- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
ay delırecegım ya. cok kucultmusum yıne.
yenıden eklıyorum. offff orjınal formatında kalsın barı.
Eki Görüntüle 544558
Günaydıınnnn..ve yeni topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsunnn
dün gece giremedim, bi yorgunluk bastı bana anlamadım biraz dinleneyim derken uyumuşum, şimdi de kalktım, kahvaltımı yaptım, duşumu aldım. teknik gezi var bugun ona hazırlanacagım birazdan. şimdi bu sabahtan itibaren aktif menu paylaşımına başlıyoruz haydi bakalım vira Bismillahh
kahvaltı (8.15)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
1 top kepek ekmegi
1 açık çay
biraz az oldu kahvaltım ama 11.30 gibi çıkacağım yurttan ve tahminen 4 gibi dönerim, o yuzden çıkmadan bişeyler yemek istiyorum diye az tuttum. gerçi ne yesem onu da bilmiyorum ya heralde köfte falan olur. akşam fırında patates yada nohut varmış. nohutla pek aram yoktur ama patatesten iyidir diyecem artık
zaten teknik gezi için toplanacağımız yere gidene kadar yarım saat yürümüş olacagım, yarım saatde dönüş desen 1 saat hızlı tempolu yürüyüşüm olacak bugun, bide inşaatların arasında da biraz yürüyüşler olacak, iyi iyi bugun aktivite işini hallettim
ben saçlarımı bi kurutayım, çamaşırlarımı katlayım, hazırlanayım..
mutlu günler herkeseeeeee
resme tıkladıgımız zaman büyüyor ya gözüküyor orda canım, ayrıca fdm ve duygu gelince onlardan tam nasıl yapıldıgını da öğrenirsin dert etmeellerine sağlık
yaza daha çok var ya
kızlar ıstedıgım gıbı olmadı. normal excel dosya olarak hazırladım.kocaman sayfaya yazdırdım. taradım. boyut olarak yuksektı dosya. oyuzden sadece %90 kuculttum. resım ekledıgımız gıbı ekledım dosyayı ama ıstedıgım sekılde gorunmedı. yanı fdm nın kı boyle gorunmuyordu. oyuzden kusura bakmayın.
kılo cetvelınız ve yazdıgınız msjlardan bakarak, bu haftakı kılolarımızı yazdım kızlar. haftaya hazırlıklı olmak ıcın.
yanlıslıklar varsa lutfen benı duzeltın.
Eki Görüntüle 544587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?