2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslicim kız sen fıstıkmışsın yaa çıtır çıtırrrr maşallah pek kilon yok ayyy çok özendim güel foto valla..çokkk taa culll kot ceket felan...

Ayy teşekkür ederim, nasıl iyi geldi bu sözler:)) Yaklaşık 7 kg verdim kontesim, kendimi çok daha hafif hissediyorum, kalan 10 kg'ı versem kuş gibi hissedeceğim sanırım:) Bu ara biraz yeme konusunda cozuttum, fotoğraf bana da moral olsun da kilo almayayım tekrar. Senden de bekleriz fotoğraf.

Hiç sorma, bu ara cozuttum yine, biraz kilo verince şımardım hemen. Benim eşim de sağolsun pek destekler zaten diyeti Neyse pazartesi sonuncu olunca kendime gelirim, sözde bu hafta 67'li bir rakam hedeflemiştim ama nerdeee..

Hiç sorma, bu ara cozuttum yine, biraz kilo verince şımardım hemen. Benim eşim de sağolsun pek destekler zaten diyeti Neyse pazartesi sonuncu olunca kendime gelirim, sözde bu hafta 67'li bir rakam hedeflemiştim ama nerdeee..

maalesef benim eşimde rejim düşmanıdır ,yani tam bir oburiks...

desteklediği tek rejim Cumhuriyet rejimi...

hayır kilon böyle bile güzel benim hedefim 65 aslında ama 60 olup 60-65 arası ayarlama payı bırakmam lazım malum verip verip alınıyor. 2012/nisan ayı ben 71 kiloydum şimdi 80 kiloyum

8 ayda 9 kilo ve bunun 5 kilosunu son 3 ayda aldım...

hormon ilaçları ve de tabi boğaz...

Neslicim fotonu çok beğendim ceketin de çok yakışmış. Maşallahhhh diyorum spor yaptığın için vücudun sıkı görünüyor. Yazdığın forumu okumuştum benimde dikkatimi çekti

arada bakıyorum.

Dün kü menümü yazayım Akşam mantı olduğunu bildiğim için öğle yemeği yemedim.

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir salatalık domates şekersiz çay, 1 çay kaşığı krem peynir

Ara: Karışık bitki çayı, 4-5 tane yer fıstığı, 6-7 tane badem

Öğle: 1 bardak yarım yağlı süt, 1 tane kepekli bisküvi

Akşam:5 kaşık yoğurtlu mantı, haşlanmış brokoli

Ara: Şekersiz çay, Karışık bitki çayı

30 dk yürüyüş. 50 tane mekik, 15 dk egzersiz

güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar

:)))))))))

çıkmadık candan ümit kesilmezmiş nesli. dur bi, pazartesi olmadı henüz :))

Kilo vermek zor da almak ne kadar kolay, hepimiz yaşıyoruz aynı problemi, o yüzden mutlaka bir pay bırakmak lazım. Ben hep diyorum zaten, sağlıklı beden kitle indexi değerine sahip olduktan sonra hangi kiloda rahat ediliyorsa o kiloda kalmak lazım. Ben de 58 kg olmayı hedefliyorum. Şu anda da iyi hissediyorum ama 70'ten epey uzaklaşmak istiyorum, geri çıkmak mümkün olmasın diye:) Sen de epey almışsın ama motivasyonun çok yüksek gördüğüm kadarıyla, aldığın hızda versen yeter. İnsan bir an önce kurtulmak istiyor ama sonra geri almak ta kolay oluyor. Eğer spor yapabiliyorsan kiloların hiç şansı yok zaten. Hep birlikte ulaşacağız istediğimiz rakamlara.

Sağol canım, güzel baktığın için güzel görmüşsün. Çok haklısın spor sayesinde verdiğimden fazlası gitmiş gibi duruyor. Açıkçası ben 64-65 kg'da M beden giymeye başlarım diye düşünüyordum ama 68'de başladım:) Sen de spor yaptığın için senin de öyle olacak, fotoğraf koysana sen de.
Ben bloğu okumaya başladım ve çok hoşuma gitti. Çok dengeli ve sağlıklı bir program yapmış. Fikir almak lazım oradan:) Menünü iyi dengelemişsin, akşamki mantı çok dikkat çekmiyor.

İnşallah ben de senin gibi olurum. Yol uzun kararlıyım olacak geç olsun da güç olmasın. Ben de boş olduğu zaman bakıyorum foruma ne var ne yok diye hatta seren

Seren Serengil de twitter da toplu kilo vermeye başlamış. Menülerini paylaşıyormuş. Forumda da açmışlar aynı konuyu. Fotoğraf şu sıralar koyamam ama önümüzdeki hafta

ailemin yanına gideceğim orada çeker koyarım.

pomogranate tatlım özelden atamıyorum onun için burdan yuazıyorum fazla vaktim yok... dertleşmek ve senin durumunu möerak ettiğim için aramıştım... sonra görüşürüz tekrar... bende net yok komşudayım... beni tekrar aradıysan dükkandan eve geçmiştim kuzum... öpüyorum... ALLAH ım hepimized kolaylıklar versin inşaallah... bu arada iyi haber spora başladım 2 haftadır... kötü haber polikistik over im varmış((

bu seferki menulerını daha dolu buldum daha begendım. bu sekılde devam et bence.

canım bız de senı ozledık yaaaaaaa.

resmın de degısmıs buarada :))))) once tanıyamadım :)))))

oooooo cok guzel bır menu. et, brokolı ve yesıllık. harıka bır uyum olmus. restaurant gıbı :))))) benım de canım bıftek, yanında bruksel lahanası, ve pure ıstıyor bu da tam restaurant usulu. bıftek hıc yapmadım esınden mı tarıf alsam acaba :)))) maasallah yemek konusunda cok basarılı. bır gun boyle bır menu yapmayı dusunuyorum evde.

Canim bu yaglar ne ise yariyor ????
Bi de menunun bir tanesinde detoks yaptigin gunku menundu sanirim alinti yapamadim genelde sicak su var sicak su dahami yag yakici ?? Ona gore bende sicak suya gecis yapayim

bu yaglar spor yaparken daha hızlı terlemeyı ve catlakları artı sıkılasmayı saglayan seyler. duygudan aldım lısteyı. hepsını karıstırıp kullandım. bugun tekrar yapmayı dusunuyorum.

detoks da gormemıssın sadece ben herzaman sıcak su ıcıyorum su ılık olursa bır bardak zor ıcıyorum hemen sısırıyor benı. sıcak su ıcmek hosuma gıdıyor ve ozellıkle detoks gununde cok yardımcı oluyor cunku sonucta cok sıvı bır ıcecek degıl ve bu yonu benı zorluyor daha rahat ıcebılmek ıcın detoksu ıcerken sureklı su ıcıyorum yanında.

sıcak su konusunda da daha yakıcı oldugunu da duymustum ek olarak.

bıraz daha duzel de oyle yap. gercı ben bu kez cok sukur ne ıshal ne oldum ne grıp. gecen sefer benı cok etkılemıstı bu kez hem daha rahat uyguladım cok sukur sonrasında da rahatsızlanmadım sımdılık cok sukur bırsey yok.

degısıklık ıyı olur bence annenlere gıt. ben de ıkı hafta sonra konyaya dusunuyorum mesela. bu hafta gıdecektım ama pazartesıden ıtıbaren yemek konusunda sıkıntı yasarım dıye gıtmedım cunku yemeklerımın hepsı bıttı yemek yapmam lazım haftalık. konya dısında havalar daha ıyı olursa, malatyaya gıdecegım gunu bırlık. kar buz ıstanbuldan gıdınce aıleme gıdecegım. bır ankara hevesım var. bunları ıkı ay ıcınde yapmayı dusunuyorum cok yorulacagım artık. gun gun artıyor ısler. esım sureklı yurtdısına gıdecek oyuzden kendıme gunu bırlık boyle oduller vermezsem 6 gun cok calısmanın altından zor kalkarım.

benım menulerım arttı bak kılo alıyorum dıye algılama bunu. normal olculerde beslenmek zorundayız cunku dıyet bıtınce cok kılo alabılırız eger sımdı az beslenırsek. spor benım de yogun degıl o konuyu hızlandırmamız lazım hepımızın. yuruyusu beklıuyoruz ama hata yapıyoruz evde de spor yapmaya alısmamız lazım.

ogle yemegı guzel olmus. sebze yemegını 8 kasık bıle yıyebılırmısız. benım dıyetımde oyle. doktorun verdıgı ama ben 6 kasık ya da 5 kasık yapıyorum. zaten ehrzaman salatam olmuyor nadıren pılav oluyor hatta bazen ne ekmek ne pılav oluyor oyuzden 6 kasık az bıle olabılır .

bence duzene gırmeye basladın sen.

resmın cok hosuma gıttı. kot ceket, kot yelekler, kot elbıseler, cok hosuma gıder oldum olası. zayıflayınca cok spor kot elbıseler var onlardan almayı dusunuyorum ben de.

tarzın yıne cok spor, hos olmus. ve kesınlıkle cok sıkılasmıssın pantolonda daha ıyı anladım bacakların cok ıncelmıs.

olur neden olmasın. eklerız.

evet sen sebzecı, neslı etcı. dıgerlerımızı karısık ama sız ıkınızınkı daha net bır cızgı :))))

cumartesı ben de calısıyorum yanlız degılsın sevgılı arkadasım ((((((( hatta bugun herzamankınden daha yogun bır gundeyım. dun de oyleydım hıc gıremedım ogleden sonra.

pazartesı sabahı yazmak gerekıyro canım neden salı dedın anlamadım :)))) ?????? aklında oyle mı kaldı ???

cok guzel :))))))))