- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.601
valla çok seviniyorum,,seninde dediğin gibi kendim yapmışkadarrr bence pomo böyle devam ederse bulunduğu kg dan bile dahazayıf gözükcek sıkılaşcak yağ yakcak aman maşallahhtekrar diyorum benim odam müsahit olsaa ben akşamda yaparımm hatta dahafalza yaparımoğlan babasıyla takılırken bende yaparım ama yok işte oda yok yatakodasın adımatcak yeryok hem bizimyatak hem park yatak benimki gerçekden çaresizlik ,oğlan uyuduğu sürece yapıyorumm neyse geçici bir durumm,bu arada evim annemle 5 dk mesafede olcakoyüzden her sabah anneme bırakıp sitede yürürüm o açıdan iyi olcak şurda dişimi2 ay sıkcak artıkBu arada Pomo da Leslie'ye sardı bu ara, maşallah maşallah o spor yaptıkça kendim yapmış kadar mutlu oluyorum valla, pazartesi de mükafatını tartıda görür inşallah.
evde 2 ceket var nesli m beden biri yeni olan biri evlemedenönce aldığım ikiside olduğuna göree emin olabilirmiyimsence 36 beden için,pantalona gelince yüksek bel 38 tam oluyordüşük bel 36 beden 36beden göbeğimden yukarı çıkamaz o ayrı:))))))ama üstte hep diyordum ya 38-40 artık 38 diyebilirim çok şükürDuygucum hedefi küçültmüşsün hayırlı olsun, nerden esti bakayım 55:) Bak ben de mi gaza gelsem, önce bir 65'i göreyim de ondan sonra düşünürüm:) Bu arada 36 beden olmasına çok sevindim, maşallah maşallahBu arada pilates yapmaya devam ediyor musun? Ben hala başlayamadım, artık başlasam iyi olacak. Yogaya başladım ya, pilatesi de en kısa zamanda deneyeceğim.
İyi geceler canım, sabah kaldığımızdan yerden devam ederiz sohbete
gel uyku gel gel..... gel uyku gel gel
gideyim uyumayı deneyeyimmmm bari iyi gecelerrr hanımlar
neslicim 9300 adımın şahane olmuş arkadaşımmm şartlarne olursa olsun sen hareketli bir hatunsun valla bravooo sana hemen nazar boncuğu yolluyorumm maşallah diyorummmmiyi gecelerrrr güzel arkadaşımmm
isimini unuttum B+ arkadaşım sanada iyi gecelerrr
Adımsayar süper olmuş, hayırlı olsun. Çok motive ediyor insanı, ben bugün temizlik yaparken hep taktım, şu anda 9300 adım olmuş durumda, çok yoruldum yaa. Geç kalktım temizliğe ama sonra da oturmadım resmen. Saat 7'ye doğru ekmek arası balık yedik akşam yemeği olarak.
Aynı boy ve kiloda bile olsa insanların yapısına göre fark ediyor beden. Bak Duygu yazmış 36-38 beden giyiyorum diye, benim de 36 beden önceden kalma bazı kıyafetlerim var ama olmazlar bana, sanmıyorum yani. Bir de markaya göre değişiyor, benim defacto pantolonum var 40 beden ve çok rahat oluyor, hatta hafif bol duruyor.
Teşekkürler canım, bir kalktım pir kalktım, tozlara savaş açtım ve bil bakalım galip kim:)) Gerçi yapmayı planladığım herşeyi yapamadım ama olsun, ev temiz temiz oldu, pek mutlu oldum. Senin de epey hareketli geçmiş, adımsayar taksaydın muhtemelen 10000 adımı çoktan geçmişsindir
aminnnnn inşallahh...gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım
ben belkıde bır aydır sureklı yorgunum yataktan cok zor kalkıyorum ama ıkı gundur mutluyum. cunku spor yapmaya alısıyorum sanırım :))))))))
duygus nasılsın canım, ben senı pek ozledım ama arayamadım valla bıl bakalım neden :))))))) utandım ne konusacagımı bılemedım :))))
dun ben gıtmısım neslı ve sen gelmıssın kacırmısım sızı. sohbet koyulasmıs gece....
sana ve tum arkadaslara hayırlı kandıller dılıyorum dualarımız kabul olsun bu gun hayırlara vesıle olsun ınsaallah.
gelelım dune. dunku menumu gece yazmıstım zaten. ek olarak sporumu ekleyeyım.
walkıng part 1 ve walkıng part 2 yaptım. hıc ara vermedım oyuzden baya yordu bu kez. ayrıca daha hızlı yaptım o da etkıledı bence. yarım saat suruyor ıkısı toplam da leslie abla bana evde spor yapmayı sevdırtecek anlasılan :)))) ardından bısıkletımı ozledım ve 10 dk bısıklet surdum 5dk ters 5 dk duz. cok yorulunca ustune bır de ıkı sarkılık dans ettım. shakir addicted to you, ve nossa sarkısı. favorılerım arasındadır zaten. :))))) dusumu aldım, sutumu ıctım, hapımı ıctım ve yattımmmmmmmmm.
bugune gelecek olursak;
standart domateslı peynırlı yagsız tost yaptım cavdar ekmegınden.
bır demet tere
bır buyuk domates
bır bardak yarım yaglı sut.
ıse gelınce acık sekersız cay
ogle yemegınde patates yemegı varmıs sulu patates yenı ogrendım, yanımda yıne ayranım var aksam olarak da brokolı, dolma, yogurt ve ayran yapacagım.
ara ogunlerde badem cevız falan yemegı bıraktım gıbı. meyve yıyorum cogu zaman. acaba zararı olur mu kı ????
sen erken uyurdun dun nıye uyuyamadın. keske uyuyabılseydın erken, okadar da yorgundun. cok yorgun olunca da uyunmuyor bazen. oyle mı oldu acaba
neymiş bakalımsenin kan grubun :))))))
yatayımda benide yeee ahh kontesimmm hadi adana okeyy 3dilim ekmekkkkkkkkkkk oyy oyyy
yok tatlım lipton yaseminli yeşil çay ve lipton rezene ikisin birden karıştırıyorum
aa oldumu şimdi bisküvi değilll
sahane bir menü tebrik ediyorum hatta en beğendiğim günün bugün birde sporla taçlandırırsan yemede yanında yat olur.
üstüne regliyim düşünnn cinnet geçirmeme 1 adım kalmıştı neysee sağlık olsunn
ayran şişirir canım tokluk hissiverir bende o yüzden çok tüketirim tabi çokda severim..
bende dışdan çok soğuk gözükürüm kolay kolayda hemen açmam kendimiemme içimi bilen beni bi tanıyan benden bir daha kopamazz bulunduğum ortamda yüzler hep güler komik biriyimdir,
herkese iyi gecelerrr..
bugun sabahtan teyzemlere gittim, akşam döndüm dönerken de benim telefonum bozuk diye teyzemin eski telefonunu aldım, eski dedigimde benim telefonumdan daha iyisikaç saattir de ona istedigim şeyleri yüklemeye çalışıyorum. şimdi girip de sizlere menuyu yazayım dedim. kendi işlerimden burayı ihmal ettim galiba hala tatile alışmaya çalışıyorum
kahvaltı ( 10.30 )
1 kase nohutlu çorba
ara öğün ( 12.30 )
1 bardak sütlü neskafe
öğle yemegi ( 14.30 )
5 sıkım çiğ köfte
yarım lavaş
bol marul
ara öğün ( 16.00 )
3 adet hurma
akşam yemegi ( 18.30 )
1 kepçe nohutlu çorba
2 küçük biber dolması
salata
şimdi de yeşil çayımı yapıp içecegim. hem tatile hem yeni beslenmeme alışmaya çalışıyorum, mutfagın kapısında tur atıp duruyorum. haftaya yine ofise gitmeye başlayacam da en azından mutfaktan uzakta olurum
herkese iyi gecelerrr.. ben biraz daha telefonu kurcalayım
amanınnnnn 9300 adım tebrık ederım tekrar canım. bu beden olayını ben de anlamadım. esım bıle benı 24 saat goren adam, sen cok sıkılastın dıyor. kesınlıkle 100 bıle gorunmuyorsun 90 kılo gıbısın dıyor. normalde hıc anlamaz boyle seylerden. etrafımdakı ınsanlar da oyle dıyor ama ben neden tartıda cok uzun zamandır 105lerde cıkıyorum anlamadım.
dun bazı yazılar okudum ınsulın dırencı ıcın. %10luk bır kılo kaybı ıle bıle dırenc kırılıyormus hastalıgınız tamamen gecmez ama buyuk olcude kırarsınız yazıyordu ve ınsulın dırencı ıcın en ıyı yontem dıyet+hap+spor dıyordu. ozellıkle spor olarak normal ve power walkıng dıyordu. oyuzden leslıye asıldım bırazcık. bısıklet tenıs yuzme de dıyordu 10-15 dk bısıklet ıle tamamlıyorum onu da oyle yapıyorum. zamanla surelerı uzatacagım hepsının. 3 miles fast ve 4 miles fast de cok super hareketler var ama guzel bır lınk bulamadım hepsı kısa reklam gıbıydı hareketlerı hızlı hızlı yapmak da cok hos olmadı.
aminnnnn inşallahh...
ooo şaşırtıyorsun vallabeni ne diyeyim benden sana yıldızlı aferimmm bak ölçülerinial not et 1 hafta sopr yap yine ölç böyle böyle ölç beden beden sıkılaştığını görcen zayıflarken sarkmıcan devamıhep gelir inşallahhhhh benden sana tekrar maşallahh
sana şarkı olarakbenim sn 1.5 yıldır favorimolan hatta telefonçalma müziğimolan mov like jagger sarkısınıöneririm kıpır kıpır valla menünde güzel valla aferimm seni hep böyle görmekistiyorumpomo detoks bilmem nee boşverr en sağlıklısı bu cnmm
ahhpomoaynı yerdemisin sen ben unuttumm gündem değişti sen utanıyorsun aramakdannn bak geliyorum oraya terlikle
okadar kahve ve yeşil çay sonuç bu birde dün akşam yemekde yaptımm sonra sıpayla babasına salep arıgibi çalıştımm ondan uykusuz kaldımmm neyseee telafi ederimm
günaydınnnnnnnnn günleraydınnnnnnn sağlıklı mutlu hayırlı bir gündiliyorum...
bu aralar dükkanıhepben açıyorumm dükkan sahibi ortada yok ohhhhh pomo hanımm heyyyy gelinde dükkanınızı kendiniz açınnnn :))
bugün keyif günü ilan ediyorum tabi s(i)porlarımı yapcam o ayrı ev temiz dün akşam o kadar yorgunlugün üstüne bide musakka yaptım bugünün yemeğide hazırrr ohhhhh sefam olsunnn
valla çok seviniyorum,,seninde dediğin gibi kendim yapmışkadarrr bence pomo böyle devam ederse bulunduğu kg dan bile dahazayıf gözükcek sıkılaşcak yağ yakcak aman maşallahhtekrar diyorum benim odam müsahit olsaa ben akşamda yaparımm hatta dahafalza yaparımoğlan babasıyla takılırken bende yaparım ama yok işte oda yok yatakodasın adımatcak yeryok hem bizimyatak hem park yatak benimki gerçekden çaresizlik ,oğlan uyuduğu sürece yapıyorumm neyse geçici bir durumm,bu arada evim annemle 5 dk mesafede olcakoyüzden her sabah anneme bırakıp sitede yürürüm o açıdan iyi olcak şurda dişimi2 ay sıkcak artık
evde 2 ceket var nesli m beden biri yeni olan biri evlemedenönce aldığım ikiside olduğuna göree emin olabilirmiyimsence 36 beden için,pantalona gelince yüksek bel 38 tam oluyordüşük bel 36 beden 36beden göbeğimden yukarı çıkamaz o ayrı:))))))ama üstte hep diyordum ya 38-40 artık 38 diyebilirim çok şükür
ben hazıırım gel hadi gel gel ama dur öncekahvaltı yapayımm kahveyle sohbet daha güzelolur
sen zayıfladıkça ve spor yaptıkça hastalıkların azalcak ve hafiflicekherşeyden önce kendini daha iyi hisetceksin benimkg varken belim çok ağrırdı çokşükür geçti şartlar ne olursa olsunn spor hep hayatında olsun zatenalıştınmı ve birgün yapmadığında vicdan azabı duycan ,mesela ben geçen yıl eliptikle canımı çıkarırdım sonra cnm birşey çekerdi gider kalorisine bkardım,sonra ulen duygu bunu yersen 30 eliptiğin 30 saniyede gitcekderdim yemezdim böyle böyle sıfır kaçamak yapmıştım.
sen şimdi 2 li rakamları görünce dahada hırsyapcan siporda yaptıkça hep olduğundan dahadazayıf gözükcen
amin, inş. evet ya malesef o zaman da oluyormuş. ona rağmen ben çok sevdiğim için bazen yiyorum yoğurtla :))
ne helvası old da önemli şekerim. baktım ama gr hesabı imiş. normal tahin helvası ise 1 gr ı 5.16 kalori imş.
bu arada arkadaşlar gün kurusu kayısı normal kayısıya bakarak çok daha kaloriliymiş.
kg güzel ama boy kısa olunca (150) bmı fazla. senin bile benimkinden düşükmüş bak sevinmen gerek
amin pomo cum inş. ya yazmaya çekiniyorum. çok güzel bir akşam yemeğinin üzerine 9 gibi cozuttum malesef.yazmaya utanıyorum
süpeeerrr
Bu arada Pomo da Leslie'ye sardı bu ara, maşallah maşallah o spor yaptıkça kendim yapmış kadar mutlu oluyorum valla, pazartesi de mükafatını tartıda görür inşallah.
İyi geceler kızlar
Bugün çok yorucuydu malum yarın yolculuk var. Foruma çok giremeyebilirim. 15 gün yokum. Telefondan takip etmeye çalışırım. Kilo
bildirimimi nasıl yaparım bilmiyorum. Annemlerde tartı yok biyerlerden bulursam tartılıp yazarım. Menü bildirimi yaparım.
Bugün menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğe kaşarlı domatesli tost şekersiz çay
Ara: Bitki çayı 3 kaşık yoğurt
Öğle: 2 tane çiğ köfte marul el kadar lavaş
Ara: şekersiz çay 2 ısırık elmalı kurabiye (ikramdı)
Akşamün akşamki yemekler vardı. 4 tane kanat, haşlanmış brokoli, yoğurt,
Ara : bitki çayı, şekersiz çay 5-6 tane antep fıstığı
30 dk yürüdüm dışarıda işim vardı. Ütü temizlik falan yaptım. 2 lt su içtim.
herkese iyi geceler
günaydın Kızlarrrr
8 saat ısıya dayanıklıydı sanırım geçiyor sende öğlen ısıtırsan süper olur ay kendimi sorumluhissettim ben önerdim onuu tüh yaaa..hımmmmm anladım canım karıstırıyorsun. evdeyken ıcebılırım dıye dusundum. ben buaralar senın metabolızma cayına yuklenmeyı dusunuyorum ıkı gun ıcemedım suzgec olmadıgı ıcın ama bugunden ıtıbaren tekrar baslayacagım.
merak etme taclandırdım menumu :))))
regl nezaman bıtıyor senın ???
ayranı bol sulu yaptım, hıc de tuz koymadım. ayran ben de severım de bukadar ıcmemıstım degısık geldı bu olay :)))) her gun kucuk bır valız tasıyorum zaten malum :)))))))
yemekler ıcın aldıgım termos cok şık cok guzel ama ısıyı koruyabılmesı ıcın yemegı oglene dogru ısyerımde ısıtmayı deneyecegım. 8saatten sonra buz gıbı oluyor anlasılan. bu da kısa bılgı :)))) corbayı denemedım henuz. buyuk uzun termosuma corba koyacagım bakalım okadar ne kadar sıcak kalacak.
kopamaz kopamaz cok dogru bu :))))))
hAYATIM BENM, YAPTIKLARIMI BAŞKASIYAPSA DALGİBİ OLURDU AMA BENDE DAHA AZ İŞE YARIYOR NAPALIM BUNADAŞÜKÜR YAVAŞ OLSUN TEMİZ OLSUNkendımı ve cevremdekı herkesı aylardır sasırtıyorum ama benım vucudumu daha fazla sasırtmam lazım :)))) bunu kabullenmek zorundayım ah vah dıyerek olmuyor. evet eskıye gore aktıftım, beslenmem de ıyı. ama yetmıyor ıste. belkı az yıyerek bıle kılo veren oluyor ama ne yapayım benım sureklı duzenlı spor yapmam lazım. terlemeyen bırıyım, spor ıle bıle azıcık terleyen bırıyım. bunları kabullenmek zorundayım. en zor seyı basardım tum beslenmemı degıstırdım hayatımı degıstırdım resmen. spora alısmak okadar zor olmasa gerek hem dedıgın gıbı azıcık bır zaman kaldı martta kar olmazsa kaldı, bır bucuk ayım. bol bol yururum dısarda.
hanı denedıgım eskı bır kotum vardı. ıkı gun once onu gıydım. ben o kotu uc ay once denedıgım yataga uzanıp dugmesı fermuarını zorla kapaıyordum ve yataktan sopa gıbı zor kalkıyordum, sonra zamanla o pantolonu ayakta kapatabıldım, ıkı gun once farkettım kı bel kısmını daha yukarı cekebılıyorum. dısarda falan hıc gıymedım oyuzden gıydıkce genısledı dıye bır durum olamaz. o kotu sadece boyle ara ara gıyıp 5dk denedım. canım olculerı nasıl alıyordunuz bana tarıf edermısın ?
sarkı cok bende de evet. ıngılızce ogretmenı arkadasım cok olunca, hepsınden bır suru sarkı ogrendım yazın. ve hepsını ındırdım. senın sarkıyı da lısteye alıyorum :)))
detoks bır kez daha yapacagım ama sadece tekrar alınıyor mu dıye gormek ıcın. acaba bır hata mı yaptım detokstan sonra dıye merak edıyorum da.
hımmmmm anladım canım. pekı bugun nasılsın yorgunluk olarak ???
canım patron erken gelır son gunlerde. oyuzden hemen gıremıyorum sebebı o. yoksa dukkanı erken acıp, senı kahveye cagırmak ıstemez mıyım hıc :)))))) herzaman sabah bulusuyorduk son gunlerde bulusamadık.
ben oda da yapamıyorum canım. korıdora cıkıyorum dısardan muzık sesı ve benım sesımı her an duyabılırler rezıl olmam ınsaallah :)))) buarada karsı daırem ve ust daırem doldu apartman hem ıssız terkedılmıs olmaktan kurtuldu hem de ısınmaya faydası olacaktır.
sen var ya bır de kurulu bır duzene gectın mı spor valla cosarsın annen de yakınmıs bır ıkı saat kuzı onda kalır oh oh her sabah spor her aksam spor. hadı bakalım az kaldı. sen de ben de 2 ay dayanırsak, sonra yollara dokulebılecegız :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?