- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.921
abla öylede kalçalarım büyüdükçe aşagıya düşüyor basenelrim gitti gibi göbeğim 1 gun yemek yemsem düz oluyor ama kalçalarım hayata karı koyamıyor. Allahım şkürler hepimiz için neleri var siz biliyorsunuz.canım 18 yaşındasın henüz ve kilo sorunun yoksa basenini çok düşünme önümüzdeki 5 yılda çok şey değişir. yürüyüşü hayatının bi parçası haline getirirsen sende taş gibi olursunyani bu tür şeyleri dert etmek için çok gençsin...
ya bilmiyorum hiç denk gelmedi birde senden tarif olsam
bu arada senbana tarif maili atcaktın?
Evet, aklımda etin nasıl pişirileceğine dair. Sevgili eşime dedim, olur olur, anlatırım bir ara dedi, yarın kendisini sıkıştıracağım:))
Benim sebze çorbası tam anlamıyla kafama ve buzdolabındaki malzemeye göredir:) Bazen süt te koyarım, kremalı gibi olur, bazen sade yaparım. Bir tarif yazayım,
- 1 soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 1 havuç
- 1 patates
- 1 kabak
- 1 küçük kereviz
- 6-7 çiçek brokoli
Bunların hepsini yıkayıp iri doğrayıp tencereye alıyorsun, üzerine 3-4 parmak geçecek şekilde su koyup, tüm sebzeler yumuşayana kadar haşlıyorsun. Ben el blenderını tencereye sokup öyle blenderdan geçiriyorum. Üzerine kıvamını nasıl istiyorsan ona göre su ilave ederek, tuzunu, biberini, 1 kaşık kadar tereyağını ilave ederek kaynatıyorsun, buna limon çok yakışıyor, istediğin gibi limon sıkabilirsin. Diğer yöntemde de blenderdan geçirdikten sonra süt ilave ediyorsun. Bir iki kaşık krema da koyabilirsin, başka yağa gerek yok. Tuzunu, biberini ilave ediyorsun o kadar. Bu versiyonuna da karabiber çok yakışıyor. Üstteki sebzelere ekleme çıkarma yapabilirsin.
Kendi yaptığım tarifleri rahatça anlatıyorum ama et sözkonusu olunca eşimin anlatımını bekliyorum işte.
abla öylede kalçalarım büyüdükçe aşagıya düşüyor basenelrim gitti gibi göbeğim 1 gun yemek yemsem düz oluyor ama kalçalarım hayata karı koyamıyor. Allahım şkürler hepimiz için neleri var siz biliyorsunuz.
Ama ne bilim ama siz azimlisin. arada olur kaçamaklar insan bu canı çeker yemessen aklında o kalınca dşyette sporda yapamassın. enimde en büyük zaafım kekler ekmek domates
cnmçoktşkler bu hafta bideneyeyimm harika bir tarifff gibiEvet, aklımda etin nasıl pişirileceğine dair. Sevgili eşime dedim, olur olur, anlatırım bir ara dedi, yarın kendisini sıkıştıracağım:))
Benim sebze çorbası tam anlamıyla kafama ve buzdolabındaki malzemeye göredir:) Bazen süt te koyarım, kremalı gibi olur, bazen sade yaparım. Bir tarif yazayım,
- 1 soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 1 havuç
- 1 patates
- 1 kabak
- 1 küçük kereviz
- 6-7 çiçek brokoli
Bunların hepsini yıkayıp iri doğrayıp tencereye alıyorsun, üzerine 3-4 parmak geçecek şekilde su koyup, tüm sebzeler yumuşayana kadar haşlıyorsun. Ben el blenderını tencereye sokup öyle blenderdan geçiriyorum. Üzerine kıvamını nasıl istiyorsan ona göre su ilave ederek, tuzunu, biberini, 1 kaşık kadar tereyağını ilave ederek kaynatıyorsun, buna limon çok yakışıyor, istediğin gibi limon sıkabilirsin. Diğer yöntemde de blenderdan geçirdikten sonra süt ilave ediyorsun. Bir iki kaşık krema da koyabilirsin, başka yağa gerek yok. Tuzunu, biberini ilave ediyorsun o kadar. Bu versiyonuna da karabiber çok yakışıyor. Üstteki sebzelere ekleme çıkarma yapabilirsin.
Kendi yaptığım tarifleri rahatça anlatıyorum ama et sözkonusu olunca eşimin anlatımını bekliyorum işte.
heyy maşallahhh ercem yaa çoksevindim kendim vermiş gibimalesef okadar emeğim sporum artık işe yaramıyor erce çok ü<zülüyorum taş olsa çatlar bende bisorunvar belli,senin tiroit sorunun mu var hsngi bölümegidiyrsun dahaönce baktırdınmıtioitlerine benregliyken gideyimkontrole diyorum normaldede gitsem doğrub sonuç alırmıyım???herkese keyifli haftasonları olsun
ben bugün pek bi keyifliyim uzun zamandır görmediğim bi rakamı gördüm veee çok mutluyum motivasyonum acaip arttı .anneme kahvaltıya gitmeden tartıldım pomoya bildirim yapmak için çünki yarın sabah bende troitlerime baktırmaya gidicem .siz yazarken bende uzun zamandır kontrole gitmediğimi farkettim yarın bi gideyim hemde tam kan tahlilide yaptırayım bakalım vucudümda eksik bişeyler varmıymış .
sabahki mutluluğun üzerine kahvaltıda hiç abartmadım .gün içinde de bayağı yürüyüş yaptım birazdan yine sahile inicez bol hareketli bir gün oldu bugün
yarın umarım herkes tartıda ----- görür
Kızlar iki gündür diş ağrısından ölüyorum ve boğazımdan da düzgün birşey gitmedi desem yeridir. ağrı kesici içtim inşallah faydasnı görürüm..
Kızlar iki gündür diş ağrısından ölüyorum ve boğazımdan da düzgün birşey gitmedi desem yeridir. ağrı kesici içtim inşallah faydasnı görürüm..
canım pek bır degısıklık yok sonuclarda. en ıyı sonuclar regl olunca ortaya cıkarmıs cunku ınsulın dırencının hormonal degerler uzerınde hatta yumurtlayamama uzerınde bıle etkısı olurmus oyuzden kullandıgım hapın nasıl etkısı olmus onu daha ıyı anlayacagız. on gun ıcınde regl olurum sanırım, anı bır durum olmazsa. malum benım regl gunlerının garantısı yok. hap kullanıyorum 30. gun oluyorum genelde ama son ıkı aydır hapa ragmen duzensızdı. bakalım bu ay nasıl olacak. gecen ay 3unde oldum. glukofen glukofer glifor dıye haplar var ınsulın dırencı ıcın. benımkı glifor. 1000 mg en yuksek olandan verdı tam emın degılım ama matofin de aynı ıcerıklı bır hap. senınde mı ınsulın dırencın cıktı acaba ? doktora sorsana bunu en kısa zamanda.
Selam kızlar, pek giremedim bugün. Regl dönemi sancılı geçiyor biraz. Tartıda fena halde +++ çıkıyorum, haftanın sondan birincisi olarak kendimi ilan ediyorum, hayırlı olsun:)) Eeee bir hafta salalım dedik, ödülümüzü aldık, oooyyyfffff oooyyyffff... Haftaya toparlarım inşallah, modum düşük, onu acilen yükseltmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?