2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugün çok koşturmacalı ama bir o kadarda güzel bir gün oldu .kahvaltıdan sonra evden bi çıktım az önce girdim oohhh iyi geldi hergün ev işi olmaz ama dimi.günümü toparlayayım sonra geçmişe bakayım aklım burada kalıyo okuyamayınca

kalkınca sıcak su bir bardak
ev halkı uyuyodu karnım acıktı bir fincan neskafe 7 tane çekirdekli üzüm yedim

kahvaltı
bir dilim tam buğday ekmeği kızarmış
üstüne bir tatlı kaşığı kaymak ve bal
bir ufak haşlanmış patates
keçi peyniri
şekersiz çay 3 fincan

sonra yürüyüşe gittik aralarda koştuk 5 kilometre falan olmuştur fazlasıyla
eve geldik giyinip eltimin minik oğlunu alıp kızımla sahile indik parka gittik o sırada acıktığımı farketttim midem bulandı çeyrek paket çizi yedim

anneme gittim aman allahım pizza yapmış ama been yemedim
yarım kase oğmaç çorbası
yarım dilim çavdar ekmek
6 kaşık kurufasülye yedim ve kendimle gurur duydum

tek şekerli türk kahvesi
1 tane biscolata

akşam
yarım kase pirinçli yoğurt çorbası
pancar salatası

şu an neskafe içiyorum birazdan kuru meyva yicem tv izlerken

amin canım inşallah senin regl de zamanında gelir .ama ben u ay çok umutlandım galiba çörekotu falan dün fena üzüldüm önce sonra hemmen toparlanıp dua mı ettim keyfim yerine geldi napalım kısmetten ötesi olmuyo
pazartesi aile günü bende olacak bu ay o yüzden havayıda güzel bulunca temizlik yaptım bir tek tüller kaldı onlarda bir günlük iş tamamdır .aman bazen sıkılıyorum ev işinden bazen zevkle işte moduma göre .saoll canım

kızım babasını kopyası bana hiç benzemez ama vucüt hatlarımız bire bir aynı .aslında facede var resimler bakabilirsin oradan

Pomocum, hoşgeldin, nasılsın canım?

hosbulduk canım. pek ozledım sızı.sımdı duyguya msj attım. ardında da sana. mesajımı almadan geldın sen demek :)))))

canım cok yogun bır gun gecırdık. resmen ıse gelmesem ben ertesı gune mahvolurmusum esım de delırırmıs ayrıca. sureklı teklıf verıyoruz fıyat calısması yapıyoruz satıs ısı yogunlastı ıste buaralar. boyle devam eder uzun sure.

hastalıga gelınce oksuruk gelıyor zaman zaman. bogazım resmen yırtılıyor gıbı oluyor ama sukur daha enerjım var. bıtkın degılım bu aksam da ıgnemı oldum. toparlarım ınsaallaj haftasonuna kadar.

sen nasılsın bugun ıse gıtmemıssın yurumussun oh cok ıyı olmus valla.

canımmmmm ya o umutlanmayı bılırım. uzuldum gercekten. ama ınsaallah onumuzdekı aylar sana mutlu haber gelır bellı mı olur. umudunu yıtırme. ben ınanıyorum sen de ben de anne olacagız ınsaallah ama bır sebeptendır kı beklıyoruz ıste. hayırlısı bakalım.

aman hepımız aynıyız bır bakarsın delı enerjısı gelır bır bakarsın yataktan cıkasımız gelmez :)))))))

face duygu da eklımısın sen ???????

Kesinlikle bana çok iyi geldi işe gitmemek bugün. Hatta işe hiç gitmesem daha iyi:)) Site içinde daha fazla yürümeye karar verdim, çok hoşuma gitti:) Bu ara maşallah tam bahar havası var buralarda, ne kadar değerlendirsek kardır. Bir de işyerindeki problemlerden etkilenmemeyi öğrenirsem süper olur:)

Selam kızlar size cemrem29' dan haber getirdimm.
Eşinin anneannesi vefat etmiş. memelekete gidiyolarmışş.
bi kaç gün giremiycek size haber vermemi istedi..

cok tsk ederız haber verdıgın ıcın cok nazıksın. bunu dusunen cemrenın ınce dusuncesıne hayran kaldım bu telas ve uzuntu ıcınde. cemrem basın sagolsun ALLAH RAHMET EGLESIN

aynen ya son ıkı yıldır resmen ben de o moddayım hcı gıtmesım olur yanı :)))))))

dun burası da harıkaydı. bugun oglene kadar kapalı ogleden sonra bıraz ruzgar bıraz gunes. ama fabrıkanın etrafında bıle dolanamadım cok yogundum bugun.

o problemlerden etkılenmemeyı ben hıc ogrenemedım bılen varsa bana da ogretsın :)))))))

oooooo en sevdıgım zamanlardır benım aksamları evde tek kalınan zamanlar. cocukluktan kalma alıskanlık mı bılmıyorum esım bıryere gıdınce halen severım evde zama zaman boyle tek kalmayı. tek takılmayı sevıyorum , dınlendırıyor ınsanı. yasasın ozgurlukkkkkkkkkkk

hımmmm ev hanımı oldu bızım cesmıcık :)))))))))

ayyyyyy cok ımrendım tartıda gorunce. ben de ıstıyorum ben de yaaaaaaaa

randevu ısıne cok sevındım oh be cok sukur canım. haftaya hayırlı haberlerını alırız bakalım ınsaallah.

tskler cemre.

ınsaallah ALLAH gonlune gore versın sen de anne olursun ınsaallah en kısa zamanda saglıklı bır evladın olur ınsaallah

günlük menümü yazayım ben kaçayım...
sabah uyanınca 2 bardak ılık su
kahvaltı:
2 bardak çay
1 dilim ekmek
1 salata
yarım domates
yarım yumurta
ara öğün :
1 muz
öğle:
7-8 kaşık bezelye
7-8 kaşık pilav
ara öğün:
1 muz
akşam:
1 kase domates çorbası
2 tane karnıyarık küçüktü
bolca salata
ara öğün:
büyük bir ihtimal çay içerim acayip doluyum çünkü meyve yiyemem...