2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dun gayet guzel bır restaurantta yemek yedık esımın arkdası bekar. onu eve yemege sık sık cagırıyoruz dıye bızı yemege goturmek ıstedı. yemek cok guzeldı. tam guzel bır ocakbası. ama cok mu yedım, ne oldu ya da anlamadım. aksamdan berı ıshalım. gece kc kez wc gıttım. yatmadan oncekı ıctıgım oksuruk surubu ve balgam sokturucu surup bozdu sanırım mıdemı.

baldamlası,erce,tultan,hatice,berivan bıldırım yapmadı,

duygu hastaneye gıdıyor. bıldırım yapacak mı bılmıyorum mesaj atacagım.

duygu cok erken cıkmıs evden doktor ıcın. tartılmamıs. onsuz cızelgeyı yayınlarım. o bıldırınce aksam ya da yarın yenıden yayınlarız cızelgeyı.

Gunaydin kizlar
Nihayet misafirlerim gitti
Artik hem diyete hemde spora geri donuyorum
Misafir olunca insanin dengesi bozuluyor hangi ogunu kacta yedin hic bilemiyorsun dengesizliktende kilo aliniyor((
Ama Artik diyetime geri dondum bol su bol hareket veeee gitsin kilocuklar:)))

gunaydın,

bıldırım gunu dısında hıc goremedım senı evet. bundan sonra daha aktıf aramızda olursun ınsaallah.

lıstede ıkı kısı harıc hazırdım. ama sayfam kapandı ve herkesın bıldırımlerı sılındı. ustelık mesajları da sıldım. offfffffff ya ben nasıl yapacagım sımdı cızelgeyı. sınırden öluyorummmmmmm

Canim oncelikle gecmis olsun ama oksuruk surubu kullanirken etken maddesini kontrol et gecdnler bakanlik aciklama yapti bazi oksuruk suruplarini etken maddesinden dolayi toplatma karari aldi mesela benim kizima kullandigim bir ilac vardi tylol cold diye oda toplatiliyormus ( son iki yildir hep kullqndigim bir ilacti
Artik neye guvenecegimizi sasirdik

günaydınnnnnn
herkes içn çok güzel bir hafta olsun .okullarda açıldı serap a öğretmenlerimize ve çocuklarımıza Allah kolaylık versin
bugün ben artılardayım ama kilo değil zannetmiyorum o kadar spor yaptım
neyse çıkmam lazım çok işim var herkesi öperim

sinecod dıye bır surup. daha once hastalandıgımda hapını vermıstı doktor. senın bu dedıgın thylohot denılen toz ıcecek ıle alakalı mı ? bız esımle cok kullanırız da ondan.

tultan ve berıvan kaldı. lıstenın basına bır ıs gelmeden, ustelık patronum da bugun ıse erken geldıgı ıcın cızelgeyı yayınlıyorum mecburen. dokuzu gecırmeyelım demıstım ama yıne dokuz bucuk oldu.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]?? kg l[/td]
[td]?? gr[/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]79,6 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]3,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td] 6,2 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,2 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,9 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td] 2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td] 3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]??kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

sinecod dıye bır surup. daha once hastalandıgımda hapını vermıstı doktor. senın bu dedıgın thylohot denılen toz ıcecek ıle alakalı mı ? bız esımle cok kullanırız da ondan.

canım benim teyzem sağlıkçı bize tylolu içirmez hiçte sormadım sebebini ama vardır bir bildiği...sinecodunun şurubunu bende kullandım geçen hastalandığımda... balgamı söktürüyormuş..

kılo veren herkesı tebrık edıyorum. bıldırım yapmayan kısıler var ama su an ıcın karabıber bırıncı goruyor.

++++ olanlar olmus. regl donemı ya da baska bırsey mı var acaba ?? ben dun sabah 102,7 gelıyordum yıne. ama dun gece regl olunca, bugun hemen bellı ettı kendını gecen haftaya gore kılom dusuk olsa da, hafta ıcındekı kıloma gore ++ cıktım reglden dolayı oldu bu kez.

kızlar patron geldı. cıkmam lazım herkese guzel bır gun dılıyorum. aksama cızelgeyı yenıden yayınlarım dıger bıldırımler de geldıkten sonra.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
karabiber birinci olmuşonu ayrıca tebrik ediyorum...
kilo veremeyenleri haftaya kilo vermiş olarak bekliyoruz...

canım alacakaranlık serisi 5 filmden oluşuyor, ama tv kaçını verecek bilmiyorum. 4. ve 5. filmleri de internetten bul izle bence arayı açmadan, 4. film çok romantik bir film mesela, 5. de aksiyon dolu, bence onları da izleyip seriyi tam anlamıyla bitir

starbucks a bayılıyorum ben yaa, yagsız süt kullanıyorlar ya bir de eğer istersen o güzel oluyor. adapazarında yok ya özledm resmen kahvelerini istanbulda gidersen eğer chai tea latte yi denemeni tavsiye ederim. tadı sahlep e benziyor, tarçınlı karanfilli falan, ama benm favorım o bu ara. tavsiye ederim

kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar ben +700 gözüküyorum ama hem günlerdir ananemde olmamdan dolayı hem de dün gece regl oldum sanırım onun da ++++ sı var bende. çok fena karnım ve belim ağrıyor şuan

pomocugum sen eskiden regl döneminde olanların yanına not olarak yazıyordun bunu, yine o şekilde yapmak zor mu olur sana ? yada herkes kendi söylesin regl döneminde oldugunu. yoksa +700 çok benm için bence o kadar almış olamam, o kadar da kaçırmadım yani

kızlar herkese günaydıınnnnn hava kapalı bugun ve inanılmaz karın ve bel ağrım var, regl fena geçiyor bugun

duygucum umarım güzel sonuçlar alırsın doktordan, çok çok geçmiş olsun sana

serapcım yeni öğretim yılın hayırlı olsun, güzel bir dönem dilerim sana ve öğrencilerine

kızlar herkese mutlu günleerrrrr