra ferahlık gelır kalbıme.
ılk defa sızlerden bukadar ayrı kaldım hatta ayrılmayı bıle dusundum cunku okadar beter durumdaydım hem ısyerınde gıremeyecek olmak vs derken zaman da ayıramayacaktım sızlere. dedıgım gıbı 2014 benım ıcın cok yogun bır yıl olacak ama buna ragmen elımden geldıgınce sızlere zaman ayıracagım gıtmıyorum bır yere yanı kızlar. burdayım yıneeeeeeeeeeeee
cnm bu aralar çok stres sıkıntı yaşamışsın kusura bakma ne olur konuşamadık kendimin de bi kaç sıkıntı vardı o yüzden anlıcankızlar ben bu hafta kendımı ızınlı yazıyorum moral bozuklugu ve hastalık derken duzenım bozuldu bu hafta yenı bır baslagıc yapmaya calısıyorum bu sebeple kılo aldıysam da bunu gorerek baslamak ıstemıyorum ogunlerıme bugunden basladım dıkkat etmeye. ayrıca guzel uc dort cesıt yemek de yaptım hasta hasta valla. ev berbattı bır de supurdum topladım hemen enerjım bıttı demek kı tam ıyılesemedım neyse yarına daha ıyı toparlanırım ıns.
günaydınlar herkeseeeeeeeee
bu hafta topiğimiz çok çok sakinn herkesin bi işi gücü var bu hafta herkes yoğun hepinizin işşleri kolay gelsinn
filizcim işyerinde sıkıntı vamış uff bune ya ne kadar stresli bi iş bu allah kolaylık versin sana inşlh bu sıkıntılar biter..
duygu cnm evinin işleri ne kadarda olsa bitmiyo dimi gelemediğine göre sana da kolay gelsin cnm benim
nesli menünü paylaş cnm bende bekliyorum ...
çeşmi cnm yoğun iş temponda sana bol enerjiler gelsin..
suna ve serap sizde bebişlerden fırsat buldukça geliyorsunuz asıl en tatlı zor iş de sizin hani
bana gelicek olursak bu hafta hep koşturmaca içindeyim babam gitti bendeydi gribim hala öksürükle devam ediyor spor yapıyorum menülerimi yazamadım akşam nete girip çıkıyorum sadece unutuyorum ama inşlh bugünden itibaren yazıcam tekrarr benden bu kadar hafta nın son iş günü umarım hafta sonu hepimiz güzelce dinlenirizzzzzzz
kızlar herkese iyi akşamlarrr, ben yorgun bir günden sonra enkaz halindryim şuan, ve dinlenip yeniden yapmam gerekn işler var
filizim bugun hiç girmemişş, eğer yarın sabah da girmezse bir alarm verelim bakalım nerelerdeymiş acabaaduygu zaten daha ev işlerindedir, inşalah bir an önce biter nesliyle ben ise iş koşturmaları oyy oyyyyy cemrem de gelmemiş henuz amaa akşamları mutlaka uğrar taze anneler maşalah buraları hiç boş bırakmıyor bebeklerini koklayın benm içinnn
Duyguc ev almis temizlik telasindaymis kolay gelsin.evinde huzurla saglikla otursunkar ins cokkkk sevindim arkadasimmm
Filizcimde ev degistirmis sende gule gule otur canim
Cemrecim nurdancim neslicim sizlerde iyisindir insallahh
Mayista bende katilicam insallahhhh o kdar cok istiyorumki diyey ve spor yapmayi.69 gormeyi hayal ediyorumm.su an 86 kiloyum
Biz emziren annelere tavsiyslerimiz varsa yaxin kizlar
Atladigim unuttugum varsa affola
Herkesi opuyoruzzzz
Merhaba kızlar, topiğimiz sakin sakin ilerliyor, Filizim neredesin, herşey yolundadır inşallah arkadaşım:26: Duyguşum hadi bitir ev işlerini de dön aramıza, özledim yaaaBenim bugün yoğun geçiyor, öğleden önce bir toplantım vardı, öğleden sonra da var Yapılacak işler var, Nurdan hadi gaza gelelim lütfen
Yeni kararlar aldım arkadaşlar, pazartesi bir programa başlamaya karar verdim. Mevsimlerden roma diye bir blog var, geçen sene bahsetmiştim, ara ara yazılarına bakıyordum. Şimdi onun önerdiği programı uygulayacağım. Listeler mantıklı geldi, çeşit te çok, en azından deneyeceğim. İnşallah motive olurum. Menü paylaşımı da yapmayı planlıyorum. Şimdilik benden haberler bunlar, bunu da deneyeyim, olmazsa diyetisyen araştırmaya başlayacağım
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahBen hala ayılamadım, bugün planladığım işler vardı ama yarına kalacak gibi görünüyor. Akşam yemek, sohbet keyifliydi ama içki de olunca ertesi gün mahfediyor beni
Öncelikle çizelgemizi hazırlayan Filizimin pamuk ellerini öpüyorumKilo veren taze annelerimizi kutluyorum. İstikrarlı bir şekilde kilo veren anne adayımızı, Cemremi de kutluyorum Başta ben olmak üzere, kilo alanları da esefle kınıyorum şaka şaka, elimizden geleni yapmaya devam edelim, çözüm arayışlarına devam edelim, birbirimizi motive edelim, gaza getirelim diyorum Filizcim çok güzel spor yapmışsın canım, tebrik ederim, yalnız koşmanı beğenmedim söyleyeyim, yavaş yavaş artır lütfen, sebeplerini az çok biliyorum ama yine de lütfen ama lütfen koşma, tempolu yürümek başlı başına süper bir şey zaten. Hani doktor da demişti sana, biz de dedik, belli bir kiloya gelmeden koşmayacaktın. Allah korusun, dizine veya bileğine birşey olsa çok daha uzun zaman spor yapamayacaksın, bu yüzden yine söylüyorum, az olsun ama sürekli olsun
Ben de diyetisyene gitsem mi diye düşünmeye başladım ama henüz düşünce aşamasındayım, malum sıkıya gelemiyorum, o yüzden de karar vermekte zorlanıyorum. Ama bir yandan da kilo vermek istiyorum, hele bu kilo alma işinden hiç hoşlanmadım.
Duyguuuuuum özledim ben seni yaaa, inşallah kolaylamışsındır biraz, yerleş te dön aramıza, enerjini özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?