- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.221
bugün ki menümü yazayım...
sabah uynaınca bir bardak su
kahvaltı:
1 bardak süt
1 yumurta
birazcık peynir
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün:
1 portakal
öğle:
6-7 kaşık mantarlı tavuk sote
3-4 kaşık pirinç pilavı
ara öğün:
1 bardak çay
4 tane kuru kayısı
akşam:
bir tabak türlü(10 kaşık olur)
3-4 kaşık pilav
bolca salata
ara öğün:
1 kase yoğurt...
hareket yoktu canım eşime yemek koydum. kalkıp yapacağım ... ama o gün acayip yorulmuşum kaslarım ağrıyor...kasığımdan da arada sancı vuruyor..Serap menün çok güzel olmuş bugün, hareket var mıydı?
hareket yoktu canım eşime yemek koydum. kalkıp yapacağım ... ama o gün acayip yorulmuşum kaslarım ağrıyor...kasığımdan da arada sancı vuruyor..
sabah okula yürüyerek gittim o spor sayılır mı?
Sayılır sayılır, yorgunsan fazla zorlama zaten. Ben de çok yorgunum ve uzattım ayaklarımı bilgisayarda takılıyorum:) Sende adımsayar var mı? Yoksa tavsiye ederim, internetten alabilirsin, ucuz ve basit bir şey ama insan adım sayısını görünce artırmak için çaba sarfediyor. Uzmanlar kilo vermek için her gün 10000 adım atmak lazım diyorlar.
eczanelerde yok mudur canım?
varsa eczaneden alabilirim...10000 adım atıyor olabilir miyim bilmiyorum ama sürekli ayaktayım derste oturamıyorum....
bu hafta çok yoruldum hem beynen hem bedenen.. geçti ya bu hafta gelecek haftayı hele tatili iple çekiyorum....
hareketliyim ama 10000 adım olmuyordur herhalde yapamam o kadar adım...kocişi arayayım bakalım varmıymış...ya da yarın ben çıkarsam sorarım..Eczanede var mıdır bilmiyorum, sor bir bakalım. Belki medikal malzeme satan yerlerde de olabilir. Çok işe yarıyor, ben bazen 10000 adıma tamamlamak için ekstra adım atıyorum.
hareket yoktu canım eşime yemek koydum. kalkıp yapacağım ... ama o gün acayip yorulmuşum kaslarım ağrıyor...kasığımdan da arada sancı vuruyor..
sabah okula yürüyerek gittim o spor sayılır mı?
Kızlar, geçmişi okudum, alıntı yapmayacağım, aklımda kalanlarla yazarım. Pomocum çok güzel vermişsin, tebrik ederim canım, maşallah diyeyim , aman giden kilolar gitsin ve geri gelmesinler. İnşallah pazartesiye kadar daha da verirsin. Benim yine ara öğün olmadı, bugün hareketli ve yoğun bir gündü, toplam 7000 küsur adım atmışım. İşten sonra markete uğradık eşimle, orada da yürüdüğümüz için sanırım adım sayım fazla oldu. Bu arada yeni katılan arkadaşlar var, hoşgelmişler diyorum, sanırım sizler daha önceden tanışıyorsunuz, biz de muhabbet ederiz en kısa zamanda inşallah, bu ara benim yoğunluğuma denk geldiği için fazla giremedim. Ben de günümü toparlayayım;
Sabah: (Kahvaltıyı dışarda yaptım)
- Yarım simit
- 1 kk peynir
- 2 tane zeytin
- 1 çay kaşığı tereyağı
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
Öğle:
- Yarım kase şehriye çorbası
- 3-4 kaşık peynirli makarna
- 4 kaşık bakla yemeği
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- Yarım simit (markette taze taze çıkmıştı, 1 tane alıp eşimle paylaştık, markette yedik:))
Akşam:
- 100 gram kadar yağsız ızgara et
- 7-8 çiçek haşlanmış brokoli
- Yarım demet maydanoz
- 1 taze soğan
- 7-8 yaprak roka
- 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
(Aslında karnım çok toktu ama sırf keyif yaptım)
- 7 tane kuru erik (bu kadar kalmıştı bitirdim)
Bu ara işyerinde adım sayımı artırdım ama evde spor yapamıyorum birkaç gündür, enerjim kalmıyor. Bu sabah ta yine yarım saat yoga yaptım en azından:) Yogayı tekrar düzenli yapmaya karar verdim, hele sabahları çok güzel oluyor. Haftasonu da hem evde yapılacak sürüyle iş var, hem de pazartesi için hazırlamam gereken bir rapor var, ayrıca da dinlenmem lazım
10:45
1 kase üzüm ve kayısı kompostosu (kendi şekriyle pişmiş, öyle olunca da suyu az oldu)
12:45
yarım kase bulgur pilavı
büyük bir kase cacık
1 büyük havuç (sebze yerine)
15:45
yarım açma üstüne 1 tane krem peynir
10 tane tuzsuz kabuklu badem
canım menün gayet güzeldi yukarda okudum bende dün hareketi abartmışım kasıklarım kollarım çok ağrıyor tabi insan ham olunca öyle oluyor...
ben çok hareketsizdim kilo almaya başlayınca dahada tembelleştim 2 gündür hareket yapıyorum baya faydalı oldu hafifledim resmen ama tabi kolbacak kasık ağrıyo biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?