- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.521
benim eşimde grip olduğunda yada soğuk algınlığında 2 tane limonu kabuklarıyla halka halka kesip tuzlayıp yer allahın izniyle hastalık başlamadan gider...
nesli merhaba nasılsın
resmini gördüm ama yorum yapamamıştım çook güzel olmuşsunmaşallah genç kız gibisin çok beğendim sanki 50 li kilolardaymışsın gibi duruyosun çok sıkılaşmıssın galiba .bide sadece meraktan soruyorum pantolon ve etek bedenin kaç .ben sanki daha şişman duruyorum senden kilorımız çok yakın ama benim bacaklar maşallah çok kalın
ercem sende iyisin maşallah....
ama nesli hakkaten senden bir beden küçük görünüyor.
boy farkından olabilirmi...
Günaydınnnnnnnnnnnlar
Ben menülerimi ertesi gün olarak yazsam evde netim yok
Ben saat 9dan 6 ya kadar sürekli girebilirim cumartesi de girerim yanlız pazar giremem pazarki menümü ptesi yazsam :26:
Dün kü menüm
bu arada kızlar eger sakıncası yoksa topik için ben alkali beslenmeye çalışıyorum en azından suya karbonat çaya limon şeklinde
gelelim menüme :
Sabah :7 gb 2 çavdar ekmeği,peyaz peynir pekmezli süt (pekmezli süt kilo aldırır mı bilmem ama valla baskıdan içiyorum kansızlık var bende et yumurta tüketemediğim için )
saat 10,30da 2s, b,r arada kahve
12,30 öğlen yemegi şirkette yemek durumundayım olan yemekten biraz tüketiyorum düm kuru fasulye ,pilav vardı
fasulyeyi yedim sadece 2 çatal pilav bir de bir tas kayısı hoşafı içtim
suyu az içen bir insanım 2 lt tamamlamaya çalışıyorum
5 gb 2 küçük kare çikolata
7 gb annem makarna salatası yapmış 4 çorba kaşıgı onu yedim 1 portakal kuru 1incir,
11 gb ders çalışırken 1 kare bitter çikolata yedim
gün içinde 2 kupa yeşil çay
gece 5:30
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] salatalık (hıyar) 1 adet 11
[3] domates 1 adet 14
[4] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] beyaz peynir (yağsız) 30 gram 30
toplam : 171 kal.
aynen cnmm ben 70 yaşınada gelsem o içimdeki çocuk ölmesin kendimde en çok sevdiğim çocuksuyönümişte bu yüzden ağzını yirim kızzz senin..canım kardeşimmm hayat okadar acımasızkiii
herzaman diyorumkii şükür şükür inan birbirimizin yazılarına gülümseyebilmemize bile bin şükürr...
tanımadığım insanlar var hemen kaynaşıyoruz seviyorum herkesi pozitif olmalıyım,ön yargı ve ukalalık bana göre değill
sabah bizim merdivenlerimizi temizleyen Nesrin abla var ya kadın on yıl dır bu binada çalışıyor...ve ben onu her gördüğümde kolay gelsin diyorum hal hatır soruyorum hasta çocuğu var onu soruyorum ilgileniyorum... 2 bina ilerde başka bir binadan yine paket çıkarıyodu ozaman kolay gelsin abla dedim uzun uzun baktı beklemiyodu yaa koca koca binalar bizim binada 30 daire var bir kaç kişiden hariç girip çıkarken kadına günaydın diyen yokk Işıklar semti herkesin burnu kaf dağında abi bana tersss...yaa allahın selamı verdikçe sevap kazanıyoruz ...
Ahada şuan itibariyle güneşş açtı bacılarr
doğrumu gördüm ben resmen yıkılmış spor sen hergün böyle spor yapsan varyaaaa hemkg verirsin hem sıkılaşırsın harikaolurrrr maşalllah diyorum hemennn,menünde güzel pomo birde sana tavsiyem yediğin herşeyden çatalına ,kaşığına buçağına artık neyle yiyorsan küçük parçalar al ve çokçiğne eminim porsyonların azalcak doyma hissi gelcek ben gününü çok beğendim tebriklerrdun:
sabah ac karnına sırkelı lımonlu su
bır abrdaj yarım yaglı sut
ılk kez sırkeden sonra mıdem baya yandı. dokunuyor mu acaba artık anlamadım.
gec kaldıgım ıcın ısyerınde yedım kahvaltımın gerı kalanını.
ıkı dılım kepek ekmegı,
yarım domates
bır kk yarım yaglı peynır,
tefalde cok az yag ıle kızarttıgım kurutulmus yesıl bıber 7-8 adet
ara: 500 ml sıcak su, bır elma
oglen: 500 ml sıcak su yemekten once, 5 kasık nohut yemegı, 1 kasık bulgur pılavı, ıkı dılım normal ekmegın dısı. bulgur pılavı cok kotuydu yıyemedım ekmek yedım mecburen. baska bır sey yoktu menude.
ara: bır portakal, acık sekersız cay.
aksam yemekten once 500 ml sıcak su, 5 adet ızmır kofteden kucuk uzun kofte, harcı ıcın hazır seyler kullanmadım duygunun tarıfı ıle galeta unu baharatlar falan var. fırında yaglı kagıtta pısırdım. 4 kasık sehrıye pılavı yedım yanında. 5 kasık da yogurt. dun ınanılmaz bır sıskınlıgım vardı gun boyu, bugun bıle var o sıskınlık. suyu bıle zor ıcıyorum, yemekler acayıp fazla gıbı oluyor anlamadım bunların sebebını.
aksam yemegını ısyerınde yedım bes bucukta. eve gıdınce bıraz ıslerım vardı hemen onları yaptım ve 8de spora basladım 9 ceyrege kadar spor yaptım. part1 ve part 2 yaptım leslie. ardından 3 miles fast 4 miles fast deki bazı hareketleri yaptım, dans ettım, 15 dk bısıklet surdum ters ve duz. eliptık kullandım sadece. spordan once tum yagları surdum, oncekı yaglara bugday yagı ve bıberıye yagı da ekledım ıkı sıse. strece sardım yaptım sporumu. dus ve bıraz fılm derken yıne on bır bucugu gectı uyumam. ama enazından pazar gunu okadar yorgun olmama ragmen dun kesınlıkle erken uyumayı planlarken spor yaptıgım ıcın kendımı tebrık edıyorum. bugun de yapacagım aynı sekılde. bugun yagları surmeden yapacagım sıkılmamak ıcın. her gun hazırlık her gun esımden yardım sıkabılır
ivettt gezdimmm geldim ölüyorum yorgunlukdannn msj.aldığımda saçlarımdimdikdi yerimden kalkarsam cvp yazcam:)))bende seni özledimmmgunaydın canım senın de gunun aydın olsun gezmelere gıttın sanırım :)))) guzel vakıt gecırmenı dılerım. cuma gununden berı konusamadık, dun azıcık konustuk sonra ortalık karıstı derken oyle yarım kaldı, senı cok ozledımmmmmm kısaca. benı merak etme moralım daha ıyıııııııı.
sana cok guzel bır gun dılıyorum, spor vs erken bıterse aksam forumda olurum gorusuruz denk gelırsek
ben unuttumsen unutmadınnn aaa kızıyorum bakkkk kendini parçalamakdan vazgeç artıkkk yoksa gerçekdensinirlencem sanaaaacok sevdıgım arkadaslarımında bırını gormek ne guzel oldu boyle. senınle sohbet etmeyı cok ozlemısım neslıcıgım. cok ıyı geldı valla. :)))))
o col sevdıgım arkadaslarımdan bırınu dun uzdum zaten, halen ıcım uzgun bu konuda((((( enazından sen burdasın, kendımı daha ıyı hıssettım. okadar utandım ve uzuldum kı dun, foruma bır daha gırmeyecegım dıye soylemeyı dusundum sıze. duyguyu uzmeye kıyamam, o cok kıymetlı ve ozel benım ıcın. essek kafalı ben, dun uzdum ya. bugun senınle konusmak kafamı dagıttı, sorun yok bırsey yok dıyor duygu ama gel de bana anlat onu. ıcım rahat etmez kı oyle hemen.
a.s bacımmmmmmmmmmmselamünnn aleykümm bacılarr
şahane güzel misss gibi bir hava var dışarda .içim böle kıpır kıpır kendimi bahçeye atıcam az sonra .
kız yok ne uyuması valinin konağını temizledim çayını yaptım ohooo ben olsam vali işini yapamaz beee.geçen seneki uykucu erce yok artıkın sabah 6 30 ben ayakta
kahve molasındayım şimdi birazdan bahçaye çıkıcam otlarını temizliyim biraz kazma yapıyım oyalanayım güneşten yararlanayım
sanada kolay gelsin bacımmm
yok yok ısırcam seni püskevitimbenimm,bak 1.oldun diye hemen çıldırmaaa ee sabah kahvaltısı yapmazsan böyle olur saldırırsın öğle yemeğineemersi bebeişim ekleşmişimmmmm...
ayy haftayada vermem lazımm ama bu öğlen kaçırdım
pişmanım.....
sabah 1 püskevit bide kaysı yemiştim kesmedi demekki
öğlen yemeğim az evvel geldim:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim ekmek
2 köfte
2 kaşık makarna
salata
yoğurt
makarnayla ekmeğin birini pis boğazlığımdan yedim ama yemek azdaha gelmese elim ayağım esnedi açlıktan gözüm döndü işi felan bıraktım o derece...
Ay ay ay teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum, yaşasın spor diyorum:)) Canım benim, biz Duyguyla ölçülerimizi bile verdik. Üzerimdeki pantolonun bedeni 29 (kot bedeni). Etekte de artık 38 beden oluyor. Aslında 38-40 beden diyebilirim. Çünkü her 38 beden pantolon da olmuyor, bazı 40 beden pantolon bol geliyor falan. Bacak ölçüm de (kalın yerden) 58 cm. Duygu'nun da aynıydı sanırım, o da pantolonda 29 beden giydiğini söylemişti.
Yaaa, sebze çok severim ben ve yerim de, neden öyle dedin ki? Dur bir bakayım menülerime, çok mu et ağırlıklı oluyor. Eşimin zoruyla tabi, ooffff oofff. Gerçi ben çorba yapıyorum çok ve çoğunlukla sebze çorbası yapıyorum. Ya da etin, balığın yanına brokoli haşlıyorum. Kış sebzeleri de zahmetli galiba biraz, ondan olabilir. Bu sene ıspanağı bir kere yaptım evde, öğle yemeklerinde ıspanak olunca yiyorum sadece. Bir de pomocum sen haftalık yemek yapıyorsun, eşinde hiç ses etmiyor, çok şanslısın bu konuda. Benim eşim yemiyor kolay kolay. Yani çok zorda kalırsak yiyor kalan yemeklerden ama bu haftada 1 gün anca oluyor. Kalan günler taze yemek istiyor, yoksa da kendi girip mutfağa et pişiriyor:)
menulerın guzel, oglen yapmamıssın gec kalmıssın sanırım. aksam yemegın hosuma gıttı fırında patates yapmak ıstıyorum ben de. ıcı kıymalı ustu kasarlı falan. sen nasıl yaptın ????
kalori sayıp mı yiyorsun ne güzel
Merhaba kızlar mesai deyim içim kan ağlıyodosyaları arşivlemekle uğraşıyorum nasılsınız bakalım
hımmmmmmmm topiğe yeni bir kan gelmişş hoşgelmişş.
Kolaylar gelsin arkadaşımmm
5:30
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1/4 yufka ekmek
5 tane zeytin
salatalık, domates
yeşil çay
17:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
1/4 yufka ekmek
4 bardak kaçak çay
1,5 lt su (inş. 2 olur)
40 dk spor
MENÜM BELLİ YAZAYIM
SABAH:ÇİÇEK EKMEKLER OLUYO YA ONLARDAN BİRTANE İÇİNE PEYAZ PEYNİR KOYDUM ONU YEDİM
ÖĞLEN :TAVUK ,PİLAV,KOLA,HELVA VE HAVUÇ SALATASI VARDI BEN TAVUK YİYEMİYORUMPİLAVDAN SADECE 2 ÇATAL,SALATAMI YEDİM,KOLA İÇMEDİM
3 GB HELVAYI YEDİM :18baldamlasımelis HELVANIN KALORİSİ NE KADAR)
MESAİDEYİM YEMEKLER ÖĞLENİN AYNISI SADECE SALATA YOKBEN 1 PORTAKAL,1 HAVUÇ VE YOĞURT YEDİM
GÜN İÇİNDE YEŞİL ÇAY VE 2 LT ZOR ZAR SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM
BİR DE 2 MİNİK ŞEKER YEDİM
5:30
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1/4 yufka ekmek
5 tane zeytin
salatalık, domates
yeşil çay
17:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
1/4 yufka ekmek
4 bardak kaçak çay
1,5 lt su (inş. 2 olur)
40 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?