- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.201
ben pek alışkın değilim canım...pc.yle pek alakalı bir mesleğim yok...menüler bende fazla deyip canımı bile sıkıyorum...salata önceden yapıyordum aslında.. şu bir haftadır feleğim şaştı... çok yemek yiyince vicdanen rahatsız oluyorum...normalde de az yemek yerdim ben ama şimdi düşününce, benim hatam geç vakitte yemek yemekti...hatta bekarken kardeşim dalga geçerdi. senin yediğini ben yesem ayakta duramam derdi.bende ona bende senin yediğini yesem kapıdan pencereden sığmam derdim...[/QUOTE
alısık olmayınca daha cok yoruyor pc ınsanı kesınlıkle. bız sureklı boyle olmaya alıstık sanırım. boynumda kemık duzlesmesı ve kırenclenme oldu mesela benım 5-6 yıldır masa bası calıstıgım ıcın.
menulerın fazla degıl. oldum olası az senın ama en cok da duzensızlık oluyor ben cok bılıyorum senın oglen yapamadıgını ya da ara yapamadıgını. ıs yogunlugu ne olursa olsun bunun ıcın bır cozum bul bence.
evet ya bi gideyim ben inş.
çoooook sevindim pomocum, devamı gelir inş. hayırlısı ile
meyve çok olmuş kontes :))
ama düzene girersin, kardeşin gelmiş sonuçta
iyi yapmışsın cnm ya denicen heryolu,vicdanını rahatlatmakistiyorsan şöyle yapalım sen demiyormuydun sürekli yemek sip.veriyordum diye kg almak için yemek sip.verdin şimdide kg vermek için sağlığa para vercen
türkiyenin her yerinde b-fit var sadecekadınların olduğu yer zumba ,fıtnıss,aletler herşey var ben vardırorda diye düşündüm
Günaydınnnn Sevgi kebekleriiii
Duygu,Pomo,Serap,Emel sizler burdasınız hayırlı cumalar hepinize...
dün akşamımı kazasız belasız bitirdim
çok şükür iyi olduğunu düşünüyorum
dün için 650 calori düşünmüştüm aslında faketttt... kardeşim bizde kaldı hemen müdahale etti ve akşam yemeğini o yaptı
tavuk göğsu aldık giderken,göbek marul ve domates
tavuğu julyen doğrayıp soğan biber ve baharatla soteledi kırma salata bana yaptırdı salatada sadece çok az tuz koyduk
ben bir tabak sote ve 2 dilim kepek ekmeği yedim kepek ekmekleri uno ekstra light 2 tanesi 80 calori
1- saat sonra meyve tabağı,kivi,minik muz,1 mandalin,1 avuç iğde
hesapladım fazla fazla 1.000 calori almışım tamm
Günaydın kızlarrrr nasılsınız?
pomo gitmiş kilocuklar...
merhaba kızlar geçmişe göz attım pomocum tebrik ederim çok sevindim detoks yaramış sana. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlarrr
Dün oğluşumu hastaneye kontrole götürdüm akşamda hasta ziyaretine gittik geç gelince yazamadım menümü
Sabah: 2 bardak su işim acele olduğu için bir tane haşlanmış yumurta beyazı, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle: 2 dilim tam buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost, yarım haşlanmış yumurta, salatalık, 4 yeşil zeytin şekersiz çay
Ara: 1 mandalina
Akşam: 3 kaşık kıymalı makarna, 1 küçük kase yoğurt, 3 kaşık karnıbahar yemeği, 1 dilim ekmek
Akşam: şekersiz çay, 1,5 litre su
Dün hastane de sıra beklerken yürüdüm. Sonra oğlumu eltime bırakıp markete gittim yolu uzatıp 30 dk daha yürüdüm. Akşam spor yapmadım çok yorulmuştum.
Karlar eriyor bizde dışarı çıkıyoruz artık birazdan oğlumla çıkıcaz.
Herkese güzel günlerrr hayırlı cumalar
allah rahmet eylesin bende çook üzüldümmehmet ali birand ölmüş çok üzüldüm mekanı cennet olsun
ee facede bizde arkadaş olsak yaa bak merak ettim şimdi seniyuzumu nerden bıluyorsun dıye dusundum bır an. :)))))) sonra face aklıma geldı. :))))))
canım o yuze layık bır beden olsun artık dıye ugrasıyorum ıste. bakalım hayırlısı :)))))))
sana da zayıflık cok yakısıyor kesınlıkle 15 yas genclesıyorsun ınanılmaz bır degısım oluyor sen de :)))))))
menuler guzel mevlutte bıle az yemıssın tebrıkler.
araların az olmus katı bırsey yok yanı.
aksam menun guzel yıne sebze takılmıssın :))))))))
mısafır varken umarım cısssssss olmaz :))))))
mısır dıyınce canım cektı bak. zaten acım :)))))) epeydır yapmadım yarın aksamkı aram mısır olsun benım
merhaba antalyanın guzelı dıyeyım ben de :)))))
menun ve yemegın pısırme seklı guzel olmak. ama meyvelerın fazla olmus. ama kalorı olarak cok degıl kalorıyı yakmak mesele. buna dıkkat etmelıyız hepımız.
merhaba arkadaşlar geç kalmış bir hayırlı cumalarr diliyorum herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin
alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadar cevap yazayım
kontesim şekerim aramıza hoşgeldin özlemiştik seni
duygucum resmini gördüm şahane olmuşsun canım maşallah fıstık gibisin buda sana olsun nazarlar değmesin
hafta sonu kayınvalidene gidiyomuşsun sıkma canını azcık azcık idare edersin sen nasılsa
pomocum kilolar gitmiş maşallah olsun devamı takır takır gelsin
baldamlasımelis arkadaşım tarçınlı kürden sonra hamile kalmış valla daha bi heveslendim o kürü yerkenrabbim hayırlı evlat versin isteyen bekleyen herkese
unuttuklarım varsa affola
kızlar ben 2 gün yokum pazartesi öğleden sonra ancak girerim nete .istanbula gidiyorum teyzeme ,kuzenim doğum yaptı hem bebek görmeye hemde diğer kuzen evleneceği arkadaşıyla aileyi tanıştıracak offf offf ben napıyım yaa duyguuuuu napsak ki asosyal mı olsak tam diyete başlıyoz kaynanalar anneler kuzenler peşpeşe çağırıyo .napalım dikkat ve sipor şart kontesim sevdim ben siporu
canımmm nasılsın sevgili arkadaşımm çok özlemişim bee...
valla dedilkerine aynen katılıyorum benimde öyle etrafım rejim düşmanı kaynıyor....
çok şükür kontesim iyiyim işte tekrar kilo al tekrar diyet yap sibel can gigi hissediyorum kendimi hep veriyorumda bide almasam şu kiloları
sen nasılsın canım kistin varmış okudum ama hiçç kafana takma hemen hemen her kadında var rabbim çaresiz dert vermesin .ee kilolarıda burda veririz zten dimi .bende de bi aralar kist polip her ay bişey çıkıyodu doktoru bıraktım psikolojim düzeldi
inşallah seninde hemen geçer seni hiç uğraştırmaz
valla bende özlemişim canımmmmmm
15 tatilde evdeyim eğer annemlerin yanına ani bir kararla gitmezsem.düzene girer herhalde. ara öğün yapmaya çalışıyorum canım ya hiç yemesem bir süt içmeye çalışıyorum...ama azcık menümü artırsam hemen gram bile olsa farkediyor...zaten spor işi de azaldı. bir havalar ısınsa bol bol yürüyüş yapacağım...düzensizlik şu hastalanma olduktan sonra başladı ilk başlarda düzenliydim ama ben....:18:alısık olmayınca daha cok yoruyor pc ınsanı kesınlıkle. bız sureklı boyle olmaya alıstık sanırım. boynumda kemık duzlesmesı ve kırenclenme oldu mesela benım 5-6 yıldır masa bası calıstıgım ıcın.
menulerın fazla degıl. oldum olası az senın ama en cok da duzensızlık oluyor ben cok bılıyorum senın oglen yapamadıgını ya da ara yapamadıgını. ıs yogunlugu ne olursa olsun bunun ıcın bır cozum bul bence.
ayyyy ayyyyy bende mi yapsam hafta sonu bak kıskandım şimdi....gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
evet gıttı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yag demısken ek yaglar aldım. bugun karıstırayacagım. ay cok masraflı yaaaaaaa :)))))) gecen harcadım 25 dun gıttı 25. ama sanırım 20 gun kadar gıder bunlar.
lımon yagı, bugday yagı, bıberıye yagı, aldım.
badem yagı da aldım ıkıncı sıse olarak. bıberıye yagını da ıkı sıse aldım. bunları da o gunku kalan yagıma karıstıracagım.
kasım ıcın badem yagı ve hınt yagı da aldım ek olarak.
merhaba arkadaşlar geç kalmış bir hayırlı cumalarr diliyorum herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin
alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadar cevap yazayım
kontesim şekerim aramıza hoşgeldin özlemiştik seni
duygucum resmini gördüm şahane olmuşsun canım maşallah fıstık gibisin buda sana olsun nazarlar değmesin
hafta sonu kayınvalidene gidiyomuşsun sıkma canını azcık azcık idare edersin sen nasılsa
pomocum kilolar gitmiş maşallah olsun devamı takır takır gelsin
baldamlasımelis arkadaşım tarçınlı kürden sonra hamile kalmış valla daha bi heveslendim o kürü yerkenrabbim hayırlı evlat versin isteyen bekleyen herkese
unuttuklarım varsa affola
kızlar ben 2 gün yokum pazartesi öğleden sonra ancak girerim nete .istanbula gidiyorum teyzeme ,kuzenim doğum yaptı hem bebek görmeye hemde diğer kuzen evleneceği arkadaşıyla aileyi tanıştıracak offf offf ben napıyım yaa duyguuuuu napsak ki asosyal mı olsak tam diyete başlıyoz kaynanalar anneler kuzenler peşpeşe çağırıyo .napalım dikkat ve sipor şart kontesim sevdim ben siporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?