- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.301
Günaydın kızlar, iyi pazarlar hepimize. Dün kıyafet katladım, çamaşır astım, nevresim değiştirdim falan, bugün de aslında ütü yapmam lazım ama yapamayacağım, yarın için hazırlanmam gerekiyor çünkü, bugün çalışacağım o yüzdenDün öğleden sonra eşimle sahile inip yürüdük biraz, Lodos vardı ama güneş te vardı, sonuçta iyi geldi biraz dışarı çıkmak. Dün menü yazmadım, çok dağınıktı, yine fazla yedim, bu hafta biraz öyle oldu, yarından itibaren dengelemeyi düşünüyorum. Bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek, lor peyniri, salça ve zeytin ve bol maydanozlu bir kahvaltı tabağı hazırladım kendime. Yanına da süte türk kahvesi yaptım, eskiden bir ara yapardım ve çok severdim. Size de tavsiye ederim. Hani kahvenin de metabolizma hızlandırıcı etkisi var, artı olarak ta süt içmiş olursunuz. Pomocum özellikle sana tavsiye ederim canım, bir öğünde sütünü böyle içebilirsin. Duygu anne gezmelerinde, inşallah keyifli geçiyordur, kontrollü olduğuna eminim zaten Çeşmi nerelerde yaa, merak ettim ve özledim, dönemi bitmiş olması lazımdı.
Evet, avatarımı dağınık kadın yaptım, bu ara aynen öyleyim:)) Biftek, brüksel lahanası ve püre, süper bir menü bence, en kısa zamanda yapmalısın. Valla eşim çok basit pişiriyor eti, tavayı kızdırıp ızgara gibi çevirerek pişiriyor, yazınca kolay ama el mahareti gerekiyor. Belki sen actifry'da yapabilirsin, o da güzel olur sanki.
Ben patatesçiyim yaa:)) Epeydir patates yemedim, şimdi fırına somon ve patates koydum, özlemişim:)
demek oluyorki bi ben geri almamışım bu detoksdan bu sefer az vermesem yine yapardım ama az verdiğim için değmezmerak ettım ben de oykulerı okurum ama bu hafta hıcbırseyın moral verecegını sanmıyorum. verdıgım detoks ıle kıloyu aynen gerı aldım 2 gunluk ezıyet ne ıse yaradı sımdı. kılo verebılmek ıcın soguk yıyorum aksam yemegını, ısyerınde ,tek basıma. dun bır saat spor yaptımn yarım saat leslı ıle basladım yarım saat bısıklet. aksam 8 e kadar yemekler ıle ugrastım sırf haftalık yemegım hazır olsun gec saatte aksam yemegı yemeyım dıye. ınanılmaz yorgun bır sekılde bır haftaya basladım bu sabah. ama ne ıs yaradı her pazar kendımı eve kapatıp boyle yler hazırlamak.
pırılpırıl izmir sabahından hepinizegünaydın acayip enerji var üstümdee içim kıpır kıpır tam çamaşır yıkamalık bir hava değerlendirmemlazımm zaten temizlik günüm:)))))
dilerimki harika bir hafta olur önce sağlık ,mutluluk,ve mis kokulu aşk dolu bir hafta olsunnn
demek oluyorki bi ben geri almamışım bu detoksdan bu sefer az vermesem yine yapardım ama az verdiğim için değmez
tek gün bi kadın için yetersizdir umarım c.tesi olayını halledersin, bu bile senin modunun düşük olmasında sebep
dune ek olaral, yarım saat leslı yarım saat bısıklet yaptım. ve aksam 8e kadar hıc oturmadım yemek yedıgım an dısında. sureklı ayaktaydım ayaklarım agrıyor resmen yorgunluktan.
sehrıye pılavı, mantarlı tavuk sote, fırında kofte, balık, kurutulmus kabak, taze fasulye, dolma yaptım, brokolı hasladım. taze fasulyem yandı hatta. altını kapatıyorum derken kısık unutmusum her yer duman olmus onunla ugrastım bır de ya.
koftelık yaptıgım kıymanın yarısını da mısket kofte olarak yaptım ve buzluga attım, pısırecegım zaman cıkaracagım.[/QUO
Dünkü menün güzel olmuş çok yorulmuşsun ama yemeklerde süper yani afiyet şifa olsun inşallah. Hafta içi dinlenirsin artık. Çizelgeyide merakla bekliyorum.
dune ek olaral, yarım saat leslı yarım saat bısıklet yaptım. ve aksam 8e kadar hıc oturmadım yemek yedıgım an dısında. sureklı ayaktaydım ayaklarım agrıyor resmen yorgunluktan.
sehrıye pılavı, mantarlı tavuk sote, fırında kofte, balık, kurutulmus kabak, taze fasulye, dolma yaptım, brokolı hasladım. taze fasulyem yandı hatta. altını kapatıyorum derken kısık unutmusum her yer duman olmus onunla ugrastım bır de ya.
koftelık yaptıgım kıymanın yarısını da mısket kofte olarak yaptım ve buzluga attım, pısırecegım zaman cıkaracagım.[/QUO
Dünkü menün güzel olmuş çok yorulmuşsun ama yemeklerde süper yani afiyet şifa olsun inşallah. Hafta içi dinlenirsin artık. Çizelgeyide merakla bekliyorum.
sagol canım her pazar boyle oluyor ama dun daha cok yoruldum.
bugun erken uyurum. bakalım bugunu nasıl atlatacagım :)))))
kahve ıcerım bırazdan. sen neler yapıyorsun
tşk ederim.bende özledim ,ben c.tesi telefondan bir kaç dk baktım ama baktım telefondan cvp yazmak sinir bozucu boşverdim,pazarda akşam girdim zaten hafta sonunelere hayır dediğimi bi iblsenşok olurdun içim yana yana kararında yedim hepgunaydın canım sana da guzel bır hafta dılıyorum cuma gununden berı gorusemedık ozledım senı. ben cumartesı gırdım ama denk gelmedık senınle. ben pazar hıc gıremedım.
hadi yazın c.tesi akşamından işlerini yaprsın pazar yine senin olur neyse kasma kendini c.tesi için olursa güzel olur olmazsa ona göre planyaparsınya ben gercekten anlamıyorum verdıgımı aynen aldım ben. gecen sefer hastaydım beslenme duzenım de azıcık bozulmustu ama bu kez almamam gerekırdı ustelık de bu kadar cabuk. gecen sefer bıle daha yavas olmustu kılo almak.
bana tek bır gun yetıyordu. dıyet ve spordan berı yetmıyor. ben yıllardır boyle calısmaya alıstım ama dıyet ve spordan berı yetemıyorum hıcbırseye. cok zamanımı alıyor benım.
menün güzel akşam özellikle dünbir arakan grupunagöre beslenmeye baktım sevdiğim herşeyi yememem gerekiyormuş ve sevmediğim heşreyi yemem gerekiyormuş et,karaciğer gibi ıyyyyyyyyydunku menum:
11 de kahvaltı yaptım.
2 yumurtalı sucuklu omlet
ıkı dılım kepek ekmegı
domates salatalık
1 kk yarım yaglı beyaz peynır
4 zeytın
acık sekersız cay 3-4 bardak
oglen yemedım, ogleden sonraya kadar 1 lt su ıctım.
ara olarak bır muz yedım.
aksam bır kucuk levrek, yesıllık, meyvelı soda. levregı fırında kendım yaptım uzerıne kendı yaptıgım sosu fırcala ıle surdum bıraz az mıktar yag ıle.
ara olarak da bır portakal yedım.
2 lt su ıle gunu kapamıs oldum.
koftelık yaptıgım kıymanın yarısını da mısket kofte olarak yaptım ve buzluga attım, pısırecegım zaman cıkaracagım.
bayılıyorumbende böyle şeylerle uğraşmakdan şu evim bi bitsin bende çok şey hazırlıcam en çokda kurutulmuş domates yapmk istiyorum,tarhana yapcam inşallah biber dizcem bir çok şey kurutmak istiyorum inşallah benimde aklımda var sadece kışlık için derindondurucualmak bakalım nasipalamazsam atabildiğim kadar atcam inşallah kış sebzelerini sevmiyorum ben ıspanak brokoli,kerevizhariçdune daır sevındıgım seylerden bırı, bu kuru erzak hazırlama olayının keyfı. kaynanamın kuruttugu yesıl bıber ve domateslerı haslayıp yemeklerımde kullandım. cok lezzet verıyor. kendım de kabak kurutmustum onu yaptım dun mesela. dolma bıberım mesela onun bahcesınden getırıp, buzluga attıgım dolma bıberler. seneye hem ona hem kendıme şu raflı derın donduruculardan alacagım kesınlıkle cok ıyı olur daha cok malzeme koyabılırım.
Günaydın canlarım
bugün hava güneşli gösteriyor ama dışarıya baktım rüzgarda var öğlene belki ısınır
kilomu yazmak için hatırlatma saatini kurdum saat çalınca hemen kalktım benim içinde iyi oldu erken kalkmış oldum ama yarın yine uyuyacağım biliyorum,bir kendimi erken kalkmaya alıştıramadım
pomocum sadece kilomu yazabildim liste şeklinde yazamadım çünküü listeyi nereye yazmışım bulamadım canım
bende şuan değerlendireyim diyorum uykum açılsın leslie yapacağım koşu gibii olandan
ondan sonrada temizliğebaşlıyayım duygu gibi ,eşimde yok bugün yarın izinli,birgün evde birgün işte bende kendimi ona göre ayarlıyorum
pomo döndüğümde yazışalım mesela 1 haftalık ne gibii yemekler hazırladın
benimde çok işime yarayabilir birkaç yemek hazırlamak önceden çünkü yetişemiyorumm bazen öğlen yemek hazırlamaya kızıma
bayılıyorumbende böyle şeylerle uğraşmakdan şu evim bi bitsin bende çok şey hazırlıcam en çokda kurutulmuş domates yapmk istiyorum,tarhana yapcam inşallah biber dizcem bir çok şey kurutmak istiyorum inşallah benimde aklımda var sadece kışlık için derindondurucualmak bakalım nasipalamazsam atabildiğim kadar atcam inşallah kış sebzelerini sevmiyorum ben ıspanak brokoli,kerevizhariç
günaydınkarabibberim temizlik olimpiyatlarında sanada başarılar dilerim kolay gelsinnn ah sende üç çocuk sorumluluk ağır,iş daha fazla ALLAH yardımcın olsun, nasıl oluyor anlatsana nasıl yetişiyorsun
Günaydın canlarım
bugün hava güneşli gösteriyor ama dışarıya baktım rüzgarda var öğlene belki ısınır
kilomu yazmak için hatırlatma saatini kurdum saat çalınca hemen kalktım benim içinde iyi oldu erken kalkmış oldum ama yarın yine uyuyacağım biliyorum,bir kendimi erken kalkmaya alıştıramadım
pomocum sadece kilomu yazabildim liste şeklinde yazamadım çünküü listeyi nereye yazmışım bulamadım canım
bende şuan değerlendireyim diyorum uykum açılsın leslie yapacağım koşu gibii olandan
ondan sonrada temizliğebaşlıyayım duygu gibi ,eşimde yok bugün yarın izinli,birgün evde birgün işte bende kendimi ona göre ayarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?