- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.121
cnm ben mekiği aslında uzun süre yaptım çok faydasını görmüştüm
geçen sene 13 kilo vermiştim yüzme ,mekik falan yapıp da bu sefer ara verdim
işte diet sayfasına başladığım zaman tekrar yapmaya karar verdim bende mekkik aleti var onunla çalışyorum çok daha rahat oluyo
,çünki bende boyun fıtığı var dikkatli çalışıyorum cnm
17 eylül bizim aşk 'ile evleneli
havanın dibini kuruttum nesli böyle bi hava şubat ayında olamazz yaa resmen nisanmayıs havası gibiydi inciraltına gittim okadar güzeldiki zaten pomo gelsin kesin oraya giderizhepbirlikde izmirde en sevdiğim yer,sıradaki doğumgünü kim bilmiyorumama 6mayıs benim:))))
aa ne biçim teyzesin sen 11haziran oğluşumun doğumgünü
günlük menümü yazayımmmm
sabah uyanınca 2 bardak ılık su
kahvaltı :
1 bardak çay
2 dilim ekmek
5-6 çatal patates kızartması
ara öğün:
1 mandalina
1 portakal
öğle:
1 porsiyon balık
bolca salata
ara öğün:
1 muz
akşam:
2 parça bonfile
bolca salata
1 tane içli köfte
ara öğün:
1 portakal
1 mandalina
Kardeşim burada büyük bir ihtimal geç yatarız... çay keyfi yapabiliriz ama cısssslardan uzak durmak şartıyla...
Slm kızlarrr çokyorucu ama harika bir gün geçirdimm hiç abartmıyorum neslide söyler zaten bahar havasıydı ben bir incegömlek ve deri ceketle resmen terledim neyse önce inciraltının trafiğe kapalı kısmında oğluşumla yürüdük koşturduk d vitamini alalım diye,parka götürdüm biraz eğlendik sonra özdilek avm girdik kayınvalideye hediye alayım diye neysee nevresimler giysiler,ayakkabılar a'dan z ye herşeyde indirim vardı birtane elbiseli mayo beğendim markası kom sezon gelmediği için harika bir fiyatı vardı ama rengi fuşyaydı siyah olsaydı almak çok isterdim bu arada 38 beden mayo denedim cup oturdu kızlar, pek sevindim bu aralar şu mayo işini halletsemiyi olcak sezonda fiyatlar 2 katıoluyor çünkü iyi markayı ucuza almak için tam zaman,birkere daha karar verdim artık sezon sonunda alışveriş yapmayı kış bitiminde kışlıık,yaz bitiminde yazlıkalmak için,ahhh hele o aşık olduğum reyon çanta reyonu aklımı başımdan aldı ama istediğim büyüklükde çanta bulamadım malumkuzey ,yedek giysi,ıslak mendil,araba hepsi girmeli içine,sonra görümcemle kayınvalidem geldi ve ben hediye alma işinden yırttım kayınvalide kendi seçti bende stresden kurtuldum baya uzattım kısaca çok ama çok eğlendim kaç bin attım bilmiyorum sabah 11'den akşam 18:20 kadar paso yürüdük benim paşa iyi dayanıyor anası gibi gezmeyi seviyor
Çok güzel gezmişsin Duygucum, iyi yapmışsın havanın tadını çıkarmakla, ayrıca süper spor da olmuşBiz bugün yemeğe bile çıkamadık, sipariş verdik Öğle yemeği olarak 1 küçük pizza, küçük boy patates ve kola oldu menüde. Üstüne akşamüstü pasta ikram ettiler, onu da yedim. Akşam da tarhana çorbası içtim iki dilim ekmekle, üstüne de fındık, badem, kuru dut, kuru yabanmersini, oooffffff ooofffffff.. Cozuttum çok fena. İş yoğunluğu zaten yoruyor, bir de iş yerinde can sıkıcı şeyler oluyor arada, iyice yiyeceklere sarıyorum. Neyse senin de canını sıkmayayım 38 beden mayonun cuk olmasına çooookkk sevindim, kesinlikle sezon sonu almak lazım, gerçekten çok ciddi fiyat farkı oluyor.
kucak diyor demezmi ablası amaçokdemiyor aksine reyon aralarında koşturuyor düşünya elimebir giysi yada başka birşey alıyorum elimdekiyle kuzeyin arkasından koşturuyorum bir yandanda inceliyorum elimde:))))yani bildiğin gibi değil kendimi aştım hem çocuk hem alışveriş yapmakdan profösyonelim şimdi ikinci çocuk olayındAN NEDEN KORKTUĞUMU ANLIYORMUSUN:)))ohh ne de güzel eğlenmişsin duygucum, kıskandım resmen. bizim burası soğuktu yine, bide tabi bende bütün gün ofiste ooluncasen bizim yerimize de gezmişsindir artk
hakkaten ama kuzey iyi dayanıyor bu kadar koşturmaya, bizim komşunun velediyle ne zaman çarşıya çıksak yarım saat sonra mutlaka kucak istiyor, almazsak da yürürken uyumuş numarası yapıyo eşşek sokak ortasında rezil oluyoruz herkese
38 bedeni aldım giydimsıkma filanolmadı malum bi göbek var önden çıktı biraz okadarda olsundimihatta kayınvalidem suyu görünce dahada bollaşır dedi tam tamına olduğü içinçok sevindimcemre çünkü geçen yılki mayom 42 bedendi ve yıpranasaya kadar giydim biliyordum 2013yzında38 beden giyeceğime:))ohh ne güzel gezmişsin cnm biz ist gezemedik malesef
baayğı adım attın demek oyyy oğluşunda sana çekmiş
ne güzel kız bende çanta delisi biriyim tebrikler38 beden mayo heeee
sen yaza kadar süpppper olucan bu gidişle
Çok güzel gezmişsin Duygucum, iyi yapmışsın havanın tadını çıkarmakla, ayrıca süper spor da olmuşBiz bugün yemeğe bile çıkamadık, sipariş verdik Öğle yemeği olarak 1 küçük pizza, küçük boy patates ve kola oldu menüde. Üstüne akşamüstü pasta ikram ettiler, onu da yedim. Akşam da tarhana çorbası içtim iki dilim ekmekle, üstüne de fındık, badem, kuru dut, kuru yabanmersini, oooffffff ooofffffff.. Cozuttum çok fena. İş yoğunluğu zaten yoruyor, bir de iş yerinde can sıkıcı şeyler oluyor arada, iyice yiyeceklere sarıyorum. Neyse senin de canını sıkmayayım 38 beden mayonun cuk olmasına çooookkk sevindim, kesinlikle sezon sonu almak lazım, gerçekten çok ciddi fiyat farkı oluyor.
evet ercemyaa bende çok sevindim 40 bedeni alcatım hadidedim 38 bedeni deneyimolmazsa bilki 40 beden alırız dedim haa 40 beden olsaydım ve eğer siyah bulsaydım beğendiğim modelin yine 38 alırdım daha 4 ay var 38 beden haylihayliolurum ama şimdi kafama takılan ben 38 beden alırsam 4 ayda bi 7-8 kg versem36 bedenolursam ozamanda 38 beden bol olcak neysee bakcaö artıkohhh sefanız olsun ne güzel bir gün geçirmişsiniz .38 beden mayoya benden alkış vede
çanta bende çok severim
dün sende eğlenmişsinnçoksevindim kuzum iştahsızsın buna üzülüyorum böylede iyi değil güçsüz düşceksinpomokızlarrrr gunaydın
bugun ıse geldım. baya ısım var. kısacık kalıp cıkacagım.
dun ıse gıtmedım. saat 10 a kadar uyudum. ılkdefa o gece bıraz rahat uyudum zaten. aslında bıraz daha uyuyabılırdım ama benım yenı komsular maasallah pek gurultulu. kalktım bıraz forumda kaldım, canım bırsey ıstemedı. corn flakes yedım kahvaltı olarak. ılac falan ıctım. bıraz hareket ettım evın ıcınde. ates falan dusunce enerjım gelmıs bırazcık. bır gece once ınanılmaz ateslendım hayatımda oyle hıc olmadım. cok sukur bır daha gelmedı o ates. neyse oturma odamı falan toparladım pencerelerımı acıp, yuruyuse cıktım. duygunun dedıgı gıbı acayıp bır hava vardı bızım burda da. ızmırı anlarım da ıc anadolu bu zamanda bu havayı gormek cok garıptı. bır saat yavasca yurudum hasta oldugum ıcın cok terledıgımı farkettım oyuzden yuruyusu uzatmadan eve cıktım ustumu degıstırdım ve arkadasıma caya gıttım. bıraz sohbet falan derken saat 4 olmus. onun evındeyken kahvaltı gıbı yedım. 3-4 adet cevız, az yufka ekmek,koy peynırı ve cay ıctım.
eve gelınce bır tane muz yedım. yıne ılacları ıctım. ıgne mı oldum. fılm ızledım
aksam zayıf oldu hıc canım ıstemedı yıne. bır domates bır salatalık bır nar bır muz yedım. uyumadan da bır sut ıctım.
oksuruk halen gecmedı ama daha ıyı oldugum ıcın ıse geldım bugun. eger kotu olursam, yıne gelmem evde gelırım. benden kısaca haberler boyle.
ha sıze komık bırsey soyleyım. umsuluk denılen bırsey oldum ben gecen :))))) ben de ılk kez duydum hamıle kadınlarda ve emzıren kadınlarda olurmus genellıkle ama bazı kadınlar bu durumlarda olmasa da olurmus. goguslerde anıden baslayan ınanılmaz bır agrı ve yanma hıssı olurmus. ben pazartesı aksamı bır saat kadar cektım bunu. sol tarafımda etklılı olsaydı kalp krızı gecıyor sanacaktım ınanılmaz bır agrı oldu hatta esım acıle gıdelım dedı. canın bırsey ceker de aklında kalırsa ya da cok canın cekerse olurmus ıste ozellıkle emzıren annelerde. cok guldum kendıme.
hadi hadiii teyzeye bak daha oğlumun doğum gününü bilmiyorraynen ben de oyle bır havadaydım dun. sastım kaldım. ıc anadolu da subat ayında boyle bır hava. ınanması ımkansızdı. bugun soguk kapalı yagmurlu mesela.
tamam canım gıdelım. rehber sensın :))))
yaaaaa ama cok yakın bırsey soylemısım ıste :)))) 10 hazıran dıye hatırladım
ohhhhhhh masaallah ne guzel gezmıssın. cok sevındım canım. cok ıyı gelmıstır sana.
vayyyyyyyyyyyy 38 beden mayo. supersın canım. demekkı bızler rakama cok takılmadan sıkılastıgımızı gozlemlemıyız hakıkaten. sen ummuyordun mesela bu mayonun rahat olabılecegını. gordun mu bak.
2 yıldır canta konusunda ben de sapıtık oldum 10 tane rahat var. sonradan kullanamadıklarım oluyorsa, kuzenlerıme falan verıyorum ama bu konuda artık dur demeyı ogrendım bıraz. cunku ozellıkle yazdan berı cok alısverıs yaptıgımı anlamıs bulunuyorum.
yorulmadı bıdık yaaaaaaa maasallah valla ana ogul sıze.
benimde dolapte brokili var çiçek tutmaya başlamış,haşlasam yesem iyi olur bozulmadan sende görünce aklıma geldibugün ki menüm
regly dönemimdeyimm uff bitse arttık yaa
sabah:
2 dl ekmek,
kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaş. bal
maydonoz
şekersiz çay
ara:
bi çilekli activiea
öğle:
az çorba
bol salata
brokoli salatası yoğurtlu
biraz ıspanak yemeği
1 dl ekmek
ara: şekersiz çay
eşim ekler past. almış ondan 2 çatal
aradan biraz zaman geçince şekersiz nescafe
akşam:
1 dl ekmek
salata
1 yumurta
küçük porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği
ara: bi portakal
4 fındık yicem
jillian egzersizi level 1,(30 dk.)
2 buçuk lt oldu su ama 3 e tamamlıcam
form çayı 2 kupa
kızlarrrr gunaydın
bugun ıse geldım. baya ısım var. kısacık kalıp cıkacagım.
dun ıse gıtmedım. saat 10 a kadar uyudum. ılkdefa o gece bıraz rahat uyudum zaten. aslında bıraz daha uyuyabılırdım ama benım yenı komsular maasallah pek gurultulu. kalktım bıraz forumda kaldım, canım bırsey ıstemedı. corn flakes yedım kahvaltı olarak. ılac falan ıctım. bıraz hareket ettım evın ıcınde. ates falan dusunce enerjım gelmıs bırazcık. bır gece once ınanılmaz ateslendım hayatımda oyle hıc olmadım. cok sukur bır daha gelmedı o ates. neyse oturma odamı falan toparladım pencerelerımı acıp, yuruyuse cıktım. duygunun dedıgı gıbı acayıp bır hava vardı bızım burda da. ızmırı anlarım da ıc anadolu bu zamanda bu havayı gormek cok garıptı. bır saat yavasca yurudum hasta oldugum ıcın cok terledıgımı farkettım oyuzden yuruyusu uzatmadan eve cıktım ustumu degıstırdım ve arkadasıma caya gıttım. bıraz sohbet falan derken saat 4 olmus. onun evındeyken kahvaltı gıbı yedım. 3-4 adet cevız, az yufka ekmek,koy peynırı ve cay ıctım.
eve gelınce bır tane muz yedım. yıne ılacları ıctım. ıgne mı oldum. fılm ızledım
aksam zayıf oldu hıc canım ıstemedı yıne. bır domates bır salatalık bır nar bır muz yedım. uyumadan da bır sut ıctım.
oksuruk halen gecmedı ama daha ıyı oldugum ıcın ıse geldım bugun. eger kotu olursam, yıne gelmem evde gelırım. benden kısaca haberler boyle.
ha sıze komık bırsey soyleyım. umsuluk denılen bırsey oldum ben gecen :))))) ben de ılk kez duydum hamıle kadınlarda ve emzıren kadınlarda olurmus genellıkle ama bazı kadınlar bu durumlarda olmasa da olurmus. goguslerde anıden baslayan ınanılmaz bır agrı ve yanma hıssı olurmus. ben pazartesı aksamı bır saat kadar cektım bunu. sol tarafımda etklılı olsaydı kalp krızı gecıyor sanacaktım ınanılmaz bır agrı oldu hatta esım acıle gıdelım dedı. canın bırsey ceker de aklında kalırsa ya da cok canın cekerse olurmus ıste ozellıkle emzıren annelerde. cok guldum kendıme.
mekık aletın nasıl bırsey cemrem ??? resmı ya da lınkı var mı ???
buarada yogunluktan dolayı menulerıne yorum yapamıyorum ama aktıvıte olarak cok duzenlı oldugunu farkedıyorum tebrık ederım senı
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Bugün işe gitmedim, evdeyim, hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak çok ihtiyacım var dinlenmeye. Pomocum, canım benim, nasıl doğru tespit yapmışsın, işyerinde sıkıntılar var, ben de alışmaya çalışıyorum ama çok yorucu geliyor. Gerçi eski işyerime göre burası cennet ama ben artık ufak ta olsa gerilime dayanamıyorum. Bir de bu regl dönemini ağır geçiriyorum, bugün hapa tekrar başlayacağım ama yoğun bir şekilde devam ediyor, ağrım da var. Bu ay ben de bir doktora gideyim mutlaka. Bugün yayılıp dinleneceğim evde:))
Bu arada Duygucum yine atacak kendini yollara anlaşılan:)) Eeee kaçmaz bu havalar:) Küresel Isınma yaradı havalara, ama bir de bunun yazı var ooofffff, geçen yazı hatırlayınca, bu havaların kıymetini bilmek lazım.
Pomocum sen baharda gel, Duygu kaptanlığında gezeriz:) Ben İnciraltı tarafına anca düğün olunca gidiyorum, gezilecek yerlerini de çok bilmiyorum, gerçi özdilek avm'yi biliyorum:)) Bir de Turkuaz'dı galiba adı, oraya gitmiştik yıllar önce. Sanırım seni karşı tarafta gezdireceğiz (bana göre karşı, yoksa asıl karşı biziz malum:)).
slm nesli
iş yeri,çocuk,aile hani birşeyler ters gittiğinde çok etkileniyoruz bende çocuğun durumundan etkilenipherşeyi boşvermiştim,seninde hem regl hem sıkıntı etkilenmişsin umarım herşey yoluna girerr ,işe gitmemen çok iyi olmuş dinlen hem beyinen hem fiziken bir ara dışarı çık yürü açık hava sana çokiyi gelcek o tarafda mavişehirde egs 'mi vardı bialışveriş merkezi vardıgit orayakafa dağıt yada biraz yürü eve dönfilmizlee amadeğerlendir güzelhavayı.
negarip izmirde karşıya-göztepe rekabeti var dimisenkarşıyakatarafındasın ben göztepe:)))asıl ismiyle uygun karşı sizsiniz ben karşıyakanın çarşısını seviyorum mavşehirde de bekarken bir yer vardıgitiğim isimni unuttumhala dahaaçıkmı bilmiyorum apartmanların ortasında havuz vardı ücretli oraya gelirdim yüzmeye:)))hıhatrladım atakentyüzme havuzu şimdiaklıma geldi eskiden çok takılırdım arkadaşım vardı :))))
inciraltında turkuaz cefe benim devamlı mekanım dün gittim amamutfak açılmamış:)))) çok seviyorum orayı pomogelsin güzelce dolaştırırımsizi önce patlıcana gider köy kahvaltısı yaparız yada saklı bakçede,sonra sahildeki teknelerde balık keyfi bol bol açıkhavada yürüyüş güzel bi kahve özdilek avm'nin altkatında restorant var dün kahvesini içtim bayıldımordada kahve keyfi yaparız inşallahaslındapomo2 günlüğüne gelse bir gün benim taraf birgün senin tarafda gezdiririz:))) aslında o taraf bu taraf önemli değil güzel izmirin heryeri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?