- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.541
sagolasın bacım topiğimize kan aranıyo dediler bende geldim hoşbuldum çok sevdim sizi hepimizin tek amacı sağlıklı zayıflamak vermeden ayrılmak yok inşallah
eşin antepli miydi?. et olsun da pisik eti olsun diyenlerden
cnm ben niyetliydim yine öyleyim. sabah saati dikkatini çekmemiş sanırım.
kekik, azcık salça, azcık zeytinyağ, patates karıştırıp koydum borcama işte bu kadar
evet dikkat etmeye çaşıyorum
teşekkür ederim canım o senin güzelliğinnercem sende iyisin maşallah....
ama nesli hakkaten senden bir beden küçük görünüyor.
boy farkından olabilirmi...
Ay ay ay teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum, yaşasın spor diyorum:)) Canım benim, biz Duyguyla ölçülerimizi bile verdik. Üzerimdeki pantolonun bedeni 29 (kot bedeni). Etekte de artık 38 beden oluyor. Aslında 38-40 beden diyebilirim. Çünkü her 38 beden pantolon da olmuyor, bazı 40 beden pantolon bol geliyor falan. Bacak ölçüm de (kalın yerden) 58 cm. Duygu'nun da aynıydı sanırım, o da pantolonda 29 beden giydiğini söylemişti.
bugünki menüm
kalkınca bir tatlı kaşığı ballı tarçınlı karışım
büyük bardak ılık su
kahvaltı
bir tane kaşarlı tost
bir fincan ıhlamur
ara
kahve
öğle
bir tabak bol soğanlı kiraz turşusu kavurması içine iki dilim mısır ekmeği
şekersiz çay 3 fincan
ara
2 fincan neskafe
ikinci aram
bir kase yoğurt üstüne bir tatlı kaşığı pekmez
akşam
yarım kase sebzeli mercimek çorba
3 kaşık kıymalı mantar yemeği
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
turp havuç morlahana karışık salata bir tabak
şimdiye kadar 2 litre su
bir litre daha içerim yatana kadr
aktivite olarak evi dip bucak temizledim ,dışarda yarım saat yürüyüş ,bahçede biraz oyalandım ,şimdide lesli 3 mil yapıcam
Merhaba kızlar mesai deyim içim kan ağlıyodosyaları arşivlemekle uğraşıyorum nasılsınız bakalım
Kızlar, temizlik için kalkamadım resmen, dinlenmem lazım benim:) Neyse en azından oturduğum yerde ceviz kırdım ve kavanoza koydum, bitmek üzereydi çünkü, eh o da iş sonuçta:) Yatak odasını toparladım ve süpürmeye hazır hale getirdim:) Oradan başlayacağım birazdan. Şimdi öğle yemeği zamanı, sabah o kadar çorba muhabbeti yapınca öğlen çorba yemek farz oldu:) Koca bir kase sebze çorbası ısıttım, içine de 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, öğle yemeğim budur. Kahvaltıda da 1.5 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz ve 1kk peynir ve 1 tk salça yedim. Akşama muhtemelen et var menüde, yanına da bol salata. Evi toparlarken ne kadar adım olacak bakayım diye adımsayarımı da taktım, şu ana kadar 2300 adım olmuş.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm
mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk
kontesim pomocum şişşttt kaybolmayın kahve yapmaya gidiyorum
sen de mesaıdesın demekkı. muhasebecıler boyle oluyor yaaaaa. hıc bıtmıyor ısler.ozellıkle de ay sonu yaklastıkca.
amanın fena cısssss olmus fena yaglı. kendısı pek guzel bır sey ve benım favorılerımdendır adanada buyuyup de adana sevmeyen yoktur zaten sanırım.
Aaaa Erce fotoğraf koydu mu ki? Ben görmedim, ben de göreceğim yaaaa:) Kontesim bizim Erceyle boyumuz aynı, sanırım o yüzden soruyor. Benim boyum 168 cm, Duygu'nun da öyle, Erce'nin de, o yüzden yakın rakibiz biz:)
evet zerrin özerin bir şarkısı vardı
çalışmadan zengin olsam
çok yiyip zayıf kalsam
o özellikler bizi bulmazki anacım hayatımdaki herşeyi tırnaklarımla söke söke yaptım ben
heralde kilolarıda gram gram zorla vercez ha gayret serapcım durmak yok yola devammmm...
muhtemelen yarın ve yarından sonra da böyleyimm
mersi bebeişim ekleşmişimmmmm...
ayy haftayada vermem lazımm ama bu öğlen kaçırdım
pişmanım.....
sabah 1 püskevit bide kaysı yemiştim kesmedi demekki
öğlen yemeğim az evvel geldim:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim ekmek
2 köfte
2 kaşık makarna
salata
yoğurt
makarnayla ekmeğin birini pis boğazlığımdan yedim ama yemek azdaha gelmese elim ayağım esnedi açlıktan gözüm döndü işi felan bıraktım o derece...
burada resim koymadım nesli diğer topikte bide facedeki resimlerimi sölüyo kontes.Aaaa Erce fotoğraf koydu mu ki? Ben görmedim, ben de göreceğim yaaaa:) Kontesim bizim Erceyle boyumuz aynı, sanırım o yüzden soruyor. Benim boyum 168 cm, Duygu'nun da öyle, Erce'nin de, o yüzden yakın rakibiz biz:)
bizde yoğurdun üstüne koyuyoruz pekmezi acaba vitamini kayboluyomu .oruçlarını Allah kabl etsin canımsütün içine katılan pekmezin yararı olmuyormuş, bence 1 tatlı kaşığı içmeye çalış günlük. kansızlığa iyi gelmesi adına.
gece 5:30
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 171 kal.
Merhaba kızlar mesai deyim içim kan ağlıyodosyaları arşivlemekle uğraşıyorum nasılsınız bakalım
selamünnn aleykümm bacılarr
şahane güzel misss gibi bir hava var dışarda .içim böle kıpır kıpır kendimi bahçeye atıcam az sonra .
kız yok ne uyuması valinin konağını temizledim çayını yaptım ohooo ben olsam vali işini yapamaz beee.geçen seneki uykucu erce yok artıkın sabah 6 30 ben ayakta
kahve molasındayım şimdi birazdan bahçaye çıkıcam otlarını temizliyim biraz kazma yapıyım oyalanayım güneşten yararlanayım
sanada kolay gelsin bacımmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm
mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk
Pomocum mantar çorbası da ben ara ara yapıyorum biliyorsun. Mantar çorbasını da ben şu şekilde yapıyorum,
- mantarları yıka, 6-7 tanesini bir kenara ayırıp kalanları irice doğrayıp bir tencereye at,
- 1 tane soğanı ve patatesi de soyup irice doğrayıp mantarların yanına at,
- üzerine 1 kaşık zeytinyağı koy ve birlikte biraz kavur,
- sonra üstüne biraz su ilave et (az bir miktar),
- üzerine de süt koy (bunları göz kararı ayarlıyorum ben),
- tuz, karabiber ve pulbiber koyduktan sonra ara ara karıştırarak kaynat.
- Bu karışımı güzelce blender'dan geçir.
- Bir tavaya az tereyağı ve az zeytinyağı koy, üzerine başta ayırdığın mantarları minik minik doğrayarak koy ve mantarlar kızarana kadar kavur. Sonra da bunu blenderdan geçirdiğin çorbaya dök ve güzelce karıştır, mantar çorban hazır, afiyet olsun:))
arkadaşlar söylemeden ademeyeceğim kimseyi alkali uygulaması için zorlayamam ama en azından bir fikir almanızı öneririm tuz evet çok zararlı ama deniz tuzu ve himalaya tuzu ise bünyemizin aç olduğu bir tuz ödem yapmayı bir yana bırak zayıflatıyor bile ayşegül hanım diyetin bilgini diyorki karbonat gibi tuzu da suya katıp içebiliriz direk almış oluruz yemeklerinize satalalarınıza kullandıgınızda ödem ve şişlikden kurtulmuş olursunuz bizzat denedim annem normal tuz koymuyor eve sadece misafir için tuzlukta var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?