2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

balım günaydın

seninle aynı durumdayım hava anlamsız kapalı desem değil güneş desem var yok arası

gerçi benim durumumda havanın bir önemi yok bürodan bugün akşam dokuzdan evvel çıkamam yani dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış bana neeee

menün gayet güzel sen artık profesyonel oldun olayın pirisin kuşumm...tebrikler

günaydın antalyanın güzeli nasılsın dükkanı benaçtım bugünnn dükkanı sana devredip güzel havayı değerlendireyim diyorum özdileğe gitcem gelirmisin benle

izmirin yüzü güldü ee banadadeğerlendirmek düşer dimi merak etmeben seninyerinede gezerim

şımartma beni yoksa tepene binerimm:26::26::26:
yaaa varyaaaa neyse boşverr anladın sennn

iyiki geldinnn buraya

Son düzenleme:
canım bende kaçıyorum bugün çok yoğunum belki öğlen arasında bir bakarım ama fullümm..

pomo bak beni listeye ekle....

dünkü menümm:

sabah kepekli ekmekle az kaşarlı tost

öğlen:mercimek çorba,pırasa yemeği,salata,yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

ara:1 eti form limonlifli tek püskevit yedim paketi yediğimi sanmayın

akşam marul salatası yoğurt yiyecektim ama kardeşim geldi yine

makarna yaptım çok az zeytin yağında şehriye gibi kavurdum yazdan yapılmış acılı domates sosu ile marine edip 100gr civarı az bir tabak yedim

evimi toplayıp mutfağımı temizledim ,makineye çamaşır attım serdim misafirim olunca süpürge yapmadım sabah bir süpürüp öyle çıktım evden...

akşamdan kuru kaysı suya koyup bir taşım kaynatmıştım sabah 6 da bir fincan ılık su içtim 7:30 da bir porsiyon kaydı yedim haşlanmış bağırsaklarımı rahatlatır umarım

kaysı yediğimden dolayı kahvaltı yapmadım,acıkırsam bir püskevit yerim...

izmirin yüzü güldü ee banadadeğerlendirmek düşer dimi merak etmeben seninyerinede gezerim

şımartma beni yoksa tepene binerimm:26::26::26:
yaaa varyaaaa neyse boşverr anladın sennn

iyiki geldinnn buraya

canım benim inan boş olsam varya topikleri sallarım ama inan çok kısıtlı giriyorum...

ama girdiğim topiğe renk katarım taze kan olurum can olurum hele orda duyguşum varsa kebapp deymeyin keyfime...

menü güzellll cancazımmm püskevitte (yazarken gülüyorum) 1 tane tamam olmuşsun sen bacımyazın38beden hatunolarakantalyanın kumsallarında salınırsın
canım benim inan boş olsam varya topikleri sallarım ama inan çok kısıtlı giriyorum...

ama girdiğim topiğe renk katarım taze kan olurum can olurum hele orda duyguşum varsa kebapp deymeyin keyfime...
biz ikimiz senle bennnnnnnnnnnnnnn
gerçekdenrenk getirdinnnn senle yazışırken yüzümde hep kocamangülümsemee valla zor kapatıyorum yanaklarımağrıyor

tamaM SAKA KUŞUM SANA KOLAY GELSİN BENDE GİDEYİM SÜSLENEYİMMM YORMA KENDİNİ

KIZLARRR HEPİNİZE KEYİFLİBİR GÜNDİLİYORUM

Günaydınnnnnnnnnnnlar
Ben menülerimi ertesi gün olarak yazsam evde netim yok
Ben saat 9dan 6 ya kadar sürekli girebilirim cumartesi de girerim yanlız pazar giremem pazarki menümü ptesi yazsam :26:
Dün kü menüm
bu arada kızlar eger sakıncası yoksa topik için ben alkali beslenmeye çalışıyorum en azından suya karbonat çaya limon şeklinde
gelelim menüme :
Sabah :7 gb 2 çavdar ekmeği,peyaz peynir pekmezli süt (pekmezli süt kilo aldırır mı bilmem ama valla baskıdan içiyorum kansızlık var bende et yumurta tüketemediğim için )
saat 10,30da 2s, b,r arada kahve
12,30 öğlen yemegi şirkette yemek durumundayım olan yemekten biraz tüketiyorum düm kuru fasulye ,pilav vardı
fasulyeyi yedim sadece 2 çatal pilav bir de bir tas kayısı hoşafı içtim
suyu az içen bir insanım 2 lt tamamlamaya çalışıyorum
5 gb 2 küçük kare çikolata
7 gb annem makarna salatası yapmış 4 çorba kaşıgı onu yedim 1 portakal kuru 1incir,
11 gb ders çalışırken 1 kare bitter çikolata yedim
gün içinde 2 kupa yeşil çay

işte bu yüzden ağzını yirim kızzz senin..canım kardeşimmm hayat okadar acımasızkiii

herzaman diyorumkii şükür şükür inan birbirimizin yazılarına gülümseyebilmemize bile bin şükürr...

tanımadığım insanlar var hemen kaynaşıyoruz seviyorum herkesi pozitif olmalıyım,ön yargı ve ukalalık bana göre değill

sabah bizim merdivenlerimizi temizleyen Nesrin abla var ya kadın on yıl dır bu binada çalışıyor...ve ben onu her gördüğümde kolay gelsin diyorum hal hatır soruyorum hasta çocuğu var onu soruyorum ilgileniyorum... 2 bina ilerde başka bir binadan yine paket çıkarıyodu ozaman kolay gelsin abla dedim uzun uzun baktı beklemiyodu yaa koca koca binalar bizim binada 30 daire var bir kaç kişiden hariç girip çıkarken kadına günaydın diyen yokk Işıklar semti herkesin burnu kaf dağında abi bana tersss...yaa allahın selamı verdikçe sevap kazanıyoruz ...
Ahada şuan itibariyle güneşş açtı bacılarr

alkali diyett benimde aklıma yatmıyor değil mantıklı...

ama yine öğlen haricinde ,sabahta fena değil ama akşam az tembel işi olmuş üşenmeyip yap bol yeşillikli salata bol limanlu az tuzlu kepek ekmekle ye kalk en sağlıklısı canım naçizane tavsiyemdir...

kızlar kaçıyorumm gelene kadar canlandırın şu topiği accık

kız tembel erce nerdesinnn seni pasifize gördümm...hadi uyan totonda pireler uçmasın alooo vali konağa çıktı bizim hatunlarda tık yokkk...

öpüldünüz sevgi kelebekleri ...

FİKİRLERİNİZİ HER ZAMAN BEKLİYORUM kontes203 İSMİNİ BİLMİYORUM CANIM O KADAR GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ ÇOK İNSAN VAR BURNU KAF DAĞINDA NE DEDİĞİNİ BİLMEZ SAYGISIZ RABBİM ONLARA AKIL FİKİR VİCDAN VERSİN GÜNÜMÜZE ALDIĞIMIZ HER NEFESE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLDUN

dun:

sabah ac karnına sırkelı lımonlu su

bır abrdaj yarım yaglı sut

ılk kez sırkeden sonra mıdem baya yandı. dokunuyor mu acaba artık anlamadım.

gec kaldıgım ıcın ısyerınde yedım kahvaltımın gerı kalanını.

ıkı dılım kepek ekmegı,
yarım domates
bır kk yarım yaglı peynır,
tefalde cok az yag ıle kızarttıgım kurutulmus yesıl bıber 7-8 adet

ara: 500 ml sıcak su, bır elma

oglen: 500 ml sıcak su yemekten once, 5 kasık nohut yemegı, 1 kasık bulgur pılavı, ıkı dılım normal ekmegın dısı. bulgur pılavı cok kotuydu yıyemedım ekmek yedım mecburen. baska bır sey yoktu menude.

ara: bır portakal, acık sekersız cay.

aksam yemekten once 500 ml sıcak su, 5 adet ızmır kofteden kucuk uzun kofte, harcı ıcın hazır seyler kullanmadım duygunun tarıfı ıle galeta unu baharatlar falan var. fırında yaglı kagıtta pısırdım. 4 kasık sehrıye pılavı yedım yanında. 5 kasık da yogurt. dun ınanılmaz bır sıskınlıgım vardı gun boyu, bugun bıle var o sıskınlık. suyu bıle zor ıcıyorum, yemekler acayıp fazla gıbı oluyor anlamadım bunların sebebını.

aksam yemegını ısyerınde yedım bes bucukta. eve gıdınce bıraz ıslerım vardı hemen onları yaptım ve 8de spora basladım 9 ceyrege kadar spor yaptım. part1 ve part 2 yaptım leslie. ardından 3 miles fast 4 miles fast deki bazı hareketleri yaptım, dans ettım, 15 dk bısıklet surdum ters ve duz. eliptık kullandım sadece. spordan once tum yagları surdum, oncekı yaglara bugday yagı ve bıberıye yagı da ekledım ıkı sıse. strece sardım yaptım sporumu. dus ve bıraz fılm derken yıne on bır bucugu gectı uyumam. ama enazından pazar gunu okadar yorgun olmama ragmen dun kesınlıkle erken uyumayı planlarken spor yaptıgım ıcın kendımı tebrık edıyorum. bugun de yapacagım aynı sekılde. bugun yagları surmeden yapacagım sıkılmamak ıcın. her gun hazırlık her gun esımden yardım sıkabılır

canım mesaj kutun dolu almıyor..

burdan yazayım

geçen hafta 80 kg

bu hafta 78,900

hedef 65 kg

hımmmmmmmmm demek dolmus. farkında degılım canım. kusura bakma. dun spor ve dus derken tum zamanım gıttı foruma hıc gırmedım sabah da ıslerım coktu ancak gırebılıyorum bugun guncellleyecem soz. bu senın ılk haftan, bırıncı de oldun senı motıve etmek ıcın lısteyı guncelleyecegım

spor yapmış olman harikaaaaaaaa

Günaydın kızlar, nasılsınız, güzel bir gün olsun hepimize. Ben bugün geç kalktım, çok iyi geldi, şimdi kahvaltımı hazırladım. Biraz evle ve kendimle ilgileneceğim bugün. Kontes ve Duygu iyi kaynatmış, ben de gülümseyerek okudum:)

canım katıl bence

bende yeniyimm daha beni kurucu pomo hanım listeye bile yazamadı

iyi guruptur bacılar hevesli zayıflamaya...

ya canım yazmadı olur mu ben sabah gec saate kadar kalmıyorum ben cıktım sen gelmıssın sonra ogleden sonra tekrar gırdım ama bu kez de goremedım mesajını. aksama da ben musaıt olamadım gıremedım hıc. kaldı ıste bu vakte