- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.281
Bende istiyorum Adimsayar insan neslinin de dedigi gibi sirf 10000 yapayim diye sporda yapmis olur yani cok tesvik edici
Günaydın kızlar, iyi pazarlar hepimize. Dün kıyafet katladım, çamaşır astım, nevresim değiştirdim falan, bugün de aslında ütü yapmam lazım ama yapamayacağım, yarın için hazırlanmam gerekiyor çünkü, bugün çalışacağım o yüzdenDün öğleden sonra eşimle sahile inip yürüdük biraz, Lodos vardı ama güneş te vardı, sonuçta iyi geldi biraz dışarı çıkmak. Dün menü yazmadım, çok dağınıktı, yine fazla yedim, bu hafta biraz öyle oldu, yarından itibaren dengelemeyi düşünüyorum. Bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek, lor peyniri, salça ve zeytin ve bol maydanozlu bir kahvaltı tabağı hazırladım kendime. Yanına da süte türk kahvesi yaptım, eskiden bir ara yapardım ve çok severdim. Size de tavsiye ederim. Hani kahvenin de metabolizma hızlandırıcı etkisi var, artı olarak ta süt içmiş olursunuz. Pomocum özellikle sana tavsiye ederim canım, bir öğünde sütünü böyle içebilirsin. Duygu anne gezmelerinde, inşallah keyifli geçiyordur, kontrollü olduğuna eminim zaten Çeşmi nerelerde yaa, merak ettim ve özledim, dönemi bitmiş olması lazımdı.
hepsiburada.com dan aldıkbiz fiyatını unuttum ama 10 lirayı geçmiyordu kargoda ücretsizdi[/QUOTE
Super hemen siparis vereyim bende
yok canım ister istemez içiyorum bende faranjit var ve gece boğazım çok kuruyor. Kışın kalorifer peteklerinden dolayı bu kuruma daha da fazla oluyor. sabah uyandığım vakit soluğu çeşmenin başında alıyorum zaten...benimki biraz zorunluluk değilde istekle oluyor...Canim sabahleyin 3 bardak suyu nasil iciyorsun mide bulantisi yapmiyormu
iyi insanmışım lafımın üzerine gelmişimdün saolsun pomo da msj attı merak etmiş, salı günü teslim edip bitecekti proje ama biraz aksilikler oldu ertelendi falan, ancak cuma günü işlerm halloldu okulda, sonra hemen yola çıktım tabi. cuma gece 10 da geldim eve, dün babannemin senelik mevludu vardı bütün gün onun evindeydik, bugun de ananemlere gittik derken gezmeler bitti, dönem de bitti ve yeniden sizlerleyiimmmmm
tabi bu arada bir miktar kilocugum geri gelmiş sanırım ama yarın sabah bildirimimle birlikte bombalar gibi dönüyorum yeniden. 45 gün tatilde en az 4 5 kilo gitmesi lazım başka yolu yokk
sizler nasılsınız güzel hatunlar, ben yokken 100 sayfa yazılmış tek tek okuyamayabilirim sanırımvar mı yeni havadisler, nasıl geçiyor günler diyetler ayyy özlemişim hepinizi yahuuu
iyi insanmışım lafımın üzerine gelmişimdün saolsun pomo da msj attı merak etmiş, salı günü teslim edip bitecekti proje ama biraz aksilikler oldu ertelendi falan, ancak cuma günü işlerm halloldu okulda, sonra hemen yola çıktım tabi. cuma gece 10 da geldim eve, dün babannemin senelik mevludu vardı bütün gün onun evindeydik, bugun de ananemlere gittik derken gezmeler bitti, dönem de bitti ve yeniden sizlerleyiimmmmm
tabi bu arada bir miktar kilocugum geri gelmiş sanırım ama yarın sabah bildirimimle birlikte bombalar gibi dönüyorum yeniden. 45 gün tatilde en az 4 5 kilo gitmesi lazım başka yolu yokk
sizler nasılsınız güzel hatunlar, ben yokken 100 sayfa yazılmış tek tek okuyamayabilirim sanırımvar mı yeni havadisler, nasıl geçiyor günler diyetler ayyy özlemişim hepinizi yahuuu
Hoşgeldin canım, neşen daim olsun, özlettin kendini:) Tüm derslerini vermişsindir umarım, tatil süresi de epey uzun, iyi değerlendirebilirsin. Gelen kilocuğu merak etme, geldikleri gibi giderler:) Yarın tabloda tekrar seni görmek güzel olacak:)
hoşgeldin cnm herşey aynı sağlıklı beslenme-spor-kış-vss bıraKTIĞIN gibi bu arada mevlüt yapmışsınız ALLAH kabul etsin ,artık evindesin sağlıklı beslenmeyle sporla bence verirsin
hoşbulduk canımmşükür verdim tüm dersleri ama son günlerde resmen zombi gibi geziyordum ortalıkta, uykusuz halsiz, evime geldim hala da koşturma devam ediyor ama yarından itibaren iyice dinlenirim sanırım. gerçi evde temizlik varmış yarın ama olcak o kadar yarın sonuncu benim kesin, tabloya iri bir bomba olarak giriş yapacagm
Amin canım Allah razı olsun. babannemin vefatının 6. senesiydi de Allah kabul ederse inşalah hep birlikte o işi de hallettik. dün bugun de dışardaydım ama yarından itibaren evimde ve güzelce beslenerek sporumu da yaparak bu tatili iyi geçirecegim inşalah. şuan regl dönemimdeyim bidde onun da şişkinliği vardır, umuyorum ki hemencecik gidicek gelenler
slm kızlarrr bi giripbir çıkıyorum aranıza amasöz artım tam anlamıyla geldim tartıda 60 ı gördüm fenalaştım :)
gece gece platesimi yaptım sabahta koşuma başlayacam menülerimşe aranızdayım
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMM
POMO BENİ TAKIMA GERİ ALSANA
BU ARADA bana kilo cetveli linkini yollarmısınız hepinizi öpüyorum kocamannn
mevsimlerden roma geçtiğimiz hafta içi gözüme çarpmıştım girdim yine bi diyet listesi hep ibilndikşeyler vs diye çıktım azönce neslinin yazınısı gördüm gittim blogu inceledim ben birşeye bağımlı kalmayı sevmiyorum diyet listelerini sevmiyorum ne yedimmi vucuduma yarar ne yedimmi zarar biliyorum fakat ordaki başarı hikayeleri ve bazı yazılar hoşuma gitti arada girip blogu inceleye bilirim sizde en azından başarı hikayelerni okuyabilirsiniz mesela biri 10 ayda 25 kg vermiş 95 kgdandüşmüş
selam kızlar dün giremedim akşam çok yoğundum gece saat 2 de uyudum...
bugün büyük temizlik günümdü.
acayip yorulmuşum. ve yine dengesizz bir beslenme oldu..ama sabah kahvaltımı güzel yaptım ...
bugün ki menümü paylaşayım....
sabah uyanınca 3 bardak ılık su
kahvaltı saat 10 da yaptım...2 bardak çay
7-8 çatal patates kızartması
2 dilim salam
1 yumurta2 dilim ekmek
ara öğün yok...öğle yemeği yapamadım...
2 tane pişmiş mısır vardı onu götürüverdim hemencecik arada..ara öğün:1 bardak süt
akşam:2 kase ekşili çorba içtim.(kayınvalidem yapmış)
ara öğün:
1 portakal
1 elma yerim...
Canim sabahleyin 3 bardak suyu nasil iciyorsun mide bulantisi yapmiyormu
kolay gelsın ben de bugune ınanılmaz yorgun basladım cunku camasırlar carsaflar yıka mutfagı buzdolabını temızle aksama kadar 5-6 ceıst yemek yap spor yap. canım cıktı valla. evde yapmayı dusundugum bır ıs vardı ısımle ılgılı bır arastırma onları bıle ınceleyemedım.
evet menulerın dengesız olmus ev ıslerıne dalınca ama enazından cıkolata kek vs bırseyler olmamıs tam atıstırmalık olarak bu tur anlarda yenılenebılenecek.
Slm kızlar cumadan başlayan çin işgencemi başarıylabitirmenin mutluluğunu yaşıyorum cuma olayyerine yürüyerek gittim:))) herşeyde tadımlık yedimhafta sonu ızgara tarzı beslendim tek kaçamağım waffle oldu onun dışında koştum temiz havada yürüdüm atladım zıpladım baya hareketli ve başarılı geçti birde regl gelse
hafta sonu old için sanırım kimse yok. ben bugün niyetliyim.
gece kalktım
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
biraz yufka
5 tane zeytin
domates, salatalık
geç kalkmışım salatalığın hepsini yiyemedim, çay yapmıştım bi yudum aldım ezan okundu. nasıl acele yedim ezan okunacak diye :))
Slm kizlar burada kar kis kiyamet. Yuruyus yaparim diye seviniyordum ama kar esareti basladi. Allah beterinden korusun herkesi.
Bugun menum
Sabah: kahvaltidan once su 2 dilim ekmek arasi peynirli tost sekersiz cay
Ara: bitki cayi 1 ev kurabiyesi
Ogle: 1 kase tarhana corbasi, 1 dilim cavdar ekmegi
Aksam: 6 kasik et sote, 2 kasik pilav, 1 dilim ekmek, yogurt.
Ara: 1 dilim baklava elimle bastirdim serbeti akti sekersiz cay
2 litre su ictim. evde egzersiz yaptim 30 dk kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?