2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım katıl bence

bende yeniyimm daha beni kurucu pomo hanım listeye bile yazamadı

iyi guruptur bacılar hevesli zayıflamaya...

Kontes, senin tiyatral bir yeteneğin var galiba, yazdıklarınla gülümsetiyorsun hep:) Hayata olumlu bakmaya çalışıyorsun, ne şeker kızsın sen:)

evet canımm aynen öyle oldu ama kararlıyım duygu bir mani olmazsa tam gaz devam şekerim haziran gibi düğünümüz var ben şişko abla olmak istemiyom..
inan varya çok iyi yaparsın sonuçda videodafotografdakalıcı olcak resimler benim geçenyıl görümcemin düğününe ne kadar özendiğimi biliyorsun sonuç faciaydıı sen benim durumuma düşme bacımmmm ama sen istersen yaparsınn

banada banada ama kek değil kahve ben keki haketmedim

geçen haftadan çekmecemde browni intens var muhattap bile olmuyom kendisiyle okadar yani
bi lokmacık yersin be kekimden kahveyle, ahh o intens bende çok seviyorum

bakalım alınırsam istekliyim valla yaza kadar bitecek bu iş şuan 75 kiloyum 91 kilolardan geldim vereceğim

Tebrikler Berivan, çok güzel kilo vermişsin. Özel olarak uyguladığın bir diyet var mı? Biz sağlıklı beslenmeyi ve sporu hayatımıza katmayı öğreniyoruz hep birlikte, kilolar da yavaş yavaş da olsa gidiyor. Sen de bizim gibiysen memnun oluruz aramızda olmana. Bizde devamlılık esas, hergün girmek, menülerini paylaşmak ve bizimkilere yorum yapmak zor gelmezse eğer, aramıza hoşgeldin. Kaptanımız Pomodur, o da sana yazar mutlaka. Yalnız aramıza katılmaya niyetlenip çabucak kaçanları çok gördük, bu bizim de motivasyonumuzu bozduğu için bir müddet tabloya almıyoruz, sabredersen tablomuza da girersin ama.

hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullan

delü

Kontes, senin tiyatral bir yeteneğin var galiba, yazdıklarınla gülümsetiyorsun hep:) Hayata olumlu bakmaya çalışıyorsun, ne şeker kızsın sen:)

essahmı kızzzz çok belli ediyom demi

bide bazen gayet resmi oluyorum herkes hasta olduğumu sanıyor...o derece sırıtık bir insanım... görüntüm serttir beni tanıyanlar bilir...
gayet normal ünersiteden tiyatro deneyimim var

oyun yazdım, yazdım,yönettim başrol oynadımm

normalde kükreyen benn boru gibi bağırsam inletirim ortalığı ilk başrolümde sesim gripli kedi gibi çıktı tısss
ayy o halime halen gülerim heyecandan olmuştu...

sevgili hocam prof.Tülin Tümtürk ve arkadaşlarımm ahh güzel grubumm sene 2000 ve bizim grup bir çalışmasını şehrin en ünlü parkında rol icabı ağaca çıkmak lazım herkes çıktı ben kaldımm...ben rolümü maki topluluğunda prova yaptımm..

O kadar taze fasulye dediniz ki benim de canım istedi:) İşten biraz erken çıktık, önce markete uğradık, sonra eve geldik, ben hemen buzluğu kurcaladım ve taze fasulye aradım, elbette buldum:)) Misss gibi taze fasulye yaptım, yanına da pirinç pilavı:) Şimdi demleniyor, birazdan yiyeceğiz. Çoban salata da yapacaktım ama domatesler hoşuma gitmiyor, yoğurt yiyeceğim yanında, bir de maydanoz:))

öncelikle kendimden bahsedeyim
21 yaşındayım muhasebeciyim masa başı iş yogun oldugu için kiloların basen de kendimi bildim bileli diyet yaparım sürekli al ver yordu beni bende bir an öncce kurtulmak istiyorum az gitsin tam gitsin diyorum ama biraz sıkı yapacagım kaçamaksız
91 kilo yu lise den sonra sınav sonuçlarını beklerken aldım akapuntur ve sıkı bir diyetle 65 e düştüm derken tartıyı bıraktım tek tek kiloları almışım 6 ay önce başladım 5.takım daydım ilk zamanlar çok iyiydik sistem bozulunca ayrıldım çok diyet yaptım lahana,dukan,karatay... hersini bırakma nedenim etti yiyemiyorum

Yaa ben de tiyatro sevdiğim için, anladım demek ki bak:)) Prova maceraları süpermiş:)) Bu arada Kontesim kaç yaşındasın, boyun kaç, hangi şehirde yaşıyorsun diye gecikmiş tanışma sorularımı sorsam ben:)

candır o cannn kalbi yüreği sohbeti tadından doyulmazzz bi sipor yapmayıokadar:)))

duyguuuu gözlükmü lazım sana yoksam dayakmı

bir haftadır sipordan imanım gevredi beeee

günde 250 sopa hareketi ve 250 bacak germe yapıyoz, 1 saat tıs tıs yürüyozz
hayır bunlar benim için en ağır sipor kaplumbağa görünümlü bir yengecim sonuçta gerçi ikiside yavaş

Bak bu olmadı işte:)) Sporsuz olmaz. Biz onu da gaza getiririz Duygu merak etme:))

eskiden tekdimmmm topikde şimdi sen varsın çok spor yapan, umarım gaza gelir kontesim patatesssimmm

kontes benimsinirli tezcanlıyapımı bilen enderkişilerdendir pek çok zaman beni sakinleştiren yolgösteren bende sabretmem anlamında bende izbırakan 1 yıldır hayatımdaolan yol arkadaşımm herne kadarizmirili olsamda kökden antalyadan geliriz hemşomsayılır,

Valla o tarz diyetler doğru değil. Hiçbirine bulaşma. Dengeli ve sağlıklı beslen. Az yiyerek vücuduna kıtlık sinyalleri yollama. Bizim menülerimize de bak, sen de paylaş. Birbirimize az olduğunda da çok olduğunda da söylüyoruz biz, böyle böyle dengelemeyi öğrendik.

:))))) niye devam ettirmedin yaa gittin büroda hergün fatura mış dosyaymış

ayy menü aynı bende ek mercimek çorbası var hep şu kontesin yüzündencanımı çektirdi ogünden berisayıklıyorum

yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar sohbet çok güzel ama bana müsade, akşam yemeği yiyeceğiz, sonra gelirim yine bir ara. Bu arada yarın işe gitmeyeceğim, izinliyim , epeydir yoğunluktan izin almaya fırsatım olmuyordu, yarın hem ufak bir temizlik yaparım, hem dinlenirim. Eşim de işte olacağı için rahatça evle ilgilenirim. Bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum eşin yardım eder diye, çooookkkk yanlış. Yemek konusundaki maharetlerine bakıp sizi kandırmasına izin vermeyin:)) Evde temizlik yapılmasından, süpürge sesinden falan nefret eder. Haftasonu biraz da o yüzden yapamıyorum zaten. Daha önceden yardımcı alıyorduk iyi oluyordu, biz işteyken evin işleri yapılmış oluyordu, öyle birini bulmak ta çok zor. Ama düzenimi kurayım, bulacağım, o zaman rahat edeceğim inşallah. Şimdilik ev küçük nasılsa deyip, kendim de yapabiliyorum. Ama iş çok yoğun olunca enerji kalmıyor işte.