2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomocummm canım ne oluyo kızzzz
sen nasıl düşünürsen öyle olur hafta kötü başlamaz,sen kötü hissedersen kötü olur

ne yapıyoruzz:

her sabah hasta olmayıp sağlıkla uyandığımız için çok şükrediyoruz
bizde sevdiklerimizde sağlıklı tekrar şükrediyoruz
bir işimiz var evimiz kıyafetlerimiz var yani karnımız tok sırtımız pek şükrediyoruz
yürüyebiliyoruz sağlıklı bacaklarımız ,güneşi görüyorsak gözlerimiz sağlam şükürlere devammm

ve sayamadığım bir çok neden....şükür şükür şükür

sevgili arkadaşlarım kafamıza,yoka,şapka,eşarp,bere,bandana dışında başkaca bişey takmak yok

herkesi sevgi ve saygıyla öpüyorum...

tekrar iyi haftalar iyi pazartesiler...

anammm listeyi okudumda kızlar ben birinciyim bekliyordum ilk hafata fazla veriliyor çünkü ama

çok çok sevindirik oldum hemen spor faaliyetime devam hareketlerin çok faydası oldu

bide dün fırında kepek ekmek alacaktım teyzenin biri kepekli ekmek değil çavdar ekmeği daha çok yarar diyet yapana çavdar al dedi

çavdarın tadıda çok güzel geldi

kızlar çavdar konusunda nedir bana tavsiyeleriniz...

ALLAH kabul etsın. canım.

amin cnm, inşallah...

pomocum bana yumurtayı 1 tane yesen daha iyi olurmuş gibi geldi. ya da beyaz peyniri yemeseydin keşke...

köfte ben de yapmak istiyorum, nasıl bir tarif ki o? bazı yemeklerin vitaminleri 2 gün sonra ölürmüş pomocum. özellikle çorbalar.

kg veren herkese

ben de burda açık satılan sütlere güvenemiyorum. inek pisliğinin üstüne yatıyor, sonra da memeler pis bir şekilde sağıyorlar ineği. rahmetli annem yıkardı ineğin memesini ya da önce ıslak sonra kuru bezle silerdi. bana da öyle öğretmişti ve gönül rahatlığı ile kendi ineklerimizin sütünü yoğurdunu yer içerdik. ahhh eski günler.........

merhaba arkadaşlar .herkese çok güzel keyifli bir hafta diliyorum .şahane bi hafta sonu geçirdim .uzun zamandır bu kadar deşarj olmamıştım .biraz alışveriş de yaptık uygun fiyata kaliteli şeyler buldum .sezon sonu alışverişine bayılıyprum .sabahlara kadar kuzenlerle sohbetler ettik tabiki çok fena cıss lar oldu ama çok ta hareket ettik yürüdük gezdik dünde bahçede çok uğraştık hatta ben kazma bile yaptım çok güzel oldu .sonra ağaç diktik kızımla beraber kazdık diktik ve cansuyunu verdik inşallah tutar .
bugün temizlik yapıcam bissürü çamaşır var onları halledeyim gece tekrar foruma girerim .bu arada kilo veren veremeyen herkesi kutlarım üzülmek yok azimle devam edelim hep birlikte

selam kızlar bugun ıtıbarıyle bende başladım ve grubunuza katılmak ıstıyorum.2,5 yıllık evlıyım 16 aylık bır oğlum var devlet kurumudna çalışıyorum ve 25 yaşındayım.akşam eşimle otururken eşimden benı uzucu kılomla ılgılı lafı duyduktan sonra kesın olarak karar verdım ve başladım.yaz ayına 65 kılo olarak girmek istıyorum şuan 88 kıloyum boyum 1.72 başarmak ıstıyorum desteklerınızle lutfenkılo vereyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Herkesi tebrik ediyorum. Arkası gelir inşallah. Ben yine az vermişim anlamıyorum tartı da bir günüm diğerine uymuyor. Endokrin uzmanına gidicem burada yok annemlerin yanına gittiğimde bir görüneyim diyorum.

yetişemedim uykuyla başım dertte bu aralar kızlarr baldamlası ben senden kilolu oldum aslında bu halimde yüzüm çok güzel oluyo ama yüzümle orantılı göbeğimde çıkıyo anlamadım :)
ben kilomu yazayım size
bu sabah itibari ile 61.5
kızlar 55 ten çıktımama olsun düğünümde zayıfcacıktım biliyosunuz 65 ten düşmüştüm hatayda salına salına gezdim :)) zayıf zayıf ve tekirdağa geri geldim kilocuklarr hoooppp geri geldiii eskiden baya koyu bir diyet yapıyodum şimdiöyle yapmayacam hepinizi öpüyoumm muckkkk:)
evde kepek ekmeği yok alacam onun için sabah
2 dilim ekmek
yarım domates
çay
1 kb peynir yedimmm

Merhaba arkadaşlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize. Sabah epey birikmiş sayfalar, önce onları okudum. Tablomuz açıklanmış, kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Benim geçen hafta çok yoğun ve hem beslenme hem spor açısından vasattı. Yine de 200 gram vermiş olmak bir çeşit başarı ama bu hafta hem spora asılacağım, hem de yediklerime daha dikkat edeceğim. Sevgili rakibelerim Erce ve Duygu 1.'liği ve 2.'liği almışlar, yürekten kutluyorum Duygucuğum iki anne ziyaretinden bu şekilde çıkabilmiş olman dolayısıyla idolümsün Serapçım sen de 2.'liği paylaşmışsın, tebrik ederim. İnşallah ben de haftaya ilk 3 arasında yer alırım:) Bu hafta istiyordum 67'li rakamlara düşmeyi ama olmadı, sağlık olsun, haftaya artık.
Pomocum, ben bu detoksta yağ yakılmadığını daha önceden matematiksel olarak ifade etmiştim, hiç canını sıkma, sen sağlıklı beslenmeye ve spora devam et. Denemeden öğrenilmiyor böyle şeyler, bence bir daha böyle şeyleri deneme artık. Önce kilo verip seviniyorsun, sonra geri alıp üzülüyorsun ve dengen bozuluyor. Hiç rağbet etme böyle şeylere. Duygu'nun da dediği gibi gram gram gitsin ama giden geri gelmesin, yağ gitsin. Ben akşam yemeğini hafif bir şekilde de olsa evde yemen gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan yemeklerinin hazır olması, 7 akşam yemeği için çok geç bir saat değil. Yine de sen bilirsin, insan kendi düzenini en iyi kendi biliyor. Ben geçen hafta çok cozuttum mesela, neleri hatalı yap*tığımı gayet iyi biliyorum, bu hafta öyle olmayacak. Artık detoksa takılma, bitti gitti. Hapları da düşünme, onlar etkileyebilir, sen onlara inat kilo vereceksin. Kesinlikle mevsimlerdenroma'nın bloğunu oku, motive edecektir seni. Sende insülin direnci var ama bunu yenebilirsin, ilaç kullanıyorsun zaten, kilo verdikçe de bunu yeneceksin. O sitede bir yazıda okumuştum, "metabolizma yavaş olduğu için kilo alınmaz, kilo alındığı için metabolizma yavaşlar" diyor. Yani zayıfladıkça tüm sorunlar yavaş yavaş yağlarla birlikte gidecek. Yağlar gittikçe ve kaslar arttıkça (ki bunun için spor yapmak şart) vücudun yağ yakma hızı da artacak. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
Bende bu ara şımarma durumu vardı, etrafımda herkes zayıflamışsın, çok güzel olmuş böyle deyince gaza geldim galiba, halbuki kilo vermek zor, almak çok kolay. Bu hafta çok azimliyim, 67'li bir rakam olacak.

Suna hoşgeldin canım, keşke sadece hal hatır sormak için gelseydin ama olsun, daha önce verdin yine verirsin merak etme. Yalnız verirken geri almamak üzere bir beslenme alışkanlığı edinmek lazım:)

Kontes bayıldım yazdıklarına, enerji yüklü resmen, aynen katılıyorum sana:))

Kontes, sen tabloda yoksun, kilo bildirimi yapmadın mı? Ne kadar kilo verdin?

kızlar geldım ama son sayfaları okuyamadım aksam cevaplarım eskı resımlerımı aradım bızım eskı topıklerde. bır gırdım cıkıyorum gorusuruz herkese guzel bır gun dılıyorum

selam kızlar
ramazanda başlayan kilo verme mücadelemle 10kg verdim.
ama hala vermem gereken 5-10 kilom var ve duraklama döneminde azmim yok oldu.
ne diyetime ne sporuma dönemiyorum motivasyonum düştü.
yememe ve spor yapmamama rağmen kiloda almıyorum 62,5ta takıldım kaldım
biraz bakınayım belki azme gelirim derken sizi buldum.
uyguladığınız özel yöntemler içecekler detokslar vs. var mı?

Ooooo Çeşmi ve Duygu da buradaymış, merhaba kızlar. Ben şimdi kahvemi aldım geldim. Toplantı vardı ama galiba iptal oldu, çok üzüldüm çok üzüldüm

45 gunu umarim iyi degerlendirirsin,babaannenin mekani cennet olsun,benimde regl tesrif etmedi gelsede bi rahatlasam

saolasın canım, Allah razı olsun.. inşalah senin de regl bir an önce gelir de rahatlarsın

ayy sonunda tatile girmiş olmaya ben de çok sevindim, bir dönemim kaldı ama bende hal kalmadı resmen, bu tatilde kendimi mutlaka toparlamam lazım son 4 ay için kilo veririm yarından itibaren spora da başlarım da işte özellkle son zamanlarda yurtta az da olsa sürekli bişeyler yiyodum ya yeme alışkanlıgım olmuş, canım sürekli bişeyler yemek istiyor. resmen kaç defadır mutfagın kapısından dönüp dönüp duruyorum evde.

sabah 9 da kalkacaktık guya annemlerle öyle konuşmuştuk dün gece yatarken ama annem kıyamamış, bırakmış beni kendim uyanayım diye , o yuzden bildirime yetişemedim iyi de oldu soonuncu bendim zaten şimdi 1 haftada gelenlerin birazını gönderiirm inşalah

Ooooo Çeşmi ve Duygu da buradaymış, merhaba kızlar. Ben şimdi kahvemi aldım geldim. Toplantı vardı ama galiba iptal oldu, çok üzüldüm çok üzüldüm

neslicimmm hoşbuldukkk ancak kahvaltı ettik, temizlik yaptık valizleri boşalttım bilgisayarın başına geçebildim ayy kahve diyince canım çekti bende içeyim bari bi tane sizleri gördüğüme de çok sevindim, özlemişim buraları

tebrik ederim, çok güzel vermişsin

sağol canım benim ilk hafta için az bile

bakalım ilerleyen haftalarda ne yapacağız...

Ben en çok haftasonlarından korkuyorum dün msela yediklerimi daha çıkarmadım...kahvaltıyı az abarttım ama sonra düzeldim gün içinde kıstım...

Bugün sabah

az kaşar ve kepekli ekmekle tost:160 calori

öğlen:1 tabak pırasa 4-5 kaşık civarı çatalla pırasalarını seçtim suyunu yemedim,1dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,salata yoğurt

sabah öğlen arası 1,5 lt su,4 fincan şekersiz çay,100 sopa hareketi,100 bacak germe hareketi

slm kızlar tek tek alıntı için vaktim yok aklımda kalanlar

kontesim yine harikasın yine güzel şeyler yazmışsınn arkadaşımm bu arada 1.olmuşsun bende 3.oldum bu durumda tebrikler

ercem hartika bir hafta sonu geçirmişsin çok sevindim cnmm bu arada tebrikler 100 gr la geçmişsin benii

neslim,ilkkez bir insanı bende örnek aldımm bu benim için kolay değil haaa ona göree kendime göresıkı bir rakipsin spor desen varki spor sevgin benim çok hoşuma gidiyor düzenli beslenmen ve tabiki izmir faktörü her hafta azda olsa kg veriyorsun devamlılığın var, evet kabulediyorum bende ilkkez birine hayranım tebrikler ,bence 100 gr bile olsandevamlılıkönemli bunu yapıyorsun ne mutlu sana ben seni ayrıca tebrik ediyorumm,bu arada harika bir hava var umarıım yarında böyle olur

gelelimbana yemekdahil temizlik işlerim ,bir sürü çamaşır yıkadım havada güzel kurudular yarına bıraktığım ütü işini bugünden talip olup, yarına kendimi gezme günü ilan ediyorum tabi hava güzel olursaa ,

kızlar cevizli kuru üzümlü damlaçikolatalı kek yapıyorum yanında çay-kahve ne istersenizzbuyrun 5 çayına beklerim tabi incebir dilim yemek koşuluyla

ve pomo,özürdilencek birşey yok yanlış anlaşılmA olmuş oldu bitti sende moralini düzelt artık