- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.421
:))))) niye devam ettirmedin yaa gittin büroda hergün fatura mış dosyaymış
ayy menü aynı bende ek mercimek çorbası var hep şu kontesin yüzündencanımı çektirdi ogünden berisayıklıyorum
yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yaa ben de tiyatro sevdiğim için, anladım demek ki bak:)) Prova maceraları süpermiş:)) Bu arada Kontesim kaç yaşındasın, boyun kaç, hangi şehirde yaşıyorsun diye gecikmiş tanışma sorularımı sorsam ben:)
şimdi efenim:
33 yaşındayım
evliyim( takriben 6 Yıllık)
163 boyunda hissetiğim ağırlıktayım78,900 bu sabah itibariyle
antalyada yaşıyorum
hobilerim arasında: diyecektim inan hobi mobi kalmadı ye iç şişmanla daha ne olsun
tamam canım. duygudan ve neslıden dıyete gore guzel tarıfler aldım mesela kofte duygunun tarıfı. karnıbahar yapıyorum mesela neslının tarıfı ıle. kendı el ayarımda ıyıdır benım. karıstırıp bırseyler yaparım. kesınlıkle hafta ıcı cok rahat edıyorum ama gel gor kı okadar emegın karsılıgını alamıyor gıbı olmam benı cok uzuyor ben dısarda gunesı bırakıp evde yemek yaptım tıkıldım eve. sırf bes busukca aksam yemegımı yıyeyım dıye yapıyorum.
canım bu yemekler bana bır haftadan fazla yetıyor gecenkı yaptıklarım nerdeyse ıkı hafta yettı. sen benım msnımı ekle, ben sana ordan anlatayım uzunca oldu mu. cunku bırazdan cıkarım forumdan. ben sana mesaj atıyorum msnı ok :)))))
bayılıyorumbende böyle şeylerle uğraşmakdan şu evim bi bitsin bende çok şey hazırlıcam en çokda kurutulmuş domates yapmk istiyorum,tarhana yapcam inşallah biber dizcem bir çok şey kurutmak istiyorum inşallah benimde aklımda var sadece kışlık için derindondurucualmak bakalım nasipalamazsam atabildiğim kadar atcam inşallah kış sebzelerini sevmiyorum ben ıspanak brokoli,kerevizhariç
günaydınkarabibberim temizlik olimpiyatlarında sanada başarılar dilerim kolay gelsinnn ah sende üç çocuk sorumluluk ağır,iş daha fazla ALLAH yardımcın olsun, nasıl oluyor anlatsana nasıl yetişiyorsun
Bende dün kurutulmuş biber ve patlican aldım dolma yapmak içincok ıyı oluyor duygu. hatta buranın bır kasabasında teyzemler var onlardan bırının ıneklerı var. bırsekılde cozum bulup sutumu ondan almaya karar verdım oeynırımı ve yogurdumu kendım yapma kararı aldım saglıklı beslenmek lazım. hem kendımız ıcın hem de tup bebek tedavısınden once falan da doktorlar herseyın dogalı ıle bır tur beslenme verıyorlarmıs cıftlere. onun on hazırlıgı da olur bu hem. bebek ısını bırak bır kenara, dogal beslenmıs oluruz. hevesım var bu konuda. :))))
kurutulmus domates cok rahat oluyor bır de yemege ınanılmaz lezzet verıyor benım daha uc yemeklık kurutulmus taze fasılyem ıkı yemeklık kurutulmus kabagım var. bıraz yesıl bıber. dolaptada var dolma bıber kabak ve fasulye. bıraznı ben hazırladım bıurazsını kaynanam. ılk kez boyle bırsey yaptım bu yıl. ama cok bereketlı ve saglıklı oluyor kesınlıkle. tarhana ben de ıstıyorum aynen. derın dondurucuya da nıyetım var zaten yazdan berı.
aynen ya eşim birgün çalışıyor bir gün evde,evde olduğu gün kalk kahvaltı hazırla,hatta değişiklik olsun diye çeşitler yap,pizza yap ama yeme öyle bak onlara,sonra bulaşıkları yıka ev topla,çay ver,kahve yap,oğlanı doyur,o da bilgisayarda oyun oynasın filim izlesinn,ben neye yetişeceğimii şaşırdımmgunaydınnnnnnnnn
cok enerjık baslamıssın gune. duygunun dedıgı gıbı ozellıkle olımpıyatlarda basarılar dılıyorum sana. bu kadınların ısı hıc bıtmez mı ya. dun esım yatıp durdu tv ıle ugrastı bır de bana bak :))))) evet bıldırım konusunda erkencısın bu kez :))))))) tsk ederım.
ya pomobeni bir bilsem bundan 7 yıl önce değil ev hanımlığı 2yurmrta kıramaz derdin ki kıramazdım ama varya tarhanasına kadar yaptım benim için birşey olmaz diyenlere kapak taktım:)))) banada öğret peynir yapmasını benyoğurt çok yapardım ama bir müddettir yapmıyorum birde böyle açık sütolayı yok ama taşınacağım yerde var ordanalır yaparımartık
benimde buzlukda domatesle kavurduğum taze fasulyem var ,barbunyam var ama az kALDI,BU KIŞ DAHA FAZLA YAPCAM ÖZELLİKLE DOMATESİ ÇOKDUYUYORUM domates kurutmak çok istiyorum
evet canımm aynen öyle oldu ama kararlıyım duygu bir mani olmazsa tam gaz devam şekerim haziran gibi düğünümüz var ben şişko abla olmak istemiyom..
Forum canlanmis sohbet enerji super ben de katilmak isterdim bi daha ki sefere insallah okumasi da zevkliydi :))))
Gelelim bugun ku menume
Sabah: Kahvaltidan once 2 bardak su ictim.2 dilim ekmek, peynirli omlet, domates, salatalik, sekersiz cay
Ara: bitki cayi
Ogle: 1 dilim cavdar ekmek, zeytin yagli kabak, 4 kasik yogurt
Ara: 3 kasik yogurt
Aksam: 3 tane kanat (derisi alinmis), 3-4 catal patates, 2 dilim ekmek, yesillik ve yogurt
Ara: bitki cayi, sekersiz cay 2 tatli kasigi kazandibi
Bugun yuruyus yaptim 30 dk tempolu 30 dk da normal market isi falandi. Toplam 1 saat iyi geldi iyice terlemistim.
Canım bugünkü menün güzel olmuş, hareket te süperSadece kazandibi olmasa iyiymiş. İkrammıydı, nerde buldun kazandibini akşam akşam? Tamam sütlü tatlı ama tatlı tatlıdır, biraz uzak durmanda fayda var. Hele akşam yenince daha bir göze batıyor.
:))))) gel yee gel hadi gelgel gelllsenin ağzını yerimm kızzz....(böyle bir şarkı vardı seni düşündüm aklıma geldi)
MERCİMEK ÇORBASI DA can çekermi beee
bebişim bu siporlar çok ağır bana görcen vercemmm vercemmm delirtme beni bakkk ....valla duman attırırımm...
ha ha benim hissettiğim yaş 18 hissettiğim boy 1.75 hissettiğim kg 55 hıhhhhh ben aslında böyleyim etrafdanfarklı görünüyorummmşimdi efenim:
33 yaşındayım
evliyim( takriben 6 Yıllık)
163 boyunda hissetiğim ağırlıktayım78,900 bu sabah itibariyle
antalyada yaşıyorum
hobilerim arasında: diyecektim inan hobi mobi kalmadı ye iç şişmanla daha ne olsun
en genciniz benim hıhhhhhhhMemnun oldumBen de 35 yaşındayım (ama 25 gösteriyorum ) evliyim (kaç yıl oldu hakkaten yaa ), 168 cm boyunda ve güncel olarak 68.2 kg'ım. İzmir'de yaşıyorum, İzmir'i çoookkk seviyorum. Özellikle ilkbahar ve sonbaharda Antalyayı da seviyorum:)
hiç sorma nasıl yetiştiğimi bende bilmiyorum,ALLAHtan kızlar yardımcı oluyor bana ama onlarında dersler var fazla birşeyde bekleyememm oğlana baksalar yeter ,ozaman hemen hızlı şekilde siliyorum evi,evi temizliyorum ama sabah kalkınca yine aynı heryer oğlan çok dağıtıyorr
kontesim bizimde düğün var ,26 mayısta kızkardeşimin bende şişko olmak istemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?