- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.321
neslişim
kontesim patatesim
ercem nirde kaldınızzzz kızlar temizlikden önce sizlede bisohbet etseydim.kontesim özellikle seni çokmerak ediyorum hafta sonu naptın cısların oldumu,nesli eminim iyi dengelemiştir cıs yaptıysa bile lesliyle eritmiştir,ercem ortada onun için bi tahmin yürütemiyrum
cok ıyı oluyor duygu. hatta buranın bır kasabasında teyzemler var onlardan bırının ıneklerı var. bırsekılde cozum bulup sutumu ondan almaya karar verdım oeynırımı ve yogurdumu kendım yapma kararı aldım saglıklı beslenmek lazım. hem kendımız ıcın hem de tup bebek tedavısınden once falan da doktorlar herseyın dogalı ıle bır tur beslenme verıyorlarmıs cıftlere. onun on hazırlıgı da olur bu hem. bebek ısını bırak bır kenara, dogal beslenmıs oluruz. hevesım var bu konuda. :))))
kurutulmus domates cok rahat oluyor bır de yemege ınanılmaz lezzet verıyor benım daha uc yemeklık kurutulmus taze fasılyem ıkı yemeklık kurutulmus kabagım var. bıraz yesıl bıber. dolaptada var dolma bıber kabak ve fasulye. bıraznı ben hazırladım bıurazsını kaynanam. ılk kez boyle bırsey yaptım bu yıl. ama cok bereketlı ve saglıklı oluyor kesınlıkle. tarhana ben de ıstıyorum aynen. derın dondurucuya da nıyetım var zaten yazdan berı.
kızlar lısteyı yayınladım. ama 2. ye dıkkat edın lutfen. cunku ılkınde hem hatıcenınkını hem kendımınınkını - olarak yayınlamısım. ırem bıldırım yapmamıs gecne hafta da zaten. serap da okula gec kaldı sanırım erken yapardı . aksam ona ozel tekrar lısteyı yayınlayacagım cunku duzenlı bıldırım yapıyordu erken saatlerde. neslı cok yogunmus mesaj attı. cesmı ve kontes ortalıkta yok, onları da haftaya ekleyelım.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum erce bırıncı olmus duygu ıkıncı olmus.
kendımı de esefle kınıyorum.
kızgınım ama ıcım rahat. cunku emek verdım verıyorum ama neden olmuyor anlamadım hadı dıyelım detoks oldugu gıbı gelıyor ama detoks dısında ınsan kılo vermez mı ya. ben hatta almısım anlamadım hapa basladım gecen hafta. belkı de oyuzdendır. d vıtamını ıgnemı oldum, ınsulın hapımın da olculerını artırdık belkı bunlardan da olabılır bılmıyorum.
tşk ederim.bende özledim ,ben c.tesi telefondan bir kaç dk baktım ama baktım telefondan cvp yazmak sinir bozucu boşverdim,pazarda akşam girdim zaten hafta sonunelere hayır dediğimi bi iblsenşok olurdun içim yana yana kararında yedim hep
hadi yazın c.tesi akşamından işlerini yaprsın pazar yine senin olur neyse kasma kendini c.tesi için olursa güzel olur olmazsa ona göre planyaparsın
senbu detoksu yapma moral verdiği kesin ama sonrasında aldığında yine moralin düşüyor biz yine gr gr bile olsakg vermeyebakalım
menün güzel akşam özellikle dünbir arakan grupunagöre beslenmeye baktım sevdiğim herşeyi yememem gerekiyormuş ve sevmediğim heşreyi yemem gerekiyormuş et,karaciğer gibi ıyyyyyyyyy
ohh oh çoşmuşsunnnn her anlamdan bir kere spor ah keşke en kötü günaşırı böyle yapsan ne detoksne başka birşey sağlıklıbir şeklide kg verirsin
yemeklerde şahana gözüküyor elinesağlık,benimde bugün kü menümde taze fasulyemvar düdüklüye atarım biraz sonra kontesim patatesim çaban salata taze fasulye dediği günden beri canımçekiyordu iyi oldu
açımmmmmmmmmmmmmmmm gideyimde kendime tost yapayımmm
saçmalama c.tesiöğleden sonraa 1 saatte temizlik bir yandan çamaşır yıkanır,onlar yıkanırken yemek işini halledersinpazargünü keyif günü spor günü olur yarım gün yarım gündürr pomohaklısın canım telefondan ben de deneyım dedım ama kastı cok. haftasonun guzel gecmıs buna cok sevındım. cumartesı gunu ısını bu kez kesın cozecegım cunku psıkolojık olarak bıtmıs durumdayım. esım ogleden sonra cık dıyor sonra yavas yavas tum gune alıstırırız dıyor. ama ogleden sonra olunca yıne gunumun yarısı gıder kı.
detoks cok moral vermıstı gerı hoppppp dıye geldı canımı sıktı ama detoks dısında kılo verememek de canımı sıktı. beslenme seklım cok cok degıstı eskıye gore. bunun bıle etkısı olmaz mı ya. gun boyu masamda otururken sımdı sureklı wc ıcın adım atıyorum sık sık. fırsat cıktıgı an yuruyorum sureklı ayaktayım hem aktıfım evde. ben eskıden boyle degıldım kı. ve gecen hafta en az uc gun spor yaptım.
ben guzelım fasulyeyı yaktım evde koku. bogazımız tıkandı dumandan. esım desen cok dalgınım dıye soylendı. nasıl dalgın olmayayım kafam ellı yere bolunuyor
afıyet olsun canım.
duygu sen bana küs ya da kızgın mısın
bana karsı bır sogukluk var sen de bugun. bır hatam bır sozum mu oldu sana karsı ??????
ya pomobeni bir bilsem bundan 7 yıl önce değil ev hanımlığı 2yurmrta kıramaz derdin ki kıramazdım ama varya tarhanasına kadar yaptım benim için birşey olmaz diyenlere kapak taktım:)))) banada öğret peynir yapmasını benyoğurt çok yapardım ama bir müddettir yapmıyorum birde böyle açık sütolayı yok ama taşınacağım yerde var ordanalır yaparımartık
benimde buzlukda domatesle kavurduğum taze fasulyem var ,barbunyam var ama az kALDI,BU KIŞ DAHA FAZLA YAPCAM ÖZELLİKLE DOMATESİ ÇOKDUYUYORUM domates kurutmak çok istiyorum
saçmalama c.tesiöğleden sonraa 1 saatte temizlik bir yandan çamaşır yıkanır,onlar yıkanırken yemek işini halledersinpazargünü keyif günü spor günü olur yarım gün yarım gündürr pomo
detoks için üzülme artık denedin bitti gitti sen düne asla takılma sen bugüne bakbiraz hikaye okukendine gel
yani ne diyeceğimişaşırdım pomo kız niye küseyim sanaa hem çocukmuyuzbiz küselim,aslındasadece şaşkınım detoks sonrasındaa ne yazacağımı bilmiyorum kafamı toparlayıp mj atmayı planlıyordum yada mail
kendimi bu hafta 3.olarak düşünmüştüm 2 .olmuşumm herkezi tebrik ediyorum özellikle ercemi
pomo seninde içinrahat olsunkaçamak yapıp böyle olsaydın neyseeee kınakendini ama sen elindengeleniyaptın sorunun cevabınıkendin vermişsin iğne ilaç bunlar etgen elbette yoksaa moralini düşürme moralsizlik de yapayşimeneetgen olur,senin yapmangereken yoluna devam etmen eninde sonunda gitcekbu kg lar ama 1 yıl ama 2.yılda vaktinvarsa googleye mevismlerden roma açman hemen kenardabaşarı hikayeleri var eminim moralini düzeltcek hatta incele listeyi dene sonuçda birşey kaybetmezsin,ben herşeyiniyi olcağına inanıyorum
bende hep kendim öğrendim hattaşunu diyim kendi annem sağ olsun beni bikorkuttu düdüklü tencerede sen sakarsın patlatırsın diye kayınvalide yeni yıl hediyesi düdüklü tencere almış ilkkez geçen hafta yaptım tek başıma yardımsız becerdimmm,ya benım becerım hep vardı da ben de otelde calısıyordum elbsıelerım bıle kuru temızlemeden gelırdı sonra bırden evlılık falan. herseyı yapıyor olsam da zevk almazdım, ayrıca boyle etlerı dograyıp kaldır kuru erzak hazırla falan hıc bılmezdım kendı kendıme ev duzenımı ogrendım anne yanında yetısmedım kaynana anne de gormedım evlenınce. yakın arkadas ıyı ev hanımları arkadaslarım da olmadı yakınımda. oyuzden ben kendımı takdır edıyorum hem ıs kadını oldum hem ev hanımı. aynen kapak olsun herkese. tursumu bıle kendım yapıyorum hatta peynırımı ve yogurdumu da kendım yapacagım ogretırım canım. kaynanamın harıka peynırı oluyor tadını hıcbıyerde almadım daha once. peynır tarıfı ondan. yogurt tarıfı de teyzemden olacak cunku ınanılmaz guzel ve sert yogurdu olur hatta toprak kucuk canaklara tek kısılık yogurt bıle yapar dusun. sofraya koyar mısafır gelınce, agzı acık kalıyor herkesın. ben okadarını yapamam zaman bulamam ama cok şık guzel bırsey aslında.
ben acık sut olayına guvenmıyorum ama teyzem ınan hayvanları kopukler ıle yıkıyor oyuzden alacagım. koyden sureklı merkeze arac gelıyor soforlerın cogu akraba oluyor teyzem ıle plan yapıp haftada bırkez sut getırteyım dıyorum. guzel bır plan yapacagım keske daha once dusunseydım elımde boyle bır fırsat varken.
barbunya ve kozlenmıs bıber-patlıcan var benım de, bıraz kıyma ve et, dolma bıber. baya bosalttım buzlugu :))))))
domates cok cok ıyı oluyor en gereklı seylerden bırı domatesmıs kesınlıkle.
ya haklısın tabıkı ama ben tam gun olayım ve enazından uyumus olayım dıyorum. oyuzden. yoksa yarım gun yarım gundur tabıkı.
valla ne bılıyım bana oyle geldı. ben de anlamadım tabıkı sebep. ama soguksun gıbı geldı, bılmıyorum.
saskınlıgın neden ? ne yazacaksın mesaj
ok kahvaltını yaparsın sonra gorusuruz ozaman
canım kusura bakma dün çok yorucu bir gündü uyuyakalmışım...uyanır uyanmaz bilgisayarın başına koştum...serap gunaydın
cıkmak uzereydım bıldırım yaptın tskler. ama daha erken olursa sevınırım.
kızlar serap bıldırım yaptı ben de cızelgeyı guncelledım yenıden. bılgılerınıze.
kendısı duygu ıle ıkıncılıgı paylasttı kılo verdıgı ıcın kendısını tebrık edıyorum
bende hep kendim öğrendim hattaşunu diyim kendi anne sağ olsun beni bikorkuttu düdüklü tencerede sen sakarsın patlatırsın diye kayınvalide yeni yıl hediyesi düdüklü tencerevalmış ilkkez geçen hafta yaptım tek başıma yardımsız becerdimmm,
bende haftalardır pazar çıkmıyorum hepbuzlukdan yiyoruzz bitti bitecek
bence süt olayınıiyi düşünmüşsünn cnmm faliyete geçir düşünceni
ee tam günal izin ama alımıyorsan yarım gün bile iyidir pazar günü geç kalkarsın ohh gün senin günün sprda yaparsun gezmeyede gidersin akşam ayaklarını uzatıp keyifde yaparsın
ALLAH aşkına pomo sabahdan beri yazılarına cvp veriyorumyokdondurucu yok sebze menüne yorum yaptım sporuna kızgün olsam yada küs asla yazmam kafandan at bu düşünceyii benide üzüyorsun şuan kendimi suçlu hissettim öyle bi izlenimmi veriyorum diye
bende sevinmiştim ama şimdi pek keyfim kalmadıısen benım detoks gunlerınde sonuncu olurum dıyordun haftasonundan korkuyordun ama ben emındım kacamak yapmayacagına ama ozellıkle ıkıncı olmana cok sevındım. sana cok moral oldu son zamanlarda eskı duzene donemedım spor ıstesem de yapamıyorum dıye uzuluyordun strese gırıyordun bu acıdan cok sevındım canım. cok moral olmustur sana emınım.
evet hıkayelerı okumak ıyı gelebılır .
bende sevinmiştim ama şimdi pek keyfim kalmadıı
neysee arkadaşlar ben çıkıyorum temizlik günümm
neslişim
kontesim patatesim
ercem nirde kaldınızzzz kızlar temizlikden önce sizlede bisohbet etseydim.kontesim özellikle seni çokmerak ediyorum hafta sonu naptın cısların oldumu,nesli eminim iyi dengelemiştir cıs yaptıysa bile lesliyle eritmiştir,ercem ortada onun için bi tahmin yürütemiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?