2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar icinizde en kotu durumda olan benim
Inanin cok moralim bozuldu azmim kirildi diyebilirim resmen
Sanirim dengesiz beslendim bu hafta su adana isi dengemi alt ust etti
Ama yilmak yok gidecek bu kilolar

kizlar icinizde en kotu durumda olan benim
ınanin cok moralim bozuldu azmim kirildi diyebilirim resmen
sanirim dengesiz beslendim bu hafta su adana isi dengemi alt ust etti
ama yilmak yok gidecek bu kilolar

boşver hatice takma kafana canım ara oluyor ben gözümü açtım kapadım 9 kilo birden açmışım 5 aylık bir mazide...

önemli olan gerçekleri görmek hızlı hareket ve gitsin kilolarr...

Bu hafta yeni bir yesil cay karisimi deniycem onuda forumda okudum
1,5 litre sicak suya 2 kasik yesil cay atip demliyoruz sonra icine 1 sise soda ekleyip gun icinde bitiriyoruz
Insallah etkisi olur metobplizmayi hizlandirip yag yakimini artiriyormus

ohhh benim temiz arkadaşım pazartesi perisi güle güle kirlen

valla benim evde it düşse kıçı kırılır o derece karışık (ama temiz) sadece bu hafta çamaşır yıkayıp ütülemedim bide çok alışveriş yapıp kıyafet özellikle yerlerine yerleşmedi acayip dağınık akşama bende ev mesaisindeyim... Kulaklığım ve ben gece 24 e kadar fulll ev işi o kadar yani...

Pomoya gelince insan en çok en sevdiğini kırdığında üzülür..sanırım oda bu durumda...
Poma şekerim beni hemen listeye ekle gelirsem ısırırım seni...

1.100 şekerim şaheser gibi

allahım devamını getirsin...

Menumu yazayim
Ben bugun niyetliyim sahurda 1 cay bardagi sut
2 hurma yedim
Bide ac karnina 1 bardak su ictim
Aksama da salata ve corba
Birazda firin makarna yerim
Bugun bol bolllll su icmeyi planliyorum en buyuk eksigim su icmek cunku

Canım yaa, ne güzel şeyler yazmışsın , çok mutlu ettin beni:) Cevizli, kuru üzümlü, damla çikolatalı kek oyyy ooyyyyyy ooyyyyyy, afiyet olsun, valla bu evde olmasa da, inşallah yeni evine gelmek istiyorum, o zaman da isterim ama bak kek:)) Bugün gerçekten tam bir bahar havası, benim de kendimi dışarı atasım var ama nerdeee. Öğlene kadar çok yoğundu zaten, aslında öğleden sonra da toplantı olacaktı ama iptal olmuş görünüyor, yine de belli olmaz tabi. Ben işten çıkana kadar da güneş falan kalmaz zaten. Benim ev de berbat durumda, artık tozlar ortalıkta uçuşuyorlar, bir düzen kuramadım gitti, en azından hızlıca bir süpürge tutsam olacak ama eve gidince yorgun oluyorum, hep sonraya kalıyor, tozlar ailemizin ferdi gibi oldular resmen:))

Canım dene tabi zararlı bir şeye benzemiyor, yalnız spor yapmazsan ne içersen iç vücut yağ yakmaz, bunu unutma olur mu. Mutlaka düzenli spor şart. Sen Antepte yaşıyorsun, çok güzel yürünecek yollar var. Biz hergün 10000 adım attık aile ziyareti yaparken bile. Evde Leslie yapabilirsin. Yanı sıra bu tarz çaylar da metabolizma hızlandırır, böylece yağlar da yakılır.

menumu yazayim
ben bugun niyetliyim sahurda 1 cay bardagi sut
2 hurma yedim
bide ac karnina 1 bardak su ictim
aksama da salata ve corba
birazda firin makarna yerim

bugun bol bolllll su icmeyi planliyorum en buyuk eksigim su icmek cunku

allah kabul etsin canım

ama fırın makarna yeme sebze yap çok az yağlı...eğer mümkünse tabi makarnayı daha yapmadıysan...

canım benim ne kadana ortak noktamız var ev konusunda sanırım çalışan hatunların ortak derdi bide çocuk olsa heralde ne yaparım bilmem beceriksizmiyim neyim..

Bide şu kilo konusunda ortak notaya gelsem senin kilona tabii canım yetişecem sana ha gayret...

Canim haklisin hatta benim evin yan tarafinda cok guzel bir park var ilk baslarda duzenli olarak orda yuruyus yapiyordum ama vucudumun direncicok dusuk hava soguyunca hoppp gelsin hastalik olayi ( o yuzden disarda yuruyus yapamiyorum havalarin isinmasini bekliyorum leslieyide flash bellege attiriyirum daha elime gecmedi ama buyuk ihtimslle yarin gelecek o zaman duzenli bir sekilde basliycam insallah
allah kabul etsin canım

ama fırın makarna yeme sebze yap çok az yağlı...eğer mümkünse tabi makarnayı daha yapmadıysan...
Henuz yapmadim sadece salata corba ilede yapabilirim iftarimi aslinda ysni yeterli olur

Tamam canım, Leslie çok güzel olur, hem evde yapabilmek çok büyük rahatlık. Hep diyoruz önce sağlık, bu havalar dengesiz, hele senin çok daha dikkatli olman lazım ama çok zorlanmadan evde yapabilirsin. Akşama çorba ve salata yetmez, gerçi çorbanın ne çorbası olduğuna da bağlı tabi.

sunacım, emin ol sen bu halinle iyisindir. benim boy 150 olunca kilolu oluyorum ama sen o boyla normal kilodasındır

300 gr verdin mi 67 li rakam görürsün neslicim, ne kalmış

Valla ben de aynısını düşünüyorum, ev işlerine yetişmek çalışan kadınlar için çok zor. Hele çocuklu olanlara hayret ediyorum zaten, süperkadın onlar:)) Kilo da verirsin, gördüğüm kadarıyla çok azimlisin.

sunacım, emin ol sen bu halinle iyisindir. benim boy 150 olunca kilolu oluyorum ama sen o boyla normal kilodasındır

300 gr verdin mi 67 li rakam görürsün neslicim, ne kalmış

Baldamlası, haklısın ama yaklaşık 3 haftadır 68'li kilolardayım, bu hafta biter diye düşünmüştüm ama olmadı. Bu sefer hedefim 700 - 800 gram vermek. Hedefi biraz yüksek tuttum. Düşmüşken tam düşeyim bari:)

ya kızlar benim mutfak tam takır kuru bakır ama salata malzemesi var sadece yeşillik sebze olarak

akşamı salatayla geçiştirsem malum ev işi yapacağım gece...

yarınada böyle az yağlı bir tarhana çorbası yapsam gerçi bir tencere çorbayı ben 1 hafta içerim 2 kaselik yapsam yeter...

bide ilerleyen günlerde evde nohut var bol miktarda haşlayıp baharatla soslayıp yesem az az ne dersiniz..

Menumu yazayim
Ben bugun niyetliyim sahurda 1 cay bardagi sut
2 hurma yedim
Bide ac karnina 1 bardak su ictim
Aksama da salata ve corba
Birazda firin makarna yerim
Bugun bol bolllll su icmeyi planliyorum en buyuk eksigim su icmek cunku

allah (cc) kabul etsin inş. ben de niyetliyim.

[1] Çay 1 ADET 5
[2] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] la vache quirit üçgen peynir1 adet 40
[6] Etimek Klasik 18 GRAM 72.18
Toplam : 182.18 kal.

Canim yayla corbasi yapicam zaten aksama ispanak istedim simdi yogurtlu ispanak yapicam ondan yerim yani salata corba ve ispanak iftar menum :)))
Bu arada su cizelge olayini bende deneyim dedim ama profilimde imza alanimi bulamadim yardimci olurmusunuz kizlar