2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

mekık aletın nasıl bırsey cemrem ??? resmı ya da lınkı var mı ???

buarada yogunluktan dolayı menulerıne yorum yapamıyorum ama aktıvıte olarak cok duzenlı oldugunu farkedıyorum tebrık ederım senı

aynen ben de oyle bır havadaydım dun. sastım kaldım. ıc anadolu da subat ayında boyle bır hava. ınanması ımkansızdı. bugun soguk kapalı yagmurlu mesela.

tamam canım gıdelım. rehber sensın :))))

yaaaaa ama cok yakın bırsey soylemısım ıste :)))) 10 hazıran dıye hatırladım

serap gozunaydın hosgelmıs kardesın. ben de kardeslerımı ozledım gelecek haftasonu ıstanbula gıdebılırım baska uygun zamanım yok bakalım.

ohhhhhhh masaallah ne guzel gezmıssın. cok sevındım canım. cok ıyı gelmıstır sana.

vayyyyyyyyyyyy 38 beden mayo. supersın canım. demekkı bızler rakama cok takılmadan sıkılastıgımızı gozlemlemıyız hakıkaten. sen ummuyordun mesela bu mayonun rahat olabılecegını. gordun mu bak.

2 yıldır canta konusunda ben de sapıtık oldum 10 tane rahat var. sonradan kullanamadıklarım oluyorsa, kuzenlerıme falan verıyorum ama bu konuda artık dur demeyı ogrendım bıraz. cunku ozellıkle yazdan berı cok alısverıs yaptıgımı anlamıs bulunuyorum.

yorulmadı bıdık yaaaaaaa maasallah valla ana ogul sıze.

buaralar hem cok yogunsun hem de ıs ortamında sıkıntılar oldugunu hıssedıyorum. anlatmak ıstersen dınlerım canım. ben resmen ısyerınde olan olaylar, patronlar, esımın tepkısızlıgı, sureklı susması, evlılıktekı sorunlarımız derken tum hastalıklarım basladı resmen. ısın, ınsanın ustunde nekadar olumsuz etkısı oldugunu daha ıyı anladım. dun evde olmak yurumek arkadasımla vakıt gecırmek okadar ıyı geldı kı mesela. para kazanmak, karıyer falan guzel de, bızı cok tuketıyor bu calısmak. onu ıyıce anladım valla.

kucak diyor demezmi ablası amaçokdemiyor aksine reyon aralarında koşturuyor düşünya elimebir giysi yada başka birşey alıyorum elimdekiyle kuzeyin arkasından koşturuyorum bir yandanda inceliyorum elimde:))))yani bildiğin gibi değil kendimi aştım hem çocuk hem alışveriş yapmakdan profösyonelim şimdi ikinci çocuk olayındAN NEDEN KORKTUĞUMU ANLIYORMUSUN:)))

38 bedeni aldım giydimsıkma filanolmadı malum bi göbek var önden çıktı biraz okadarda olsundimihatta kayınvalidem suyu görünce dahada bollaşır dedi tam tamına olduğü içinçok sevindimcemre çünkü geçen yılki mayom 42 bedendi ve yıpranasaya kadar giydim biliyordum 2013yzında38 beden giyeceğime:))

cnm moralini niye bozuyorsun 2 gün spor yapmana bakar telafi etmek için senin elinde değilki yoğunsun hem ne dedik biz ideal kg döndüğümüzde nasıl beslenceksek şuan abartmamak kaydıyla yiyebiliriz diye, ee ben yazdımya geçen hafta yarım tepsi börek yaa düşün öyle böyle değil hiçpişman değilim birgün kg sorunum bittiğinde yicem çünkü hafta sonu eşimekahvaltıya gidelim hava güzel olursa dedim yani hiç sıkmıyorum kendimi
ohhh sefanız olsun ne güzel bir gün geçirmişsiniz .38 beden mayoya benden alkış vede

çanta bende çok severim
evet ercemyaa bende çok sevindim 40 bedeni alcatım hadidedim 38 bedeni deneyimolmazsa bilki 40 beden alırız dedim haa 40 beden olsaydım ve eğer siyah bulsaydım beğendiğim modelin yine 38 alırdım daha 4 ay var 38 beden haylihayliolurum ama şimdi kafama takılan ben 38 beden alırsam 4 ayda bi 7-8 kg versem36 bedenolursam ozamanda 38 beden bol olcak neysee bakcaö artık
dün sende eğlenmişsinnçoksevindim kuzum iştahsızsın buna üzülüyorum böylede iyi değil güçsüz düşceksinpomo
hadi hadiii teyzeye bak daha oğlumun doğum gününü bilmiyorr

tabi cnmm sıkılaştış mesela benim göbek indi birazz çok şükr
ahh çanta deme bana lütfenn çanta deme dün bi çanta beğendim çokda güzel indirimdeydi iişte çapraz takma bölümü yoktu ben ne alırsam alayım çapraz yandan takma bölümü olmalı oğlanı kucağıma alıyorum bazen, çantayı kolumda taşıyamam zor olur

ne yorulmSI hepimiz sızdık hatta babası uyudu sıpa 22:00 geçiyordu hala daha benle pazıl oynamaya çalışıyordu resmen bana çekmiş yorulmak ne bilmiyor maşallah sıpama

Son düzenleme:
slm kızlarrr herkez iyidir inşallahh yein kalktım kahvaltımı yapayım hava güzel bi çıkayımdiyorum bu sefersahilde yürüyelim diyorum.ha bu arada endokrin bölümüne randevu aldım eşimin çalıştığı yerden p.tesi ilk randevuyu kaptım hadi bakalımhayırlısı olsun..

dün o kadar yürümeye 100 gr vermişim eskidenolsa ağızburun kıvırırdım şimdi sevinir oldumm:)))ne zamandır unutuyorum tartı resmi paylaşmak istiyordum buda resim:

herkeze keyifli mutlusağlıklı günler..

benimde dolapte brokili var çiçek tutmaya başlamış,haşlasam yesem iyi olur bozulmadan sende görünce aklıma geldi

pomocum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun

https://www.mekikaleti.gen.tr/default.asp?git=10&urun=32763
benim mekik aletim bu cnm artık hep kullanmaya başladım dietle bari bi faydası olsun oda da garip garip kalmasın oda çalışsın dimi yaa
teşekkür ederim cnm arada kaçırma olsada ben kararlıyım bu kiloları vermeye kim bilir belki bu sene bende anne olma yolunda ilerlerim

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Bugün işe gitmedim, evdeyim, hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak çok ihtiyacım var dinlenmeye. Pomocum, canım benim, nasıl doğru tespit yapmışsın, işyerinde sıkıntılar var, ben de alışmaya çalışıyorum ama çok yorucu geliyor. Gerçi eski işyerime göre burası cennet ama ben artık ufak ta olsa gerilime dayanamıyorum. Bir de bu regl dönemini ağır geçiriyorum, bugün hapa tekrar başlayacağım ama yoğun bir şekilde devam ediyor, ağrım da var. Bu ay ben de bir doktora gideyim mutlaka. Bugün yayılıp dinleneceğim evde:))
Bu arada Duygucum yine atacak kendini yollara anlaşılan:)) Eeee kaçmaz bu havalar:) Küresel Isınma yaradı havalara, ama bir de bunun yazı var ooofffff, geçen yazı hatırlayınca, bu havaların kıymetini bilmek lazım.
Pomocum sen baharda gel, Duygu kaptanlığında gezeriz:) Ben İnciraltı tarafına anca düğün olunca gidiyorum, gezilecek yerlerini de çok bilmiyorum, gerçi özdilek avm'yi biliyorum:)) Bir de Turkuaz'dı galiba adı, oraya gitmiştik yıllar önce. Sanırım seni karşı tarafta gezdireceğiz (bana göre karşı, yoksa asıl karşı biziz malum:)).

Kahvaltımı yazayım,

- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 kk keçi peyniri
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 1 tk salça
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

slm nesli
iş yeri,çocuk,aile hani birşeyler ters gittiğinde çok etkileniyoruz bende çocuğun durumundan etkilenipherşeyi boşvermiştim,seninde hem regl hem sıkıntı etkilenmişsin umarım herşey yoluna girerr ,işe gitmemen çok iyi olmuş dinlen hem beyinen hem fiziken bir ara dışarı çık yürü açık hava sana çokiyi gelcek o tarafda mavişehirde egs 'mi vardı bialışveriş merkezi vardıgit orayakafa dağıt yada biraz yürü eve dönfilmizlee amadeğerlendir güzelhavayı.

negarip izmirde karşıya-göztepe rekabeti var dimisenkarşıyakatarafındasın ben göztepe:)))asıl ismiyle uygun karşı sizsiniz ben karşıyakanın çarşısını seviyorum mavşehirde de bekarken bir yer vardıgitiğim isimni unuttumhala dahaaçıkmı bilmiyorum apartmanların ortasında havuz vardı ücretli oraya gelirdim yüzmeye:)))hıhatrladım atakentyüzme havuzu şimdiaklıma geldi eskiden çok takılırdım arkadaşım vardı :))))

inciraltında turkuaz cefe benim devamlı mekanım dün gittim amamutfak açılmamış:)))) çok seviyorum orayı pomogelsin güzelce dolaştırırımsizi önce patlıcana gider köy kahvaltısı yaparız yada saklı bakçede,sonra sahildeki teknelerde balık keyfi bol bol açıkhavada yürüyüş güzel bi kahve özdilek avm'nin altkatında restorant var dün kahvesini içtim bayıldımordada kahve keyfi yaparız inşallahaslındapomo2 günlüğüne gelse bir gün benim taraf birgün senin tarafda gezdiririz:))) aslında o taraf bu taraf önemli değil güzel izmirin heryeri güzel

Son düzenleme:

Aynen canım yaa, etkilendim ben epey, üst üste geliyor hepsi ama yine de çok şükür. Haklısın bugün evde kalmayayım sadece, olmadı site içinde yürürüm:)
Evet yaa biz rakibiz her türlü:)) Bence de İzmir'in her yeri ayrı güzel:) Pomo'ya ben de dedim, aslında iki günlüğüne gelebilse çok daha güzel olur, neyse hele bir gelsin de nasıl olsa tekrar gelecek, biz de o zaman başka yerleri gezdiririz. Ben de kendimi Karşıyakalı olarak görmüyorum henüz, Bornova'ya o kadar alışmışım ki, zaman alacak Karşıyakalı olmak:)) Çok güzel olacak birlikte gezmek:))

ne kadar yoğun bir gün bgun böyle yaa bitse de kurtulsam gerçi kimseler de yok burda herkes attı mı kendisi sokaklara

annemle babam bugun tatile gidiyorlar. 15 gün kardeşimle evde sınırsız özgürlük anneme yeemkte yaptırmadım doğru düzgün artslik yapıp artk benm de yemek derdm var bu akşamlık ıspanagım var neyse ki

ayy can sıkıntısından gereksiz konuşuyorummm

Selam kızlar size cemrem29' dan haber getirdimm.
Eşinin anneannesi vefat etmiş. memelekete gidiyolarmışş.
bi kaç gün giremiycek size haber vermemi istedi..

başın sağolsun cemre,
menümü yazayım
sabah
- 1 dilim ekmek
-3 dilim peynir
-domates
-ve maydanoz

ara
-3 ceviz

öğlen 4 kaşık pırasa
- 4 kaşık pırasa
-1 dilim ekmek
-4kaşık yoğurt

ara
-1 mandalina

akşam,
-canım bir şey istemedi bende öğlenden kalan pırasanaın üzerine sadece yoğurt koydum az birşey onu yedimm

bu hafta 76,9 mutlaka görülecek başka kaçar yolu yokk

Selam kızlar,pek sakin bugün topiğimiz. Ben daha iyiyim, Duygu'nun önerisini dikkate alarak dışarı çıkıp yürüyüş yaptım, gerçekten iyi geldi. Site içinde yürüdüm ama çok keyif aldım. Keşke iş olmasa da her gün öğleden sonra çıksam yürüsem diye düşündüm:)) Adımsayarımı taktım ve tempolu yürüdüm, hatta ara ara koştum, 1 saatte 10000 adım yapamadım, o yüzden devam ettim ve 10000 adımı geçtim, sanırım 75 dakika falan yürümüş oldum:) Günümü toparlayayım:

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk keçi peyniri
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz
- 3 ceviz

Öğle:
- 1 bardak yoğurt içine
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 3 tane ceviz

Ara:

Akşam:
- 1 tabak şiveydiz yemeği
(taze sarımsak, nohut ve yoğurtla yapılan bir Antep yemeği)
- 4 kaşık pilav

Ara:
- 1 portakal
- 1 elma
- 10 tane badem

Şimdi de kendime rezeneli yeşil çay yaptım, onu içiyorum.

Cemre başın sağolsun canım, Allah kalanlara uzun ömür versin. Ayrıca arkadaşından bize haber vermesini istemen çok ince bir davranış, teşekkürler canım.