2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok ya kadın 4 çocuk yapmış ama halen daha çubuk gibi kendimi bildim bileli böyleyim diyor. 17 yıllık öğretmen bu saatten sonra alırsa bilemem tabi...

canım yaaaaaaaa valla hıc boyle sıkayetlendıgını duymamıstım bu kez kuzey canını cıkarmıs sanırım

ne dıyım bılmıyorum kı guzel olmus da gezmek cok yorulmussun kıyamam. bugun erkenden uyuyup dınlenırsın ınsaallah bıraz.

sakın cocuk yaopmayın mı dedın kızlara :)))))) cok guldum ya :))))) ALLAH ıyılıgını versın

ben hem cocuksuyum hem bıraz delıyım ama kıbırlı bırı hıc degılımdır benı ezmeye kalkan ınsanlara oyleyımdır ıs olarak dusunecek olursak. ama koylusu yaslısı fakırı herkes ıle ıyı anlasırım kaynanam cok korkmus tanısma zamanında. ama benı gorunce nekadar cana yakın demıs cok sevmıs benı. halen de oyledır esımın tum sulalesı cok mutevaız cok guleryuzlu bulur benı. ınsana guzel davranmak ınsan olmanın gıostergesı bence. oyuzden sızlere katılıyorum bu davranıs bıcımınız konusunda :))))

canım ben az yerdım hatırlarsan ama bu hafta ıyıce tokluk olmaya basladı ben de. cok sısıyorum yemegı bıle zor yıyecek oluyorum hele bugun ayranların da mı etkısı ıle bılmıyorum hem zaten uyku bastı calısırken :))))) hem de aksam yemegınde cok sıstım. agır yemege calısmak olculerı az tutmak oldum olası yapmaya calısıyorum zaten canım. annem hep der cok cıgne cok cıgne dıye sımdı esıme bakıp nekadar hızlı yıyorsun ya senı ızlerken yoruluyorum dıyorum dusun yanı :)))))

spor dogru gordun canım, bana geldıler mı gelırler zaten. ınsaallah bakalım cene calmayı bırakıp bugun de yapmaya gıdıyorum hıc olmadı yarım saat leslıe.

kızlar ben cok yaydım gıdeyım leslıe yapayım on ıkıye gelmeden de yatayım 6da kalkıyorum malum.

opuyorum hepınızııııııııııııııııııı

herkese iyi gecelerrr..

bugun sabahtan teyzemlere gittim, akşam döndüm dönerken de benim telefonum bozuk diye teyzemin eski telefonunu aldım, eski dedigimde benim telefonumdan daha iyisi kaç saattir de ona istedigim şeyleri yüklemeye çalışıyorum. şimdi girip de sizlere menuyu yazayım dedim. kendi işlerimden burayı ihmal ettim galiba hala tatile alışmaya çalışıyorum

kahvaltı ( 10.30 )

1 kase nohutlu çorba

ara öğün ( 12.30 )

1 bardak sütlü neskafe

öğle yemegi ( 14.30 )

5 sıkım çiğ köfte

yarım lavaş

bol marul

ara öğün ( 16.00 )

3 adet hurma

akşam yemegi ( 18.30 )

1 kepçe nohutlu çorba

2 küçük biber dolması

salata

şimdi de yeşil çayımı yapıp içecegim. hem tatile hem yeni beslenmeme alışmaya çalışıyorum, mutfagın kapısında tur atıp duruyorum. haftaya yine ofise gitmeye başlayacam da en azından mutfaktan uzakta olurum

herkese iyi gecelerrr.. ben biraz daha telefonu kurcalayım

sagolasın bacım topiğimize kan aranıyo dediler bende geldim hoşbuldum çok sevdim sizi hepimizin tek amacı sağlıklı zayıflamak vermeden ayrılmak yok inşallah
neymiş bakalımsenin kan grubun :))))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr fena cısssssssss yaptımmm

mesaideyim arkadaşlar adana söyledi adana yedim yemek zorunda kaldım...akşam yemeğimi ama sadece adana ve 3 dilim ekmek kola felan yokk
yatayımda benide yeee ahh kontesimmm hadi adana okeyy 3dilim ekmekkkkkkkkkkk oyy oyyy

yok tatlım lipton yaseminli yeşil çay ve lipton rezene ikisin birden karıştırıyorum
yaa sabah bir bisküvi kaysı yedim öğlene birden şekerimde düştü desem kaysıda şeker varr...

amaa yaa öğlen değilde adan vicdan azabı yaptı ama napimm millet önümde adan ben salatamı yeseydimm
aa oldumu şimdi bisküvi değilll
sahane bir menü tebrik ediyorum hatta en beğendiğim günün bugün birde sporla taçlandırırsan yemede yanında yat olur.
üstüne regliyim düşünnn cinnet geçirmeme 1 adım kalmıştı neysee sağlık olsunn
ayran şişirir canım tokluk hissiverir bende o yüzden çok tüketirim tabi çokda severim..
bende dışdan çok soğuk gözükürüm kolay kolayda hemen açmam kendimiemme içimi bilen beni bi tanıyan benden bir daha kopamazz bulunduğum ortamda yüzler hep güler komik biriyimdir,

kan grubum +b

Adımsayar süper olmuş, hayırlı olsun. Çok motive ediyor insanı, ben bugün temizlik yaparken hep taktım, şu anda 9300 adım olmuş durumda, çok yoruldum yaa. Geç kalktım temizliğe ama sonra da oturmadım resmen. Saat 7'ye doğru ekmek arası balık yedik akşam yemeği olarak.
Aynı boy ve kiloda bile olsa insanların yapısına göre fark ediyor beden. Bak Duygu yazmış 36-38 beden giyiyorum diye, benim de 36 beden önceden kalma bazı kıyafetlerim var ama olmazlar bana, sanmıyorum yani. Bir de markaya göre değişiyor, benim defacto pantolonum var 40 beden ve çok rahat oluyor, hatta hafif bol duruyor.

gideyim uyumayı deneyeyimmmm bari iyi gecelerrr hanımlar

neslicim 9300 adımın şahane olmuş arkadaşımmm şartlarne olursa olsun sen hareketli bir hatunsun valla bravooo sana hemen nazar boncuğu yolluyorumm maşallah diyorummmm iyi gecelerrrr güzel arkadaşımmm

isimini unuttum B+ arkadaşım sanada iyi gecelerrr

Teşekkürler canım, bir kalktım pir kalktım, tozlara savaş açtım ve bil bakalım galip kim:)) Gerçi yapmayı planladığım herşeyi yapamadım ama olsun, ev temiz temiz oldu, pek mutlu oldum. Senin de epey hareketli geçmiş, adımsayar taksaydın muhtemelen 10000 adımı çoktan geçmişsindir

Ben günümü de toparlayayım,

Sabah:
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Büyük bir kase sebze çorbası (1.5 porsiyon gibi)
- 1 dilim tahıllı ekmek

Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (bol yeşillikle) (ekmeğin içi çıkarılmış)

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 badem

Şimdi de bir tane daha neskafe içtim. Benim de uykum gelmeye başladı, yarın iş var, ee ben bugün dinlenecektim yaaa, kadın kısmına dinlenmek mi oluyor işte, evde kalınca hemen işlere saldırıyoruz:)) En azından artık yorgunum ama içim rahat:))

Bu arada Pomo da Leslie'ye sardı bu ara, maşallah maşallah o spor yaptıkça kendim yapmış kadar mutlu oluyorum valla, pazartesi de mükafatını tartıda görür inşallah.

kremlendim son bi bakayımdedim neslim yazmış ee cvp verilmezmi verilir
güle güle kirlett gerçi hepsi birbirinden güzel cisimlerdi ama neyseee ev küçük yer yok dimi ALLAHIM gece gece iğrenç espiriler yapmaya başladımm uykum gelmiş demekkk :))valla10 bin adımı geçmiştir benimdee zaten maksat alışveriş değil hareket etmek neyse canommbenuyumaya gideyim yoksaa espiriler en iğrencinden havalarda uçuşcakkk

Duygucum hedefi küçültmüşsün hayırlı olsun, nerden esti bakayım 55:) Bak ben de mi gaza gelsem, önce bir 65'i göreyim de ondan sonra düşünürüm:) Bu arada 36 beden olmasına çok sevindim, maşallah maşallah Bu arada pilates yapmaya devam ediyor musun? Ben hala başlayamadım, artık başlasam iyi olacak. Yogaya başladım ya, pilatesi de en kısa zamanda deneyeceğim.

İyi geceler canım, sabah kaldığımızdan yerden devam ederiz sohbete

bizde yoğurdun üstüne koyuyoruz pekmezi acaba vitamini kayboluyomu .oruçlarını Allah kabl etsin canım

amin, inş. evet ya malesef o zaman da oluyormuş. ona rağmen ben çok sevdiğim için bazen yiyorum yoğurtla :))

ne helvası old da önemli şekerim. baktım ama gr hesabı imiş. normal tahin helvası ise 1 gr ı 5.16 kalori imş.

bu arada arkadaşlar gün kurusu kayısı normal kayısıya bakarak çok daha kaloriliymiş.

yufka ekmekci seniiiiii bizde de çook sevilir yufka kilon ne güzel inşallah bizlerde görürüz

kg güzel ama boy kısa olunca (150) bmı fazla. senin bile benimkinden düşükmüş bak sevinmen gerek

yıne orucsun canım sanırım ALLAH kabul etsın. oruclu olmana ragmen spor da yapmıssın tebrık ederım.

ercenın ve senın boylen sebzelı menulerınıze bayılıyorum valla

amin pomo cum inş. ya yazmaya çekiniyorum. çok güzel bir akşam yemeğinin üzerine 9 gibi cozuttum malesef. yazmaya utanıyorum

süpeeerrr

İyi geceler kızlar

Bugün çok yorucuydu malum yarın yolculuk var. Foruma çok giremeyebilirim. 15 gün yokum. Telefondan takip etmeye çalışırım. Kilo

bildirimimi nasıl yaparım bilmiyorum. Annemlerde tartı yok biyerlerden bulursam tartılıp yazarım. Menü bildirimi yaparım.

Bugün menüm

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğe kaşarlı domatesli tost şekersiz çay

Ara: Bitki çayı 3 kaşık yoğurt

Öğle: 2 tane çiğ köfte marul el kadar lavaş

Ara: şekersiz çay 2 ısırık elmalı kurabiye (ikramdı)

Akşamün akşamki yemekler vardı. 4 tane kanat, haşlanmış brokoli, yoğurt,

Ara : bitki çayı, şekersiz çay 5-6 tane antep fıstığı

30 dk yürüdüm dışarıda işim vardı. Ütü temizlik falan yaptım. 2 lt su içtim.

herkese iyi geceler