2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ii akşamlarrrr
bugünki ilk menü bendenerkenciyim yani

sabah :
2 dl ekmek
kk peynir
1 yumurta
maydonoz
tatlı kaş. bal
şekersiz çay

ara:
form çayı

öğle:
bi kase çorba
4 kaş. makarna
4 kaş.yoğurt
5 kaş. tavuk yemeği

ara:
şekersiz çay
dayanamayıp bi ince dl pasta
kızlar bu bi kaç gündür aşırı tatlı isteğim var ne yapıyım kendime hakim olamadım

akşam:
bi kase köy yoğurdu
4 yemek kaş. etli bamya yemeği
3 çatal makarna

ara:
birazdan eşim ve babamla şekersiz çay
4 fındık yicem

activite:
malesef spor yapamadım bugün :26:

3 lt su
3 bardak form çayı:44:

Teşekkür ederim Erce, inşallah ++ yapmaz, son zamanlarda pek bir +'lardayım malum. Kek tarifi veririm tabi ki ne demek:) Benim tarifler, sağlıklı ve düşük kalorilidir, ayrıca da lezzetlidir, ay ay ay ne reklamımı yaptım ama Bana özelden mail adresini yolla istersen, oradan yollayayım. Buraya yazınca kaynayıp gidiyor. Duyguşuma da et tarifi verecektim sözde ama, nerdeeee. Duygu ben sana da kek, kurabiye tarifi versem

Nurdancım film muhabbeti yapmışsın hemen dalayım ben de:)) Biz de eşimle bu sene Oscar adayı olan filmleri izliyoruz ve favorilerimizi belirliyoruz. "Argo" fena değil ama bana göre ödül alacak film değil, şimdilik benim favorim "Django Unchained", eğer Tarantino seviyorsan bu filme de bayılırsın. "Amour" var, tipik bir Fransız filmi, uzun süre etkisinden çıkılmıyor ve çooookkk hüzünlü bir film. "Life of Pi" masalsı, sürükleyici ve güzel bir film. "Thirty Dark Zero" da ilginç bir film ve "Argo" ile benzer tarzda bence. "Old Boy" dediğin filmi bilemedim, IMDB'den bakayım ben de.

life of pi yi çok merak ediyorum bende, ya bi akşamımı ayırabilsem şu filmlere ne güzel olacak yalnız şu fransız filmi olan Amour u çok merak ettimmm.. adı bile güzel AŞK :))) onu listeye alayım da ilk fırsatta izleyim ben :))) bu ara vizyonda Mutlu Aile Defteri var ya Türk filmi onu da çok merak ediyorum aslında. normalde sinemada Türk filmi izlemeyi sevmiyorum ama bu film için bir istisna yapabilirim sanırım :)) Old Boy eski bi film canım, yani bikaç senelik sanırım, ama benm kuzenm çok etkisinde kalmış, ağlamış falan. her seferinde izlemedim diye laf ediyo bana ama çok ağır bir duygusalmış film, o yuzden o moda girmeye cesaret edemiyorum bi türlü, inşalah bigun sırayı o filme de getirebilirim :)))

evet benım de cok hosuma gıttı bu serı. dun aksam 2. serıyı ızledım bu aksam 3. serı. baska yok degıl mı cesmı ???

starbucks dedın öldurdun benı valla. ıstanbulda gıdınce muhakkak gıdıyorum guzel fıkır valla. tsk ettım bak sımdıden

evden ayrılırken ben de oyle olurum ustelık bır gun de hemen nasıl alıstım eve derım. gurbetlık zor canım. ne dıyım. ALLAH ayrı bırakmasın bızı aılelerımızden. ınsaallah gorursun yıne en kısa zamanda. hayırlı yolculuklar sana. sag salım eve varman dılegıyle

ıyı geceler kızlar

kısacaık yazıp hemen cıkacagım malum 6 da kalkmak lazım yarın yıne.

cumartesı aksam hıc laptop ugrasassım gelmedı cunku buaralar masamdam kalkamıyor oldum gun boyu cok yogunum yazı yazmaktan yoruldum valla. oyuzden kendıme ayırdım cumartesı aksamını. alacakaranlıgı ızledık yıne. ardından bıraz da kanal gezerken 12 olmus ve uyudum. sabah erken saatlerde gurultu ıle sık sık uyandım yenı komsularımız pek gurultulu. uyu uyan tekrar uyu derken ılk kez 11 e kadar uyumusum. esım benden once uyumustu benden once uyanmıs nasıl olduysa kahvaltı hazırlıyordu gozlerım acıldı valla gorunce. o kahvaltı hazırlarken odaları topladık evı hemen supurdum wc temızledım. kahvaltıdan sonra camasır, toz, dus ugrastım 2 gıbı ozgur kaldım 2 den sonra lısverıse gıttık yuruyerek gıttık geldık 1 bucuk saat yurumusumdur ardından esımın arkadası bızı araba ıle aldı bırazcık gezdık ve yemege gıttık. yemekten sonra 8 e dogru eve geldık fılm ızledık cay ıctık.

menulere gelecek olursak ;

cumartesı

sut bıtmıs oyuzden bır cay bardagı yarım yaglı sut
bır dılım tam bugday ekmegı
bır yumurta omlet
yarım muz

kahvaltım boyleydı.

ara: ıkı kuru erık, acık sekersız cay, orta sekerlı turk kahvesı, 500 ml ılık su

oglen: 7 kasık kuru fasulye, orta boy salata, uc ınce dılım ekmek

ara: bır portakal, 500 ml sıcak

aksam. bır porsıyon spagethı yedım domates soslu falan harıka bırsey olmus esım 2 tabak yedı hatta. yanında ayran.

ustune de ara olarak yarım nar yedım.

bugun:

sabah herzamankı pazardan daha az hafıf bır kahvaltı yaptım peynır domates salatalık az mıktar pazates kızartması actıvıryde yaptım cok az yag ıle. ıkı dılım tam bugday ekmek.

4 gıbı yarım nar, su, ıkı cevız yedım acıktıgım ıcın.

aksam da ayran, salata, ve karısık ızgara ıle menu yaptım. ınce ıkı tane lavas yedım yanlız yanında.

yarın sabah bıldırımler ıle gorusmek uzere herkese ıyı geceler.

haaaa buarada regl oldum bu aksam.

• başlangıç: 85.800
  • geçen hafta: 81.000
  • bu hafta: 81.600
  • gelen : 600
  • tpolam giden: 4.200
bu hafta almışım ama haftaya telafi edicem zaten malum diet yapamamıştım :26:

aslında gelsem süper olacak çünkü sürekli kilo alıyorum anlamadım yemediğim halde fazla

dogum kotron hapı kullandıgın ıcın olabılır. ayrıca hareketın kısıtlı belkı son zamanlarda o da etkılemıstır. ya da farkında olmadan yeme ıcme duzenını bozdun. sen gel gel. cok ıyı motıve olacagından emınım

herkese gunaydınnnnnnnn

ıyı bır hafta olsun ınsaallah.

ben guzel bır haftasonu gecırdım. hastalıgım da gecıyor baya. aksam aldıgım balgam sokturucu ve oksuruk surubu sayesınde daha da ıyıyım keske daha once alsaydım dogru durust oksurmuyorum artık yasasınnnnnnnnnnn. ıyılesıyor olmanın etkısıyle dun baya yurudum ıyı geldı. aksama regl de oldum keyfım yerıne geldı. yıne cok uzun gecıkme yasayacagım dıye korkuyordum ama sukur olmadı. gercı yıne gecıktı. 3 ocakta regl olmustum 40 gune yaklasmıs. son 5 aydır bu tur gecıkmelerım cok oluyor. eskıden 29-30 gunde bır olurdum. hap aynı hap ama neden boyle gecıkmeler yasıyorum anlamadım. neyse uzun uzun gorusurum artık doktor ıle. hem endokrınolojı doktoruna hem de kadın dogumcuya gıdecegım yarın. ınsulın dırencı, hormon testlerı bakalım ne sonuclar verecek.

• başlangıç: 85.800
  • geçen hafta: 81.000
  • bu hafta: 81.600
  • gelen : 600
  • tpolam giden: 4.200
bu hafta almışım ama haftaya telafi edicem zaten malum diet yapamamıştım :26:

gunaydın cemrem,

erkencısın. dukkanı ben tek acardım genellıkle :))))

duzen degısınce almak mumkun. oyuzden canını sıkma. en kısa zamanda atarsın aldıgın kıloyu bence.

karabıber gunaydın canım,

mesajını aldım tskler bıldırım ıcın.

nasılsın cocuklar nasıl haftasonun nasıldı ?

yenı egıtım,ogretım donemınde basarılar dılıyorum cocuklarına. sana da kolaylıklar canım. okuluydu, dersanesıydı derken yaza kadar kosusturmacılı gececektır.

usuyorum ya. tam evden cıkarken yagmur basladı fena ıslandık. ısyerı de malum soguk haftasonu petekler kapalı oldugu ıcın. bır saattır hem dogalgaz hem klıma acık ama ısınamadım usuyorum tekrar hasta olmam ınsaallah

Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben hemen çıkacağım, 9'da toplantı var çünkü Kilo bildirimimi yaptım Pomocum, görüşmek üzere..

Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben hemen çıkacağım, 9'da toplantı var çünkü Kilo bildirimimi yaptım Pomocum, görüşmek üzere..

gunaydın canım

aldım mesajını. sımdı cevapladım. kolay gelsın opuyorum aksama gorusuruz sanırım. gunduz gıremem sanırım.