2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler arkadaşlar. yarının tatil olmasını fırsat bilerekten günün yorgunluğunu iş yerindeki arkadaşlarla bowling oynamaya giderek attık. çok keyifliydi ve günün bütün stresi gitti şimdi birazcık sörf yapalım nette... ne de olsa yarın tatil

abla öylede kalçalarım büyüdükçe aşagıya düşüyor basenelrim gitti gibi göbeğim 1 gun yemek yemsem düz oluyor ama kalçalarım hayata karı koyamıyor. Allahım şkürler hepimiz için neleri var siz biliyorsunuz.

Ama ne bilim ama siz azimlisin. arada olur kaçamaklar insan bu canı çeker yemessen aklında o kalınca dşyette sporda yapamassın. enimde en büyük zaafım kekler ekmek domates

ya bilmiyorum hiç denk gelmedi birde senden tarif olsam
bu arada senbana tarif maili atcaktın?

Evet, aklımda etin nasıl pişirileceğine dair. Sevgili eşime dedim, olur olur, anlatırım bir ara dedi, yarın kendisini sıkıştıracağım:))
Benim sebze çorbası tam anlamıyla kafama ve buzdolabındaki malzemeye göredir:) Bazen süt te koyarım, kremalı gibi olur, bazen sade yaparım. Bir tarif yazayım,

- 1 soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 1 havuç
- 1 patates
- 1 kabak
- 1 küçük kereviz
- 6-7 çiçek brokoli

Bunların hepsini yıkayıp iri doğrayıp tencereye alıyorsun, üzerine 3-4 parmak geçecek şekilde su koyup, tüm sebzeler yumuşayana kadar haşlıyorsun. Ben el blenderını tencereye sokup öyle blenderdan geçiriyorum. Üzerine kıvamını nasıl istiyorsan ona göre su ilave ederek, tuzunu, biberini, 1 kaşık kadar tereyağını ilave ederek kaynatıyorsun, buna limon çok yakışıyor, istediğin gibi limon sıkabilirsin. Diğer yöntemde de blenderdan geçirdikten sonra süt ilave ediyorsun. Bir iki kaşık krema da koyabilirsin, başka yağa gerek yok. Tuzunu, biberini ilave ediyorsun o kadar. Bu versiyonuna da karabiber çok yakışıyor. Üstteki sebzelere ekleme çıkarma yapabilirsin.
Kendi yaptığım tarifleri rahatça anlatıyorum ama et sözkonusu olunca eşimin anlatımını bekliyorum işte.

Kızlar bilgisayarımda sorun var galiba, geçen gün kilitlenme oluyordu, şimdi de durduk yere pencereyi kapatıveriyor. Neyse bugün geç kaldım uykuya, sabah acısını çıkarırım:) Hepinize iyi geceler şekerler

valla neslicim dötürmüşsün gene

bence sen abartmamak kaydı ile canın istediğni ye derim. çünkü metabolizman yaşın gereği burdaki herkese göre daha hızlı.

valla arkadaşlar biliyroum çok alakasız saatlerde giriyorum ama yarın tatildir die bi çoğunuz olursunuz ümidim vardı maalesef gene kimse yok yalnız şunu farkettim bi çok kişi paylaşımlarını azalttı gibi. pomomu çok merak ediyorum acaba ne yaptı iki gündür???

herkese günaydınnnnnnn
bugün inş bol bol spor yapıp kiloları veririzzz
yarın tartı da ----- leri görürüzzzzzzzzz

herkese keyifli haftasonları olsun
ben bugün pek bi keyifliyim uzun zamandır görmediğim bi rakamı gördüm veee çok mutluyum motivasyonum acaip arttı .anneme kahvaltıya gitmeden tartıldım pomoya bildirim yapmak için çünki yarın sabah bende troitlerime baktırmaya gidicem .siz yazarken bende uzun zamandır kontrole gitmediğimi farkettim yarın bi gideyim hemde tam kan tahlilide yaptırayım bakalım vucudümda eksik bişeyler varmıymış .

sabahki mutluluğun üzerine kahvaltıda hiç abartmadım .gün içinde de bayağı yürüyüş yaptım birazdan yine sahile inicez bol hareketli bir gün oldu bugün
yarın umarım herkes tartıda ----- görür

Kızlar iki gündür diş ağrısından ölüyorum ve boğazımdan da düzgün birşey gitmedi desem yeridir. ağrı kesici içtim inşallah faydasnı görürüm..

cnmçoktşkler bu hafta bideneyeyimm harika bir tarifff gibi
heyy maşallahhh ercem yaa çoksevindim kendim vermiş gibimalesef okadar emeğim sporum artık işe yaramıyor erce çok ü<zülüyorum taş olsa çatlar bende bisorunvar belli,senin tiroit sorunun mu var hsngi bölümegidiyrsun dahaönce baktırdınmıtioitlerine benregliyken gideyimkontrole diyorum normaldede gitsem doğrub sonuç alırmıyım???
Kızlar iki gündür diş ağrısından ölüyorum ve boğazımdan da düzgün birşey gitmedi desem yeridir. ağrı kesici içtim inşallah faydasnı görürüm..

çokçok geçmiş olsun serap rabbim şifa versin acılarındinsin

ii akşamlar bugünki menüm
regly dönemimdeyim
SABAH :
2 dl ekmek,1 tatlı kaş. bal, az acuka,maydonoz,haşlanmış yumurta,şekersiz çay

ARA :
şekersiz nescafe

ÖĞLE :
küçük kabakta pirinç pilavı yanında 4 kaş. ciğer kavurması, bi bar.ayran

ARA:
şekersiz çay, biraz kuruyemiş

AKŞAM :
bi küçük tab.ıspanak yemeği, yarım simit,bi bar.ayran

ARA :
çay, 4 fındık

100 mekik,100 twist,

2 buçuk lt su, 2 bar. form çayı

YARIN ---- LERİ GÖRMEK ÜZEREEEEE​

Son düzenleme:
Selam kızlar, pek giremedim bugün. Regl dönemi sancılı geçiyor biraz. Tartıda fena halde +++ çıkıyorum, haftanın sondan birincisi olarak kendimi ilan ediyorum, hayırlı olsun:)) Eeee bir hafta salalım dedik, ödülümüzü aldık, oooyyyfffff oooyyyffff... Haftaya toparlarım inşallah, modum düşük, onu acilen yükseltmem lazım.

Hepinize merhaba hanımlar! 6000 küsür sayfayı okumam mümkün değildi ancak ilk sayfadaki kuralları okudum, ben hepsini kabul ediyorum siz de beni listeye kabul ederseniz ne mutlu bana.
Kendimden bahsedeyim. 23 yaşındayım. 1.50 boyum var, en son 49 kiloydum şuan tam olarak kaç kilo olduğumu bilmiyorum. Senin kilon yok diyeceksiniz, haklısınız ancak bir dönem 58 kiloya dek çıkmış biriyim ve kemik yapım gerçekten ince. Bu yüzden menisküs ameliyatı olmak durumunda kaldım. bacaklarımın iç tarafında çatlaklar vardı. Hedefim 43 kilo ancak memnun olduğum kiloda kalabilirim. Kylie Minogue'un 1.50 civarı olup 43 kilo olduğunu duyduğumdan beri kafamda 43 var. Zaten öncelikli amacım sağlıklı olmak. Kilo geçmişim böyle.
Gelelim bana. Geçen haziranda mezun oldum. Henüz iş bulamadım ve son birkaç gün de asıl kararımı verdim. 2014'te kpss'ye gireceğim ve devlette çalışacağım. İş aramaktan da vazgeçtim. Bu süreyi en güzel şekilde değerlendirmek istiyorum. Burada hem farklı insanlar tanıyıp hem kendime hem başkalarına manevi destekte bulunabilirim ve arkadaşlar edinebilirim. Bugünkü menümü de hatırladığım kadarıyla yazabilirim ancak bu akşam karar verdiğim için günlük menüm hayal kırıklığı olacak. Yarın iyi bir öğrenci olacağım, söz

Sabah:
6-7 çay kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
şekersiz çay
1-2 dilim peynir
4*5 zeytin
ara:
yok

öğle
3.5 çiğ börek
lor
biraz salça
5 -6 çay kaşığı pekmez

ara:
yok

akşam:
fırında köfteli patates
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek

menü böyle. ara öğün yok, ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum. yiyecekleri zaten az buçuk hatırladığım kadarıyla yazdım. belki fazla bile yemişimdir.

yalnız sabah babamla 1 saat yürüyüş yaptım.

birazdan yeşil çay içerim ve su da içerim bol bol

Ben de sabah aksam iciyorum. Dr izinli bu hafta bende hafta sonu donuyorum. Sorma sansim yok yani agzindan kelimeler zor cikiyordu cvp alamadim yani bir ay sonra kontrol var sarkislada tekrar yaptiririm artik

Slm kizlar sonunda araniza dondum. Ozlemisim sizleri ne tuhaf degilmi gormedigim sesini bile duymadigim insanlari ozlemek. Sizlerle zamanin nasil gectigini anlamiyorum. İyi varsiniz ve cesaretimi toplayip yazmisim.

Dugunler nisanlar bitti eglenceli guzel gecti akraba, es,dost gordum. Kilo verdigimi de soylediler mutlu oldum.

Alinti yapamam ama aklimda kalanlari yazabilirim.

Serapcim gecmis olsun canim.
Kontesin gitmesine uzuldum ama pomo ve duygunun uzulmesi beni daha cok uzdu. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Neslicim afiyet olsun canim, corba tarifini denemek istiyorum bana kerevizin kokusu agir geliyor,belki corbada severim.

Hafta sonu ogunlerim eksik yada fazla oldu akilimda kalmadi hicbiri bugunu yaziyorum simdi.

Sabah: 2 dilim tam bugday ekmegi 1 haslanmis yumurta, 3-4 catal patates, 3 catal peynir, domates, salatalik, sekersiz cay

Ara: bitki cayi 1 cay bardagi leblebi

Ogle: yagsiz tuzsuz patlamis misir 1 cay bardagi kadar, 1 yemek kasigi kuru uzum, 4-5 tane yer fistigi

Ara: 3-4 kasik az sekerli asure

Aksam: 2 dilim cavdar ekmegi, 4 kasik kofteli bezelye yemegi, 3 tane lahana sarma, yogurt

Ara: yesil cay, sekersiz cay

1,5 litre su ictim, yatana kadar 2 litreye tamamlarim.

Yarin tarti gunu herkes guzel rakamlarla cizelgede yerini alir insallah.

Senin salma kredin var nesli bence ama fazlasıylada telafi edeceğinden eminim...