- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.401
kontes ben cıkıyorum bırazdan. yazabılecek mısın zamanın var mı su kılo rakamları ????????? yoksa aksamı bekle
memız gerekır
kontes cok kotuyum ıkı aydır ben. cok plan yapıyorum bır suru planlar ıle kılo vermeye calısıyorum ama karsılıgını alamamak cok uzuyor artık benı.[/QUOTE
]
canımm hayat bazen planla olmuyor neyse o anı yaşamak lazım,son 4-5 aydır bende çokk planlar yaptım ama olmuyor olmuyor olmayacak şeyler çıkıyor karşısınainsanın
biliyorum demek kolayda zaten benimkiside ele verir öğüdü kendi söker söğüdü misali tavsiyelerim pozitif ama içim kan ağlıyor bazen...
ama şükürler olsun şükür şükür şükür
grubun adı harika bende yaza merhaba demek istiyorum katılabilir miyim size :26:
canım katıl bence
bende yeniyimm daha beni kurucu pomo hanım listeye bile yazamadı
iyi guruptur bacılar hevesli zayıflamaya...
inan varya çok iyi yaparsın sonuçda videodafotografdakalıcı olcak resimler benim geçenyıl görümcemin düğününe ne kadar özendiğimi biliyorsun sonuç faciaydıı sen benim durumuma düşme bacımmmm ama sen istersen yaparsınnevet canımm aynen öyle oldu ama kararlıyım duygu bir mani olmazsa tam gaz devam şekerim haziran gibi düğünümüz var ben şişko abla olmak istemiyom..
bi lokmacık yersin be kekimden kahveyle, ahh o intens bende çok seviyorumbanada banada ama kek değil kahve ben keki haketmedim
geçen haftadan çekmecemde browni intens var muhattap bile olmuyom kendisiyle okadar yani
Kontes, senin tiyatral bir yeteneğin var galiba, yazdıklarınla gülümsetiyorsun hep:) Hayata olumlu bakmaya çalışıyorsun, ne şeker kızsın sen:)
bakalım alınırsam istekliyim valla yaza kadar bitecek bu iş şuan 75 kiloyum 91 kilolardan geldim vereceğim
candır o cannn kalbi yüreği sohbeti tadından doyulmazzz bi sipor yapmayıokadar:)))
hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanpazar gunlerı herzaman 1,5-2 yumurtadan omlet yapıyordum kendıme. fazla mı oluyor bu ???? oglen yapmıyorum hatta bazen ara ogun de olmuyor ama yıne de fazla mı dersınız kızlar ??????
ben hazır harclar kullanıyordum ama onlar odem yapıyor dıyor duygudan galeta unu ve bıldıgın sogan baharat yumurta ekleyerek tarıf aldım. yaglı kagıttı fırında pısırıyorsun cok guzel oluyor. olculerı el ayarı ıle yapıyorum ben.
ıkı gunse benım yemeklerımın vıtamını hep öluyordur cunku yemeklerımı normalde de ıkı gun yetecek sekılde yapardım. valla bır de bu vıtamın olayı olursa ıyıce cozuturum ben :)))))))
termoslarım da geldı bugun. bakalım yarın herseyı getırecegım ayran ve corba yanımda olacak.
valla ben de guvenmıyordum ama teyzem hıc aklıma gelmemıstı getırtemem dıye dusunuyordum ama sonra aklıma geldı bırden, yıllar sonra. soforler falan hep tanıdık ya da akraba. teyzem pazar gunu onalrdan bırıne verse alırım ben evın onunden gecıyor kasabanın dolmusları.
:18: :26:
Kontes, senin tiyatral bir yeteneğin var galiba, yazdıklarınla gülümsetiyorsun hep:) Hayata olumlu bakmaya çalışıyorsun, ne şeker kızsın sen:)
Tebrikler Berivan, çok güzel kilo vermişsin. Özel olarak uyguladığın bir diyet var mı? Biz sağlıklı beslenmeyi ve sporu hayatımıza katmayı öğreniyoruz hep birlikte, kilolar da yavaş yavaş da olsa gidiyor. Sen de bizim gibiysen memnun oluruz aramızda olmana. Bizde devamlılık esas, hergün girmek, menülerini paylaşmak ve bizimkilere yorum yapmak zor gelmezse eğer, aramıza hoşgeldin. Kaptanımız Pomodur, o da sana yazar mutlaka. Yalnız aramıza katılmaya niyetlenip çabucak kaçanları çok gördük, bu bizim de motivasyonumuzu bozduğu için bir müddet tabloya almıyoruz, sabredersen tablomuza da girersin ama.
essahmı kızzzz çok belli ediyom demi
bide bazen gayet resmi oluyorum herkes hasta olduğumu sanıyor...o derece sırıtık bir insanım... görüntüm serttir beni tanıyanlar bilir...
gayet normal ünersiteden tiyatro deneyimim var
oyun yazdım, yazdım,yönettim başrol oynadımm
normalde kükreyen benn boru gibi bağırsam inletirim ortalığı ilk başrolümde sesim gripli kedi gibi çıktı tısss
ayy o halime halen gülerim heyecandan olmuştu...
sevgili hocam prof.Tülin Tümtürk ve arkadaşlarımm ahh güzel grubumm sene 2000 ve bizim grup bir çalışmasını şehrin en ünlü parkında rol icabı ağaca çıkmak lazım herkes çıktı ben kaldımm...ben rolümü maki topluluğunda prova yaptımm..
candır o cannn kalbi yüreği sohbeti tadından doyulmazzz bi sipor yapmayıokadar:)))
Bak bu olmadı işte:)) Sporsuz olmaz. Biz onu da gaza getiririz Duygu merak etme:))
öncelikle kendimden bahsedeyim
21 yaşındayım muhasebeciyim masa başı iş yogun oldugu için kiloların basen dekendimi bildim bileli diyet yaparım sürekli al ver yordu beni bende bir an öncce kurtulmak istiyorum az gitsin tam gitsin diyorum ama biraz sıkı yapacagım kaçamaksız
91 kilo yu lise den sonra sınav sonuçlarını beklerken aldım akapuntur ve sıkı bir diyetle 65 e düştüm derken tartıyı bıraktım tek tek kiloları almışım 6 ay önce başladım 5.takım daydım ilk zamanlar çok iyiydik sistem bozulunca ayrıldım çok diyet yaptım lahana,dukan,karatay... hersini bırakma nedenim etti yiyemiyorum
:))))) niye devam ettirmedin yaa gittin büroda hergün fatura mış dosyaymışessahmı kızzzz çok belli ediyom demi
bide bazen gayet resmi oluyorum herkes hasta olduğumu sanıyor...o derece sırıtık bir insanım... görüntüm serttir beni tanıyanlar bilir...
gayet normal ünersiteden tiyatro deneyimim var
oyun yazdım, yazdım,yönettim başrol oynadımm
normalde kükreyen benn boru gibi bağırsam inletirim ortalığı ilk başrolümde sesim gripli kedi gibi çıktı tısss
ayy o halime halen gülerim heyecandan olmuştu...
sevgili hocam prof.Tülin Tümtürk ve arkadaşlarımm ahh güzel grubumm sene 2000 ve bizim grup bir çalışmasını şehrin en ünlü parkında rol icabı ağaca çıkmak lazım herkes çıktı ben kaldımm...ben rolümü maki topluluğunda prova yaptımm..
ayy menü aynı bende ek mercimek çorbası var hep şu kontesin yüzündencanımı çektirdi ogünden berisayıklıyorumO kadar taze fasulye dediniz ki benim de canım istedi:) İşten biraz erken çıktık, önce markete uğradık, sonra eve geldik, ben hemen buzluğu kurcaladım ve taze fasulye aradım, elbette buldum:)) Misss gibi taze fasulye yaptım, yanına da pirinç pilavı:) Şimdi demleniyor, birazdan yiyeceğiz. Çoban salata da yapacaktım ama domatesler hoşuma gitmiyor, yoğurt yiyeceğim yanında, bir de maydanoz:))
duyguuuu gözlükmü lazım sana yoksam dayakmı
bir haftadır sipordan imanım gevredi beeee
günde 250 sopa hareketi ve 250 bacak germe yapıyoz, 1 saat tıs tıs yürüyozz
hayır bunlar benim için en ağır sipor kaplumbağa görünümlü bir yengecim sonuçta gerçi ikiside yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?