- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.181
evetfark ettim 102 yazıyor ben öyle görüyorum
evetekledin bakmadımaçıkçası :)))) çok fazla linkti yaaa
ayy ne modacısı kızzzz deme böyleee,öyle işte yorumluyorum
ok canım anlastık meyveler konusunda.
Strec cok sıkmadık oyle asırı canım. Normaldı.
Gogusler ıcın acıp kapatma demek. Ok patron odada olmadıgında yaparım wc ye gıttıgımde de yaparım. Ok canım anlastık. Goguslerı dert edıyorum zaten hem buyukler hem sarkık. ıyıce sarkmasından korkuyorum ayrıca goguslerımın kuculmesını ıstıyorum gercekten. Tum zayıflama ıslemı bıtınce, gogus kucultme amelıyatı bıle dusunuyorum ben.
102,6 yazdım ama. Ve ben goremıyorum ayrıca garıp.
Yaaaaaa utandım bak sımdı. Gorgusuzluk gıbı bencıllık gıbı olmus ya.
Yaaaaaa tabıkı oylesın cok ıyı anlıyorsun bu ısten.
ben pek alışkın değilim canım...pc.yle pek alakalı bir mesleğim yok...menüler bende fazla deyip canımı bile sıkıyorum...salata önceden yapıyordum aslında.. şu bir haftadır feleğim şaştı... çok yemek yiyince vicdanen rahatsız oluyorum...normalde de az yemek yerdim ben ama şimdi düşününce, benim hatam geç vakitte yemek yemekti...hatta bekarken kardeşim dalga geçerdi. senin yediğini ben yesem ayakta duramam derdi.bende ona bende senin yediğini yesem kapıdan pencereden sığmam derdim...serap buaralar karne hazırlıgı, yazılılar falan oldugunu bılıyorum. cok yakın ogretmen arkadaslarım var nasıl bır surec gecırdıgını su an ıyı bılıyorum ama ben bu doneme ozgu soylemedım senın menulerın ben senı tanıdım tanıyalı az. bence bır sıstem bulmalısın kendın ıcın.
3 gundur pc ye bakmaktan gozlerın mı sızlıyor :))))) 7 bucukta baslıyorum tam 6 gun. aksama kadar wc ve 15-20 dk yemek molası dısında sureklı pc ye bakıyorum :))))))))))
cnmm ilerde iyice zayıfladığında göğsün çokkötü deformalar olursaa toparlatma oparasyonu geçirebilirsin ,işte o yüzden bÖlgesel spor yapmanşart sizin orda bfit diye spor mekrezi yokmu şöyle 2 rı rakamlara geldiğinde ben özel bi hocayla birebir çalışmanıöneririm çünkü kg oranın fazladan düşüğe geçince ister istemez sarkmalarolcak hadi bacakların için eliptik biçilmiş kafdan inanılmazinceltiyor benim pamuk bacaklarımı eliptikincelttidiye bilirim arada rers pedalda çevir arka bacakların için ama göğüs kol içinde birşeyler yapmanşartcnmm şimdiden başla hatta
iyi yapmışsın cnm ya denicen heryolu,vicdanını rahatlatmakistiyorsan şöyle yapalım sen demiyormuydun sürekli yemek sip.veriyordum diye kg almak için yemek sip.verdin şimdide kg vermek için sağlığa para vercenyag demısken ek yaglar aldım. bugun karıstırayacagım. ay cok masraflı yaaaaaaa :)))))) gecen harcadım 25 dun gıttı 25. ama sanırım 20 gun kadar gıder bunlar.
lımon yagı, bugday yagı, bıberıye yagı, aldım.
badem yagı da aldım ıkıncı sıse olarak. bıberıye yagını da ıkı sıse aldım. bunları da o gunku kalan yagıma karıstıracagım.
kasım ıcın badem yagı ve hınt yagı da aldım ek olarak.
türkiyenin her yerinde b-fit var sadecekadınların olduğu yer zumba ,fıtnıss,aletler herşey var ben vardırorda diye düşündümcanım var ama aksamları bayanlar erkekler ıle beraber calısmak zorunda kalıyor bayanlara ozel bır yer ya da aynı spor merkezınde ozel bır alan yok. esım ızın vermez, ben de rahat edemem, kaldı kı gıyımlı ve turbanlı spor da yapamam kımsenın yanında. rahat olmam lazım. aksamları sadece fıtness varmıs bayanlar ıcın ozel.
ben kendım bırseyler deneyım belkı bahara yaza dogru kurslar olur ama kesın onlara da yetısemem hafta ıcı 5te baslıyor cogu ben 6 bucukta cıkıyorum. ya da haftasonu olanlar oluyor onlara da yetısemıyorum ıste aynı sebepten.
ters bısıklet de yapıyorum yaparken merak etme.
buarada ben cıkyorum canım. patron burda epeydır. sorun olmasınnnnnnn opuyorum senı guzel arkadasımmmmmm oglusunu da optum o da ıyıdır ınsaallah
Kizlar biraz cnm sikildi hafta ici dikkat etmemle sporumlu hala daha reglimin baslamamasina ragmen kg vermeyi basardim fakat,yarin kayinvalideye gitcez aradi beni senin icin sarma besamal soslu tavuk ve fava yaptim dedi offff diyorum hayir kararinda yerimdr o kadar bile yemek istemiyorum cokda guzel yapiyor ama anliyonuz iste kalorili,neyse hafta sonuda kendi anneme gitcez bazlamalar borekler katmerler yine offff diyorum nerelerden atsam kendimi bu hafta birincilik pomonun da ikincilik icin bastiriyordum neyse ilan ediyorum haftanin sonuncusuyum
POMO İYİKEN açtın konuyu senin spor yapman sarkma açısındanda şart oldu şimdiden önlem alarak gidelim de sarkma inan hoş birşey değil çünkü hem hızlı kg vermen için hemde sarkmaman için hem bölgesel hemde eliptike biraz ağırlık ver cnm
hayatımsipor suz bir şey olmazzzzzzz hem genç bir görünüm için hem geç yaşlanmak için sipor şartttt hem senin sipor diyen ağzını ham yaparımm bennn:)))yaa duygu sipor hocası gibisin bebişim...
ben ne yapsam acep 10 kilodan sonra bir bakacağım maşallah hiç sarkma ve yırtık kilo izi yok bende o yönden şanslıyım...
Günaydınnnn Sevgi kebekleriiii
Duygu,Pomo,Serap,Emel sizler burdasınız hayırlı cumalar hepinize...
dün akşamımı kazasız belasız bitirdim
çok şükür iyi olduğunu düşünüyorum
dün için 650 calori düşünmüştüm aslında faketttt... kardeşim bizde kaldı hemen müdahale etti ve akşam yemeğini o yaptı
tavuk göğsu aldık giderken,göbek marul ve domates
tavuğu julyen doğrayıp soğan biber ve baharatla soteledi kırma salata bana yaptırdı salatada sadece çok az tuz koyduk
ben bir tabak sote ve 2 dilim kepek ekmeği yedim kepek ekmekleri uno ekstra light 2 tanesi 80 calori
1- saat sonra meyve tabağı,kivi,minik muz,1 mandalin,1 avuç iğde
hesapladım fazla fazla 1.000 calori almışım tamm
tamam canım sagolsun ben bakarım tarıfe.
aman ha ben de oyle etkısı olmasın henuz :))))))) 1 yıl kadar beklesın benım yumurtalar :)))) calıssınlar duzelsınler ama bebek olmaz :)))))
evet cok sevındım duzene gırmene. sen zaten baya dısıplınlıydın onceden. zor bır donem gecırdın adopte olman zaman aldı canım halıyle. dune bakmamak lazım duygunun dedıgı gıbı.
benım kendılıgınden kırılma olmaz, ama tırnaklarım cok hassastır ıncedır tırnak makası olmadan bıle nerdeyse kesebılırsın elınle cevırıp. cok gec uzar ayrıca. bunlar bır ısaret mı bılmıyorum. ben kucukken rasıtızm hastalıgı gecırmısım zaten. sanırım hem onun etkısı hem de sureklı masa basında calısıyor olup gunes gormuyor olusumun etkısı cocuklugumunda berı yogurt ve sut tuketımımın az olması da eklenınce hepsı yaptı bu d vıtamını eksıklıgını. sen en ıyısı endokrınolojı uzmanına gorun
kımsecıkler uyanmamıssssssssssssssssssssssss
gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun cok uzun kalmak ıstıyordum ama patron erkenden gelmıssssssss
oyuzden sızler ıle halay cekemeyecegım :)))))))
evet detoksum bıttı ve bugun ıtıbarı ıle 102,6 kıloyum. :)))) yazdan berı gordugum en ıyı kılo. 102,8 gormustum gecen detoksumdan.
tartı gunu 104,5 geldım 1,90 kılo vermıs oluyorum buna gore. ama detoksa basladıgım gunu dusunecek olursak 105,5 - 102,6 = 2,9 vermıs oluyorum :)))))))))
bakalım pazartesıye kadar da kılo gıdecek mı. bugun enerjım ıyıce gelsın de uc gun bol spor yapayım.
bugunku menumu de yazayım.
sabah:
aç karnına sirke limonlu su
yarım yaglı bır bardak süt
ıkı dılım kepek ekmegınden yagsız tost
4 zeytın
tostumun ıcınde domates maydanoz ve yarım yaglı beyaz peynır vardı.
ıse gelınce 500 ml sıcak su, acık sekersız cay, 2 adet kuru erik,6 adet yaban mersini yedım kahvaltıya ek olarak.
ara ogun olarak da meyve, maydanoz ve su olacak
tost ozlemısım. evde yedım bugun. yetıstırebıldım zamanımı. bır tane daha tost yaptım ogle yemegı az cıkarsa ara ogunde tost yemegı dusunuyorum. doktorların da onay verdıgı bırsey ogleden sonra boyle tost yemek.
buarada doktor kepek ekmegı yazmıstı lısteye. ben de yenı paketı kepek olarak aldım ama kansızlık ya da kabızlık yapabılıyormus cogu kısıye. oyuzden bu paket bıtınce, cavdar alacagım gecen hafta tam bugday yedım cunku.
sımdılık benden haberler bukadar. ben kacıyorummmmmmmmmmmmmm
Günaydınnnn Sevgi kebekleriiii
Duygu,Pomo,Serap,Emel sizler burdasınız hayırlı cumalar hepinize...
dün akşamımı kazasız belasız bitirdim
çok şükür iyi olduğunu düşünüyorum
dün için 650 calori düşünmüştüm aslında faketttt... kardeşim bizde kaldı hemen müdahale etti ve akşam yemeğini o yaptı
tavuk göğsu aldık giderken,göbek marul ve domates
tavuğu julyen doğrayıp soğan biber ve baharatla soteledi kırma salata bana yaptırdı salatada sadece çok az tuz koyduk
ben bir tabak sote ve 2 dilim kepek ekmeği yedim kepek ekmekleri uno ekstra light 2 tanesi 80 calori
1- saat sonra meyve tabağı,kivi,minik muz,1 mandalin,1 avuç iğde
hesapladım fazla fazla 1.000 calori almışım tamm
hayatımsipor suz bir şey olmazzzzzzz hem genç bir görünüm için hem geç yaşlanmak için sipor şartttt hem senin sipor diyen ağzını ham yaparımm bennn:)))
anam cuma dimi bak kafam kazan gibi oldu sanada hayırlı cumalar herkeze hayırlıcumalarr dünün güzel geçmiş ama akşamları meyvayı da abartma emi sevgikelebeğimmm
evet ya bi gideyim ben inş.
çoooook sevindim pomocum, devamı gelir inş. hayırlısı ile
meyve çok olmuş kontes :))
ama düzene girersin, kardeşin gelmiş sonuçta
ben de dün misafirliğe gitmiştim, yine yedim pastaları börekleri. bu sabah dikkat etmeye başladım bol bol da su içicem ki pastaların böreklerin şişlikleri gitsin. pazartesiden itibaren de düzenli beslenicem. şu ikramlar olmasa her şey iyi de yemeyince de darılıyorlar üzülüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?