2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

senin ağzını yerimm kızzz....(böyle bir şarkı vardı seni düşündüm aklıma geldi)

MERCİMEK ÇORBASI DA can çekermi beee

bebişim bu siporlar çok ağır bana görcen vercemmm vercemmm delirtme beni bakkk ....valla duman attırırımm...

şimdi efenim:

33 yaşındayım

evliyim( takriben 6 Yıllık)

163 boyunda hissetiğim ağırlıktayım78,900 bu sabah itibariyle

antalyada yaşıyorum

hobilerim arasında: diyecektim inan hobi mobi kalmadı ye iç şişmanla daha ne olsun

Memnun oldum Ben de 35 yaşındayım (ama 25 gösteriyorum) evliyim (kaç yıl oldu hakkaten yaa), 168 cm boyunda ve güncel olarak 68.2 kg'ım. İzmir'de yaşıyorum, İzmir'i çoookkk seviyorum. Özellikle ilkbahar ve sonbaharda Antalyayı da seviyorum:)

menümü de yaıp çıkayıp acayip bir uykum var...
uyanınca 2 bardak su
kahvaltı:
1 bardak çay
2 çavdar ekmeği arası peynirli tost
ara öğün olmadı erken çıktım ünivden arkadaşım buradaymış okuluna ziyarete gittim
öğle:
tavuk pirzola bir adet
1 kase salata
ara öğün:
200ml süt
akşam:
7-8 kaşık kuru fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
ara öğün:
1 portakal

Son düzenleme:
Kızlar ben de günümü toparlayayım,

Sabah:
- 3 tane sigara böreği (küçük boy,yağı peçeteye aldırılmış)
- 1 fincan şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 orta türk kahvesi

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 1 küçük parça lavaş (avucumun yarısı kadar ince lavaş)
- 2 kaşık bulgur pilavı

Ara:
- Kinder Pingui süt dilimi (marketteyken canım çok istedi, ara öğün olarak yedim)

Akşam:
- 1 tabak taze fasulye yemeği
- 4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt
- 1 tabak roka ve maydanoz

Bugün adımsayarım takılı değildi, ama tahminen 5000 adımı geçmişimdir. Enerjim olursa Leslie yaparım ama pek öyle görünmüyor.

bugünkü menümü yazayım yemek faslı bitti .kayıp şehiri izlerken şekersiz çay bikaçtanede fındık yerim bide gece yoğurt yemeği düşünüyorum

sabah kalkınca ballı tarçınlı karışım bir tatlı kaşığı
üstüne büyük bardak su

doğadan form çayı kocacım ıhlamur zannetip yapmış ama bağırsaklarıma çok iyi geldi

kahvaltı
kurutulmuş yufkadan kaşarlı gözleme
şekersiz çay 4 fincan
kırmızı turp

ara
şekersiz neskafe

yarım kivi bir mandalina

öğle
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim çavdar ekmeği
minik acı turşu 3 tane

şekersiz kahve

akşam
yarım kase çorba yine
5 kaşık mantar yemeği içnde az kıyma patates havuç ve bol soğan vardı
yarım dilim çavdar ekmek

2 litre su içtim şimdiye kadar yatana kadar biraz daha içerim
dışarda yarım saat yürüyüş
şimdi de nette spor yapıcam

kızlar ne güzel sohbetler edilmiş sayfalar birikmiş ohh ohhh bi canlılık gelmiş topiğimize ne güzel aman nazarlar değmesin

tamam canım eklerim ,bende detoks yaptığımda geri aldım o yüzden yapmaktan vazgeçtim ama yinede yapsammı diye düşünüyorum kaç haftadır takıldı kaldı kilomm
yaptığın yemekleri yazmışsın şimdi gördüm,
bende buzluğa atmalık birşeyler yapmaya çalışıyorum,yada fazla yapıp öğlenleri kız gelince ısıtıyorum

hiç sorma nasıl yetiştiğimi bende bilmiyorum,ALLAHtan kızlar yardımcı oluyor bana ama onlarında dersler var fazla birşeyde bekleyememm oğlana baksalar yeter ,ozaman hemen hızlı şekilde siliyorum evi,evi temizliyorum ama sabah kalkınca yine aynı heryer oğlan çok dağıtıyorr

Bende dün kurutulmuş biber ve patlican aldım dolma yapmak için
kaurutulmuş taze fasülyede annem vermişti yaylada çok yapıyorlar,bende haşlayıp soğanla kavuruyorum ,salça ve baharatta ekliyorum soğuyunca sarmısaklı yoğurt döküyorum üstüne çok güzel oluyor
aynen ya eşim birgün çalışıyor bir gün evde,evde olduğu gün kalk kahvaltı hazırla,hatta değişiklik olsun diye çeşitler yap,pizza yap ama yeme öyle bak onlara,sonra bulaşıkları yıka ev topla,çay ver,kahve yap,oğlanı doyur,o da bilgisayarda oyun oynasın filim izlesinn,ben neye yetişeceğimii şaşırdımm

domatesleri ben doğrayıp kaynattım kavanozlara koydum,
peynir yapımını bloglarda güzel anlatıyorlar oralardanda bakabilirsin canımm

5:30
1 bardak çay
üçgen peynir
2 dilim klasik etimek
domates, salatalık
5 tane zeytin

17:30
1 kase tarhana çorbası
1 büyük kök roka
1 tane yeşil biber
fırında kıymalı patates (kıyma köfte büyüklüğü kadar, patates de küçük boy)
yoğurtlu ıspanak (1 kase)

19:30
1 kase tarhana çorbası

2 kupa çay

21:10
10 tane tuzsuz kabuklu badem

1.5 lt su

Son düzenleme:
Forum canlanmis sohbet enerji super ben de katilmak isterdim bi daha ki sefere insallah okumasi da zevkliydi :))))

Gelelim bugun ku menume

Sabah: Kahvaltidan once 2 bardak su ictim.2 dilim ekmek, peynirli omlet, domates, salatalik, sekersiz cay

Ara: bitki cayi

Ogle: 1 dilim cavdar ekmek, zeytin yagli kabak, 4 kasik yogurt

Ara: 3 kasik yogurt

Aksam: 3 tane kanat (derisi alinmis), 3-4 catal patates, 2 dilim ekmek, yesillik ve yogurt

Ara: bitki cayi, sekersiz cay 2 tatli kasigi kazandibi

Bugun yuruyus yaptim 30 dk tempolu 30 dk da normal market isi falandi. Toplam 1 saat iyi geldi iyice terlemistim.

Canım bugünkü menün güzel olmuş, hareket te süper Sadece kazandibi olmasa iyiymiş. İkrammıydı, nerde buldun kazandibini akşam akşam? Tamam sütlü tatlı ama tatlı tatlıdır, biraz uzak durmanda fayda var. Hele akşam yenince daha bir göze batıyor.

ve bugunku menumu yazıyorum canlarr..

kahvaltı ( 11.30 )

çavdar ekmegi arasına beyaz peynirli tost

şekersiz ıhlamur

ara öğün ( 13.00 )

1 portakal

ara öğün ( 15.30 )

şekersiz sütsüz neskafe

2 kaşık irmik helvası

akşam yemegi ( 17.30 )

1 kepçe nohutlu çorba

2 küçük biber dolması

ara öğün ( 19.30 )

1 küçük biber dolması ( mutfaga çay koymak için gitmiştim bi baktım atıvermişim ağzıma )

ara öğün ( 21.00 )

1 avuç tuzsuz çekirdek

2 kupa şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı içip leyla ile mecnun a bakıyorum yani uzun bir aradan sonra yeniden bu moda girmeye çalıştıgım için helva falan arada kaynayıverdi yarın bugunden daha iyi olacak umarım, sabah da erken kalkacam zaten

bugunluk su miktarım da şuan 2 lt oldu, yatana kadar 3 ü tamamlarım umarım bu akşamlık benden bu kadar, yarın daha iyi bir menuyla karışınız olmak umutlarımla, saygıyla ve sevgiyle kalın

Bana kalsa yemezdim ama oglum elleriyle ikram edince geri ceviremedim :)))) israr etti. esim almis aksam 18.30 gibi yedim. Yemekten 1 saat sonraydi. Hareket benimde hosuma gitti motivasyonum artti.

:))))) gel yee gel hadi gelgel gelll
yokanam taze fasultye çaban salatasınıçektirdin mercimekçorbası paşaya özel gerçi bende içiyorum çok seviyorum
olmaz sipor olarak atla zıpla uç

ha ha benim hissettiğim yaş 18 hissettiğim boy 1.75 hissettiğim kg 55 hıhhhhh ben aslında böyleyim etrafdanfarklı görünüyorummm
en genciniz benim hıhhhhhhh

ben cesaret edemiyorumm o yüzdenn kızların öyle yada böyle sana yardım ediyormuş ben artıksinirkrizleri geçiririm herhaldee
sorma ben sözde dün temizlik yaptım sabah aynı heryer heryerdeee ALLAH yardımcınolsun canımm

günaydın gününüz aydınlık bereketli sağlıklı olsunnnnnnn
dün öğleden sonra başlayan baş ağrımı akşama kadar çektim ilaç kullanmamaya direnen ben 9:30 da pes edip gittim uyudum, iyi oldu dinlenmişoldum.

suan izmirin garip havasını anlamaya çalışıyorum yağmurmu yağcak güneşmi açacak ortada, hava duruma göre gezmeye gidebilirim

dünkü menüm:

sabah: çavdar ekmeğinde tost light peynir yarım domates maydanoz ile
ara: ceviz
öğlen: büyük kasede mercimek çorbası
ara:2 çatal peynir
akşam:yarımkase mercimek çorbası,3 kaşık pilav 3 kaşık taze fasulye ,sınırsız çoban salataa,1 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 dilim kek 1 bardak çay(bu olmamalıydıbelki ama canım çekti)

su ne kadariçtim bilmiyorum
aktivite temizlik ,ütü dün doğru düzgündinlenmedim nerdiyse tüm günayaktaydımm

bugünkü kahvaltım: 1 dilim kek kahve şekersiz biraz süt ile

Son düzenleme: