- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.581
yok ya kadın 4 çocuk yapmış ama halen daha çubuk gibi kendimi bildim bileli böyleyim diyor. 17 yıllık öğretmen bu saatten sonra alırsa bilemem tabi...işte ben yiyip yiyip kilo alamayan ama sğlıksız durumu yaşadığımdan bana bölesi daha iyi geldi kontesim .yoksa tabiki şu halimde olup bi tepsi baklava yemeği isterdim doğrusu
işte onlarda bi müddet sonra mutlaka kilo alıyorlar
ahhhhhhhhhhhhhh öldümmmmmmmm bitttimmmmmmmmmmmmmmmm maf oldummmmmmmmmmmmmm 12:20de çıktım 6'da evdeydim yürüdüğüm yoludüşününartıkkkkuzey yine delirdi maf etti beni aslında onlaçıkmak mantıklı değil amanapayım seviyorum gezmeyi en son alışveriş merkezinden kuzeyin çığlıklarıyla çıkarkenn bana bakan kızlara sakınçocuk yapmayın diyordumm neyse kazasız beleasız evdeyizzzzz
aynen cnmm ben 70 yaşınada gelsem o içimdeki çocuk ölmesin kendimde en çok sevdiğim çocuksuyönüm
bende özellikle yaşlılarla göz gözegeldiğimde tebesüm ederim hiç tanımadığım birine kolay gelsinde derim burnu kaf dağında olan insanlar zaten benim çevremde olamazzz
doğrumu gördüm ben resmen yıkılmış spor sen hergün böyle spor yapsan varyaaaa hemkg verirsin hem sıkılaşırsın harikaolurrrr maşalllah diyorum hemennn,menünde güzel pomo birde sana tavsiyem yediğin herşeyden çatalına ,kaşığına buçağına artık neyle yiyorsan küçük parçalar al ve çokçiğne eminim porsyonların azalcak doyma hissi gelcek ben gününü çok beğendim tebriklerr
ivettt gezdimmm geldim ölüyorum yorgunlukdannn msj.aldığımda saçlarımdimdikdi yerimden kalkarsam cvp yazcam:)))bende seni özledimmm
ben unuttumsen unutmadınnn aaa kızıyorum bakkkk kendini parçalamakdan vazgeç artıkkk yoksa gerçekdensinirlencem sanaaaa
a.s bacımmmmmmmmmmm
yok yok ısırcam seni püskevitimbenimm,bak 1.oldun diye hemen çıldırmaaa ee sabah kahvaltısı yapmazsan böyle olur saldırırsın öğle yemeğinee
ivet cnmm ben altta 36-38, üstte 38 giyorum geçen ceket aldım 36 bedenn
ama geçrekden arkadaşımm harika gözüküyorsunn ama bunlar seni şımartmasınnn haaaa tamgaz devammm bu arada ben hedefi büyüttüm 55 kg yaptımmm neslim
neymiş bakalımsenin kan grubun :))))))sagolasın bacım topiğimize kan aranıyo dediler bende geldim hoşbuldum çok sevdim sizi hepimizin tek amacı sağlıklı zayıflamak vermeden ayrılmak yok inşallah
yatayımda benide yeee ahh kontesimmm hadi adana okeyy 3dilim ekmekkkkkkkkkkk oyy oyyykızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm
mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk
yok tatlım lipton yaseminli yeşil çay ve lipton rezene ikisin birden karıştırıyorumcanım dogadan form mu senın bu cay ? sen alısverıs merkezınde ıcmıstın ılk olarak. bu cay o cay mı ? senın metabolızma cayını ıkı gundur ıcıyorum dıyorum ama salak gıbı suzgecımı unutmusum kac gundur. yesıl caydan sıkılmısım zaten, karısık ıcmek daha hosuma gıttı hatta cumatesı gunu ıcerken ıcıne kıraz sapı da koydum.
bence de daha ne olsun :)))))))) 5 saat dolas hem de kuzey ıle. valla alkıssssssssss
aa oldumu şimdi bisküvi değilllyaa sabah bir bisküvi kaysı yedim öğlene birden şekerimde düştü desem kaysıda şeker varr...
amaa yaa öğlen değilde adan vicdan azabı yaptı ama napimm millet önümde adan ben salatamı yeseydimm
sahane bir menü tebrik ediyorum hatta en beğendiğim günün bugün birde sporla taçlandırırsan yemede yanında yat olur.Sabah:
lımonlu ılık su
Kepek ekmekli tost ıkı dılım yagsız
Bır mıktar domates ve yarım yaglı beyaz peynır koydum ıcıne.
Bır portakal
2 cevız
Acık sekersız cay
Ara: 500 ml sıcak su, uc kuru erık, 4 adet evde kurutulmus kayısı
Oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, 4 kasık makarna, 2 cıcek karnabahar ( kızartma degıl yemek olarak yapılmıstı suyundan almadım), bır buyuk bardak cacık
Yemekten bır saat sonra tuzsuz bır bardak ayran ( evden getırdım )
Ara: bır kucuk turp, bır kucuk havuc, 500 ml sıcak su
Aksam: ısyerınde yedım 5:30.
4 kasık tavuk sote ( mantarlı sogan kırmızı bıberlı ), 2 kasık pılav, bır bardak ayran evden getırdım.- bırkucuk cıcek brokolı.
bugunku yenılıkler arasında brokolıyı ve ayranı tuzsuz yapmıs olmam :)))))
eve geldım bıraz ıslerımı hallettım bıraz cene calıp yarım nar yıyıp sımdı bıraz leslıe ablaya eslık etmeye gıdıyorum. yatmadan bır de sutumu ıcerım ve sanırım bugun ılk kez yogurt sut ayran uclemesı ıle doktorun lıstesıne bu anlamdan ılk kez uymus olurum sanırım. kemık erımesı- dvıtamını eksıklıgı gorunce hatun cosmus bu konuda :)))))))
üstüne regliyim düşünnn cinnet geçirmeme 1 adım kalmıştı neysee sağlık olsunncanım yaaaaaaaa valla hıc boyle sıkayetlendıgını duymamıstım bu kez kuzey canını cıkarmıs sanırım
ne dıyım bılmıyorum kı guzel olmus da gezmek cok yorulmussun kıyamam. bugun erkenden uyuyup dınlenırsın ınsaallah bıraz.
sakın cocuk yaopmayın mı dedın kızlara :)))))) cok guldum ya :))))) ALLAH ıyılıgını versın
ben hem cocuksuyum hem bıraz delıyım ama kıbırlı bırı hıc degılımdır benı ezmeye kalkan ınsanlara oyleyımdır ıs olarak dusunecek olursak. ama koylusu yaslısı fakırı herkes ıle ıyı anlasırım kaynanam cok korkmus tanısma zamanında. ama benı gorunce nekadar cana yakın demıs cok sevmıs benı. halen de oyledır esımın tum sulalesı cok mutevaız cok guleryuzlu bulur benı. ınsana guzel davranmak ınsan olmanın gıostergesı bence. oyuzden sızlere katılıyorum bu davranıs bıcımınız konusunda :))))
canım ben az yerdım hatırlarsan ama bu hafta ıyıce tokluk olmaya basladı ben de. cok sısıyorum yemegı bıle zor yıyecek oluyorum hele bugun ayranların da mı etkısı ıle bılmıyorum hem zaten uyku bastı calısırken :))))) hem de aksam yemegınde cok sıstım. agır yemege calısmak olculerı az tutmak oldum olası yapmaya calısıyorum zaten canım. annem hep der cok cıgne cok cıgne dıye sımdı esıme bakıp nekadar hızlı yıyorsun ya senı ızlerken yoruluyorum dıyorum dusun yanı :)))))
spor dogru gordun canım, bana geldıler mı gelırler zaten. ınsaallah bakalım cene calmayı bırakıp bugun de yapmaya gıdıyorum hıc olmadı yarım saat leslıe.
neymiş bakalımsenin kan grubun :))))))
yatayımda benide yeee ahh kontesimmm hadi adana okeyy 3dilim ekmekkkkkkkkkkk oyy oyyy
yok tatlım lipton yaseminli yeşil çay ve lipton rezene ikisin birden karıştırıyorum
aa oldumu şimdi bisküvi değilll
sahane bir menü tebrik ediyorum hatta en beğendiğim günün bugün birde sporla taçlandırırsan yemede yanında yat olur.
üstüne regliyim düşünnn cinnet geçirmeme 1 adım kalmıştı neysee sağlık olsunn
ayran şişirir canım tokluk hissiverir bende o yüzden çok tüketirim tabi çokda severim..
Bende dışdan çok soğuk gözükürüm kolay kolayda hemen açmam kendimiemme içimi bilen beni bi tanıyan benden bir daha kopamazz bulunduğum ortamda yüzler hep güler komik biriyimdir,
kan grubum +b
teşekkür ederim canım o senin güzelliğinn
evet nesli hakketen zayıf maşallahı var hoş hatun laf aramızda
rica ederim canımm.ee bende çok spor yapıyorum hatta yazın ramazan hariç her akşam dışarda bir buçuk saat yürüyüş yapardık .şimdide evde yapıyorum ama bizim ailede genetik kadınların beli ince popomız basenler geniş .şimdi bende ölçüm benim bacak 63 santim kalın yerden galiba buda bir beden oynatıyo kıyafetlerde .benim üst 38 ama alt etekte kesimine göre 40 42 arası hatta 42 bol geliyo .ama pantolonda 42 bedene giremedim .geçende defactoya gittim orada kiremit rengi bi pantolon vardı kadife bayıldım ama olmadı şimdi hırs yaptım onu almam lazım fena aklım kaldım o pantolonda .ben kot bedenimi bilmiyorum zaten alırkem kotlarımı biraz bol almayı tercih ediyorum
bu arada adımsayarımı sipariş verdim
gideyim uyumayı deneyeyimmmm bari iyi gecelerrr hanımlar
neslicim 9300 adımın şahane olmuş arkadaşımmm şartlarne olursa olsun sen hareketli bir hatunsun valla bravooo sana hemen nazar boncuğu yolluyorumm maşallah diyorummmmiyi gecelerrrr güzel arkadaşımmm
isimini unuttum B+ arkadaşım sanada iyi gecelerrr
Teşekkürler canım, bir kalktım pir kalktım, tozlara savaş açtım ve bil bakalım galip kim:)) Gerçi yapmayı planladığım herşeyi yapamadım ama olsun, ev temiz temiz oldu, pek mutlu oldum. Senin de epey hareketli geçmiş, adımsayar taksaydın muhtemelen 10000 adımı çoktan geçmişsindir
kremlendim son bi bakayımdedim neslim yazmış ee cvp verilmezmi verilir
güle güle kirlett gerçi hepsi birbirinden güzel cisimlerdi ama neyseee ev küçük yer yok dimi ALLAHIM gece gece iğrenç espiriler yapmaya başladımm uykum gelmiş demekkk :))valla10 bin adımı geçmiştir benimdee zaten maksat alışveriş değil hareket etmek neyse canommbenuyumaya gideyim yoksaa espiriler en iğrencinden havalarda uçuşcakkk
bizde yoğurdun üstüne koyuyoruz pekmezi acaba vitamini kayboluyomu .oruçlarını Allah kabl etsin canım
MENÜM BELLİ YAZAYIM
SABAH:ÇİÇEK EKMEKLER OLUYO YA ONLARDAN BİRTANE İÇİNE PEYAZ PEYNİR KOYDUM ONU YEDİM
ÖĞLEN :TAVUK ,PİLAV,KOLA,HELVA VE HAVUÇ SALATASI VARDI BEN TAVUK YİYEMİYORUMPİLAVDAN SADECE 2 ÇATAL,SALATAMI YEDİM,KOLA İÇMEDİM
3 GB HELVAYI YEDİM :18baldamlasımelis HELVANIN KALORİSİ NE KADAR)
MESAİDEYİM YEMEKLER ÖĞLENİN AYNISI SADECE SALATA YOKBEN 1 PORTAKAL,1 HAVUÇ VE YOĞURT YEDİM
GÜN İÇİNDE YEŞİL ÇAY VE 2 LT ZOR ZAR SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM
BİR DE 2 MİNİK ŞEKER YEDİM
yufka ekmekci seniiiiii bizde de çook sevilir yufka kilon ne güzel inşallah bizlerde görürüz
yıne orucsun canım sanırım ALLAH kabul etsın. oruclu olmana ragmen spor da yapmıssın tebrık ederım.
ercenın ve senın boylen sebzelı menulerınıze bayılıyorum valla
Ben günümü de toparlayayım,
Sabah:
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Büyük bir kase sebze çorbası (1.5 porsiyon gibi)
- 1 dilim tahıllı ekmek
Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (bol yeşillikle) (ekmeğin içi çıkarılmış)
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 badem
Şimdi de bir tane daha neskafe içtim. Benim de uykum gelmeye başladı, yarın iş var, ee ben bugün dinlenecektim yaaa, kadın kısmına dinlenmek mi oluyor işte, evde kalınca hemen işlere saldırıyoruz:)) En azından artık yorgunum ama içim rahat:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?