2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım benım sızın sayenızde. ozellıkle senın sayende. ben hakkını odeyemem. bıldıgın herseyı anlattın bana. yedıgımı ıctıgımı baktın cocugundan kısıp zaman ayırdın ama ayrıca umudunu sevgını dostlugunu verdın bana. yanlız olmamak guc verdı bana ınanmam guc verdı bana. hersey guzel olacak dedın bana hep. senı cok sevıyorum dıyorum ya sen hdıye gıbı geldın hayatıma. ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım senı.

mutlaka koyarımma ama oğlan bozmuş li heryere yetiyor,sandelyeyi alıp çekmecenin oraya taşı içinden al bilgisayara tak çıkar bozmuş
bizden gördüğünü uyguluyorr

günaydın duygu sanada hayırlı cumalar canım
yani şiir gibi bi giriş yapmışsın benzetmelere bayıldım süpersin...İnşallah bişey çıkmayacak pazartesi, dualarımız seninle canım...

canım normal konusuyoruz annemle. sorun yok. unutmus gıbı davranıyoruz ıcımızde kalmıstır artık ne hıs var su an. sadece mahcubıyet var ıste. haklı olsam da anne sonucta. bana dedıgı laflara tas olsa dayanmazdı o an. ben de dayanamadım ama yıne de annem ıste. vıcdanım el vermıyor tartısmıs olmaktan dolayı uzgunum ıster ıstemez. hedıye alacagım mektup yazacagım. dogum gunuydu zaten 1 subat. aradım konustuk. gıderken ona bır hedıye alayım dıyorum.

ayyy guzel olmaz mı yaaaaa. cok guzel hepsı. cırkın hatun cıkmıyor kısa boylu uzun boylu esmer sarısın kumral farketmıyor hepsı ayrı guzel. ve kesınlıkle cok bakımlılar.

bana gelınce ruhen cok mutlu olurduk cok mukemmel cok yumusak cok ıyı bır ınsandı ama mesela memur olmam cok buyuk sorun olurdu emınım. aılesı, hemsıre bırı ıle evlendı dıye dugunune bıle gıtmedı onun valla. cok zor bır aılesı varmıs sonradan ogrendım benım esımın aılesı benı ınanılmaz sever. bu sekılde reddedılmek hem benı hem aılemı cok etkılerdı. vardır ıste bır hayır. geldı gectı. herkes mutlu olsun ınsaallah

benim kayınvalide kafadır çokda eğlenceli bir kadınn modern,süslü,çokda güzeldir severimonlavakit geçirmeyi tabi son 2yıldır:)))

hayatım sayemde filandeğil senin içindeki güç,bensadece yanındaoldum o kadarr burdaki tümarkadaşların sevgisi seni güçlendirdi.

evet demıstın cok jafa dengı modern suslu bakımlı bırı dıye. benım kaynanam standart koylu kadını. bahce, ınek ugrasan bır kadın. cok ıcten cok saf cok temız bır kadındır cok severım ben de. annemden daha severım desem abartmam. sevgısını cok guzel gosterır korur dusunur uzulur sarılır ıcten. yapmacık bır kadın degıldır dedıkodu kotuluk bılmez.

duygu cok heyecanlıyım 100 lerden bır ınsem ohhhhhhhhhhhhhhhh

neslı cok yogun bugun sanırım. gelmedı henuz.

duygucugum ben cıkıyorum canım. baya yogunluk oldu da. opuyorum hepınızı. emelcıgım sen de kendıne ıyı bak optum kolay gelsın duygucugum bugun guzel bır gun gecıreceksınız cok sevındım

neslicimnerdesinn son günlerde çok yoğunsun galiba sohbetini özledimm arkadaşım yorma fazla kendini..

valla iyi kalpli olsun köylükadını olsun ben daha çok severimköylü kadınını birkere mis gib olurlar babaannemden biliyorum ev mis gib odun ateşinde yapılmış yemek kokuları taze yufkAlar misigib köy evi ayy ben böyle hayata aşığım

valla bende en az senin kadar heyecanlıyım kendim vermiş kadar seviniyorum.

hadi kolay gelsin hafta sonunda pek paslaşamıyoruz senle p.teside ben yokum beni unutma ve idare et emii
ben nesliyle sohbeti özledim yaa başlarım yoğunluğunuza gelirim o patronlarınızın ömüğünü sıkarım rahat bıraksınlar sizi aaaaaaaaa

Son düzenleme:
teşekkür ederim bende iyiyim. akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum. hiç çalışma hevesi yok içimde bugün. bakalım nasıl bir gün olacak???

zaten orayı bilmem ama burda yat havası var tümyattığın yerden film izlicenn:)))

arada oluyor böyle şeyler insanıniçinden değil çalışmak konuşmak bile gelmiyor

serap nezaman bıtıyor tedavın ? baya zahmetlıymıs ya. ALLAH sabır versın kolaylık versın valla ya.

günaydın kızlar... mis gibi bir hava var burada...

pomo canım haftaya perşembeye verdi günü ama dişim ağrımıyor geçen hafta çok çektim demek ki sinirleri tam alınmadığı içinmiş. dün ki ağrım morfinsiz yaptırdığım içindi...haftayı iple çekiyorum...

heeyy isyanbula geleceksen neden oradan aadazaparına benm yanıma da geçmiyorsunnn

ilk sevgilim aldatmıştı beni hem de sınıf arkadaşımla :) hiç de zoruma gitmedi, tek damla gözyaşı dökmedim, adını bile aylarca almadım ağzıma. hayata bakışımı hiç de etkilememişti, çünkü sonumuz yoktu biliyordum. eninde sonunda ayrılacaktık. benim ailem hacca gitmeyi düşünüyordu onun babası içip içip kapıya dayanıyordu falan. o yuzden ondan ayrılmak hiç koymamıştı, hatta tam tersine üstümdeki yükü almıştı, nasıl kurtulurum nasıl onu sevmem artk diyordum yardımcı oldu bana kendiliğinden. ama nişanlımdan ayrılmak çok farklı etkiledi, beni bu kadar çok sevdigini söyleyen biri gittiyse herkes gider diyorum. gideceklerine hiç gelmesinler diyorum falan filan işte. yaşım da oldu 28 artk, bilemiyorum bakalım nasıl olacak bu işler :)

bu ara çok anıyorum ben onu çıkacak bi köşeden karşıma ama hadi bakalım hayırlısı :)

sizin temiz kalplerinizin duasıyla dileklerinizle ben de inanıyorum pomocanım, çıkacak düzgün biri karşıma, çıkmazsa da kendileri kaybederler dimi ama olmadı giderim muglaya duygusun kardeşinin yanınaa

cızelgemı guncelledım yıne :)))))))

sabah tartıldım da :))))))

Nazar Nazar moralini yüksek tut bak nasıl da güzel sonuçlar geliyorrr Nazar

Duygucum, dualarımız seninle canım, ben birşey çıkacağını sanmıyorum, tiroit falan da varsa öğrenmiş olursun, iyi olur, tedavi olursun. Kayınvalide günüymüş bugün, iyi gezmeler, iyi muhabbetler. Yemekleri kafana takma, Girit yemekleri sağlıklı olur hem:) Ayrıca da yakarsın sen merak etme:)

Yaa aynen valla, yine yorgun hissediyorum kendimi, neyse şükür bu hafta da bitti, ben zaten ne zaman pazartesi ne zaman cuma oluyor anlamıyorum hiç. Senin de yoğun bu aralar, kolay gelsin canım.

Pomocuğum çok güzel ve düzenli kilo veriyorsun canım, tebrik ederim, kırdın insülin direncini ve diğer bütün dirençleri 99 olman çok yakın bence.
Duyguşum ben de özledim valla, evet evet gel sen işyerlerimize

Kızlar, geç kalmış bir günaydın diyeyim önce:) Duyguşum çok şiirsel tarif etmiş buradaki havayı, bayıldım. Ben realist bir yaklaşım sergileyeyim bari, zaten şimşek çakmasından korkarım, gece sık sık uyandım o yüzden, resmen gök yere indi, yağmur fırtına felaket, şu anda ışıklar açık içerde. Bakalım haftasonu nasıl olacak. Ben önce dünkü menümü paylaşayım, akşam giremedim,

Sabah:
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık lor
- 1 tk salça
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan sade kahve
- Yarım dilim tiramisu

Akşam:
- 6 kaşık pazı kavurma
- 4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt

Dün toplam adım sayım 7000'di.

Bugünkü kahvaltım da,
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1.5 dilim susamlı ekmek
- yarım kk ezine peyniri
- 1 kk keçi peyniri
- 4 tane kahverengi zeytin (az tuzlu)
- 3 tane yeşil zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..