2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yag demısken ek yaglar aldım. bugun karıstırayacagım. ay cok masraflı yaaaaaaa :)))))) gecen harcadım 25 dun gıttı 25. ama sanırım 20 gun kadar gıder bunlar.

lımon yagı, bugday yagı, bıberıye yagı, aldım.

badem yagı da aldım ıkıncı sıse olarak. bıberıye yagını da ıkı sıse aldım. bunları da o gunku kalan yagıma karıstıracagım.

kasım ıcın badem yagı ve hınt yagı da aldım ek olarak.

evetfark ettim 102 yazıyor ben öyle görüyorum

evetekledin bakmadımaçıkçası :)))) çok fazla linkti yaaa

ayy ne modacısı kızzzz deme böyleee,öyle işte yorumluyorum

102,6 yazdım ama. ve ben goremıyorum ayrıca garıp.

yaaaaaa utandım bak sımdı. gorgusuzluk gıbı bencıllık gıbı olmus ya.

yaaaaaa tabıkı oylesın cok ıyı anlıyorsun bu ısten.

cnmm ilerde iyice zayıfladığında göğsün çokkötü deformalar olursaa toparlatma oparasyonu geçirebilirsin ,işte o yüzden bÖlgesel spor yapmanşart sizin orda bfit diye spor mekrezi yokmu şöyle 2 rı rakamlara geldiğinde ben özel bi hocayla birebir çalışmanıöneririm çünkü kg oranın fazladan düşüğe geçince ister istemez sarkmalarolcak hadi bacakların için eliptik biçilmiş kafdan inanılmazinceltiyor benim pamuk bacaklarımı eliptikincelttidiye bilirim arada rers pedalda çevir arka bacakların için ama göğüs kol içinde birşeyler yapmanşartcnmm şimdiden başla hatta

Son düzenleme:
102,6 yazdım ama. Ve ben goremıyorum ayrıca garıp.

Yaaaaaa utandım bak sımdı. Gorgusuzluk gıbı bencıllık gıbı olmus ya.

Yaaaaaa tabıkı oylesın cok ıyı anlıyorsun bu ısten.

yok kız ben üşengecim şöyle 4-5 olsa yine bakardımda çok şey olunca üşeniyorum birde ikidebir elektriklerde kesiliyor o zamandasinir yapıyorum:))))

Son düzenleme:
ben pek alışkın değilim canım...pc.yle pek alakalı bir mesleğim yok...menüler bende fazla deyip canımı bile sıkıyorum...salata önceden yapıyordum aslında.. şu bir haftadır feleğim şaştı... çok yemek yiyince vicdanen rahatsız oluyorum...normalde de az yemek yerdim ben ama şimdi düşününce, benim hatam geç vakitte yemek yemekti...hatta bekarken kardeşim dalga geçerdi. senin yediğini ben yesem ayakta duramam derdi.bende ona bende senin yediğini yesem kapıdan pencereden sığmam derdim...

POMO İYİKEN açtın konuyu senin spor yapman sarkma açısındanda şart oldu şimdiden önlem alarak gidelim de sarkma inan hoş birşey değil çünkü hem hızlı kg vermen için hemde sarkmaman için hem bölgesel hemde eliptike biraz ağırlık ver cnm

Son düzenleme:

canım var ama aksamları bayanlar erkekler ıle beraber calısmak zorunda kalıyor bayanlara ozel bır yer ya da aynı spor merkezınde ozel bır alan yok. esım ızın vermez, ben de rahat edemem, kaldı kı gıyımlı ve turbanlı spor da yapamam kımsenın yanında. rahat olmam lazım. aksamları sadece fıtness varmıs bayanlar ıcın ozel.

ben kendım bırseyler deneyım belkı bahara yaza dogru kurslar olur ama kesın onlara da yetısemem hafta ıcı 5te baslıyor cogu ben 6 bucukta cıkıyorum. ya da haftasonu olanlar oluyor onlara da yetısemıyorum ıste aynı sebepten.

ters bısıklet de yapıyorum yaparken merak etme.

buarada ben cıkyorum canım. patron burda epeydır. sorun olmasınnnnnnn opuyorum senı guzel arkadasımmmmmm oglusunu da optum o da ıyıdır ınsaallah

Günaydınnnn Sevgi kebekleriiii

Duygu,Pomo,Serap,Emel sizler burdasınız hayırlı cumalar hepinize...

dün akşamımı kazasız belasız bitirdim

çok şükür iyi olduğunu düşünüyorum

dün için 650 calori düşünmüştüm aslında faketttt... kardeşim bizde kaldı hemen müdahale etti ve akşam yemeğini o yaptı

tavuk göğsu aldık giderken,göbek marul ve domates

tavuğu julyen doğrayıp soğan biber ve baharatla soteledi kırma salata bana yaptırdı salatada sadece çok az tuz koyduk

ben bir tabak sote ve 2 dilim kepek ekmeği yedim kepek ekmekleri uno ekstra light 2 tanesi 80 calori

1- saat sonra meyve tabağı,kivi,minik muz,1 mandalin,1 avuç iğde

hesapladım fazla fazla 1.000 calori almışım tamm

iyi yapmışsın cnm ya denicen heryolu,vicdanını rahatlatmakistiyorsan şöyle yapalım sen demiyormuydun sürekli yemek sip.veriyordum diye kg almak için yemek sip.verdin şimdide kg vermek için sağlığa para vercen

türkiyenin her yerinde b-fit var sadecekadınların olduğu yer zumba ,fıtnıss,aletler herşey var ben vardırorda diye düşündüm

ben de dün misafirliğe gitmiştim, yine yedim pastaları börekleri. bu sabah dikkat etmeye başladım bol bol da su içicem ki pastaların böreklerin şişlikleri gitsin. pazartesiden itibaren de düzenli beslenicem. şu ikramlar olmasa her şey iyi de yemeyince de darılıyorlar üzülüyorum ben

yaa duygu sipor hocası gibisin bebişim...

ben ne yapsam acep 10 kilodan sonra bir bakacağım maşallah hiç sarkma ve yırtık kilo izi yok bende o yönden şanslıyım...

yaa duygu sipor hocası gibisin bebişim...

ben ne yapsam acep 10 kilodan sonra bir bakacağım maşallah hiç sarkma ve yırtık kilo izi yok bende o yönden şanslıyım...
hayatımsipor suz bir şey olmazzzzzzz hem genç bir görünüm için hem geç yaşlanmak için sipor şartttt hem senin sipor diyen ağzını ham yaparımm bennn:)))

anam cuma dimi bak kafam kazan gibi oldu sanada hayırlı cumalar herkeze hayırlıcumalarr dünün güzel geçmiş ama akşamları meyvayı da abartma emi sevgikelebeğimmm

evet ya bi gideyim ben inş.

çoooook sevindim pomocum, devamı gelir inş. hayırlısı ile

meyve çok olmuş kontes :))
ama düzene girersin, kardeşin gelmiş sonuçta

malesef bugün geç kalktım, tlf şarjı bitmiş.
10 gibi alktım

10:45
1 kase üzüm ve kayısı kompostosu (kendi şekriyle pişmiş, öyle olunca da suyu az oldu)

ben kaçar, pazara gideceğim ordan da kızım izin verirse spor yapmaya gideceğim

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçmişe göz attım pomocum tebrik ederim çok sevindim detoks yaramış sana. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlarrr

Dün oğluşumu hastaneye kontrole götürdüm akşamda hasta ziyaretine gittik geç gelince yazamadım menümü

Sabah: 2 bardak su işim acele olduğu için bir tane haşlanmış yumurta beyazı, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle: 2 dilim tam buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost, yarım haşlanmış yumurta, salatalık, 4 yeşil zeytin şekersiz çay

Ara: 1 mandalina

Akşam: 3 kaşık kıymalı makarna, 1 küçük kase yoğurt, 3 kaşık karnıbahar yemeği, 1 dilim ekmek

Akşam: şekersiz çay, 1,5 litre su

Dün hastane de sıra beklerken yürüdüm. Sonra oğlumu eltime bırakıp markete gittim yolu uzatıp 30 dk daha yürüdüm. Akşam spor yapmadım çok yorulmuştum.

Karlar eriyor bizde dışarı çıkıyoruz artık birazdan oğlumla çıkıcaz.

Herkese güzel günlerrr hayırlı cumalar

duygu beni ham yap

Sipora gelince Malum imla klavuzu ben yabancı kökenli kelimelerden spor başta olmak üzere sessiz harflerin yan yana olduğu bazı kelimeleri araya sesli koyarak telaffuz etme çabasındayım..Sipor konusundaki tavsiyelerine uyacağım kitap gibi hatunsun ...canım benimm

yaa evet şu meyve konusunu tek adete düşürebilsem keşkem.. yada hiçç malum şekere karşı hassasiyetim var ama tatlı yemediğim sürece şekeri sadece meyveden alıyorum çayı felan şekersiz içiyorum çünkü...neyse bu konuda kendime çeki düzen vereceğim inşallah...

ülkemizde her aile rejim düşmanı ben annemlere gitmeye çekiniyorum acep nasıl bir süpriz var,hele kayınvalidem ona gidip bişey yemezsek sanki resmen alınıyor..