2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

mevsimlerden roma geçtiğimiz hafta içi gözüme çarpmıştım girdim yine bi diyet listesi hep ibilndikşeyler vs diye çıktım azönce neslinin yazınısı gördüm gittim blogu inceledim ben birşeye bağımlı kalmayı sevmiyorum diyet listelerini sevmiyorum ne yedimmi vucuduma yarar ne yedimmi zarar biliyorum fakat ordaki başarı hikayeleri ve bazı yazılar hoşuma gitti arada girip blogu inceleye bilirim sizde en azından başarı hikayelerni okuyabilirsiniz mesela biri 10 ayda 25 kg vermiş 95 kgdandüşmüş

iyi insanmışım lafımın üzerine gelmişim dün saolsun pomo da msj attı merak etmiş, salı günü teslim edip bitecekti proje ama biraz aksilikler oldu ertelendi falan, ancak cuma günü işlerm halloldu okulda, sonra hemen yola çıktım tabi. cuma gece 10 da geldim eve, dün babannemin senelik mevludu vardı bütün gün onun evindeydik, bugun de ananemlere gittik derken gezmeler bitti, dönem de bitti ve yeniden sizlerleyiimmmmm

tabi bu arada bir miktar kilocugum geri gelmiş sanırım ama yarın sabah bildirimimle birlikte bombalar gibi dönüyorum yeniden. 45 gün tatilde en az 4 5 kilo gitmesi lazım başka yolu yokk

sizler nasılsınız güzel hatunlar, ben yokken 100 sayfa yazılmış tek tek okuyamayabilirim sanırım var mı yeni havadisler, nasıl geçiyor günler diyetler ayyy özlemişim hepinizi yahuuu

Canim sabahleyin 3 bardak suyu nasil iciyorsun mide bulantisi yapmiyormu
yok canım ister istemez içiyorum bende faranjit var ve gece boğazım çok kuruyor. Kışın kalorifer peteklerinden dolayı bu kuruma daha da fazla oluyor. sabah uyandığım vakit soluğu çeşmenin başında alıyorum zaten...benimki biraz zorunluluk değilde istekle oluyor...

Hoşgeldin canım, neşen daim olsun, özlettin kendini:) Tüm derslerini vermişsindir umarım, tatil süresi de epey uzun, iyi değerlendirebilirsin. Gelen kilocuğu merak etme, geldikleri gibi giderler:) Yarın tabloda tekrar seni görmek güzel olacak:)

hoşgeldin cnm herşey aynı sağlıklı beslenme-spor-kış-vss bıraKTIĞIN gibi bu arada mevlüt yapmışsınız ALLAH kabul etsin ,artık evindesin sağlıklı beslenmeyle sporla bence verirsin

hoşbulduk canımm şükür verdim tüm dersleri ama son günlerde resmen zombi gibi geziyordum ortalıkta, uykusuz halsiz, evime geldim hala da koşturma devam ediyor ama yarından itibaren iyice dinlenirim sanırım. gerçi evde temizlik varmış yarın ama olcak o kadar yarın sonuncu benim kesin, tabloya iri bir bomba olarak giriş yapacagm

hoşgeldin cnm herşey aynı sağlıklı beslenme-spor-kış-vss bıraKTIĞIN gibi bu arada mevlüt yapmışsınız ALLAH kabul etsin ,artık evindesin sağlıklı beslenmeyle sporla bence verirsin

Amin canım Allah razı olsun. babannemin vefatının 6. senesiydi de Allah kabul ederse inşalah hep birlikte o işi de hallettik. dün bugun de dışardaydım ama yarından itibaren evimde ve güzelce beslenerek sporumu da yaparak bu tatili iyi geçirecegim inşalah. şuan regl dönemimdeyim bidde onun da şişkinliği vardır, umuyorum ki hemencecik gidicek gelenler

45 gunu umarim iyi degerlendirirsin,babaannenin mekani cennet olsun,benimde regl tesrif etmedi gelsede bi rahatlasam

Iyi geceler kizlar cesmicim hosgeldin tatil sana yarar insallah kilocuklar da gider merak etme. Hafta sonu yogun gecti. Evde yoktum iki gundur bugun spor yapamadim yorgunum kayinvalidem gorumcelerimin yanina yurtdisina gitmisti. Yarin da kbaba gidecek misafirler vardi hazirlik falan yaptik derken ne yedim ne yaptim karisti birbirine. Yarin icabina bakarim artik, evde olmayinca rahat edemiyorum istedigim gibi olmuyor diyeti bozuyorum ister istemez.

Sabah: 2 dilim normal ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates, 2 yesil zeytin, sekersiz cay

Ogle yemek firsatim olmadi.

Saat 3 gibi : 5 tane el buyuklugunde pide, yagsiz salata

Aksam : 2 tane serbeti sikilmis tulumba tatlisi, sekersiz cay

Yarin tarti gunu hepinizden guzel haberler bekliyorum.

Yeni haftaya mutlu baslariz insallah...

slm kızlarrr bi giripbir çıkıyorum aranıza amasöz artım tam anlamıyla geldim tartıda 60 ı gördüm fenalaştım :)
gece gece platesimi yaptım sabahta koşuma başlayacam menülerimşe aranızdayım
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMM
POMO BENİ TAKIMA GERİ ALSANA
BU ARADA bana kilo cetveli linkini yollarmısınız hepinizi öpüyorum kocamannn

suna merhaba hosgeldın aramıza. sohbetını ozlemıstık valla.

dugun telası bıttı artık daha kolay adopte olursun. aldıgın 3-4 kıloyu rahatlıklar verırsın bence.

oooooo aktıvıteler yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrr

bu sabah yetısırsen eklerım, yetısemezsen haftaya pazartesı olur canım merak etme.

hosgeldın bız senınle mesajlastık ama kızlara haber veremedım.

herseyın guzelce bıtmesıne, dınlenme ve tatıl surecıne gırmıs olmana cok sevındım senı ozledık gercekten. zaman zaman nerelerdesın dıye yazdık gecmıs sayfalarda. unutuldum sanma yanı :))))))

ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun babaannenın.

tatılı guzel degerlendırırsın bol bol yuruyusler yaparsın beslenmene dıkkat edersın ve tatıl donusu kılo vererek donersın bence.

tekrar hosgeldınnnnnnnnnnnn

merak ettım ben de oykulerı okurum ama bu hafta hıcbırseyın moral verecegını sanmıyorum. verdıgım detoks ıle kıloyu aynen gerı aldım 2 gunluk ezıyet ne ıse yaradı sımdı. kılo verebılmek ıcın soguk yıyorum aksam yemegını, ısyerınde ,tek basıma. dun bır saat spor yaptımn yarım saat leslı ıle basladım yarım saat bısıklet. aksam 8 e kadar yemekler ıle ugrastım sırf haftalık yemegım hazır olsun gec saatte aksam yemegı yemeyım dıye. ınanılmaz yorgun bır sekılde bır haftaya basladım bu sabah. ama ne ıs yaradı her pazar kendımı eve kapatıp boyle yler hazırlamak.

oooooo cok sevındım ama ben zaten senden emındım. sen kendın cok panık yaptın gerıldın ama aynı seylerı yasadıgında her zaman kacamaksız dondun geldın oyuzden yıne emındım senden.

ALLAH kabul etsın. canım.

ben de cumartesı aksamı hem degısıklık olsun hem yuruyus olsun dıye alısverıs merkezıne gıttım esımle. yemek yedık. sonra ısımızle alakalı bırı buraya gelmıs onu davet ettık ve bır saat bır gorusme yaptık o kısıyle. tam cıktık kı her yer kar hem de nasıl bırıkmıs. ayagımda mevsımlık ayakkabılarım. su oldu hemen. normalde ev uzak degıl, yarım saat 45 dk yurumus olacaktım ama yuruyebılecek durumda olamadım kar olunca. ALLAHtan o kısının arabası vardı da bızı eve bıraktı.

bugun guzel gunes cıkmıs. ama nekadar surer bılmıyorum pazar gunu de aksama kadar gunes vardı ama ben nasıbımı alamadım sonra tabıkı olur asırı d vıtamını eksıklıgı. gunes gormuyorum kı ben.

menulerın guzel baklavayı ve kurabıyeyı gormemeye calısacagım :)))))) ama oglen az olmus oglenı bıraz artır bence.

pırılpırıl izmir sabahından hepinizegünaydın acayip enerji var üstümdee içim kıpır kıpır tam çamaşır yıkamalık bir hava değerlendirmemlazımm zaten temizlik günüm:)))))

dilerimki harika bir hafta olur önce sağlık ,mutluluk,ve mis kokulu aşk dolu bir hafta olsunnn