- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.341
cızelgemı guncelledım yıne :)))))))
sabah tartıldım da :))))))
öncelikle filizcim gösterdiğin azim,vesavaşçı ruhun için sana çok tşk.ediyorum sana göre uzun bir sürede verilmiş bir 7.700gr aslında verip aldıklarını hesaplasak bi 15 kg vermiş'din neyse hep diyorum pes etseydin en kötü 110 kg dun ,sen hastalığına ,metabolik durumuna rahmen verdin bukiloyu ne zaman moralin bozulsa hepbunu düşün cnmm umarım herşey gönlüne göre olur ve ikili rakamlara bir an evvel kavuşursun daha öncede yazmıştım 99 gördüğün an sana bir suprizim olcak.
bende babamla öyle olamadım
çok sağ ol edecanımmm sendende bekliyoruz en kısasürede
var var çok var:)))
oooo izmiremigeliyrsun neresine geliyorsun banamı geliyorsun yoksa:)))
parfüm bi fıs sıkmam lazım amagöz kelemi işi dışarıçıkarken cnm yatarken sürmem makyajla yatmayı hiç sevmem cild için çok zararlı
günaydın hayırlı cumalarrhanımlar
yüzünü asmış ikigözü iki çeşme bağırabağıra ağlayan izmir sabahından merhabaa ,herkez iyidir inşallah haftanın son günü keyifli bir hafta sonu olur inşallah.p.tesi kontolüm var tüm gün yokum dua edinde ciddi birşeyim yoktur inşallah.
bugün kayınvalideye gitcez dündoğum günüydü ama bugün gelinmesini istedi en sevdiğim yemekleri yapmışyine,dün menüyüsayıyordu eepastada olcak malum nerelere kaçsam nerelerden atlasam bilmiyorum sorun yemekde değil az yerimde o kadar güzel yemekleri azyemekde koyuyor kadının eli sihir gibi ee giritliler güzel yemek yaparmış hakkattende doğru yaa
evet evet çok güzell tüyoları var duyguşun
annenle tartışsanda canımm anneni görünce hepsi geçer,ne olursa olsun anneyle kız dargın kalmaz canım
izmir deyince aklıma kızlar geldide pomo ondan dediydim canım
off pomom kıyamamm canım ya,diyecek birşey bulamıyorumm,belkide böyle daha hayırlısı oldu belki onunla evlenseydin daha çok üzülecektin
ya sende de aynı sey var demekkı. benım ıstahım yavas yavas acılmaya basladı hadı bu normal ıyılesıyorum da nekadar cıss varsa hepsını canım cekıyor dun aksamdan berı. regl az kaldı o da delırtıyor benı boyle :)))))))
benım esım ıstahlı bırı degıldır valla benden az yıyor dıyet kadar azıcık yer adam doyar. ekmek sevmez mesela. pasta borek cıkolata duskun degıldır arada sırada serbetlı tatlı ıster gıder alır yer cok nadırdır.
bak sımdı ımrendım sana. boyle sohbetlerı ozluyorum ıste ben. hanı yanlızlıga alıstım da aıleler ıle bırarada olunan ortamları ozluyorum esımın aılesı ıle olsun kendı aılemle olsun. ohhhh ne guzel maasallah sana.
temız cıkacak canım yurekten ınanıyorum ınsaallah oyle olur. hımmmmm desene koca bır hastane kuzeyı sevecek pazartesı gunu. :))))
canım benım sızın sayenızde. ozellıkle senın sayende. ben hakkını odeyemem. bıldıgın herseyı anlattın bana. yedıgımı ıctıgımı baktın cocugundan kısıp zaman ayırdın ama ayrıca umudunu sevgını dostlugunu verdın bana. yanlız olmamak guc verdı bana ınanmam guc verdı bana. hersey guzel olacak dedın bana hep. senı cok sevıyorum dıyorum ya sen hdıye gıbı geldın hayatıma. ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım senı.
benim kayınvalide kafadır çokda eğlenceli bir kadınn modern,süslü,çokda güzeldir severimonlavakit geçirmeyi tabi son 2yıldır:)))
hayatım sayemde filandeğil senin içindeki güç,bensadece yanındaoldum o kadarr burdaki tümarkadaşların sevgisi seni güçlendirdi.
slm emel nasılsın ?günaydın duygu sanada hayırlı cumalar canım
yani şiir gibi bi giriş yapmışsın benzetmelere bayıldımsüpersin...İnşallah bişey çıkmayacak pazartesi, dualarımız seninle canım...
valla iyi kalpli olsun köylükadını olsun ben daha çok severimköylü kadınını birkere mis gib olurlar babaannemden biliyorum ev mis gib odun ateşinde yapılmış yemek kokuları taze yufkAlar misigib köy evi ayy ben böyle hayata aşığımevet demıstın cok jafa dengı modern suslu bakımlı bırı dıye. benım kaynanam standart koylu kadını. bahce, ınek ugrasan bır kadın. cok ıcten cok saf cok temız bır kadındır cok severım ben de. annemden daha severım desem abartmam. sevgısını cok guzel gosterır korur dusunur uzulur sarılır ıcten. yapmacık bır kadın degıldır dedıkodu kotuluk bılmez.
duygu cok heyecanlıyım 100 lerden bır ınsem ohhhhhhhhhhhhhhhh
neslı cok yogun bugun sanırım. gelmedı henuz.
duygucugum ben cıkıyorum canım. baya yogunluk oldu da. opuyorum hepınızı. emelcıgım sen de kendıne ıyı bak optum kolay gelsın duygucugum bugun guzel bır gun gecıreceksınız cok sevındım
slm emel nasılsın ?
sağol cnm ALLAH razıolsun
teşekkür ederim bende iyiyim. akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum. hiç çalışma hevesi yok içimde bugün. bakalım nasıl bir gün olacak???
serap nezaman bıtıyor tedavın ? baya zahmetlıymıs ya. ALLAH sabır versın kolaylık versın valla ya.
duygu da cok numara var. goz kalemım parfumum olmadan uyumam bıle dıyordu.
az kalmıs canım donuse. ben de sanırım gelecek haftasonu aılemın yanında olacagım annemle tartıstıktan sonra hıc gıdesım yok aslında ama kardeslerımı ozledım hem ıstanbulda gezmek de ıyı gelecektır henuz kararımı vermedım bakalım.
donerken yıne aksaray ve konyadan gececek mısın
cesmı, esımden once asık oldugum bırı vardı fılmlerdekı gıbıydı. ama ne oldu, bır ıckı anı ve bır guzel ızmır kızı ıle aldatıldım. pısmanlık vs falan ama ılıskı yıprandı guven yıprandı ılıskı bıttı esımle tam o sıralarda tanıstım. eskısı dahıl, ıs ortamındakıler de dahıl etrafımda hep capkın erkek gormeye alıskın ben, karsıdakıyle konusurken bıle utanan bır erkek gorunce tamam bu dedım. esımle cok uyumsuzluklarımız sorunlarımız oldu halen de vardır ama karakter olarak pısman olmadım esımle evlenmıs olmaktan dolayı. cunku guvenmeyı esımde ogrendım ben. hıc ummadıgım anda tanıstık esımle. senın ıcın de aynısı gecerlı olacak bence. temız efendı aklı basında bır adam cıkacak karsına hıc aklında yokken.
cızelgemı guncelledım yıne :)))))))
sabah tartıldım da :))))))
günaydın hayırlı cumalarrhanımlar
yüzünü asmış ikigözü iki çeşme bağırabağıra ağlayan izmir sabahından merhabaa ,herkez iyidir inşallah haftanın son günü keyifli bir hafta sonu olur inşallah.p.tesi kontolüm var tüm gün yokum dua edinde ciddi birşeyim yoktur inşallah.
bugün kayınvalideye gitcez dündoğum günüydü ama bugün gelinmesini istedi en sevdiğim yemekleri yapmışyine,dün menüyüsayıyordu eepastada olcak malum nerelere kaçsam nerelerden atlasam bilmiyorum sorun yemekde değil az yerimde o kadar güzel yemekleri azyemekde koyuyor kadının eli sihir gibi ee giritliler güzel yemek yaparmış hakkattende doğru yaa
neslı cok yogun bugun sanırım. gelmedı henuz.
duygucugum ben cıkıyorum canım. baya yogunluk oldu da. opuyorum hepınızı. emelcıgım sen de kendıne ıyı bak optum kolay gelsın duygucugum bugun guzel bır gun gecıreceksınız cok sevındım
valla iyi kalpli olsun köylükadını olsun ben daha çok severimköylü kadınını birkere mis gib olurlar babaannemden biliyorum ev mis gib odun ateşinde yapılmış yemek kokuları taze yufkAlar misigib köy evi ayy ben böyle hayata aşığım
valla bende en az senin kadar heyecanlıyım kendim vermiş kadar seviniyorum.
hadi kolay gelsin hafta sonunda pek paslaşamıyoruz senle p.teside ben yokum beni unutma ve idare et emii
ben nesliyle sohbeti özledim yaa başlarım yoğunluğunuza gelirim o patronlarınızın ömüğünü sıkarım rahat bıraksınlar sizi aaaaaaaaa
slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..Kızlar, geç kalmış bir günaydın diyeyim önce:) Duyguşum çok şiirsel tarif etmiş buradaki havayı, bayıldım. Ben realist bir yaklaşım sergileyeyim bari, zaten şimşek çakmasından korkarım, gece sık sık uyandım o yüzden, resmen gök yere indi, yağmur fırtına felaket, şu anda ışıklar açık içerde. Bakalım haftasonu nasıl olacak. Ben önce dünkü menümü paylaşayım, akşam giremedim,
Sabah:
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık lor
- 1 tk salça
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan sade kahve
- Yarım dilim tiramisu
Akşam:
- 6 kaşık pazı kavurma
- 4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt
Dün toplam adım sayım 7000'di.
Bugünkü kahvaltım da,
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1.5 dilim susamlı ekmek
- yarım kk ezine peyniri
- 1 kk keçi peyniri
- 4 tane kahverengi zeytin (az tuzlu)
- 3 tane yeşil zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?