- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.461
kızlar dün bir cıss yaptım
gece saat 1 ve bana geldiler yine...stresten bir avuç kajuyu indirdim mideme....
öncelikle kendimden bahsedeyim
21 yaşındayım muhasebeciyim masa başı iş yogun oldugu için kiloların basen dekendimi bildim bileli diyet yaparım sürekli al ver yordu beni bende bir an öncce kurtulmak istiyorum az gitsin tam gitsin diyorum ama biraz sıkı yapacagım kaçamaksız
91 kilo yu lise den sonra sınav sonuçlarını beklerken aldım akapuntur ve sıkı bir diyetle 65 e düştüm derken tartıyı bıraktım tek tek kiloları almışım 6 ay önce başladım 5.takım daydım ilk zamanlar çok iyiydik sistem bozulunca ayrıldım çok diyet yaptım lahana,dukan,karatay... hersini bırakma nedenim etti yiyemiyorum
O kadar taze fasulye dediniz ki benim de canım istedi:) İşten biraz erken çıktık, önce markete uğradık, sonra eve geldik, ben hemen buzluğu kurcaladım ve taze fasulye aradım, elbette buldum:)) Misss gibi taze fasulye yaptım, yanına da pirinç pilavı:) Şimdi demleniyor, birazdan yiyeceğiz. Çoban salata da yapacaktım ama domatesler hoşuma gitmiyor, yoğurt yiyeceğim yanında, bir de maydanoz:))
Kızlar sohbet çok güzel ama bana müsade, akşam yemeği yiyeceğiz, sonra gelirim yine bir ara. Bu arada yarın işe gitmeyeceğim, izinliyim, epeydir yoğunluktan izin almaya fırsatım olmuyordu, yarın hem ufak bir temizlik yaparım, hem dinlenirim. Eşim de işte olacağı için rahatça evle ilgilenirim. Bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum eşin yardım eder diye, çooookkkk yanlış. Yemek konusundaki maharetlerine bakıp sizi kandırmasına izin vermeyin:)) Evde temizlik yapılmasından, süpürge sesinden falan nefret eder. Haftasonu biraz da o yüzden yapamıyorum zaten. Daha önceden yardımcı alıyorduk iyi oluyordu, biz işteyken evin işleri yapılmış oluyordu, öyle birini bulmak ta çok zor. Ama düzenimi kurayım, bulacağım, o zaman rahat edeceğim inşallah. Şimdilik ev küçük nasılsa deyip, kendim de yapabiliyorum. Ama iş çok yoğun olunca enerji kalmıyor işte.
benım de pısmıs taze fasulyem var ben de yarın ıcın planladım. bu hafta fasulye haftası olacak anlasılan :)))))
sana ozellıkle sevındım sebze yedıgın ıcın. kerevız dısında pek sebze gormuyorum senın menulerınde. afıyet bal seker olsun :)))))
Pomocum günaydın canım, spor yıkılmış akşam, tebrikler, çok hoşuma gitti. Ben spor yapamadım dün, çok yorgun hissediyordum, bugün yapmayı düşünüyorum ama:)
merhaba hosgeldın memnun oldum. Neslı sana kısaca anlatmıs. Menu bıldırımı yapmak ve enaz ıkı kısının menusunu yorumlamak ve topıgımızde aktıf olmak gerekıyor. Belırlı bır lıstemız yok sadece saglıklı ve guzel beslenıyor arkadaslardan bazı olarak eylulden berı tanısıyoruz farklı topıkteydık ama bu topıkte yenıyız zamanla daha ıyı tanırsın bızı. Benım kaptanlıgım sadece kılo bıldırım gununde soz konusu. Onun dısında duygu, neslı ve dıger arkadaslarımız benden daha sıstemlı ve bılgılıler dıyebılırım. Kılo bıldırımı ıcın 1-2 hafta yenı kımseyı almıyoruz cunku cok kısı lısteye gırıp cıkıyor bu da bızı olumsuz etkılıyor. Kılo bıldırımlerı 9 bucuga kadar yapmak gerekıyor pazartesı sabahı yapıyoruz. Ben cok aktıf olamıyorum cunku ısyerımde sıkıntı oluyor foruma gırmek. Spor, mısafır yoksa aksamları gırıyorum ama genellıkle sabah yedı bucuktan ona kadar olurum pazar gunu dısında burada. Hatta acılıslar hep benden olur :))))))
yas olarak cogumuzdan gencsın oyuzden metabolızma olarak avantajlı durumdasın guzel bır kıloda vermıssın devamını dılerım. Bırcogumuz ılk kez dıyet yapıyor ya da hayatına ılk kez sporu almıs durumda ama gayet guzel destek oluyoruz bırbırmıze.
Kızlar ben de günümü toparlayayım,
Sabah:
- 3 tane sigara böreği (küçük boy,yağı peçeteye aldırılmış)
- 1 fincan şekersiz çay
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 orta türk kahvesi
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 1 küçük parça lavaş (avucumun yarısı kadar ince lavaş)
- 2 kaşık bulgur pilavı
Ara:
- Kinder Pingui süt dilimi (marketteyken canım çok istedi, ara öğün olarak yedim)
Akşam:
- 1 tabak taze fasulye yemeği
- 4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt
- 1 tabak roka ve maydanoz
Bugün adımsayarım takılı değildi, ama tahminen 5000 adımı geçmişimdir. Enerjim olursa Leslie yaparım ama pek öyle görünmüyor.
gunaydın canım bugun ızınlıymıssın cok sevındım senın adına. Neler yapıyorsun bugun ? Temızlık falan mı olacak ?????
Evet dun costum, benım sınırım de uzuntum de calısmam da herseyım coskun olur bır geldıler mı gelırler bana :)))))))
leslıe abla ıle guzel anlastık herzamankınden aktıf ve hızlı yaptıgımı farkettım. Kesınlıkle o yuruyuslerım ve arada sırada olsa da spor yapıyor olusum benı degıstırmıs ılk leslı yaptıgım zamanlarda ılk part bıle yaparken cok yorulurdum ama dun yorulmadıgımı farkettım. Bugun de aynı tempoda yapacagım canım. Dun sabahtan ıtıbaren cok yorgundum aksam erken uyumayı dusunuyordum leslıe yapayım 15dk olsa da dedım ama uzadı. Ve kesınlıkle yorgunlugumu aldı ya ona sasırdım.
gunaydın canım bugun ızınlıymıssın cok sevındım senın adına. neler yapıyorsun bugun ? temızlık falan mı olacak ?????
evet dun costum, benım sınırım de uzuntum de calısmam da herseyım coskun olur bır geldıler mı gelırler bana :)))))))
leslıe abla ıle guzel anlastık herzamankınden aktıf ve hızlı yaptıgımı farkettım. kesınlıkle o yuruyuslerım ve arada sırada olsa da spor yapıyor olusum benı degıstırmıs ılk leslı yaptıgım zamanlarda ılk part bıle yaparken cok yorulurdum ama dun yorulmadıgımı farkettım. bugun de aynı tempoda yapacagım canım. dun sabahtan ıtıbaren cok yorgundum aksam erken uyumayı dusunuyordum leslıe yapayım 15dk olsa da dedım ama uzadı. ve kesınlıkle yorgunlugumu aldı ya ona sasırdım.
Yaaa, sebze çok severim ben ve yerim de, neden öyle dedin ki? Dur bir bakayım menülerime, çok mu et ağırlıklı oluyor. Eşimin zoruyla tabi, ooffff oofff. Gerçi ben çorba yapıyorum çok ve çoğunlukla sebze çorbası yapıyorum. Ya da etin, balığın yanına brokoli haşlıyorum. Kış sebzeleri de zahmetli galiba biraz, ondan olabilir. Bu sene ıspanağı bir kere yaptım evde, öğle yemeklerinde ıspanak olunca yiyorum sadece. Bir de pomocum sen haftalık yemek yapıyorsun, eşinde hiç ses etmiyor, çok şanslısın bu konuda. Benim eşim yemiyor kolay kolay. Yani çok zorda kalırsak yiyor kalan yemeklerden ama bu haftada 1 gün anca oluyor. Kalan günler taze yemek istiyor, yoksa da kendi girip mutfağa et pişiriyor:)
canım menulerın guzelmıs. lavas ve kınder cok gozume carpmadı ama tabıkı olmasa ıyıydı yıne de. pılavın azmıs oyuzden lavas cıss gıbı gorunmedı gozume zaten. sebze yemegı yemene cok sevındım ben deeeeeeeeeee :)))))))))
aksam bıraz fazla mı ????? sence ???* hem fasulye hem brokolı olunca dedım, cıss degıl de bıraz fazla geldı gıbı.
leslie nedir kızlar ya sık duyuyorum ama bakmaya fırsatım olmadı evde net yok dvd si falan var mı alayım da sınavlar bitince başlayım :26:
serap merhaba nasılsın gorusmeyelı
okullar tatıl olmak uzere. ıslerın bıtmıstır cok azalmıstır dıye dusunuyorum. oyuzden senın adına keyıflıyım. guzel bır tatıl planı yap bence kendıne.
neden strese gırdın ? hayırdır ?????
Yaaa spor böyledir işte, sen daha dur, alıştıkça daha da arayacaksın:)) Çok mutlu oluyorum senin spor yapmanaBen anca kahvaltımı yaptım, kahve içtim ama kesmedi, 1 tane daha içeceğim. Sonra süpürge açıp ailemizin istenmeyen fertleri olan tozlardan kurtulacağım. Hızlıca bir de toz alırım. Bir de banyoyu elden geçiririm, yeter zaten. Aslında epilasyon yapmam da lazım , belki onu da aradan çıkarırım. Planlarım böyle, bakalım ne kadarını yapabilirim.
hoşbuldum kaptanım
Kazıgımı çaktım alllah izin verirse sizinle vereceğim kilolarımı liste konusunda sorun dağil sizde haklısınız uyum için beklerim menülere yorum yapmak isterim ama yeni olduğum için yanlış anlaşılmak dan korkuyorum açıkcası zamanla birbirimizi tanırız zaten temmuza kadar burada vereceğim kilolarımı
google'da tara çıkar. Evde spor yapıyoruz leslie ile. Hızlandırılmış yürüyüş gibi:)
Öğlen lavaş çok canım istedi, o yüzden dengelemek için pilav az yedim. Aslında 2 kaşıktan da azdı ama öyle yazdım işte. Akşam hem fasulye hem brokoli demişsin? Brokoli yemedim ki ben akşam. Pilav, yoğurt ve yeşillik yedim fasulyenin yanında. Yok bana fazla gelmedi zaten, gayet iyiydi, rahatsız olmadım yani. Ayrıca dikkatini çekerim, üstüne bu ara taktığım kuru meyve karışımımdan yemedim:))
menümü de yaıp çıkayıp acayip bir uykum var...
uyanınca 2 bardak su
kahvaltı:
1 bardak çay
2 çavdar ekmeği arası peynirli tost
ara öğün olmadı erken çıktım ünivden arkadaşım buradaymış okuluna ziyarete gittim
öğle:
tavuk pirzola bir adet
1 kase salata
ara öğün:
200ml süt
akşam:
7-8 kaşık kuru fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
ara öğün:
1 portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?