- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.361
kizlar icinizde en kotu durumda olan benim
ınanin cok moralim bozuldu azmim kirildi diyebilirim resmen
sanirim dengesiz beslendim bu hafta su adana isi dengemi alt ust etti
ama yilmak yok gidecek bu kilolar
boşver hatice takma kafana canım ara oluyor ben gözümü açtım kapadım 9 kilo birden açmışım 5 aylık bir mazide...
önemli olan gerçekleri görmek hızlı hareket ve gitsin kilolarr...
slm kızlar tek tek alıntı için vaktim yok aklımda kalanlar
kontesim yine harikasın yine güzel şeyler yazmışsınn arkadaşımm bu arada 1.olmuşsun bende 3.oldum bu durumda tebrikler
ercem hartika bir hafta sonu geçirmişsin çok sevindim cnmm bu arada tebrikler 100 gr la geçmişsin benii
neslim,ilkkez bir insanı bende örnek aldımm bu benim için kolay değil haaa ona göree kendime göresıkı bir rakipsin spor desen varki spor sevgin benim çok hoşuma gidiyor düzenli beslenmen ve tabiki izmir faktörü her hafta azda olsa kg veriyorsun devamlılığın var, evet kabulediyorum bende ilkkez birine hayranım tebrikler ,bence 100 gr bile olsandevamlılıkönemli bunu yapıyorsun ne mutlu sana ben seni ayrıca tebrik ediyorumm,bu arada harika bir hava var umarıım yarında böyle olur
gelelimbana yemekdahil temizlik işlerim ,bir sürü çamaşır yıkadım havada güzel kurudular yarına bıraktığım ütü işini bugünden talip olup, yarına kendimi gezme günü ilan ediyorum tabi hava güzel olursaa ,
kızlar cevizli kuru üzümlü damlaçikolatalı kek yapıyorum yanında çay-kahve ne istersenizzbuyrun 5 çayına beklerim tabi incebir dilim yemek koşuluyla
ve pomo,özürdilencek birşey yok yanlış anlaşılma olmuş oldu bitti sende moralini düzelt artık
slm kızlar tek tek alıntı için vaktim yok aklımda kalanlar
kontesim yine harikasın yine güzel şeyler yazmışsınn arkadaşımm bu arada 1.olmuşsun bende 3.oldum bu durumda tebrikler
ercem hartika bir hafta sonu geçirmişsin çok sevindim cnmm bu arada tebrikler 100 gr la geçmişsin benii
neslim,ilkkez bir insanı bende örnek aldımm bu benim için kolay değil haaa ona göree kendime göresıkı bir rakipsin spor desen varki spor sevgin benim çok hoşuma gidiyor düzenli beslenmen ve tabiki izmir faktörü her hafta azda olsa kg veriyorsun devamlılığın var, evet kabulediyorum bende ilkkez birine hayranım tebrikler ,bence 100 gr bile olsandevamlılıkönemli bunu yapıyorsun ne mutlu sana ben seni ayrıca tebrik ediyorumm,bu arada harika bir hava var umarıım yarında böyle olur
gelelimbana yemekdahil temizlik işlerim ,bir sürü çamaşır yıkadım havada güzel kurudular yarına bıraktığım ütü işini bugünden talip olup, yarına kendimi gezme günü ilan ediyorum tabi hava güzel olursaa ,
kızlar cevizli kuru üzümlü damlaçikolatalı kek yapıyorum yanında çay-kahve ne istersenizzbuyrun 5 çayına beklerim tabi incebir dilim yemek koşuluyla
ve pomo,özürdilencek birşey yok yanlış anlaşılmA olmuş oldu bitti sende moralini düzelt artık
Bu hafta yeni bir yesil cay karisimi deniycem onuda forumda okudum
1,5 litre sicak suya 2 kasik yesil cay atip demliyoruz sonra icine 1 sise soda ekleyip gun icinde bitiriyoruz
Insallah etkisi olur metobplizmayi hizlandirip yag yakimini artiriyormus
menumu yazayim
ben bugun niyetliyim sahurda 1 cay bardagi sut
2 hurma yedim
bide ac karnina 1 bardak su ictim
aksama da salata ve corba
birazda firin makarna yerim
bugun bol bolllll su icmeyi planliyorum en buyuk eksigim su icmek cunku
canım yaa, ne güzel şeyler yazmışsın, çok mutlu ettin beni:) cevizli, kuru üzümlü, damla çikolatalı kek oyyy ooyyyyyy ooyyyyyy, afiyet olsun, valla bu evde olmasa da, inşallah yeni evine gelmek istiyorum, o zaman da isterim ama bak kek:)) bugün gerçekten tam bir bahar havası, benim de kendimi dışarı atasım var ama nerdeee. öğlene kadar çok yoğundu zaten, aslında öğleden sonra da toplantı olacaktı ama iptal olmuş görünüyor, yine de belli olmaz tabi. Ben işten çıkana kadar da güneş falan kalmaz zaten. Benim ev de berbat durumda, artık tozlar ortalıkta uçuşuyorlar, bir düzen kuramadım gitti, en azından hızlıca bir süpürge tutsam olacak ama eve gidince yorgun oluyorum, hep sonraya kalıyor, tozlar ailemizin ferdi gibi oldular resmen:))
Canim haklisin hatta benim evin yan tarafinda cok guzel bir park var ilk baslarda duzenli olarak orda yuruyus yapiyordum ama vucudumun direncicok dusuk hava soguyunca hoppp gelsin hastalik olayiCanım dene tabi zararlı bir şeye benzemiyor, yalnız spor yapmazsan ne içersen iç vücut yağ yakmaz, bunu unutma olur mu. Mutlaka düzenli spor şart. Sen Antepte yaşıyorsun, çok güzel yürünecek yollar var. Biz hergün 10000 adım attık aile ziyareti yaparken bile. Evde Leslie yapabilirsin. Yanı sıra bu tarz çaylar da metabolizma hızlandırır, böylece yağlar da yakılır.
Henuz yapmadim sadece salata corba ilede yapabilirim iftarimi aslinda ysni yeterli olurallah kabul etsin canım
ama fırın makarna yeme sebze yap çok az yağlı...eğer mümkünse tabi makarnayı daha yapmadıysan...
Canim haklisin hatta benim evin yan tarafinda cok guzel bir park var ilk baslarda duzenli olarak orda yuruyus yapiyordum ama vucudumun direncicok dusuk hava soguyunca hoppp gelsin hastalik olayi( o yuzden disarda yuruyus yapamiyorum havalarin isinmasini bekliyorum leslieyide flash bellege attiriyirum daha elime gecmedi ama buyuk ihtimslle yarin gelecek o zaman duzenli bir sekilde basliycam insallah
Henuz yapmadim sadece salata corba ilede yapabilirim iftarimi aslinda ysni yeterli olur
yetişemedim uykuyla başım dertte bu aralar kızlarr baldamlası ben senden kilolu oldum aslında bu halimde yüzüm çok güzel oluyo ama yüzümle orantılı göbeğimde çıkıyo anlamadım :)
ben kilomu yazayım size
bu sabah itibari ile 61.5
kızlar 55 ten çıktımama olsun düğünümde zayıfcacıktım biliyosunuz 65 ten düşmüştüm hatayda salına salına gezdim :)) zayıf zayıf ve tekirdağa geri geldim kilocuklarr hoooppp geri geldiii eskiden baya koyu bir diyet yapıyodum şimdiöyle yapmayacam hepinizi öpüyoumm muckkkk:)
evde kepek ekmeği yok alacam onun için sabah
2 dilim ekmek
yarım domates
çay
1 kb peynir yedimmm
Merhaba arkadaşlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum hepimize. Sabah epey birikmiş sayfalar, önce onları okudum. Tablomuz açıklanmış, kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Benim geçen hafta çok yoğun ve hem beslenme hem spor açısından vasattı. Yine de 200 gram vermiş olmak bir çeşit başarı ama bu hafta hem spora asılacağım, hem de yediklerime daha dikkat edeceğim. Sevgili rakibelerim Erce ve Duygu 1.'liği ve 2.'liği almışlar, yürekten kutluyorumDuygucuğum iki anne ziyaretinden bu şekilde çıkabilmiş olman dolayısıyla idolümsün Serapçım sen de 2.'liği paylaşmışsın, tebrik ederim . İnşallah ben de haftaya ilk 3 arasında yer alırım:) Bu hafta istiyordum 67'li rakamlara düşmeyi ama olmadı, sağlık olsun, haftaya artık.
Pomocum, ben bu detoksta yağ yakılmadığını daha önceden matematiksel olarak ifade etmiştim, hiç canını sıkma, sen sağlıklı beslenmeye ve spora devam et. Denemeden öğrenilmiyor böyle şeyler, bence bir daha böyle şeyleri deneme artık. Önce kilo verip seviniyorsun, sonra geri alıp üzülüyorsun ve dengen bozuluyor. Hiç rağbet etme böyle şeylere. Duygu'nun da dediği gibi gram gram gitsin ama giden geri gelmesin, yağ gitsin. Ben akşam yemeğini hafif bir şekilde de olsa evde yemen gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan yemeklerinin hazır olması, 7 akşam yemeği için çok geç bir saat değil. Yine de sen bilirsin, insan kendi düzenini en iyi kendi biliyor. Ben geçen hafta çok cozuttum mesela, neleri hatalı yap*tığımı gayet iyi biliyorum, bu hafta öyle olmayacak. Artık detoksa takılma, bitti gitti. Hapları da düşünme, onlar etkileyebilir, sen onlara inat kilo vereceksin. Kesinlikle mevsimlerdenroma'nın bloğunu oku, motive edecektir seni. Sende insülin direnci var ama bunu yenebilirsin, ilaç kullanıyorsun zaten, kilo verdikçe de bunu yeneceksin. O sitede bir yazıda okumuştum, "metabolizma yavaş olduğu için kilo alınmaz, kilo alındığı için metabolizma yavaşlar" diyor. Yani zayıfladıkça tüm sorunlar yavaş yavaş yağlarla birlikte gidecek. Yağlar gittikçe ve kaslar arttıkça (ki bunun için spor yapmak şart) vücudun yağ yakma hızı da artacak. Motivasyonumuzu kaybetmeyelim.
Bende bu ara şımarma durumu vardı, etrafımda herkes zayıflamışsın, çok güzel olmuş böyle deyince gaza geldim galiba, halbuki kilo vermek zor, almak çok kolay. Bu hafta çok azimliyim, 67'li bir rakam olacak.
canım benim ne kadana ortak noktamız var ev konusunda sanırım çalışan hatunların ortak derdi bide çocuk olsa heralde ne yaparım bilmem beceriksizmiyim neyim..
Bide şu kilo konusunda ortak notaya gelsem senin kilona tabii canım yetişecem sana ha gayret...
sunacım, emin ol sen bu halinle iyisindir. benim boy 150 olunca kilolu oluyorum ama sen o boyla normal kilodasındır
300 gr verdin mi 67 li rakam görürsün neslicim, ne kalmış
Menumu yazayim
Ben bugun niyetliyim sahurda 1 cay bardagi sut
2 hurma yedim
Bide ac karnina 1 bardak su ictim
Aksama da salata ve corba
Birazda firin makarna yerim
Bugun bol bolllll su icmeyi planliyorum en buyuk eksigim su icmek cunku
allah (cc) kabul etsin inş. ben de niyetliyim.
[1] Çay 1 ADET 5
[2] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] la vache quirit üçgen peynir1 adet 40
[6] Etimek Klasik 18 GRAM 72.18
Toplam : 182.18 kal.
Tamam canım, Leslie çok güzel olur, hem evde yapabilmek çok büyük rahatlık. Hep diyoruz önce sağlık, bu havalar dengesiz, hele senin çok daha dikkatli olman lazım ama çok zorlanmadan evde yapabilirsin. Akşama çorba ve salata yetmez, gerçi çorbanın ne çorbası olduğuna da bağlı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?