- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.441
günaydın gününüz aydınlık bereketli sağlıklı olsunnnnnnn
dün öğleden sonra başlayan baş ağrımı akşama kadar çektim ilaç kullanmamaya direnen ben 9:30 da pes edip gittim uyudum, iyi oldu dinlenmişoldum.
suan izmirin garip havasını anlamaya çalışıyorum yağmurmu yağcak güneşmi açacak ortada, hava duruma göre gezmeye gidebilirim
dünkü menüm:
sabah: çavdar ekmeğinde tost light peynir yarım domates maydanoz ile
ara: ceviz
öğlen: büyük kasede mercimek çorbası
ara:2 çatal peynir
akşam:yarımkase mercimek çorbası,3 kaşık pilav 3 kaşık taze fasulye ,sınırsız çoban salataa,1 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 dilim kek 1 bardak çay(bu olmamalıydıbelki ama canım çekti)
su ne kadariçtim bilmiyorum
aktivite temizlik ,ütü dün doğru düzgündinlenmedim nerdiyse tüm günayaktaydımm
bugünkü kahvaltım: 1 dilim kek kahve şekersiz biraz süt ile
günaydın antalyanın güzeli nasılsın dükkanı benaçtım bugünnn dükkanı sana devredip güzel havayı değerlendireyim diyorum özdileğe gitcem gelirmisin benle
balım günaydın
seninle aynı durumdayım hava anlamsız kapalı desem değil güneş desem var yok arası
gerçi benim durumumda havanın bir önemi yok bürodan bugün akşam dokuzdan evvel çıkamam yani dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış bana neeee
menün gayet güzel sen artık profesyonel oldun olayın pirisin kuşumm...tebrikler
15 dakkaya ordayım...
özdilek neki şurası dokumada tarnvayla 15 dk.arabayla 5 dk.
izmirin yüzü güldü ee banadadeğerlendirmek düşer dimi merak etmeben seninyerinede gezerim
şımartma beni yoksa tepene binerimm:26::26::26:
yaaa varyaaaa neyse boşverr anladın sennn
iyiki geldinnn buraya
menü güzellll cancazımmm püskevitte (yazarken gülüyorum) 1 tane tamam olmuşsun sen bacımyazın38beden hatunolarakantalyanın kumsallarında salınırsıncanım bende kaçıyorum bugün çok yoğunum belki öğlen arasında bir bakarım ama fullümm..
pomo bak beni listeye ekle....
dünkü menümm:
sabah kepekli ekmekle az kaşarlı tost
öğlen:mercimek çorba,pırasa yemeği,salata,yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 eti form limonlifli tek püskevit yedim paketi yediğimi sanmayın
akşam marul salatası yoğurt yiyecektim ama kardeşim geldi yine
makarna yaptım çok az zeytin yağında şehriye gibi kavurdum yazdan yapılmış acılı domates sosu ile marine edip 100gr civarı az bir tabak yedim
evimi toplayıp mutfağımı temizledim ,makineye çamaşır attım serdim misafirim olunca süpürge yapmadım sabah bir süpürüp öyle çıktım evden...
akşamdan kuru kaysı suya koyup bir taşım kaynatmıştım sabah 6 da bir fincan ılık su içtim 7:30 da bir porsiyon kaydı yedim haşlanmış bağırsaklarımı rahatlatır umarım
kaysı yediğimden dolayı kahvaltı yapmadım,acıkırsam bir püskevit yerim...
biz ikimiz senle bennnnnnnnnnnnnnncanım benim inan boş olsam varya topikleri sallarım ama inan çok kısıtlı giriyorum...
ama girdiğim topiğe renk katarım taze kan olurum can olurum hele orda duyguşum varsa kebapp deymeyin keyfime...
menü güzellll cancazımmm püskevitte (yazarken gülüyorum) 1 tane tamam olmuşsun sen bacımyazın38beden hatunolarakantalyanın kumsallarında salınırsın
biz ikimiz senle bennnnnnnnnnnnnnn
gerçekdenrenk getirdinnnn senle yazışırken yüzümde hep kocamangülümsemee valla zor kapatıyorum yanaklarımağrıyor
Günaydınnnnnnnnnnnlar
Ben menülerimi ertesi gün olarak yazsam evde netim yok
Ben saat 9dan 6 ya kadar sürekli girebilirim cumartesi de girerim yanlız pazar giremem pazarki menümü ptesi yazsam :26:
Dün kü menüm
bu arada kızlar eger sakıncası yoksa topik için ben alkali beslenmeye çalışıyorum en azından suya karbonat çaya limon şeklinde
gelelim menüme :
Sabah :7 gb 2 çavdar ekmeği,peyaz peynir pekmezli süt (pekmezli süt kilo aldırır mı bilmem ama valla baskıdan içiyorum kansızlık var bende et yumurta tüketemediğim için )
saat 10,30da 2s, b,r arada kahve
12,30 öğlen yemegi şirkette yemek durumundayım olan yemekten biraz tüketiyorum düm kuru fasulye ,pilav vardı
fasulyeyi yedim sadece 2 çatal pilav bir de bir tas kayısı hoşafı içtim
suyu az içen bir insanım 2 lt tamamlamaya çalışıyorum
5 gb 2 küçük kare çikolata
7 gb annem makarna salatası yapmış 4 çorba kaşıgı onu yedim 1 portakal kuru 1incir,
11 gb ders çalışırken 1 kare bitter çikolata yedim
gün içinde 2 kupa yeşil çay
alkali diyett benimde aklıma yatmıyor değil mantıklı...
ama yine öğlen haricinde ,sabahta fena değil ama akşam az tembel işi olmuş üşenmeyip yap bol yeşillikli salata bol limanlu az tuzlu kepek ekmekle ye kalk en sağlıklısı canım naçizane tavsiyemdir...
canım mesaj kutun dolu almıyor..
burdan yazayım
geçen hafta 80 kg
bu hafta 78,900
hedef 65 kg
dun:
Sabah ac karnına sırkelı lımonlu su
bır abrdaj yarım yaglı sut
ılk kez sırkeden sonra mıdem baya yandı. Dokunuyor mu acaba artık anlamadım.
Gec kaldıgım ıcın ısyerınde yedım kahvaltımın gerı kalanını.
ıkı dılım kepek ekmegı,
yarım domates
bır kk yarım yaglı peynır,
tefalde cok az yag ıle kızarttıgım kurutulmus yesıl bıber 7-8 adet
ara: 500 ml sıcak su, bır elma
oglen: 500 ml sıcak su yemekten once, 5 kasık nohut yemegı, 1 kasık bulgur pılavı, ıkı dılım normal ekmegın dısı. Bulgur pılavı cok kotuydu yıyemedım ekmek yedım mecburen. Baska bır sey yoktu menude.
Ara: Bır portakal, acık sekersız cay.
Aksam yemekten once 500 ml sıcak su, 5 adet ızmır kofteden kucuk uzun kofte, harcı ıcın hazır seyler kullanmadım duygunun tarıfı ıle galeta unu baharatlar falan var. Fırında yaglı kagıtta pısırdım. 4 kasık sehrıye pılavı yedım yanında. 5 kasık da yogurt. Dun ınanılmaz bır sıskınlıgım vardı gun boyu, bugun bıle var o sıskınlık. Suyu bıle zor ıcıyorum, yemekler acayıp fazla gıbı oluyor anlamadım bunların sebebını.
Aksam yemegını ısyerınde yedım bes bucukta. Eve gıdınce bıraz ıslerım vardı hemen onları yaptım ve 8de spora basladım 9 ceyrege kadar spor yaptım. Part1 ve part 2 yaptım leslie. Ardından 3 miles fast 4 miles fast deki bazı hareketleri yaptım, dans ettım, 15 dk bısıklet surdum ters ve duz. Eliptık kullandım sadece. Spordan once tum yagları surdum, oncekı yaglara bugday yagı ve bıberıye yagı da ekledım ıkı sıse. Strece sardım yaptım sporumu. Dus ve bıraz fılm derken yıne on bır bucugu gectı uyumam. Ama enazından pazar gunu okadar yorgun olmama ragmen dun kesınlıkle erken uyumayı planlarken spor yaptıgım ıcın kendımı tebrık edıyorum. Bugun de yapacagım aynı sekılde. Bugun yagları surmeden yapacagım sıkılmamak ıcın. Her gun hazırlık her gun esımden yardım sıkabılır
canım katıl bence
bende yeniyimm daha beni kurucu pomo hanım listeye bile yazamadı
iyi guruptur bacılar hevesli zayıflamaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?