- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.421
benimle ilgili analizlerin çok doğru pomocum en korktuğum şey birini kırmak mümkün olduğu kadar dikkat ederim ama beşeriz şaşarız bazen çok öfkeli olabiliyorum bende o huyumu düzeltmeye sinirlerimi kontrol etmeye çabalıyorum .
annenle olan gerginliğin düzelmesine sevindim doğrusu .belki oda seni çok kırdığını farketmiştir de alttan alıyodur kimbilir çok tanımadığım için yorum yapamam ama böle ufak ufak konuşmalar derken sorunlar çözülür .hediye fikride ayrıca güzel .hem hediyeleşmek sünnettir aradaki sevgiyi muhabbetti artırır .
sende saol canımm.evet gerçekten üzülmüştüm annenle ilgili problemine aranızın düzelmesine sevindim .
evet tesettürlüyüm canım .
filmlerden konuşulmuş ,bizde alacakarınlığı 10 kere felan seyretmişizdir benim kızçe pek seviyo oradaki vampirleri
burger kıng de ben doymuyorum yaa minnacık bi köfte ekmek kesmiyo beni
aklımda kalanları yazayım unutmadan
ayrıca çesmi ve pomo kardeşine çoook geçmiş olsun şifalar versin rabbim böbrek zordur bilirim hamileyken kum dökmüştüm bende
bugün ki menümmm
sabah:
2 dl ekmek
3 zeytin
kk yumuşak peynir
1 tatlı kaş. bal
şekersiz çay
ara:
1 tane activiea
öğle:
bi kase çorba
karnıbahar yoğurtlu ( kızartmadım sadece haşladım )
1 dl ekmek
2 tane salatalık turşusu
akşam :
bi kase çorba
5 yemek kaş. tavuk
4 çatal makarna
3 çatal yoğurtlu havuç salatası
ara:
şekersiz çay
5 fındık
1 ceviz
activite :
bugün alışverişe gittim yolu uzattım bayağı yürüdüm yaklaşık 1 saat yürüyüş
3 lt su
form çayı
Merhaba kızlar, güzel bir haftasonu diliyorum herkese. Ben şahsen haftasonu hiç bitmesin istiyorumYorulmuşum ve dinlenmek nasıl iyi geliyor anlatamam. Dün biraz kaçamaklarım oldu, akşam ekmek yaptım yine, sıcak sıcak dayanamadım ve 2 dilim tereyağlı ekmek yedim, ayrıca patlamış mısır ve fıstık falan da yedim, ama yediklerimden duyduğum vicdan azabı nedeniyle yağmur yağmadığı bir ara, site içinde yürüdüm, evde de Leslie hareketleri ile 10000 adıma tamamladım. Bugün de evdeyim hiç çıkasım yok valla, yine site içinde yürüyüş yaparım belki o kadar. Eşim markete gidecek, ben yazarım ona siparişleri artık:)
Bugün kahvaltıda 5-6 dilim sucuk ve 1 yumurta ile sucuklu yumurta yaptım. 1 kk peynir ve 2 dilim çavdarlı ekmek yedim. 1 fincan şekersiz, sütlü neskafemi de içtim. Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle de gecikecek, domates soslu makarna yapmayı planlıyoruz.
Pomocum çalışıyor bugün de, kolay gelsin, inşallah en kısa zamanda cumartesi günleri çalışmama işini halledersin canım, valla 1 gün bana hayatta yetmez gibi geliyor, seni çok takdir ediyorum Pomom.
Duygucum kararında yiyerek atlatmış bir kayınvalide gezisini dahaPastanı da yemişsin, afiyet olsun canım, erisin enerji olsun sana:)
Emelcim, sen nasılsın? Bu hafta sende de vardı bir yorgunluk, haftasonu kendine vakit ayıracaktın biraz, inşallah yapabiliyorsundur.
Biz bu ara film izleme seansları yapıyoruz, çok keyifli oluyor, gerçi atıştırma da çok oluyor ama en azından evde sağlıksız bir şey bulundurmadığımız için sağlıklı oluyor, işte dozu epey aşabiliyor o kötü
bugün temizlik yaptım camları sil ,tülleri yıka as ,dışarda yürüyüş derken epey yorulmuşum ayaklarımın altı sızlıyo şu an .yediklerime çok dikkat edemedim doyana kadar yedim .çok koşturmacalı olacak pazartesiye kadar .aile günü bende olacak şu günü bi atlatsam hayırlısıyla
evelki gece hayırdır inşallah rüyamda tam 12 tane sigara içmişim paketime bakıp sayıyorum bide nasıl içiyorum hayret ediyorum böle zevkle sanki hiç bırakmamışım gibi .uyandım tadı hala ağzımda sanki .13 martta bir sene olucak ilk defa rüyamda bu kadar geerçekçi sigara içtim .dünden beri bi garibim hayır canım istemiyoda böle tuhaf bişey oldu anlayamadığım .canım sürekli bişeyler yemek istiyo kuru ve yaş meyvaya sarmış durumdayım hatta kahve ve su durmadan ağzımda bişeyler var .bu durum en kısa zamanda geçsin yaa
Kızlar benim internet donuyor arada, o yüzden giriyorum ama bir şey yazamıyorum bazen. Bugün yine yürüyüş yapacaktım ama fena halde yağmur yağıyordu, ben de gerisin geri döndüm eve (bakmadan hazırlanıp çıkmıştım). Dönünce de kek yaptım. Yani hem yürüyüş yapmadım, hem de üstüne kek yaptım, ne diyim ben kendimeHavuçlu cevizli kek yaptım, tam buğday unu kullandım falan ama kek kektir tabi Kalksam hareket etsem diyip diyip oturuyorum bir de üstelik
Iyi geceler ben gece kusu yine gec kaldim. Bu gece son gecem annemlerde yarin donuyoruz(( Sabahtan beri karnima afedersiniz ama öküz oturmus gibi icim daraliyor. Aglamakli oluyorum annem babam kardesim de oyleler bi huzun coktu... Neyse kizlar gozlerim doldu menumu yazip cikiyorum. Yarin yazamam pazartesi gorusmek uzere allaha emanet olun.
Sabah:2 dilim koy ekmegi, 1kk peynir, 4-5 catal patatesli yumurta, roka, domates, sekersiz cay
Ogle yemedim kahvalti gec oldu aksam da erken yedik.
Aksam: 1 kepce yayla corbasi, 6 kasik sebzeli tavuk, 1 dilim ekmek, salata,
Ara: az sekerli yarim kunefe, sekersiz cay, form cayi
Hava acilmisti 1 saat yurudum.
nesli inanırmısın bugün arkadaşla alışverişte havuçlu cevizli kek istedi canımız ama varya nasıl istiyrouz olsada yesek diyeikimizde beceriksiz olduğumuz için bu konuda etinin markette satılan havuçlu cevizli kekini aldık ama evde yapılan o taze tadı tutmaz asla tabiki keşke snein yaptığından iki dilim alabilseydik
ama sormadan alıyorum bende hemenverirdin dimi
arkadaşım hayırdır bi sorun yoktur inşallah ???
merhaba nesli kek afiyet olsun şifa olsun ++ yapmasınKızlar benim internet donuyor arada, o yüzden giriyorum ama bir şey yazamıyorum bazen. Bugün yine yürüyüş yapacaktım ama fena halde yağmur yağıyordu, ben de gerisin geri döndüm eve (bakmadan hazırlanıp çıkmıştım). Dönünce de kek yaptım. Yani hem yürüyüş yapmadım, hem de üstüne kek yaptım, ne diyim ben kendimeHavuçlu cevizli kek yaptım, tam buğday unu kullandım falan ama kek kektir tabi Kalksam hareket etsem diyip diyip oturuyorum bir de üstelik
Erce merhaba canım nasılsın
Valla yaptığın temizlik doyana kadar yediklerini harcayacak düzeydeüstüne birde yürüyüş yapmışsın valla bravo...Ama bu kadar aktiviteye karşın çok iyi dinlenmelisin.
Sigarayı bırakmış olmana çok sevindim. inşallah tekrar başlamazsın ama gördüğün rüya vücudunun beyne gönderdiği "hadi sigara iç nolur çok istiyorum" mesajından başka bişey değil
Ayrıca sigara içmektense ağzında sürekli seni oyalayacak kalorisi düşük şeylerle bulundurman daha iyi.
çok güzel bir menü olmuş hem aktivitede var daha ne olsun tebriklerbugün ki menümmm
sabah:
2 dl ekmek
3 zeytin
kk yumuşak peynir
1 tatlı kaş. bal
şekersiz çay
ara:
1 tane activiea
öğle:
bi kase çorba
karnıbahar yoğurtlu ( kızartmadım sadece haşladım )
1 dl ekmek
2 tane salatalık turşusu
akşam :
bi kase çorba
5 yemek kaş. tavuk
4 çatal makarna
3 çatal yoğurtlu havuç salatası
ara:
şekersiz çay
5 fındık
1 ceviz
activite :
bugün alışverişe gittim yolu uzattım bayağı yürüdüm yaklaşık 1 saat yürüyüş
3 lt su
form çayı
Iyi geceler ben gece kusu yine gec kaldim. Bu gece son gecem annemlerde yarin donuyoruz(( Sabahtan beri karnima afedersiniz ama öküz oturmus gibi icim daraliyor. Aglamakli oluyorum annem babam kardesim de oyleler bi huzun coktu... Neyse kizlar gozlerim doldu menumu yazip cikiyorum. Yarin yazamam pazartesi gorusmek uzere allaha emanet olun.
Sabah:2 dilim koy ekmegi, 1kk peynir, 4-5 catal patatesli yumurta, roka, domates, sekersiz cay
Ogle yemedim kahvalti gec oldu aksam da erken yedik.
Aksam: 1 kepce yayla corbasi, 6 kasik sebzeli tavuk, 1 dilim ekmek, salata,
Ara: az sekerli yarim kunefe, sekersiz cay, form cayi
Hava acilmisti 1 saat yurudum.
aman ne guzel ne guzel. gel barı hambuger menu yıyelım de tam olsun :))) sonra duygu taaaa ızmırden bır terlık fırlatsın bıze
buluruz ya guzel bırseyler. hıc olmadı tavuk ızgara her yerde oluyor oyle bırsey yerız.
evet canım ıkı yıl oldu oyle bırsey yasadık o yıl bızım garıp bır yıl olmustu zaten kardesımden ıkı hafta sonra benım ayagım kırıldı amelıyat oldum aynı gun anneannem mesanesınden kanser teshısı ıle operasyonlar ve kemoterapı ıle hasır nesır olmaya basladı baska seyler de vardı sanırım. hatırlamıyorum su an. ALLAH bır daha yasatmasın ınsaallah cok zor gunlerdı. daha ıyı olmana sevındım. kendım cekmemıs olsam da annem ve kardesım cok kum doktu tas doktu kırdırdı falan. oyuzden bılırım canım o anları. ALLAH yardımcın olsun aman dıkkat et usutme olur mu.
aynen ya guya evde keyıf yapacaktın ustelık tam da tv de alacakaranlık varken :))) sen sevıyordun dıye hatırlıyorum o serıyı.
Evet Nesli yorucu bi haftaydı canım ama cuma akşamı arkadaşlarla canlı müziğe gittik, bugünde 11 e kadar uyumuşumama bir yıl uyumuş gibiydim doğrusu bugünde bi arkadaşımla alışverişe gittik elbise çamaşır falan baktık...
bu haftaiçi 4 akşam film izledm benarada film için fikir alışverişleri yapalım, bende çok severim evde ayaklarımı uzatıp yanımda abur cubur yiyip film izlemesini
karabıber senın su ankı halını merak edıyorum face de guncel resmın var mı ???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?