2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar herkese merhabalar ve günaydınlaarrrr benim öğleden sonra için hazırlamam gereken acil bikaç şey var o yuzden hemen onlara yoğunlaşıyorum ve hepinizi öpüyorummm sanırım akşama görüşürüz

cnm anlaşamadık bi türlü hep yanlış oluyo olsun artık neyse bu haftaki kilom
65.8
geçen hafta 67 idi :)

sabah: 1 bardak süt,2 dilim ekmek,5 zeytin,2 çeri domates,maydanoz,1 yumurta 20 gr. kaşar peyniri

ara: bi elma

öğle: 4 yk kaş. sebze yemeği,bi köfte kadar kıyma, 2 yk kaş. makarna,yarım su bardağı yoğurt,2 dillim ekmek

ara: 1 kuru incir 2 kuru kayısı

akşam: 2 dilim ekmek,yoğurt,bi köfte,4 yk kaş. sebze yemeği,2 kaş. makarna,

ara: 80 gr. nar,2 kayısı, şekersiz çay

aktivite: 2 mile lessie, bi form çayı,2 lt su ve yaklaşık 1 km kadar yürüyüş...

dün misafirlerim vardı giremedim...bayağı da yoruldum..hiç iş yapasım da yok bugün..oğluşun yanında kıvrılıp yatasım var..

pazartesi gün ki menüm:
sabah uyanınca bir bardak su
bir incir
bir ceviz
kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
2 fincan çay
ara öğün:
1 humana
bie ceviz
bir incir
öğle :
10 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
ara öğün :
1 incir
1 avuç kuruyemiş
akşam:
10 kaşık karnıbahar
4 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
ara öğün :
1 fincan türk kahvesi

3 litre suyum tamamdır...

dün ki menüm:
sabah uyanınca yarım litre su
1 incir
1 ceviz
kahvaltı:
bir yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
çeyrek domates
2 dilim salatalık
2 fincan çay
ara öğün:
1 bardak humana
1 incir
1 ceviz
öğle:
10 kaşık karnıbahar
4 kaşık pirinç pilavı
ara öğün:
1 kase kuru dut
2 ceviz
akşam:
8 kaşık patlıcan musakka
5 kaşık pirinç pilavı

ara öğün yapmadım..misafirim vardı...yorgunluktan sızıp kalmışım...ama suyum 3 buçuk litre olmuş..

Merhaba kızlar, topiğimiz sakin sakin ilerliyor, Filizim neredesin, herşey yolundadır inşallah arkadaşım:26: Duyguşum hadi bitir ev işlerini de dön aramıza, özledim yaaa Benim bugün yoğun geçiyor, öğleden önce bir toplantım vardı, öğleden sonra da var Yapılacak işler var, Nurdan hadi gaza gelelim lütfen
Yeni kararlar aldım arkadaşlar, pazartesi bir programa başlamaya karar verdim. Mevsimlerden roma diye bir blog var, geçen sene bahsetmiştim, ara ara yazılarına bakıyordum. Şimdi onun önerdiği programı uygulayacağım. Listeler mantıklı geldi, çeşit te çok, en azından deneyeceğim. İnşallah motive olurum. Menü paylaşımı da yapmayı planlıyorum. Şimdilik benden haberler bunlar, bunu da deneyeyim, olmazsa diyetisyen araştırmaya başlayacağım

serapçım menün çok güzel bişey soracam karnıbahar sütü kokutuyo bebek huzursuz oluyo diyolar oldumu bişey ben çok severim ama yiyemiyorummm

[1] knorr çabuk çorba yayla 1 paket 71
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Nar 0.5 adet 53
[4] Çay 3 ADET 15
[5] Doğanay Küçük Şalgam 1.5 ADET 98
[6] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[8] Çipura (Çupra) 140 GRAM 168
[9] uno çavdarlı tost ekmeği 1 dilim 70
[10] Süzme Peynir 30 GRAM 29
[11] Çay 3 ADET 15
[12] yumurta 1 adet 80
[13] Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
Toplam : 950 kal

ayy gaza gelelim valla neslişimmm ben bugun sabah 10 dan akşam 6 ya kadar toplantıdaydım, bütün gün yürümüş gibi yorgun hissediyorum kendimi :18::18: gerçi öğle yemegi akşam yemegi için yürüyüşler derken 1 saate yakın yürüdüm bugun ama çoğunlukla oturma halinde olmama ragmen, ayaklarımın altı bile ağrıyor :18::18:

biraz dinlenip yeniden çalışmam lazım, yarın gitmeyecegim sanırım bi yere ama sürekli gruptakilerle iletişim halince olacam yine, evden çalışacam giib bişey yani gaza gelelimm nesliimmm bitirelim şu işlerii

kızlar herkese iyi akşamlarrr, ben yorgun bir günden sonra enkaz halindryim şuan, ve dinlenip yeniden yapmam gerekn işler var

filizim bugun hiç girmemişş, eğer yarın sabah da girmezse bir alarm verelim bakalım nerelerdeymiş acabaa duygu zaten daha ev işlerindedir, inşalah bir an önce biter nesliyle ben ise iş koşturmaları oyy oyyyyy cemrem de gelmemiş henuz amaa akşamları mutlaka uğrar taze anneler maşalah buraları hiç boş bırakmıyor bebeklerini koklayın benm içinnn

Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu sizlerle sohbet etmeyi cok oxledim.gunler cok hizli geciyo vakit yetmiyo bana.annem guatr ameliyati oldu.sabah gidiyorum aksam evime donuyorim ve inanilmax yorgunum.bu kilo hem bedenen hem ruhen bana cok fazla geliyo zorlaniyorum.belim ayaklari. Zonkluyo resmen.yediklerimi azcik azalttim sutumde eksilme olmazsa devam edicem.
Sunacim ben birgun karnibahar yedim kizim 2 saat gaz sancusindan kivrandi cok agladi yavrum bidaha aslaaa yemem.ama kurufasulye gaz yapmiyo hasliyip suyunu dokuyoruz belkide ondandir
Serapcim sen oglusuna mama veriyomysun yoksa sadece anne sutu mu aliyo.yediklerin baya az bana gore.ben cok acikiyorum

Duyguc ev almis temizlik telasindaymis kolay gelsin.evinde huzurla saglikla otursunkar ins cokkkk sevindim arkadasimmm
Filizcimde ev degistirmis sende gule gule otur canim
Cemrecim nurdancim neslicim sizlerde iyisindir insallahh
Mayista bende katilicam insallahhhh o kdar cok istiyorumki diyey ve spor yapmayi.69 gormeyi hayal ediyorumm.su an 86 kiloyum
Biz emziren annelere tavsiyslerimiz varsa yaxin kizlar
Atladigim unuttugum varsa affola
Herkesi opuyoruzzzz

yeni, kararların sana istediğini getirsin sen başladıktan sonrası gelir evet menüleri paylaş güzel olur...
çeşmi cnm işlerin bayağı yoğun seninde bu aralar kolaylık versin allah..
sende silkelenip başlarsın tam gazzzz
sağol cnm ben griptim yeni yeni kurtulmaya çalışıyorum.. sende sütün azalmadan kilo vermen mümkündür ama dikakt et güzelim senin işin bizden daha zor çünki annene de geçmiş olsun....

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Akşam girecektim ama çok fena karın ağrım vardı, kıvrandım resmen, erkenden de uyudum. Dün Filizle mesajlaştık, işyerinde sorunlar varmış, bu nedenle girememiş, akşam da eve geç gidecekti, belki bugün akşam girebilir. Morali bozuktu, en kısa zamanda düzelir inşallah.
Ercem gelmiş, hoşgelmiş, herşey yolundadır inşallah Taze anneler siz birbirinize destek olun, bizler bu durumdaki beslenmeden pek anlamadığımız için zor oluyor yorum yapmak
Bugün de işler yoğun, şimdiden yoruldum valla, Nurdancım nasıl gidiyor, senin de benden aşağı kalır yanın yok gördüğüm kadarıyla, kolay gelsin canım
Kızlar benden şimdilik bu kadar, fırsat bulursam arada girerim

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah. Akşam girecektim ama çok fena karın ağrım vardı, kıvrandım resmen, erkenden de uyudum. Dün Filizle mesajlaştık, işyerinde sorunlar varmış, bu nedenle girememiş, akşam da eve geç gidecekti, belki bugün akşam girebilir. Morali bozuktu, en kısa zamanda düzelir inşallah.
Ercem gelmiş, hoşgelmiş, herşey yolundadır inşallah Taze anneler siz birbirinize destek olun, bizler bu durumdaki beslenmeden pek anlamadığımız için zor oluyor yorum yapmak
Bugün de işler yoğun, şimdiden yoruldum valla, Nurdancım nasıl gidiyor, senin de benden aşağı kalır yanın yok gördüğüm kadarıyla, kolay gelsin canım
Kızlar benden şimdilik bu kadar, fırsat bulursam arada girerim

serapçım menün çok güzel bişey soracam karnıbahar sütü kokutuyo bebek huzursuz oluyo diyolar oldumu bişey ben çok severim ama yiyemiyorummm

canım karnıbaharı bilmem ama kızlar soğana söylediler sütü kokuttuğuna dair..geçende soğan yedim bende süt problemi vardı biliyorsun bir ara soğan kokmaya başlamıştım resmen..geçenelrde sağdım sütü kokladım soğan falan kokmuyordu accık da tadına baktım tadıda tatlıydı..herhangi bir skıktıntı yoktu...ama ben karnıbaharı haşlıyorum yemeğini yapmadan önce...belki de o yüzden kokmamıştır..benim şu an yemediğim birşey yok..yeri geldi fasulye de yedim yeri geldi nohutta yedim..

canım ben en baştan beri mama veriyorum biz ağır bir şekilde sarılık atlattık..5 günlüktü mamaya başladık..ama şu son bir haftadır mamayı da azalttım..kullandığım bir hap var o sütü artırıyo...ben karnıbaharı haşlıyorum sunaya da yazdım..bende herhangi bir problem olmadı...oğluş her zaman ki gibiydi...öğünler bana yetiyo..hatta bazen yemek istemiyorum da ama öğünde atlamak istemiyorum...

canım ben en baştan beri mama veriyorum biz ağır bir şekilde sarılık atlattık..5 günlüktü mamaya başladık..ama şu son bir haftadır mamayı da azalttım..kullandığım bir hap var o sütü artırıyo...ben karnıbaharı haşlıyorum sunaya da yazdım..bende herhangi bir problem olmadı...oğluş her zaman ki gibiydi...öğünler bana yetiyo..hatta bazen yemek istemiyorum da ama öğünde atlamak istemiyorum...