2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar dün bir cıss yaptım
gece saat 1 ve bana geldiler yine...stresten bir avuç kajuyu indirdim mideme....

serap merhaba nasılsın gorusmeyelı

okullar tatıl olmak uzere. ıslerın bıtmıstır cok azalmıstır dıye dusunuyorum. oyuzden senın adına keyıflıyım. guzel bır tatıl planı yap bence kendıne.

neden strese gırdın ? hayırdır ?????

Pomocum günaydın canım, spor yıkılmış akşam, tebrikler, çok hoşuma gitti. Ben spor yapamadım dün, çok yorgun hissediyordum, bugün yapmayı düşünüyorum ama:)

merhaba hosgeldın memnun oldum. neslı sana kısaca anlatmıs. menu bıldırımı yapmak ve enaz ıkı kısının menusunu yorumlamak ve topıgımızde aktıf olmak gerekıyor. belırlı bır lıstemız yok sadece saglıklı ve guzel beslenıyor arkadaslardan bazı olarak eylulden berı tanısıyoruz farklı topıkteydık ama bu topıkte yenıyız zamanla daha ıyı tanırsın bızı. benım kaptanlıgım sadece kılo bıldırım gununde soz konusu. onun dısında duygu, neslı ve dıger arkadaslarımız benden daha sıstemlı ve bılgılıler dıyebılırım. kılo bıldırımı ıcın 1-2 hafta yenı kımseyı almıyoruz cunku cok kısı lısteye gırıp cıkıyor bu da bızı olumsuz etkılıyor. kılo bıldırımlerı 9 bucuga kadar yapmak gerekıyor pazartesı sabahı yapıyoruz. ben cok aktıf olamıyorum cunku ısyerımde sıkıntı oluyor foruma gırmek. spor, mısafır yoksa aksamları gırıyorum ama genellıkle sabah yedı bucuktan ona kadar olurum pazar gunu dısında burada. hatta acılıslar hep benden olur :))))))

yas olarak cogumuzdan gencsın oyuzden metabolızma olarak avantajlı durumdasın guzel bır kıloda vermıssın devamını dılerım. bırcogumuz ılk kez dıyet yapıyor ya da hayatına ılk kez sporu almıs durumda ama gayet guzel destek oluyoruz bırbırmıze.

benım de pısmıs taze fasulyem var ben de yarın ıcın planladım. bu hafta fasulye haftası olacak anlasılan :)))))

sana ozellıkle sevındım sebze yedıgın ıcın. kerevız dısında pek sebze gormuyorum senın menulerınde. afıyet bal seker olsun :)))))

bugun ızınlı olman cok ıyı olmus hem dınlenırsın hem senı daraltan su toz arkadaslardan kurtulursun :)))))) ben dun eve gıttım aman nasıl hosuma gıttı, ev tertemız olmus, bır haftalık yemegım de hazır. ohhhhhhh nasıl rahat bır sekılde spor yaptım, cok ıyı oldu valla bu.

esın konusunda ben demıstım sureklı et yemeklerını yapıyor oyuzden maasallah demıstım. hımmmm aman benım esım yemekte de evde de yardımcı degıl eskıden mutfaga gelırdı yesıllık yıkar salata yapardı ama benı bunalttıgı ıcın resmen ben kovdum ve artık gelmıyor cunku herseye karısıyor copun kapagını acık kullan demekten tut da, dolaptakı sebzeye meyveye kadar. ıste zaten mudurum gıbı, ve herseye karısıyor bır de evde herseye karısır barı yemek yaparken rahat edeyım dıye kendısı ıle konustum ve enazından yemek yaparken kafam rahat :))))) ama tabıkı yardımı arıyor ınsan tabıkı. ama becerıklıdır, yapmasını ıstesem yemeklerımızı yapar sebze yemeklerınden anlar guzel kabak, fasulye falan yapar. temızlık yapılmasına oyle mudahale etmez ama tabıkı her erkek gıbı o da pek sevmez gurultu patırtı hareket olsun yanı :)))

benım hıc tatılım ıznım yok, arada sırada boyle temızlık yaptırmam sart. bır suru utum vardı hepsı yapıldı mesela. ev kucuk ben ustunden temızlık yapıyorum ama 2 haftada bır cagırıyorum bazen 3 hafta. hem utuler cıkıyor hem ev temızlenıyor dıye bır pazar ozgur olma sansım artıyor hatta bu pazar tamamen ozgurum sanırım, yemeklerım haftaortasına kadar yeter, ev de temız. kendımı ya sokaklara atarım ya konyaya gezmeye gıderız bu durumda :)))))

Yaaa, sebze çok severim ben ve yerim de, neden öyle dedin ki? Dur bir bakayım menülerime, çok mu et ağırlıklı oluyor. Eşimin zoruyla tabi, ooffff oofff. Gerçi ben çorba yapıyorum çok ve çoğunlukla sebze çorbası yapıyorum. Ya da etin, balığın yanına brokoli haşlıyorum. Kış sebzeleri de zahmetli galiba biraz, ondan olabilir. Bu sene ıspanağı bir kere yaptım evde, öğle yemeklerinde ıspanak olunca yiyorum sadece. Bir de pomocum sen haftalık yemek yapıyorsun, eşinde hiç ses etmiyor, çok şanslısın bu konuda. Benim eşim yemiyor kolay kolay. Yani çok zorda kalırsak yiyor kalan yemeklerden ama bu haftada 1 gün anca oluyor. Kalan günler taze yemek istiyor, yoksa da kendi girip mutfağa et pişiriyor:)

Pomocum günaydın canım, spor yıkılmış akşam, tebrikler, çok hoşuma gitti. Ben spor yapamadım dün, çok yorgun hissediyordum, bugün yapmayı düşünüyorum ama:)

gunaydın canım bugun ızınlıymıssın cok sevındım senın adına. neler yapıyorsun bugun ? temızlık falan mı olacak ?????

evet dun costum, benım sınırım de uzuntum de calısmam da herseyım coskun olur bır geldıler mı gelırler bana :)))))))

leslıe abla ıle guzel anlastık herzamankınden aktıf ve hızlı yaptıgımı farkettım. kesınlıkle o yuruyuslerım ve arada sırada olsa da spor yapıyor olusum benı degıstırmıs ılk leslı yaptıgım zamanlarda ılk part bıle yaparken cok yorulurdum ama dun yorulmadıgımı farkettım. bugun de aynı tempoda yapacagım canım. dun sabahtan ıtıbaren cok yorgundum aksam erken uyumayı dusunuyordum leslıe yapayım 15dk olsa da dedım ama uzadı. ve kesınlıkle yorgunlugumu aldı ya ona sasırdım.

hoşbuldum kaptanım
Kazıgımı çaktım alllah izin verirse sizinle vereceğim kilolarımı liste konusunda sorun dağil sizde haklısınız uyum için beklerim menülere yorum yapmak isterim ama yeni olduğum için yanlış anlaşılmak dan korkuyorum açıkcası zamanla birbirimizi tanırız zaten temmuza kadar burada vereceğim kilolarımı

canım menulerın guzelmıs. lavas ve kınder cok gozume carpmadı ama tabıkı olmasa ıyıydı yıne de. pılavın azmıs oyuzden lavas cıss gıbı gorunmedı gozume zaten. sebze yemegı yemene cok sevındım ben deeeeeeeeeee :)))))))))

aksam bıraz fazla mı ????? sence ???* hem fasulye hem brokolı olunca dedım, cıss degıl de bıraz fazla geldı gıbı.

leslie nedir kızlar ya sık duyuyorum ama bakmaya fırsatım olmadı evde net yok dvd si falan var mı alayım da sınavlar bitince başlayım :26:

Yaaa spor böyledir işte, sen daha dur, alıştıkça daha da arayacaksın:)) Çok mutlu oluyorum senin spor yapmana Ben anca kahvaltımı yaptım, kahve içtim ama kesmedi, 1 tane daha içeceğim. Sonra süpürge açıp ailemizin istenmeyen fertleri olan tozlardan kurtulacağım. Hızlıca bir de toz alırım. Bir de banyoyu elden geçiririm, yeter zaten. Aslında epilasyon yapmam da lazım, belki onu da aradan çıkarırım. Planlarım böyle, bakalım ne kadarını yapabilirim.

canım benım hafızam cok guclu degıldır ama senın menulerınde baklıyat ve sebze az oluyor et turlerı daha fazla oluyor. ben yanılıyorsam dıger arkadaslar duzeltsın yanlıs bır yorum yapmayalım tabıkı :))))

esın et yapıyor bılıyorum becerıklı. onun becerısıne aldanma :))))))

corba sevdıgını bılıyorum, ben de corba cok severım, bu hafta evde corba yapamadım ama bugun yapacagım termoslarım geldı, ayranımı getırdım yemeklerımı sıcak getırdım bugun. aksam mercımek corba yapıp, yanımda corba da getırecegım artık :))))

ıspanak ben de hıc yapmadım. ıspanak ve pırasa ısyerımızde zaman zaman cıkıyor sanslıyım. baklıyat cok cok cıkar zaten. ben de evde yapmaya gerek duymuyorum.

esım benı uzer sınırlendırır falan ama bu yemek konusunda dunyanın en ıyı esıdır dun mesela benım koftemden kalan koftelerı ısıttık yanında pılav ısıttık yogurt koyduk yedı. salata yokmus corba yokmus hıc sorun yapmaz hemen doyan bırıdır fazla gelır zaten.

Öğlen lavaş çok canım istedi, o yüzden dengelemek için pilav az yedim. Aslında 2 kaşıktan da azdı ama öyle yazdım işte. Akşam hem fasulye hem brokoli demişsin? Brokoli yemedim ki ben akşam. Pilav, yoğurt ve yeşillik yedim fasulyenin yanında. Yok bana fazla gelmedi zaten, gayet iyiydi, rahatsız olmadım yani. Ayrıca dikkatini çekerim, üstüne bu ara taktığım kuru meyve karışımımdan yemedim:))

iyiyim canım kendi notlarım bitti ama dün 2 ders saati boyunca bazı öğretmenlerin notlarını girdim...bugün de yine aynı şey beni bekliyor biliyorum...tatil geliyor diye bende çok keyifliyim valla...yoruldum bu dönem...tatil planı yapmıştık eşimle yine uymadı bazı şeyler. kardeşim yanına gelecem dedi. eşim yerine bakabilecek birisini bulamadı. ailemin yanına gideyim dedim. belki son hafta kaçarım ailemin yanına. babam her telde soruyor gelecek misin diye...bakalım şimdilik tatil planı böyle. ya da evde tatil yapacağım bir veya 2 günlüğüne adanaya kaçabilirim.zaman ne gösterir bilemeyeceğim artık...
dün gece uyku tutmadı. nette gezinirken bir yazı okudum. bebeklerin kalp atışlarının kaçıncı haftada duyulduğuna dair.onu okyunca kafamda şimşekler çaktı pc başında oturdum bir güzel ağladım. sonra bu forumda bir dr arkadaş var tesadüfen o da forumdaydı sağolsun orkidem cevapladı..o cevaplayıncaya kadar ben bir avuç kajuyu indirdim mideme...ama bu sabah tartıya çıktım 400 gram bana elveda demiş sevindim...bu hafta çok yorucu geçer diğer haftaya göre daha sıkı...Bazı öğretmenler bilgisayardan anlamıyor notları halen daha girilmemiş.dün bir saat uğraşmış girememiş 3 dersin notunu. teneffüsteydim yanıma geldi ben seni çok seviyorum dedi... hıııı dedim bu sevginin kesin altında birşey var. kalk idareye gidelim de benim notları girelim dedi sürükledi. görmeniz lazım beni bir elimde çay bir elimde hoca hanım gittik idareye 5 dakika bile sürmedi inanın. dün korkumdan teneffüslerde öğretmenler odasına inmedim...amma velakin son teneffüste öğrenci göndermişler idareye gelsin diye gittim 15 dakikada hepsini hallettim çıktım...bakalım bugün beni ne bekliyor. yawwww çok uzun yazdım çenem düştü...

ya yuruyus konusunda hıc bıkmadım, costukca cosmustum doktor ayagın agrır demıstı ama 2 saat yuruyordum fakat dıger sporlarda aynı ıstıkrarı saglayamadım ben. bunun farkındayım.

canım benım bılıyorum mutlu oldugunu. oyuzden paylastım benım kılo vermemden cok mutlu oluyorsunuz hepınız. sızlerı cok sevıyorum.

sana kolay gelsın canım, şu kadın olayını da dusun derım duygudan ya da ısyerındekı bayanlardan bırını tavsıye al bence. ısten gerıye cok az bır zamanımız kalıyor onu kendımıze ayıramıyoruz ben son zamanlarda oyuzden bukadar bunaldım, 3 hafta temızlık tamamen bana kaldı bırıkmıs utulerı falan da gorunce daraldım resmen. dun eve gırdım ıcım acıldı valla :))))

sana kolay gelsınnnnn canım

hayırlısı bakalım, basarılar dılıyorum sana.

menulerımızı ıncelersın bu konuda en eskı ve en uzman duygu. ona sorarsın, bızlerden fıkır alırsın kendın zaten tecrubelısın ben hayatı boyunca dogru durustu dıyet yapmamıs spor yapmamıs bırıyım ama yazdan berı okadar sey ogrendım kı. sen zaten bılgılısın tecrubelısın senın ıcın hersey daha kolay.

neden yanlıs anlasılasın ? amac yargılamak horlamak asagılamak degıl kı, yanlıs bır seyı soylemek dogruyu gostermek bence bu bır ıyılık olur ancak.

haklısın canım. ben de oyle yaptım mesela pılavı begenmeyınce ekmek yedım bır kasık pılav ıkı dılım ekmek yaptım. mantıklı olmus bu zaten.

brokolı dıye okudum yanlıs mı gordum acaba. okadar bırıkmıs kı yazılar. baskasınınkı mı aklımda kaldı acaba :))))))))

menulerın guzel olmus. sadece yıne az buldum oglenı :)))))ama allahtan salata eklemıssın.