2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya sureklı degıl de esım yokken sık sık fastfood yrdım ozellıkle hamburger menu ama onun dısında oyle eve sıparıs nadır olur hatta dıyete baslayalı dısarda yemek yeme olayımız azaldı. sırf ıslerımı halletmek ıcın dısarı cıkıyorum arkadasla az gezıyoruz yemegı de beraber yıyoruz esımle yemege cıkmıyoruz oyle sık sık. ama bunları bır kenara bırak tabıkı saglık ıcın para harcıyorum su an. eger kı sırf zayıfladım dıye kendılıgınden olursa bebegım, dusunsene 10 mılyar karda olacagım ben tedavıye gıtmedıgım ıcın. oyuzden doktorlara verecegım parayı spora ve beslenmeye verırım gonul rahatlıgıyla. sadece bır aydır bıraz sıkıstık ıkı ay daha boyle gıdecek esım dıs yaptırdı maasımız yetmedı bu ay ve gelecek ay. sırketten avans aldık gorumcemın ıkıncı ogretım okul harcı da gelecek subat ayında. oyuzden uc ay kadar sıkısıgız bıraz. bıraz da ben cok elbıse almısım ya. yazın cok almısım ama en cok 3-4 aydır. kendıme kızıyorum aslında. 20+15 derken bır baktım sırf kıyafetlerın her ay toplam taksıtı 400-500 olmus nerdeyse. ona hedıye al buna elbıse al bır de kendıme al yapınca.

canım burda ıkı tane spor salonu var zaten. baska yok onlar ıle de gorustum ben daha once. bır tane yenı acılacak ama bızım evımıze 2 saat uzaklıkta yaklasık. uzaklık sorun degıl de, tokının orda. ordan merkeze dolmus yok gec saatte. ben erken 7 bucukta orda olurum. bunu da kabul etmedıler 6 dıyorlar. arac da sorun olunca oraya baslayamadım. evı orda olan kadınlar cok sanslı tabıkı.

merhaba antalyanın guzelı dıyeyım ben de :)))))

menun ve yemegın pısırme seklı guzel olmak. ama meyvelerın fazla olmus. ama kalorı olarak cok degıl kalorıyı yakmak mesele. buna dıkkat etmelıyız hepımız.

hastane ısı olunca duzenlı beslenememıssın goruyorum. oglen tost, aksam makarna halıyle karbonhıdratı bol bır menu olmus ama tabıkı durumun ozeldı. ama yıne de boyle zamanlarda hastane yakınlarda corba salata ve ızgara yemenı tavsıye ederım.

dun aktıvıten yogun olmus buna sevındım.

ah cok sukur bızım de kar ve buz yok. ben de ıse gelıs ve eve donus yolumu uzatabıldım eskısı kadar. o bıle kar sayılır. ayrıca mesela bugun rahat rahat dısarı cıkacagım yemegımı yıyıp eve yuruyerek donebılecegım :)))))

cumayı unuttuk valla duygu ıle konusurken. herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr

mehmet ali birand ölmüş çok üzüldüm mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin bende çook üzüldüm
ee facede bizde arkadaş olsak yaa bak merak ettim şimdi seni

dünki yediklerim aslındsa fazla bile geldi çünki boğazlarım çok ağrıyo habire sıcak bişeyler içtim ve tok hissettim kendimi .evet mevlütte gerçekten az yedim eltimin minik oğlu bile iki tabak pilavı yedi maşallah o kadar azdı ama beni doyurdu .yaşasınn sebze çok seviyorum hepsini .misafir gelince onlarla ufak bi dilim kek yedim diyete göre yaptım bana göre tamamen zararsızdı içinde bir çay bardağı yağ bir su bardağından daha az şekerle yaptım masum geldi bana yedim bir dilim .bir kase patlamış mısır evet bu aralar haftada 3 yada daha fazla yiyoruz dadandık resmen

canımm sağolasın.

öğlen yemeğime bakk:

4 kaşık taze fasulye

1 dilim kepek ekmeği

salata,yoğurt

sabahtan yemeğe kadar 1,5 lt.su içtim 3 fincan şekersiz çay

yemekten sonrada türk kahvemi şimdi bitirdim..

merhaba arkadaşlar geç kalmış bir hayırlı cumalarr diliyorum herkese Rabbim dualarımızı kabul etsin
alıntı yapamadım aklımda kaldığı kadar cevap yazayım
kontesim şekerim aramıza hoşgeldin özlemiştik seni
duygucum resmini gördüm şahane olmuşsun canım maşallah fıstık gibisin buda sana olsun nazarlar değmesin
hafta sonu kayınvalidene gidiyomuşsun sıkma canını azcık azcık idare edersin sen nasılsa
pomocum kilolar gitmiş maşallah olsun devamı takır takır gelsin
baldamlasımelis arkadaşım tarçınlı kürden sonra hamile kalmış valla daha bi heveslendim o kürü yerken rabbim hayırlı evlat versin isteyen bekleyen herkese

unuttuklarım varsa affola
kızlar ben 2 gün yokum pazartesi öğleden sonra ancak girerim nete .istanbula gidiyorum teyzeme ,kuzenim doğum yaptı hem bebek görmeye hemde diğer kuzen evleneceği arkadaşıyla aileyi tanıştıracak offf offf ben napıyım yaa duyguuuuu napsak ki asosyal mı olsak tam diyete başlıyoz kaynanalar anneler kuzenler peşpeşe çağırıyo .napalım dikkat ve sipor şart kontesim sevdim ben siporu

canımmm nasılsın sevgili arkadaşımm çok özlemişim bee...

valla dedilkerine aynen katılıyorum benimde öyle etrafım rejim düşmanı kaynıyor....

canımmm nasılsın sevgili arkadaşımm çok özlemişim bee...

valla dedilkerine aynen katılıyorum benimde öyle etrafım rejim düşmanı kaynıyor....

çok şükür kontesim iyiyim işte tekrar kilo al tekrar diyet yap sibel can gigi hissediyorum kendimi hep veriyorumda bide almasam şu kiloları
sen nasılsın canım kistin varmış okudum ama hiçç kafana takma hemen hemen her kadında var rabbim çaresiz dert vermesin .ee kilolarıda burda veririz zten dimi .bende de bi aralar kist polip her ay bişey çıkıyodu doktoru bıraktım psikolojim düzeldi
inşallah seninde hemen geçer seni hiç uğraştırmaz
valla bende özlemişim canımmmmmm

canımya haklısın valla..bende başka şeylerle meşgulüm bakalım hayırlısı...

15 tatilde evdeyim eğer annemlerin yanına ani bir kararla gitmezsem.düzene girer herhalde. ara öğün yapmaya çalışıyorum canım ya hiç yemesem bir süt içmeye çalışıyorum...ama azcık menümü artırsam hemen gram bile olsa farkediyor...zaten spor işi de azaldı. bir havalar ısınsa bol bol yürüyüş yapacağım...düzensizlik şu hastalanma olduktan sonra başladı ilk başlarda düzenliydim ama ben....:18:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

evet gıttı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ayyyy ayyyyy bende mi yapsam hafta sonu bak kıskandım şimdi....
azcık düzelsem bende yapacağım ama kendime güvenemiyorum. detoksu ne yaptıysam hemen bir peşine hastalık geçirdim. Sanırım şartlanma oldu bende...

Canim bu yaglar ne ise yariyor ????
Bi de menunun bir tanesinde detoks yaptigin gunku menundu sanirim alinti yapamadim genelde sicak su var sicak su dahami yag yakici ?? Ona gore bende sicak suya gecis yapayim

dediğim gibi belki denk geldi, ama o aralar bana gerçekten çok dua edildi. dünya dua üstüne kurulu derler. allah (cc) herkese hayırlı evlatlar versin inş.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Özledim valla foruma girmeyi, bugün de çok yoğundu, hiç fırsat bulamadım. Birazdan yemek yiyeceğiz, ben yeşillikleri yıkadım, brokoli haşladım, eşim de eti pişiriyor şimdi, bu arada hızlıca bir gireyim dedim. Yemekten sonra girip geçmişi okuyayım, bu ara hızlı ilerliyor sayfalar, maşallah maşallah.

10:45
1 kase üzüm ve kayısı kompostosu (kendi şekriyle pişmiş, öyle olunca da suyu az oldu)

12:45
yarım kase bulgur pilavı
büyük bir kase cacık
1 büyük havuç (sebze yerine)

15:45
yarım açma üstüne 1 tane krem peynir
10 tane tuzsuz kabuklu badem

bugün ki menümü yazayım...
sabah uynaınca bir bardak su
kahvaltı:
1 bardak süt
1 yumurta