2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ay ay ay teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum, yaşasın spor diyorum:)) Canım benim, biz Duyguyla ölçülerimizi bile verdik. Üzerimdeki pantolonun bedeni 29 (kot bedeni). Etekte de artık 38 beden oluyor. Aslında 38-40 beden diyebilirim. Çünkü her 38 beden pantolon da olmuyor, bazı 40 beden pantolon bol geliyor falan. Bacak ölçüm de (kalın yerden) 58 cm. Duygu'nun da aynıydı sanırım, o da pantolonda 29 beden giydiğini söylemişti.

ercem sende iyisin maşallah....

ama nesli hakkaten senden bir beden küçük görünüyor.

boy farkından olabilirmi...

Aaaa Erce fotoğraf koydu mu ki? Ben görmedim, ben de göreceğim yaaaa:) Kontesim bizim Erceyle boyumuz aynı, sanırım o yüzden soruyor. Benim boyum 168 cm, Duygu'nun da öyle, Erce'nin de, o yüzden yakın rakibiz biz:)

Kızlar, temizlik için kalkamadım resmen, dinlenmem lazım benim:) Neyse en azından oturduğum yerde ceviz kırdım ve kavanoza koydum, bitmek üzereydi çünkü, eh o da iş sonuçta:) Yatak odasını toparladım ve süpürmeye hazır hale getirdim:) Oradan başlayacağım birazdan. Şimdi öğle yemeği zamanı, sabah o kadar çorba muhabbeti yapınca öğlen çorba yemek farz oldu:) Koca bir kase sebze çorbası ısıttım, içine de 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, öğle yemeğim budur. Kahvaltıda da 1.5 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz ve 1kk peynir ve 1 tk salça yedim. Akşama muhtemelen et var menüde, yanına da bol salata. Evi toparlarken ne kadar adım olacak bakayım diye adımsayarımı da taktım, şu ana kadar 2300 adım olmuş.

sütün içine katılan pekmezin yararı olmuyormuş, bence 1 tatlı kaşığı içmeye çalış günlük. kansızlığa iyi gelmesi adına.

gece 5:30

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 171 kal.

ahhhhhhhhhhhhhh öldümmmmmmmm bitttimmmmmmmmmmmmmmmm maf oldummmmmmmmmmmmmm 12:20de çıktım 6'da evdeydim yürüdüğüm yoludüşününartıkkkkuzey yine delirdi maf etti beni aslında onlaçıkmak mantıklı değil amanapayım seviyorum gezmeyi en son alışveriş merkezinden kuzeyin çığlıklarıyla çıkarkenn bana bakan kızlara sakınçocuk yapmayın diyordumm neyse kazasız beleasız evdeyizzzzz
aynen cnmm ben 70 yaşınada gelsem o içimdeki çocuk ölmesin kendimde en çok sevdiğim çocuksuyönüm
bende özellikle yaşlılarla göz gözegeldiğimde tebesüm ederim hiç tanımadığım birine kolay gelsinde derim burnu kaf dağında olan insanlar zaten benim çevremde olamazzz
doğrumu gördüm ben resmen yıkılmış spor sen hergün böyle spor yapsan varyaaaa hemkg verirsin hem sıkılaşırsın harikaolurrrr maşalllah diyorum hemennn,menünde güzel pomo birde sana tavsiyem yediğin herşeyden çatalına ,kaşığına buçağına artık neyle yiyorsan küçük parçalar al ve çokçiğne eminim porsyonların azalcak doyma hissi gelcek ben gününü çok beğendim tebriklerr
ivettt gezdimmm geldim ölüyorum yorgunlukdannn msj.aldığımda saçlarımdimdikdi yerimden kalkarsam cvp yazcam:)))bende seni özledimmm
ben unuttumsen unutmadınnn aaa kızıyorum bakkkk kendini parçalamakdan vazgeç artıkkk yoksa gerçekdensinirlencem sanaaaa
a.s bacımmmmmmmmmmm
yok yok ısırcam seni püskevitimbenimm,bak 1.oldun diye hemen çıldırmaaa ee sabah kahvaltısı yapmazsan böyle olur saldırırsın öğle yemeğinee

ivet cnmm ben altta 36-38, üstte 38 giyorum geçen ceket aldım 36 bedenn
ama geçrekden arkadaşımm harika gözüküyorsunn ama bunlar seni şımartmasınnn haaaa tamgaz devammm bu arada ben hedefi büyüttüm 55 kg yaptımmm neslim

Son düzenleme:
ve bugünkü menüm:

sabah: 1 dilim kek-1 bardak neskafe şekersizbiraz süt ile
öğlen: köri sosluızgara tavuk yanında garnisi vardı( birazpatates-biraz salata-biraz makarna ) garnileri tadımlık yedim ekmeksiz
akşam: 2 çatal döner ve alttaki pidesinden 2 küp pide
ara: nescafe şekersiz biraz süt ile

1 lt suiçtim 1,5tamamlarımmm

az sonra yaseminli rezeneli yeşil çayımı içerimmm

aktivite yaklaşık 5 saat alışverişmerkezinde dolanma daha ne olsun

Son düzenleme:

eşin antepli miydi?. et olsun da pisik eti olsun diyenlerden

menulerın guzel, oglen yapmamıssın gec kalmıssın sanırım. aksam yemegın hosuma gıttı fırında patates yapmak ıstıyorum ben de. ıcı kıymalı ustu kasarlı falan. sen nasıl yaptın ????

cnm ben niyetliydim yine öyleyim. sabah saati dikkatini çekmemiş sanırım.

kekik, azcık salça, azcık zeytinyağ, patates karıştırıp koydum borcama işte bu kadar

kalori sayıp mı yiyorsun ne güzel

evet dikkat etmeye çaşıyorum

5:30
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1/4 yufka ekmek
5 tane zeytin
salatalık, domates
yeşil çay

17:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
1/4 yufka ekmek

4 bardak kaçak çay

1,5 lt su (inş. 2 olur)
40 dk spor

MENÜM BELLİ YAZAYIM
SABAH:ÇİÇEK EKMEKLER OLUYO YA ONLARDAN BİRTANE İÇİNE PEYAZ PEYNİR KOYDUM ONU YEDİM
ÖĞLEN :TAVUK ,PİLAV,KOLA,HELVA VE HAVUÇ SALATASI VARDI BEN TAVUK YİYEMİYORUM PİLAVDAN SADECE 2 ÇATAL,SALATAMI YEDİM,KOLA İÇMEDİM
3 GB HELVAYI YEDİM :18baldamlasımelis HELVANIN KALORİSİ NE KADAR)
MESAİDEYİM YEMEKLER ÖĞLENİN AYNISI SADECE SALATA YOK BEN 1 PORTAKAL,1 HAVUÇ VE YOĞURT YEDİM
GÜN İÇİNDE YEŞİL ÇAY VE 2 LT ZOR ZAR SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM
BİR DE 2 MİNİK ŞEKER YEDİM

yufka ekmekci seniiiiii bizde de çook sevilir yufka kilon ne güzel inşallah bizlerde görürüz

bugünki menüm
kalkınca bir tatlı kaşığı ballı tarçınlı karışım
büyük bardak ılık su

kahvaltı
bir tane kaşarlı tost
bir fincan ıhlamur

ara
kahve

öğle
bir tabak bol soğanlı kiraz turşusu kavurması içine iki dilim mısır ekmeği
şekersiz çay 3 fincan

ara
2 fincan neskafe

ikinci aram
bir kase yoğurt üstüne bir tatlı kaşığı pekmez

akşam
yarım kase sebzeli mercimek çorba
3 kaşık kıymalı mantar yemeği
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
turp havuç morlahana karışık salata bir tabak

şimdiye kadar 2 litre su
bir litre daha içerim yatana kadr
aktivite olarak evi dip bucak temizledim ,dışarda yarım saat yürüyüş ,bahçede biraz oyalandım ,şimdide lesli 3 mil yapıcam

hem sevmedıgın bırsey cıkmıs hem de ıkı ogunde de aynısı. uzuldum valla. bak ben yanımda yemek tasıyorum cesıt cesıt. sen de dene. benım ısyerımde de fabrıka yemegı var. az pılav az yemek olur cogu zaman ne salata ne corba olur. hem cesıt olarak azdır hem de lezzettlı da olmaz cogu zaman. ben sureklı yemek tasıyorum yazdan berı

yıne orucsun canım sanırım ALLAH kabul etsın. oruclu olmana ragmen spor da yapmıssın tebrık ederım.

ercenın ve senın boylen sebzelı menulerınıze bayılıyorum valla