- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.141
darısı benım basıma. regl olayım ınsaallah gununde. gunu gecıkınce cozutuyorum resmen psıkolojık olarak. hem de dort gozle beklıyorum kı doktora gıtme gunum acısından.
oooooo super temızlık yapmıssın valla. bızlerın evlerı ancak yuzeysel temızlenıyor valla. bahardan bahara detaylı temızlık oluyor maalesef. ellerıne saglık gule gule kırlet canım.
kızın sana benzıyor mu erce ?????
Selam kızlar size cemrem29' dan haber getirdimm.
Eşinin anneannesi vefat etmiş. memelekete gidiyolarmışş.
bi kaç gün giremiycek size haber vermemi istedi..
Pomocum, hoşgeldin, nasılsın canım?
Ooo Duygu da gelmiş:)) Gezdin mi bakayım sahil boylarında:)
amin canım inşallah senin regl de zamanında gelir .ama ben u ay çok umutlandım galiba çörekotu falan dün fena üzüldüm önce sonra hemmen toparlanıp dua mı ettim keyfim yerine geldi napalım kısmetten ötesi olmuyo
pazartesi aile günü bende olacak bu ay o yüzden havayıda güzel bulunca temizlik yaptım bir tek tüller kaldı onlarda bir günlük iş tamamdır .aman bazen sıkılıyorum ev işinden bazen zevkle işte moduma göre .saoll canım
kızım babasını kopyası bana hiç benzemez ama vucüt hatlarımız bire bir aynı .aslında facede var resimler bakabilirsin oradan
hosbulduk canım. pek ozledım sızı.sımdı duyguya msj attım. ardında da sana. mesajımı almadan geldın sen demek :)))))
canım cok yogun bır gun gecırdık. resmen ıse gelmesem ben ertesı gune mahvolurmusum esım de delırırmıs ayrıca. sureklı teklıf verıyoruz fıyat calısması yapıyoruz satıs ısı yogunlastı ıste buaralar. boyle devam eder uzun sure.
hastalıga gelınce oksuruk gelıyor zaman zaman. bogazım resmen yırtılıyor gıbı oluyor ama sukur daha enerjım var. bıtkın degılım bu aksam da ıgnemı oldum. toparlarım ınsaallaj haftasonuna kadar.
sen nasılsın bugun ıse gıtmemıssın yurumussun oh cok ıyı olmus valla.
Selam kızlar size cemrem29' dan haber getirdimm.
Eşinin anneannesi vefat etmiş. memelekete gidiyolarmışş.
bi kaç gün giremiycek size haber vermemi istedi..
Kesinlikle bana çok iyi geldi işe gitmemek bugün. Hatta işe hiç gitmesem daha iyi:)) Site içinde daha fazla yürümeye karar verdim, çok hoşuma gitti:) Bu ara maşallah tam bahar havası var buralarda, ne kadar değerlendirsek kardır. Bir de işyerindeki problemlerden etkilenmemeyi öğrenirsem süper olur:)
Kin vae kim yok goremiyorum notebok acayim geliyorum canolae
ne kadar yoğun bir gün bgun böyle yaa bitse de kurtulsamgerçi kimseler de yok burda herkes attı mı kendisi sokaklara
annemle babam bugun tatile gidiyorlar. 15 gün kardeşimle evde sınırsız özgürlükanneme yeemkte yaptırmadım doğru düzgün artslik yapıp artk benm de yemek derdm var bu akşamlık ıspanagım var neyse ki
ayy can sıkıntısından gereksiz konuşuyorummm
benimde dolapte brokili var çiçek tutmaya başlamış,haşlasam yesem iyi olur bozulmadan sende görünce aklıma geldi
pomocum hasta olmuşsun çok geçmiş olsun
slm kızlarrr herkez iyidir inşallahh yein kalktım kahvaltımı yapayım hava güzel bi çıkayımdiyorum bu sefersahilde yürüyelim diyorum.ha bu arada endokrin bölümüne randevu aldım eşimin çalıştığı yerden p.tesi ilk randevuyu kaptım hadi bakalımhayırlısı olsun..
dün o kadar yürümeye 100 gr vermişim eskidenolsa ağızburun kıvırırdım şimdi sevinir oldumm:)))ne zamandır unutuyorum tartı resmi paylaşmak istiyordum buda resim:
Eki Görüntüle 625606
herkeze keyifli mutlusağlıklı günler..
geldimmmmmmmmmmm herkez iyimi
https://www.mekikaleti.gen.tr/default.asp?git=10&urun=32763
benim mekik aletim bu cnm artık hep kullanmaya başladım dietle bari bi faydası olsun oda da garip garip kalmasın oda çalışsın dimi yaa
teşekkür ederim cnm arada kaçırma olsada ben kararlıyım bu kiloları vermeye kim bilir belki bu sene bende anne olma yolunda ilerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?