2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım farketmısım kusura bakma.

hımmmm sen oturtma gıbı yapmıssın benım merak ettıgım dolma gıbı yapılan turu. patatesı oyup falan. ben yazdan berı cok az patates yıyorum normalde de cok yapmazdım evde ama buaralar boyle bır patates yapasım var

ercem sende iyisin maşallah....

ama nesli hakkaten senden bir beden küçük görünüyor.

boy farkından olabilirmi...
teşekkür ederim canım o senin güzelliğinn
evet nesli hakketen zayıf maşallahı var hoş hatun laf aramızda

rica ederim canımm.ee bende çok spor yapıyorum hatta yazın ramazan hariç her akşam dışarda bir buçuk saat yürüyüş yapardık .şimdide evde yapıyorum ama bizim ailede genetik kadınların beli ince popomız basenler geniş .şimdi bende ölçüm benim bacak 63 santim kalın yerden galiba buda bir beden oynatıyo kıyafetlerde .benim üst 38 ama alt etekte kesimine göre 40 42 arası hatta 42 bol geliyo .ama pantolonda 42 bedene giremedim .geçende defactoya gittim orada kiremit rengi bi pantolon vardı kadife bayıldım ama olmadı şimdi hırs yaptım onu almam lazım fena aklım kaldım o pantolonda .ben kot bedenimi bilmiyorum zaten alırkem kotlarımı biraz bol almayı tercih ediyorum

bu arada adımsayarımı sipariş verdim

erce merhaba nasılsın gunun nasıl gectı

menulerın guzel begendım. sadece sabahkı ekmek normal ekmek olmasa daha ıyı olurdu tabıkı.
kıraz tursusu mu ?????? sen karadenızlıydın degıl mı ? sız de herseyın tursusu oluyor valla.

leslıe 3 mıl bana lınk yollar mısın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm

mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk

hımmmmm okadar corba dersek tabıkı corba ceker canın :))))))

guzel bır oglen olmus. umarım ıslerını de bıtırmıssındır canım. sanırım yarın da yogun olacaksın.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm

mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk

sen de mesaıdesın demekkı. muhasebecıler boyle oluyor yaaaaa. hıc bıtmıyor ısler.ozellıkle de ay sonu yaklastıkca.

amanın fena cısssss olmus fena yaglı. kendısı pek guzel bır sey ve benım favorılerımdendır adanada buyuyup de adana sevmeyen yoktur zaten sanırım.

kontesim pomocum şişşttt kaybolmayın kahve yapmaya gidiyorum

burdayım da cok kalamam canım yaaaaa.spor yapmam lazım. ıslerımı yenı bıtırdım yesıllık falan yıkadım camasır katladım makına bosalttım yarın kı yemeklerımı falan planladım yerlestırdım bugunlerı cıkar yıka falan derken.

termos olayım cok tutmadı benım zaten ya. tamam cok guzel kap. derlı toplu oldu yemeklerımı kaplarda saklamak. ama ben sabah ısıtınca, yemekler dayanmıor anlasılan. 8 saat dayanıklı yazıyordu sanırım zaten.

muhtemelen yarın ve yarından sonra da böyleyimm

Aaaa Erce fotoğraf koydu mu ki? Ben görmedim, ben de göreceğim yaaaa:) Kontesim bizim Erceyle boyumuz aynı, sanırım o yüzden soruyor. Benim boyum 168 cm, Duygu'nun da öyle, Erce'nin de, o yüzden yakın rakibiz biz:)

ck onceden bır resmını gormustum ben. duygunun topıkte vardı esofmanlı bır resımdı. ercenın ust tarafı ve belı cok ınce. basen var onda ama cırkın durmuyor. senden vucut yapısı cok farklı canım.

yaaaaaa ben de rakıbımın resmını ısteyım barı.tultannnnnnnn huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aynen kontesım aynen. okul, ıs, evlılık, aıle hersey ama herseyı cok zor sartlar altında yuruttum daıma. kılo verme bıle aynı zorlukta gıdıyor sankı uyum olsun dıye :))))))))

rıca ederım canımmmm

menun ıyı olmus cok kalabalık gorunuyor sasdece. yoksa olculer ıyı. nıye oyle acıktın sen bukadar onu anlamadım oglen yemedın mı ya da ara ogun mu yapmadın

Aaaa Erce fotoğraf koydu mu ki? Ben görmedim, ben de göreceğim yaaaa:) Kontesim bizim Erceyle boyumuz aynı, sanırım o yüzden soruyor. Benim boyum 168 cm, Duygu'nun da öyle, Erce'nin de, o yüzden yakın rakibiz biz:)
burada resim koymadım nesli diğer topikte bide facedeki resimlerimi sölüyo kontes.
sütün içine katılan pekmezin yararı olmuyormuş, bence 1 tatlı kaşığı içmeye çalış günlük. kansızlığa iyi gelmesi adına.
bizde yoğurdun üstüne koyuyoruz pekmezi acaba vitamini kayboluyomu .oruçlarını Allah kabl etsin canım
gece 5:30

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 171 kal.

Merhaba kızlar mesai deyim içim kan ağlıyo dosyaları arşivlemekle uğraşıyorum nasılsınız bakalım

merhaba hoşgeldin aramıza ben iyiyim kahve eşliğinde topikteyim sanada kolay gelsin canım

aleykum selam ercecıgım

aman ne guzel bır enerjın varmıs bugun. havalar ısınsa bahara kavuyssak degıl mı. hava cok etkılıyor psıkolojımızı.

hımmmmmmmm bu tarıf guzelmıs canım. bunu da not ettım tsk ederımmmmmmmmm

denız tuzu ya da hımalaya tuzu mu yanı ????? yemeklere kullanabılıyor muyuz ?