2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet eski bir olayy
aldım kahvemi sütümkalmamış içiyorum sadenescafee

Kızlar, ben de çıkıyorum şimdilik, yine geleceğim ama:))

tamam cnmm bende çıkıyorumm hadi kolay gelsinn

Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38

ben sana ne demiştim

bulursan linkini bana da versene duygu

Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38

süpeeerr

dün sabah annem kursa gitmişti de ben de teyzeme gidecektim geç kalıyorum diye uğraşamadım kahvaştı hazırşamaya çorbayı mikrodalgada ısıtıp içtim öğlen de teyzemde olunca o da çiğ köfte söyleyelim dedi, ben de lavaştan yarım yedim, marulla birlikte yedim işte biraz

yazın çalıştıgım yere gidecem yine canım tatilde, zaten inşalah okul bitince de orda çalışacam. tatil 45 gün benim evde sıkıntıdan patlarım o yuzden daha iyi olacak benm için diye umuyorum

aralık ayı totemin tutacakken tam ucundan döndü ama ben zaten ankaradan birini istemiyorum ki, ben memleketime dönemk istiyorum o yuzden iyi de oldu tutmaması ben hep kısa süreli hedefler koyarım kendime, mesela şimdi ki hedefim sevgililer gününü kutlamak, o da olmazsa doğum günü deriz, elbet bizi de alacak biri çıkacak canım

kızlar hepinize günaydıınnnnnn ben kalktım kahvaltımı ettim, şimdi kahve yapacam inşalah annemle bana da yarım saattir üşenmekteyim

herkese hayırlı kandilller diliyorum bir de unutmadan. tüm dualarımız kabul olsun inşalahh

selamün aleyküm çıtır arkadaşlarım nasılsınız
hepimizin mevlüt kandili mubarek olsun ,hayırlara vesile olsun inşallah .bu akşamki edeceğimiz dualarda birbirimizide unutmayalım .RABBİM bu gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin ,AMİN

amin, inşallah......

TEŞEKKÜR EDERİM NESLİCİM EVET ADIMSAYAR ÇOK İYİ OLUCAK HATTA BELKİ YARIŞMA DA YAPARIZ .BU ARADA 67 Lİ RAKAMLARIN HAYIRLI OLSUN EVİNİ GÜLE GÜLE KİRLET CANIM .EV TEMİZ OLUNCA BENDE ÇOK MUTLU OLUYORUM

EVET POMOCUM BUGÜN ÇOK RİSKLİ VALLA AKŞAM HEM ANNEME HEM BABANNEME GİDİCEM KANDİL İÇİN AMA AZCIK TADIMLIK YEMEM LAZIM .ZATEN DAHA HAFTASONUNU AĞIRLIĞINI ATAMADIM ÜSTÜMDEN .BASKÜLDEN BELLİ OLUYO NE KADAR TOZUTTUĞUM
BİRAZDAN KALKIP MANTAR KURABİYE YAPICAM DEDEM ÇOK SEVİYO GİDERKEN GÖTÜRCEM EVE AZCIK KIZIM YESİN DİYE AYIRCAM ÇOĞUNU GÖTÜRCEM YOKSA YERİM BENDE

vayyyy süpper

sanada hayırlı kandiller canım .bende çiğköfteye hiçdayanamıyorum hatta öğün olarak yenilebilir diye biliyorum
hayırlı ,senin kıymetini bilecek birisi çıkar inşşallh karşına

dün akşam lesli 5 mil fat yapmaya çalıştım ama ancak 4 mile yaklaştım acaip terleten zevkli yorucu ama çok eğlenceli geldi bana .bundan sonra 5 milden yapabildiğimi yapıcam .yazdan beridir bu kadar terlememiştim .şimdi çıkıyorum duşa girmeden bi kaç mil yapıyım bari sonra kurabiye yapıcam
herkese çok güzel bir gün diliyorum

DUYGUŞUMMM karşılaşamıyoruz kaç gündür öperim seni ve kuzeyi
hazır ol benim adımsayar gelince yarış yapalım ben seni yeneyim falan demi ama

teyzemlerde 1 senedir falan moda oldu bu, ne zaman gitsek sipariş ediyoruz hem pratik oluyor hem lezeetli normalde çok rahat 2 lavaş yerim hiç de zorlanmam ama işte dikkat etmeye çalışıyorum biraz, yarım lavaşla kurtardım ben de öğün olarak yenir diye biliyorum ve umuyorum

hiç bi zaman hayatımda illa biri olsun diye zorlamadım, kısmetimde biri varsa çıkar, bakalım bekleyip görecegiz hep birlikte dualarınızda bana da hayırlı birini dileyin emi kızlarr

günaydınnnnnnnnnn çıtır ablalarımmmmmmmmm
kandiliniz mübaret olsun dualarınız kabul olsun inşallah
ben alıntı yapamıyorum bilmiyorum o yüzden yorumları alt alta yazayım :126:
duyfer canım +b benimmm yeni kan
neslicim:ev tertemiz oh mis ne güzel ev temixliğini yapamam çalıştığım için ama ütü yaparım bitek
neslicim nescafeyi pek akşama bırakmayım malum süt tozu koyuyorsanız yağlı kalorisi yüksek
baldamlasıcım :ay isimleri de bilmiyorum linklerle yazarken karıştıracagım diye korkuyorum kuru kayısı haklısın yaş kayısının kalorisi daha az ama kurutulmus sarı kayısı oluyo ya onlar zararlıymış o yüzden gül kuru su tercihim zaten ç.ok severim biri çekmeceğimden alsa iyi olacak
duffercim :keyif günü çok güzel ya kulağa çok hoş geliyor günün tadını çıkart spor müzik flim harika
pomocum :99 u da göreceksin 69 da hiç merak etme azmin isteğin harika hayrankaldım sana enerjine spor-yürüyüş-bisikletve dans süpersin menünde güzel bu işi bitmiş bil aynı tempoooo
pomocum +A kan grubun ne güzel
serap:geçmiş olsun canım diş çok illet birsey çok iyi bilirim dediğin gibi ırsi eski dişçimin kanal tedavisinde dişi bitti diyip yarım ken kapattıgından apse oldu şimdiki dişçim küçük bir operasyon ile kesip almıştı apseyi çok geçmiş olsun dişçinin işçiligi çok önemli canım
nesli 38 nesli seni harika ya acayip özendim valla ama benim ayak nom 36-37 36 beden olmam için çokkkk yolum var
plates topum var ama yapan yok birde şu lislie ablayla tanışmak mümkün olmadı indirme nikleri ölü indiremedim

Heee yenemezsin bizi, hodri meydan Sen önce 5 mili tam yap bakem:)) Ben de akşam 4 mü yapsam 5 mi diyordum, 5 mil yapmak şart oldu Yaşasın spor rekabeti

Berivan Leslie ablayla en kısa zamanda tanışmanı öneririm. Ekibin Leslie'cisi benimdir:)) Hep beraber tatlı bir rekabetle yapalım:) Linkleri aramaya devam et mutlaka bulursun. Çoğu ölü linkler ama arada çıkar mutlaka. Bu arada ben kahveye süttozu koymam hiç, merak etme sadece yarım yağlı süt koyarım biraz o kadar:) Ben hazır ürünleri kullanmayı da pek seven biri değilim, hazır çorba, hazır sos, kahve kreması falan bulunmaz bizim evde:) Dışarda içiyorsam ve süt yoksa da sade içerim o zaman.

Evet canım alıştım arada kaçamak olsa bile dengelemeye çalışıyorum. Senin spor da tam gaz gidiyor. Spor yapınca insanın vicdanı rahat oluyor hemde mutluluk veriyor.

Denizliye ailemin yanına gidiyorum. Kuzenlerimin düğünü, nişanı var. Hemde özledim memleketimi ( 15 gün yokum, telefondan girerim menülerimi yazarım, geçmişi okurum sizden ayrı kalmamaya çalışcam çünkü sizinle motivasyonum artıyor. Orada hareketim de artar alişveriş falan havada güzel bol hareket ve kaçamaksız bi tatil olur inşalahhhh . Tartı yok işte onu nasıl yaparım bilmiyorum. Birilerinde bulabilirsem kilomu yazarım.

KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH..

o zaman çok iyi hazır gıda tüketmiyorsan afiyet olsun canım leslie ablaya bakıyorum bulurum inşallah var sa cd si onu alsak yawww

lesliie ablayı bende çok sevdim neslicimm senin sayende