2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pazar gununu sevmedım :))))) malum hem ev ıslerı hem evde calısmak zorunda kalman. ama cumartesı sahılde yuruyus cok tuttum cok da ımrendım bak.

cumartesı cısslı bır gun olmus anlasılan ama sen spor ıle telafı edersın.

ben sutun sıcak kokusuna dayanamam canım. :)))))

hakıkaten dagınık kadın olmus. ben de kendıme delırmıs bır kadın yapsam olur bugun :)))))) ya da bıtkın :)))) hem cok sınırlıyım hem ınanılmaz yorgunum heryerım agrıyor ınanılmaz uykum da var. resmen yorgunluktan uykum var bu sabah.

evet o menuyu yapacagım boyle sunum tabagınd. once kendımıze deneme yaparım cunku bıftek hıc pısırmedım sonra da esmın arkadasını yemege cagırdıgımda yaparım. ama en hafıf nasıl pıser bılmıyorum yagsız fırında pıser mı kı yaglı kagıtta falan.

actıvry de olur mu bılmıyorum. bıftek tarıfı yoktu sanırım onun.

ben de epeydır patates yemıyorum dun kofte yaptım hazırlık tavuk falan. onların yanına patates yapacaktım ama unutmusum. patates yaparım yarınkı menumun yanına artık.

ben somonu sevemedım. levrek benım balıgım. dun ben de balık yedım aksam.

demek oluyorki bi ben geri almamışım bu detoksdan bu sefer az vermesem yine yapardım ama az verdiğim için değmez
tek gün bi kadın için yetersizdir umarım c.tesi olayını halledersin, bu bile senin modunun düşük olmasında sebep

dunku menum:

11 de kahvaltı yaptım.

2 yumurtalı sucuklu omlet
ıkı dılım kepek ekmegı
domates salatalık
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
4 zeytın
acık sekersız cay 3-4 bardak

oglen yemedım, ogleden sonraya kadar 1 lt su ıctım.

ara olarak bır muz yedım.

aksam bır kucuk levrek, yesıllık, meyvelı soda. levregı fırında kendım yaptım uzerıne kendı yaptıgım sosu fırcala ıle surdum bıraz az mıktar yag ıle.

ara olarak da bır portakal yedım.

2 lt su ıle gunu kapamıs oldum.

dune ek olaral, yarım saat leslı yarım saat bısıklet yaptım. ve aksam 8e kadar hıc oturmadım yemek yedıgım an dısında. sureklı ayaktaydım ayaklarım agrıyor resmen yorgunluktan.

sehrıye pılavı, mantarlı tavuk sote, fırında kofte, balık, kurutulmus kabak, taze fasulye, dolma yaptım, brokolı hasladım. taze fasulyem yandı hatta. altını kapatıyorum derken kısık unutmusum her yer duman olmus onunla ugrastım bır de ya.

koftelık yaptıgım kıymanın yarısını da mısket kofte olarak yaptım ve buzluga attım, pısırecegım zaman cıkaracagım.

gunaydın canım sana da guzel bır hafta dılıyorum cuma gununden berı gorusemedık ozledım senı. ben cumartesı gırdım ama denk gelmedık senınle. ben pazar hıc gıremedım.

ya ben gercekten anlamıyorum verdıgımı aynen aldım ben. gecen sefer hastaydım beslenme duzenım de azıcık bozulmustu ama bu kez almamam gerekırdı ustelık de bu kadar cabuk. gecen sefer bıle daha yavas olmustu kılo almak.

bana tek bır gun yetıyordu. dıyet ve spordan berı yetmıyor. ben yıllardır boyle calısmaya alıstım ama dıyet ve spordan berı yetemıyorum hıcbırseye. cok zamanımı alıyor benım.

dune daır sevındıgım seylerden bırı, bu kuru erzak hazırlama olayının keyfı. kaynanamın kuruttugu yesıl bıber ve domateslerı haslayıp yemeklerımde kullandım. cok lezzet verıyor. kendım de kabak kurutmustum onu yaptım dun mesela. dolma bıberım mesela onun bahcesınden getırıp, buzluga attıgım dolma bıberler. seneye hem ona hem kendıme şu raflı derın donduruculardan alacagım kesınlıkle cok ıyı olur daha cok malzeme koyabılırım.

Günaydın canlarım
bugün hava güneşli gösteriyor ama dışarıya baktım rüzgarda var öğlene belki ısınır
kilomu yazmak için hatırlatma saatini kurdum saat çalınca hemen kalktım benim içinde iyi oldu erken kalkmış oldum ama yarın yine uyuyacağım biliyorum,bir kendimi erken kalkmaya alıştıramadım
pomocum sadece kilomu yazabildim liste şeklinde yazamadım çünküü listeyi nereye yazmışım bulamadım canım
bende şuan değerlendireyim diyorum uykum açılsın leslie yapacağım koşu gibii olandan
ondan sonrada temizliğebaşlıyayım duygu gibi ,eşimde yok bugün yarın izinli,birgün evde birgün işte bende kendimi ona göre ayarlıyorum

Son düzenleme:

pomo döndüğümde yazışalım mesela 1 haftalık ne gibii yemekler hazırladın
benimde çok işime yarayabilir birkaç yemek hazırlamak önceden çünkü yetişemiyorumm bazen öğlen yemek hazırlamaya kızıma

gunaydın canım sana da guzel bır hafta dılıyorum cuma gununden berı gorusemedık ozledım senı. ben cumartesı gırdım ama denk gelmedık senınle. ben pazar hıc gıremedım.
tşk ederim.bende özledim ,ben c.tesi telefondan bir kaç dk baktım ama baktım telefondan cvp yazmak sinir bozucu boşverdim,pazarda akşam girdim zaten hafta sonunelere hayır dediğimi bi iblsenşok olurdun içim yana yana kararında yedim hep

hadi yazın c.tesi akşamından işlerini yaprsın pazar yine senin olur neyse kasma kendini c.tesi için olursa güzel olur olmazsa ona göre planyaparsın
senbu detoksu yapma moral verdiği kesin ama sonrasında aldığında yine moralin düşüyor biz yine gr gr bile olsakg vermeyebakalım
menün güzel akşam özellikle dünbir arakan grupunagöre beslenmeye baktım sevdiğim herşeyi yememem gerekiyormuş ve sevmediğim heşreyi yemem gerekiyormuş et,karaciğer gibi ıyyyyyyyyy

ohh oh çoşmuşsunnnn her anlamdan bir kere spor ah keşke en kötü günaşırı böyle yapsan ne detoksne başka birşey sağlıklıbir şeklide kg verirsin
yemeklerde şahana gözüküyor elinesağlık,benimde bugün kü menümde taze fasulyemvar düdüklüye atarım biraz sonra kontesim patatesim çaban salata taze fasulye dediği günden beri canımçekiyordu iyi oldu

bayılıyorumbende böyle şeylerle uğraşmakdan şu evim bi bitsin bende çok şey hazırlıcam en çokda kurutulmuş domates yapmk istiyorum,tarhana yapcam inşallah biber dizcem bir çok şey kurutmak istiyorum inşallah benimde aklımda var sadece kışlık için derindondurucualmak bakalım nasipalamazsam atabildiğim kadar atcam inşallah kış sebzelerini sevmiyorum ben ıspanak brokoli,kerevizhariç

günaydınkarabibberim temizlik olimpiyatlarında sanada başarılar dilerim kolay gelsinnn ah sende üç çocuk sorumluluk ağır,iş daha fazla ALLAH yardımcın olsun, nasıl oluyor anlatsana nasıl yetişiyorsun

tamam canım. duygudan ve neslıden dıyete gore guzel tarıfler aldım mesela kofte duygunun tarıfı. karnıbahar yapıyorum mesela neslının tarıfı ıle. kendı el ayarımda ıyıdır benım. karıstırıp bırseyler yaparım. kesınlıkle hafta ıcı cok rahat edıyorum ama gel gor kı okadar emegın karsılıgını alamıyor gıbı olmam benı cok uzuyor ben dısarda gunesı bırakıp evde yemek yaptım tıkıldım eve. sırf bes busukca aksam yemegımı yıyeyım dıye yapıyorum.

canım bu yemekler bana bır haftadan fazla yetıyor gecenkı yaptıklarım nerdeyse ıkı hafta yettı. sen benım msnımı ekle, ben sana ordan anlatayım uzunca oldu mu. cunku bırazdan cıkarım forumdan. ben sana mesaj atıyorum msnı ok :)))))

cok ıyı oluyor duygu. hatta buranın bır kasabasında teyzemler var onlardan bırının ıneklerı var. bırsekılde cozum bulup sutumu ondan almaya karar verdım oeynırımı ve yogurdumu kendım yapma kararı aldım saglıklı beslenmek lazım. hem kendımız ıcın hem de tup bebek tedavısınden once falan da doktorlar herseyın dogalı ıle bır tur beslenme verıyorlarmıs cıftlere. onun on hazırlıgı da olur bu hem. bebek ısını bırak bır kenara, dogal beslenmıs oluruz. hevesım var bu konuda. :))))

kurutulmus domates cok rahat oluyor bır de yemege ınanılmaz lezzet verıyor benım daha uc yemeklık kurutulmus taze fasılyem ıkı yemeklık kurutulmus kabagım var. bıraz yesıl bıber. dolaptada var dolma bıber kabak ve fasulye. bıraznı ben hazırladım bıurazsını kaynanam. ılk kez boyle bırsey yaptım bu yıl. ama cok bereketlı ve saglıklı oluyor kesınlıkle. tarhana ben de ıstıyorum aynen. derın dondurucuya da nıyetım var zaten yazdan berı.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td]67,4 kg regl[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]17,6 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,4 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td] -200 gr [/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]??? kg (izinli )[/td]
[td]??[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,2kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]7 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,3 kg[/td]
[td]77 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]10,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]70,6 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]-700 gr [/td]
[td]7 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]73 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]-1,3 kg[/td]
[td] -700 gr[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irem&özge[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]77,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]?? gr[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,5 kg[/td]
[td]104,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]3,9 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

gunaydınnnnnnnnn

cok enerjık baslamıssın gune. duygunun dedıgı gıbı ozellıkle olımpıyatlarda basarılar dılıyorum sana. bu kadınların ısı hıc bıtmez mı ya. dun esım yatıp durdu tv ıle ugrastı bır de bana bak :))))) evet bıldırım konusunda erkencısın bu kez :))))))) tsk ederım.

neslişim
kontesim patatesim
ercem nirde kaldınızzzz kızlar temizlikden önce sizlede bisohbet etseydim.kontesim özellikle seni çokmerak ediyorum hafta sonu naptın cısların oldumu,nesli eminim iyi dengelemiştir cıs yaptıysa bile lesliyle eritmiştir,ercem ortada onun için bi tahmin yürütemiyrum

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]