- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.441
merhaba nesli kek afiyet olsun şifa olsun ++ yapmasın
bi ara banada yazarmısın tarifini herşeyi yapabiliyorum ama kek yapamıyorum niyeyse olmuyo bir türlü .yeni dereceli bi fırın aldım onda bi kaç tarif yaptım fena olmadı .senin tarif kulağa çok hoş geliyo bide emelime verdiğin kurabiye tarifini istesem bi müsait zamanında
merhaba emelcim iyiyim çok şükür .sende güzel bi hafta sonu geçirmişin filmler gezmeler yorgunluğun gitmiştşir tüm haftanın .pazartesi aile günüm var o yüzden bu aralar fena temizlik modundayım ama geceleri erkenden yatıp dinleniyorum hatta gairptir hiç vucüdumda yani ellerimde belimde ağrı hissetmedim çok rahat ve dinlenmiş hissediyorum kendimi .bugünde biraz daha temizlik ve ikram işine girişicem şimdi kahvemle moladayım .
sigaraya asla bi daha başlamayı düşünmüyorum Rabbim nasip etmesin o illeti bana .onsuz o kadar mutluyum ki ama demekki beynimde hala bi parça kalmış etkisi .güzel dileklerin için ayrıca çook teşekkür ederim canım
herkeslere merhabalaarrr, bir anane - teyze seferini de atlatıp evimize döndük sonunda. çok fazla kaçırmamaya çalışsam da yine de illaki yedik biraz, onun için menuyu buraya yazmayım şimdi. çok aklımda da yok zaten, porsiyonları küçük yedim ama çeşit çoktu falan filan işte. şimdi evimizdeyiz, kardeşim hazırlanıyor arkadaşıyla bulşmaya çıkacak ama ben istemedim. biraz daha bakınayım nette sonra kalkıp leslie yapacagım, uzun zaman oldu yapmayalı canım istedi bugun. sonrasında da duşumu alır yeşil çayımı içerim. akşam yemegini de yemek olarak deil de yoğurt - meyve olarak yemeyi düşünüyorum. teyzemde elma krom varmış ondan da aldım içerim yemekten sonra. bikaç günlük fazlalıgı böyle hallederim die umuyorum ama tabi yarın tartı bakalım ne diyecek bana
yokk yokkk canım görümcecim terlik falan fırlatmaz bize ben emiinimmm , o kadarcık torpil geçerrama ankaraya kadar gelmişken de her yerde yiyecegn burger dan yeme yani, sana şöyle güzel bir yer bulurum ben, bikaç fikir var aklımda sen gelene kadar daha da netleştirirmm olmadı bi starbucks yapsak oraın kahveleri bile doyurur bizi
dikkat ediyorum canım kendime, bir de bol su içiyorum o da hafifleyiro ağrıyı. bu ara bazı günler 2 lt nin altına düşmüştü su, böbrek rrahatsızlıgı hiç ihmale gelmiyor malesefAllah bir daha öyle kötü günler yaşatmasın canım size, hep sağlıklı hep mutlu olun inşalah
ben alacakaranlık serisinin bütün filmlerini en az 3 er kere izlemişimdir canım, kitaplarını da defalarca okudum. canım sıkıldıgında hala elime alırım hangisi denk gelirse hepsi güzel geliyor bana. son filme ilk gün ay sonu param yok die gidememiştim, sonda vodafone un kampanyasından yararlanarak 3 kere gittimvampirlere özel ilgim var benim, dünya üzerinde gerçekten vampirlik die bişey olsa ben gözüm kapalı kabul ederddim öyle bir sevgim var yani
bugun bende film izlemeyi düşünüyorum ama kesn diziye dalarım yine filmden vazgeçerimbenim kuzenm bi dergide daha önce film eleştirmenligi yapmıştı canım ben genelde tavsiyleri ondan alıyorum. geçen gün konuştugumuzda da bu seneki oskar adayı filmlerinin hepsinin çok güzel oldugunu söylemişti. özellikle ARGO die bi film varmış, kesnlikle izle die die kafamı yedi, bir ara izlemeyi düşünüyorum onu. bir de OLD BOY die bi film var, onun hayatındaki en güzel filmmiş. ben arada öğrenir yine söylerim sana
Nurdancım film muhabbeti yapmışsın hemen dalayım ben de:)) Biz de eşimle bu sene Oscar adayı olan filmleri izliyoruz ve favorilerimizi belirliyoruz. "Argo" fena değil ama bana göre ödül alacak film değil, şimdilik benim favorim "Django Unchained", eğer Tarantino seviyorsan bu filme de bayılırsın. "Amour" var, tipik bir Fransız filmi, uzun süre etkisinden çıkılmıyor ve çooookkk hüzünlü bir film. "Life of Pi" masalsı, sürükleyici ve güzel bir film. "Thirty Dark Zero" da ilginç bir film ve "Argo" ile benzer tarzda bence. "Old Boy" dediğin filmi bilemedim, IMDB'den bakayım ben de.
herkeslere merhabalaarrr, bir anane - teyze seferini de atlatıp evimize döndük sonunda. çok fazla kaçırmamaya çalışsam da yine de illaki yedik biraz, onun için menuyu buraya yazmayım şimdi. çok aklımda da yok zaten, porsiyonları küçük yedim ama çeşit çoktu falan filan işte. şimdi evimizdeyiz, kardeşim hazırlanıyor arkadaşıyla bulşmaya çıkacak ama ben istemedim. biraz daha bakınayım nette sonra kalkıp leslie yapacagım, uzun zaman oldu yapmayalı canım istedi bugun. sonrasında da duşumu alır yeşil çayımı içerim. akşam yemegini de yemek olarak deil de yoğurt - meyve olarak yemeyi düşünüyorum. teyzemde elma krom varmış ondan da aldım içerim yemekten sonra. bikaç günlük fazlalıgı böyle hallederim die umuyorum ama tabi yarın tartı bakalım ne diyecek bana
yokk yokkk canım görümcecim terlik falan fırlatmaz bize ben emiinimmm , o kadarcık torpil geçerrama ankaraya kadar gelmişken de her yerde yiyecegn burger dan yeme yani, sana şöyle güzel bir yer bulurum ben, bikaç fikir var aklımda sen gelene kadar daha da netleştirirmm olmadı bi starbucks yapsak oraın kahveleri bile doyurur bizi
dikkat ediyorum canım kendime, bir de bol su içiyorum o da hafifleyiro ağrıyı. bu ara bazı günler 2 lt nin altına düşmüştü su, böbrek rrahatsızlıgı hiç ihmale gelmiyor malesefAllah bir daha öyle kötü günler yaşatmasın canım size, hep sağlıklı hep mutlu olun inşalah
ben alacakaranlık serisinin bütün filmlerini en az 3 er kere izlemişimdir canım, kitaplarını da defalarca okudum. canım sıkıldıgında hala elime alırım hangisi denk gelirse hepsi güzel geliyor bana. son filme ilk gün ay sonu param yok die gidememiştim, sonda vodafone un kampanyasından yararlanarak 3 kere gittimvampirlere özel ilgim var benim, dünya üzerinde gerçekten vampirlik die bişey olsa ben gözüm kapalı kabul ederddim öyle bir sevgim var yani
bugun bende film izlemeyi düşünüyorum ama kesn diziye dalarım yine filmden vazgeçerimbenim kuzenm bi dergide daha önce film eleştirmenligi yapmıştı canım ben genelde tavsiyleri ondan alıyorum. geçen gün konuştugumuzda da bu seneki oskar adayı filmlerinin hepsinin çok güzel oldugunu söylemişti. özellikle ARGO die bi film varmış, kesnlikle izle die die kafamı yedi, bir ara izlemeyi düşünüyorum onu. bir de OLD BOY die bi film var, onun hayatındaki en güzel filmmiş. ben arada öğrenir yine söylerim sana
Iyi geceler ben gece kusu yine gec kaldim. Bu gece son gecem annemlerde yarin donuyoruz(( Sabahtan beri karnima afedersiniz ama öküz oturmus gibi icim daraliyor. Aglamakli oluyorum annem babam kardesim de oyleler bi huzun coktu... Neyse kizlar gozlerim doldu menumu yazip cikiyorum. Yarin yazamam pazartesi gorusmek uzere allaha emanet olun.
Sabah:2 dilim koy ekmegi, 1kk peynir, 4-5 catal patatesli yumurta, roka, domates, sekersiz cay
Ogle yemedim kahvalti gec oldu aksam da erken yedik.
Aksam: 1 kepce yayla corbasi, 6 kasik sebzeli tavuk, 1 dilim ekmek, salata,
Ara: az sekerli yarim kunefe, sekersiz cay, form cayi
Hava acilmisti 1 saat yurudum.
kızlar valla gelecemde rejimi gözüm kesmiyo bu ara saçımı uzatmaya taktımkafayı kesmiştim düğünden sonra ama sizi hep takip ediyorum
sen cok ıradelıydın ya. yıne yaparsın rejım. emınım. gel gel aramıza
aslında gelsem süper olacak çünkü sürekli kilo alıyorum anlamadım yemediğim halde fazla
bu hafta almışım ama haftaya telafi edicem zaten malum diet yapamamıştım :26:
- başlangıç: 85.800
- geçen hafta: 81.000
- bu hafta: 81.600
- gelen : 600
- tpolam giden: 4.200
Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben hemen çıkacağım, 9'da toplantı var çünküKilo bildirimimi yaptım Pomocum, görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?