- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.241
neslicim kız sen fıstıkmışsın yaa çıtır çıtırrrr maşallah pek kilon yok ayyy çok özendim güel foto valla..çokkk taa culll kot ceket felan...
canımm mısır hariç herşey gayet güzel olmuş..tabi gün içinde bir simitide götürmüşsün ama ahh simit tazesine yürek dayanmaz ama hatırlatayım 300-400 ortalama calorisi var yükte hafif pahada ağır gıdalarımızdan..bende dün kahvaltımda ev poğaçası yedim sıcacıktı eşimin kuzni çok ısrar etti o ısmarladı yoksa ben yemeyecektimm
Hiç sorma, bu ara cozuttum yine, biraz kilo verince şımardım hemen. Benim eşim de sağolsun pek destekler zaten diyetiNeyse pazartesi sonuncu olunca kendime gelirim, sözde bu hafta 67'li bir rakam hedeflemiştim ama nerdeee..
Ayy teşekkür ederim, nasıl iyi geldi bu sözler:)) Yaklaşık 7 kg verdim kontesim, kendimi çok daha hafif hissediyorum, kalan 10 kg'ı versem kuş gibi hissedeceğim sanırım:) Bu ara biraz yeme konusunda cozuttum, fotoğraf bana da moral olsun da kilo almayayım tekrar. Senden de bekleriz fotoğraf.
Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..
Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.
Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.
Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
... İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke...
Hiç sorma, bu ara cozuttum yine, biraz kilo verince şımardım hemen. Benim eşim de sağolsun pek destekler zaten diyetiNeyse pazartesi sonuncu olunca kendime gelirim, sözde bu hafta 67'li bir rakam hedeflemiştim ama nerdeee..
hayır kilon böyle bile güzel benim hedefim 65 aslında ama 60 olup 60-65 arası ayarlama payı bırakmam lazım malum verip verip alınıyor. 2012/nisan ayı ben 71 kiloydum şimdi 80 kiloyum
8 ayda 9 kilo ve bunun 5 kilosunu son 3 ayda aldım...
hormon ilaçları ve de tabi boğaz...
Neslicim fotonu çok beğendim ceketin de çok yakışmış. Maşallahhhh diyorum spor yaptığın için vücudun sıkı görünüyor. Yazdığın forumu okumuştum benimde dikkatimi çekti
arada bakıyorum.
Dün kü menümü yazayım Akşam mantı olduğunu bildiğim için öğle yemeği yemedim.
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir salatalık domates şekersiz çay, 1 çay kaşığı krem peynir
Ara: Karışık bitki çayı, 4-5 tane yer fıstığı, 6-7 tane badem
Öğle: 1 bardak yarım yağlı süt, 1 tane kepekli bisküvi
Akşam:5 kaşık yoğurtlu mantı, haşlanmış brokoli
Ara: Şekersiz çay, Karışık bitki çayı
30 dk yürüyüş. 50 tane mekik, 15 dk egzersiz
güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar
Sağol canım, güzel baktığın için güzel görmüşsün. Çok haklısın spor sayesinde verdiğimden fazlası gitmiş gibi duruyor. Açıkçası ben 64-65 kg'da M beden giymeye başlarım diye düşünüyordum ama 68'de başladım:) Sen de spor yaptığın için senin de öyle olacak, fotoğraf koysana sen de.
Ben bloğu okumaya başladım ve çok hoşuma gitti. Çok dengeli ve sağlıklı bir program yapmış. Fikir almak lazım oradan:) Menünü iyi dengelemişsin, akşamki mantı çok dikkat çekmiyor.
bugün ki menümü yazayım...
sabah uynaınca bir bardak su
kahvaltı:
1 bardak süt
1 yumurta
birazcık peynir
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün:
1 portakal
öğle:
6-7 kaşık mantarlı tavuk sote
3-4 kaşık pirinç pilavı
ara öğün:
1 bardak çay
4 tane kuru kayısı
akşam:
bir tabak türlü(10 kaşık olur)
3-4 kaşık pilav
bolca salata
ara öğün:
1 kase yoğurt...
Merhaba kızlar, nasılsınız? Özledim valla foruma girmeyi, bugün de çok yoğundu, hiç fırsat bulamadım. Birazdan yemek yiyeceğiz, ben yeşillikleri yıkadım, brokoli haşladım, eşim de eti pişiriyor şimdi, bu arada hızlıca bir gireyim dedim. Yemekten sonra girip geçmişi okuyayım, bu ara hızlı ilerliyor sayfalar, maşallah maşallah.
Canim bu yaglar ne ise yariyor ????
Bi de menunun bir tanesinde detoks yaptigin gunku menundu sanirim alinti yapamadim genelde sicak su var sicak su dahami yag yakici ?? Ona gore bende sicak suya gecis yapayim
ayyyy ayyyyy bende mi yapsam hafta sonu bak kıskandım şimdi....
azcık düzelsem bende yapacağım ama kendime güvenemiyorum. detoksu ne yaptıysam hemen bir peşine hastalık geçirdim. Sanırım şartlanma oldu bende...
15 tatilde evdeyim eğer annemlerin yanına ani bir kararla gitmezsem.düzene girer herhalde. ara öğün yapmaya çalışıyorum canım ya hiç yemesem bir süt içmeye çalışıyorum...ama azcık menümü artırsam hemen gram bile olsa farkediyor...zaten spor işi de azaldı. bir havalar ısınsa bol bol yürüyüş yapacağım...düzensizlik şu hastalanma olduktan sonra başladı ilk başlarda düzenliydim ama ben....:18:
canımm sağolasın.
öğlen yemeğime bakk:
4 kaşık taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
salata,yoğurt
sabahtan yemeğe kadar 1,5 lt.su içtim 3 fincan şekersiz çay
yemekten sonrada türk kahvemi şimdi bitirdim..
allah rahmet eylesin bende çook üzüldüm
ee facede bizde arkadaş olsak yaa bak merak ettim şimdi seni
dünki yediklerim aslındsa fazla bile geldi çünki boğazlarım çok ağrıyo habire sıcak bişeyler içtim ve tok hissettim kendimi .evet mevlütte gerçekten az yedim eltimin minik oğlu bile iki tabak pilavı yedi maşallah o kadar azdı ama beni doyurdu .yaşasınn sebze çok seviyorum hepsini .misafir gelince onlarla ufak bi dilim kek yedim diyete göre yaptım bana göre tamamen zararsızdı içinde bir çay bardağı yağ bir su bardağından daha az şekerle yaptım masum geldi bana yedim bir dilim .bir kase patlamış mısır evet bu aralar haftada 3 yada daha fazla yiyoruz dadandık resmen
kızlar şimdilik kaçıyorum...
malum cumartesi ve ben çalışıyorum maaleseff ve çokk yoğunum...
herkesi çok öpüyorum...akşama giremezsem pazartesi görüşürüz...
pomocum sana sal ıgünkü başlangıç kilomu ve pazartesi ki yeni kilomu yazarım tabii inşallah baya veririm ilk hafta iyi veriliyo malum..
Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..
Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.
Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir.
Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
... İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?