- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.621
Ben günümü de toparlayayım,
Sabah:
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- 1 tk salça
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Büyük bir kase sebze çorbası (1.5 porsiyon gibi)
- 1 dilim tahıllı ekmek
Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (bol yeşillikle) (ekmeğin içi çıkarılmış)
Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 badem
Şimdi de bir tane daha neskafe içtim. Benim de uykum gelmeye başladı, yarın iş var, ee ben bugün dinlenecektim yaaa, kadın kısmına dinlenmek mi oluyor işte, evde kalınca hemen işlere saldırıyoruz:)) En azından artık yorgunum ama içim rahat:))
iyi sayılırım canım evet az kaldı karneye çok şükür dün bütün eksiklikler tamamlandı bütün öğretmenlerdde... bugün rahatım yani.2 gün kalmış şaka gibi...şu 15 gün içerisinde tamamen diyete odaklanmam lazım..2 döneme süper başlamam lazım... birilerinin de beni dürtmesi lazım o yüzden yardımınıza ihtiyacım olacak...gunaydın serap
nasılsın
karne gunune az kaldı, yogunlugun nasıl ????
canım sımdıden oyle bılıyor musun annemler bıle soylemıstı onlara gıttıgımde. burda ısyerındekı arkadaslar da soyluyor esım de soyluyor oldugun kılodan daha sıkı duruyorsun sen. eskıden boyle degıldın kalcan ve gobegın cok toparlandı dıyorlar. ben de moralımı bozmak yerıne buna odaklanmaya calısıyorum son gunlerde. rakama cok takıldım ve verdıgım kıloyu ya da sıkılastıgımı farkedemez oldum umursamaz oldum. yanlıs oldu bu nekadar haklı olsam da.
evet dedıgın gıbı bundan sonra hem beslenme hem spor bır hayat bıcımı olmalı.
canım ahhhhhh bır ınsem o ıkılı rakamlara, hedef kıloya ınmıs kadar mutlu olacagım sanırım. benım ıcın cok onemlı bu. zaten benı sıkan o oldu, ınenemek. aylardır ınemedım o rakama dıye sınır kupu oldum resmen ama psıkolojımı bozdugumu gordum ıste pazartesı gunu. yorgunluk, ozel sorunlar vs vs haklı olsam da sebeplerden kurtulmam lazım elımden geldıgınce.
8 saat ısıya dayanıklıydı sanırım geçiyor sende öğlen ısıtırsan süper olur ay kendimi sorumluhissettim ben önerdim onuu tüh yaaa..
regl hafta sonu belki biterrbilmiyorumm
hAYATIM BENM, YAPTIKLARIMI BAŞKASIYAPSA DALGİBİ OLURDU AMA BENDE DAHA AZ İŞE YARIYOR NAPALIM BUNADAŞÜKÜR YAVAŞ OLSUN TEMİZ OLSUN
ÖLÇÜLERİNİMÜMKÜNSE ÇIPLAK ÖLÇ
GÖĞÜS
GÖĞÜS ALTI
BEL
GÖBEK ÇEVRESİ BAZEN
ÜST BACAK KALINLIĞI
KOL ÖLÇÜSÜ
VE OMUZ ÇEVRESİ
HATTA BOYUN
BEN ŞUAN UYUKLUYORUM Bİ KAHVE YAPCAM KENDİMEEE
OO ÜST KATINDOLMASINA SEVİNDİM UMARIM ISIDA FAYDALIOLUR
EVET BİRAZ SABIR SONRAAA GELSİNYÜRÜYÜŞ OHH BENZATEN 1-1.5 AYA aktif olmaya başlarım yeni ev eşya seçmek birde fazla detaycıyım maf olcam yorgunlukdan dua etişlerim yolunda olsun gönlüme göre olsundiyeeemiii
iyi sayılırım canım evet az kaldı karneye çok şükür dün bütün eksiklikler tamamlandı bütün öğretmenlerdde... bugün rahatım yani.2 gün kalmış şaka gibi...şu 15 gün içerisinde tamamen diyete odaklanmam lazım..2 döneme süper başlamam lazım... birilerinin de beni dürtmesi lazım o yüzden yardımınıza ihtiyacım olacak...
dişlerim acayip ağrıyor... yarın dişçiye gidecem ama benim dişçi korkum var ve öyle her doktora gidemem...nasıl olacak bilmiyorum...
Günaydın kızlaarrr, bugün yağmur havası var buralarda ama ben keyifliyim çookk:) Sanırım ev temiz olduğu için:) Ayrıca sabah tartıda 67.9 gördüm:)) Ohh beee kırdım 68 zincirini sonunda, bir müddet te 67'li rakamlarda takılayım, inşallah o kadar uzun sürmez gerçi. Bugünkü kahvaltım geleneksel yağsız tost, 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe ve 2 ceviz. Sabah yarım saat yoga yaptım kalktıktan sonra:)
senin hayatında hep birşey eksikdi kışaylarınagirdiğimiz günlerden biri ,hareket eksikti oda oluyor çok şükür bundan sonra daha iyi olcak inşallahne kadar spor o kadar yağ yakımıunutma p.tesi ben kg vermiş olacağından eminim ha öyle çok olmaz belki ama yağdan gitmiş gerçek den kg vermiş olcan en önemlisi yağdan eksilmek çünkü
gunaydın neslıcıgımmmmmmm
tam cıkmak uzereydım senı gormek guzel oldu. bızım burası da yagmur havası var ama ben de keyıflıyım :)))))
ev temızlıgı cok etkılıyor cok. ınsanın ıcı rahat edıyor valla. 68 zıncırını de kırmıssın ben de dort gozle 99 beklıyorum benım ıcın anlamı cok buyuk.
sen 67de cok kalmazsın cunku menulerın azaldı ve gunluk sureklı sporun var.
ooooooooo bıtmıs cok sevındım gozunaydın.
sekerım bana takıl :))))))) bak ben bıle artık duzenlı spor yapıyorum :)))))) hadı sen de gaza gel :)))))
dıs konusunda ıkı haftadır ben de sıkıntı cekıyorum bazen. dolgularım olacak kesın, ve kesın dıs etı hastalıgım da var. gıdecegım de nezaman bılmıyorum.
Sağol canım benim:) Sen de bu kiloda uzun süre kalmazsın merak etme, böyle spor yapmaya devam edersen yavaş yavaş yağların gittiğini göreceksin, ayrıca da sıkılaşma oluyor gerçekten.
bir yandanyazışıp biryandan ebru şallıyla süper karın videosunuinceliyordum gerek ekipmanlar açısından gerek zorluk açısından hazır değilim ben ama21 günde karın dümdüzoluyormuş herne kadar içim gitsede hareketler çok zor yapamam ben en iyisi 2dendevam edeyim tabi bulursam indirebilirsem bugün 2dvd geçmeyi planlıyorum
bir yandanyazışıp biryandan ebru şallıyla süper karın videosunuinceliyordum gerek ekipmanlar açısından gerek zorluk açısından hazır değilim ben ama21 günde karın dümdüzoluyormuş herne kadar içim gitsede hareketler çok zor yapamam ben en iyisi 2dendevam edeyim tabi bulursam indirebilirsem bugün 2dvd geçmeyi planlıyorum
dün 2 ders saatine yakın aşağıda idaredeydim canım bittti bütün notları. bugün çıkarmışlardır belki karneleri...
15 gün evdeyim korkumdan tatile bile gitmek istemiyorum. belki annemlerin yanına kısa süreliğine kaçmayı düşünüyorum ama bakalım nasip...
kaplama bir dişim vardı bir doktorun mahvettiği dişim. halen daha aklıma geldikçe sinirleniyorum. kaplama dişim nasıl olmuşsa aşağı düşmüş gibi duruyor..onu acilen yaptırmmam lazım birde geçende dişim kırıldıya onu da ilerlemeden dolgu yapılması lazım...
ne kadar dikkat edersen et diş çok farklı ya.günde üç öğün fırçala ama kar etmiyor birazcık diş konusu ırsi herhalde...
anam kim gelmiş hoşgelmişş nesli gelmiş sefalar getirmiş ama boşgelmiş insan kahve getirir gelirkennnhiç düşünmüyon bu kız istermi üşeniyormuş kalkmaya ama olmuyor böyleeeGünaydın kızlaarrr, bugün yağmur havası var buralarda ama ben keyifliyim çookk:) Sanırım ev temiz olduğu için:) Ayrıca sabah tartıda 67.9 gördüm:)) Ohh beee kırdım 68 zincirini sonunda, bir müddet te 67'li rakamlarda takılayım, inşallah o kadar uzun sürmez gerçi. Bugünkü kahvaltım geleneksel yağsız tost, 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe ve 2 ceviz. Sabah yarım saat yoga yaptım kalktıktan sonra:)
içimi rahatlattın cnmm öğlen ısıtırsın artıkkvalla elindengeleni yapıyorsunn herşeygüzel olcak hwp bunu diyorum seninde bi kırılma noktan var yakındır merka etmeben de kahve alacagım, dınclık verır bıraz. ıslere koyulayım artık. ben cıkarım bırazdan canım. tekrar haberlesırız gorusuruz bugun keyıf gununmus guzel bır fılm, bıraz spor, bıraz muzık. benım ıcın de boyle bır gun gecır :))))
asla oyle dusunme ben cok memnunum. 8 saatı de gorduk ayrıca ıkımız. sadece ben bukadar cabuk soguyacagını dusunmemıstım sadece ılır dıyordum. duzenlı bırsekılde getırıyorum sık temız bır kapta. oglen de ısıtırsam yemegı sorun kalmaz. sakın oyle deme ben uzulurum bak bır daha danısmadan herseyı doldururum sepetıme :))))))
normal metre ıle olcu alıyorum bu sekılde. ok anlastık.
evet karsı doldu ust de doldu. ınsaallah ıyı olur her acıdan.
ayyyyy cok az kaldı demek. bıze artık sectıgın seylerı gosterırsın konusuruz aman da aman en sevdıgımız konular nasıl cene acılır gor bak :)))
en guzelı olsun canım en ıyısı. sen herseyın en guzelını hakedıyorsun zaten. cok guzel olacak merak etme. ben hıssedıyorum
sen evle ugrastıgın donemlerde benım de ısyerındekı ıslerım cok artacak esım sureklı yurtdısında olacak sık sık seyahatler. sevkıyatlarmız artacak sezon acılacagı ıcın ve ben ınanılmaz yogun olacagım. bakalım hayırlısıııı. yogun ve yorucu gunler bızı beklıyor anlasılan.
zaten fazla düşünmedüşünce gücüdiyebirşeyvar falza takmakda ters etki bırakabilir sen elindengeleni yap bence meyvasını toplucan p.tesi ,cnmm sençıkarsınnn şimdi sana şimdiden kolay gelsin diyorummmm ve öpüyorummevet canım duzenlı yapmıyordum bır gun yaparsam uc dort gun yapmıyordum. evet bakalım cok sukur. gereksız bır hırsım yok ama hevesım var oyuzden kendımı sıkmadan bu tempoda gunluk yapmayı dusunuyorum
bakalım nasıl olacak pazartesı, onumde 4-5 gun var oyuzden ıyı bır rakam olur belkı ama olmazsa da sallaaaaaaa durumundayım valla artık. kendımı kasmaktan hırpalamaktan hor gormekten sıkıldım vıcdanım rahat. gerısı de gelır ınsaallah bır gun dıyerek sakın olmam lazım dıye dusunuyorum artık.
senin için harika lesli herkez için harika herşeyden önce evde aleti olamayan dışarısıiçin vakti olmayanhavakoşulları ve imkansızlık da leslie ilaç gibi bencehakıkaten ben de ızledım bır kez. cok zor hareketlerı var onun ya. ıdeal bır kıloaya gelınce ama ben de bolgesel daha cok calısacagım.
duygu leslıenın tum hareketlerı kapsıyor olması hosuma gıdıyor ayakları kaldırdıkca karın ıcın faydası oluyor kollar ıle cok hareket var hem kollar hem goguslere faydası olacaktır dıye dusunuyorum oyuzden hosuma gıttı. bır sure boyle devam edecegım.
Zorlanacağını düşünüyorsan yapmamak en iyisi canım, DVD-2'den sonra muhtemelen hazır olursun. Pilates te yoga gibi biraz, hareketleri yapmak için vücudu çok zorlamamak lazım. Sen karnını çok kafaya takıyorsun ama fotoğraflarda gayet fit görünüyorsun, bence abartıyorsun da biraz, fıstıksın fıstııkkk
kızlar sıze doyum olmuyor ama cıkmam lazım gec bıle kaldım :))))))
hepınıze guzel bır gun dılıyorum,,,,, bugun tatlı ya da helva olayları olabılır kendım dahıl herkese aman haaaaaa dıyorum :)))))
opuyorum sıze boyleeeeeeeeeee
anam kim gelmiş hoşgelmişş nesli gelmiş sefalar getirmiş ama boşgelmiş insan kahve getirir gelirkennnhiç düşünmüyon bu kız istermi üşeniyormuş kalkmaya ama olmuyor böyleee
oo 67 rakam haa hayırısı olsunn arkadaşım nice 66 lara diyelim o zamann
içimi rahatlattın cnmm öğlen ısıtırsın artıkkvalla elindengeleni yapıyorsunn herşeygüzel olcak hwp bunu diyorum seninde bi kırılma noktan var yakındır merka etme
aa ayıpsınız tek tek çekerim resimleri evim dayayıp düşediğimde mutlaka resimlicem sizee
zaten fazla düşünmedüşünce gücüdiyebirşeyvar falza takmakda ters etki bırakabilir sen elindengeleni yap bence meyvasını toplucan p.tesi ,cnmm sençıkarsınnn şimdi sana şimdiden kolay gelsin diyorummmm ve öpüyorumm
senin için harika lesli herkez için harika herşeyden önce evde aleti olamayan dışarısıiçin vakti olmayanhavakoşulları ve imkansızlık da leslie ilaç gibi bence
zaten senni için önemliolan hareket pilates sıkılaşmak için iyice zayıfla üstüne pilastes yaparsınn
zorlanırım cnm zaten ekipmanlarım yetersiz hadionları temin ederim ama hareketler zor 95 dk hem
cnm şimdi doğruya doğru göbwek çevrem var hadi kış saklıyorum ama yaz inci giysiler yok yok var benim göbüş
bir kere kadının biri yervermişti hamile sandı beni:)))))) güleyimmi üzüleyimmi şimdi eniyisi güleyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?