2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugün temizlik yaptım camları sil ,tülleri yıka as ,dışarda yürüyüş derken epey yorulmuşum ayaklarımın altı sızlıyo şu an .yediklerime çok dikkat edemedim doyana kadar yedim .çok koşturmacalı olacak pazartesiye kadar .aile günü bende olacak şu günü bi atlatsam hayırlısıyla

evelki gece hayırdır inşallah rüyamda tam 12 tane sigara içmişim paketime bakıp sayıyorum bide nasıl içiyorum hayret ediyorum böle zevkle sanki hiç bırakmamışım gibi .uyandım tadı hala ağzımda sanki .13 martta bir sene olucak ilk defa rüyamda bu kadar geerçekçi sigara içtim .dünden beri bi garibim hayır canım istemiyoda böle tuhaf bişey oldu anlayamadığım .canım sürekli bişeyler yemek istiyo kuru ve yaş meyvaya sarmış durumdayım hatta kahve ve su durmadan ağzımda bişeyler var .bu durum en kısa zamanda geçsin yaa

canım bazı yanılmalar olabılır mesela neslı yazdıgından cok cok daha neselı cok tatlı bır konusması ve sesı olan bırı mesela. ornek olarak ama yıne de yazdıklarımızın bızı yansıttıgına ınanıyorum yanı daıma hassas ve ınce bır sekılde yazarsın kırmamaya calısırsın hatta gergınlık varsa bırseyler yapmak ıstersın oyuzden art nıyetlı olarak yazmadıgını cok ıyı bılıyorum sana kırılmadım hatta kendımle dalga gectım farkettıysen :))))))))

sınır konusunda ben de kendımden cok dertlıyım aslında. ısyerımde de ozel hayatımda da daha sakın olmayı cok ıstıyorum ama haksızlık,sorun oldu mu benım dugmeme basıyor sankı bırı, carcar hemen bır savunma bır bagrıs bır kavga.anlamadım gıttı. bır esımle boyle tartısmıyorum sanırım. gucum yok onunla tartısmaya. :)))))

bılmıyorum valla canım. annem degısık bır kadındır farketmısmıdır bılmıyorum cok da dusunmemeye calısıyorum bunu. degısmıyor ıste hatta huy olarak kotulesıyor ne yapayım. sureklı uzulerek de olmaz küs kalarak da olmaz. hedıye almayı cok severım ben zaten. gıdınce orda yemege gotururum hedıye falan alırım. dogumgunu zaten, bırseyler alırım guzel olur gıdınce.

ben de tesetturluyum 2008 subat ayından berı.

ben ızlemeyı cok ıstemıstım de hep ertelıyordum zaman bulamıyordum zamanım olunca kore fılmlerıne takılıyordum romantık komedı olarak cok guzel fılmler var da kore yapımı. bakalım uc gun boyunca alacakaranlık serısındeyız karı koca :))))

ayyyy ben bayılıyorum steakhouse menu var o benım favorımdır. dıgerlerınden buyuk ekmegı. ölurum bennnnnnnn yaaaaaaaaa bak nasıl canım cektı.

sagolasın canım ıyı dıleklerın ınsaallah. RABBIM kımseye hastalık vermesın cok zor valla ıster kendınde olsun ıster yakınında.

kızlar valla gelecemde rejimi gözüm kesmiyo bu ara saçımı uzatmaya taktımkafayı kesmiştim düğünden sonra ama sizi hep takip ediyorum

bugün ki menümmm

sabah:
2 dl ekmek
3 zeytin
kk yumuşak peynir
1 tatlı kaş. bal
şekersiz çay

ara:
1 tane activiea

öğle:
bi kase çorba
karnıbahar yoğurtlu ( kızartmadım sadece haşladım )
1 dl ekmek
2 tane salatalık turşusu

akşam :
bi kase çorba
5 yemek kaş. tavuk
4 çatal makarna
3 çatal yoğurtlu havuç salatası

ara:
şekersiz çay
5 fındık
1 ceviz

activite :
bugün alışverişe gittim yolu uzattım bayağı yürüdüm yaklaşık 1 saat yürüyüş
3 lt su
form çayı

Menün çok güzel ve dengeli olmuş Cemre, güzel dönüş yapmışsın:) Tekrar hoşgeldin:)

Kızlar benim internet donuyor arada, o yüzden giriyorum ama bir şey yazamıyorum bazen. Bugün yine yürüyüş yapacaktım ama fena halde yağmur yağıyordu, ben de gerisin geri döndüm eve (bakmadan hazırlanıp çıkmıştım). Dönünce de kek yaptım. Yani hem yürüyüş yapmadım, hem de üstüne kek yaptım, ne diyim ben kendime Havuçlu cevizli kek yaptım, tam buğday unu kullandım falan ama kek kektir tabi Kalksam hareket etsem diyip diyip oturuyorum bir de üstelik

Evet Nesli yorucu bi haftaydı canım ama cuma akşamı arkadaşlarla canlı müziğe gittik, bugünde 11 e kadar uyumuşum ama bir yıl uyumuş gibiydim doğrusu bugünde bi arkadaşımla alışverişe gittik elbise çamaşır falan baktık...
bu haftaiçi 4 akşam film izledm ben arada film için fikir alışverişleri yapalım, bende çok severim evde ayaklarımı uzatıp yanımda abur cubur yiyip film izlemesini

Erce merhaba canım nasılsın
Valla yaptığın temizlik doyana kadar yediklerini harcayacak düzeyde üstüne birde yürüyüş yapmışsın valla bravo...Ama bu kadar aktiviteye karşın çok iyi dinlenmelisin.
Sigarayı bırakmış olmana çok sevindim. inşallah tekrar başlamazsın ama gördüğün rüya vücudunun beyne gönderdiği "hadi sigara iç nolur çok istiyorum" mesajından başka bişey değil
Ayrıca sigara içmektense ağzında sürekli seni oyalayacak kalorisi düşük şeylerle bulundurman daha iyi.

nesli inanırmısın bugün arkadaşla alışverişte havuçlu cevizli kek istedi canımız ama varya nasıl istiyrouz olsada yesek diye ikimizde beceriksiz olduğumuz için bu konuda etinin markette satılan havuçlu cevizli kekini aldık ama evde yapılan o taze tadı tutmaz asla tabiki keşke snein yaptığından iki dilim alabilseydik

ama sormadan alıyorum bende hemen verirdin dimi

Iyi geceler ben gece kusu yine gec kaldim. Bu gece son gecem annemlerde yarin donuyoruz (( Sabahtan beri karnima afedersiniz ama öküz oturmus gibi icim daraliyor. Aglamakli oluyorum annem babam kardesim de oyleler bi huzun coktu... Neyse kizlar gozlerim doldu menumu yazip cikiyorum. Yarin yazamam pazartesi gorusmek uzere allaha emanet olun.

Sabah:2 dilim koy ekmegi, 1kk peynir, 4-5 catal patatesli yumurta, roka, domates, sekersiz cay

Ogle yemedim kahvalti gec oldu aksam da erken yedik.

Aksam: 1 kepce yayla corbasi, 6 kasik sebzeli tavuk, 1 dilim ekmek, salata,

Ara: az sekerli yarim kunefe, sekersiz cay, form cayi

Hava acilmisti 1 saat yurudum.

arkadaşım hayırdır bi sorun yoktur inşallah ???

Aaaa ne demek canım, iki dilim yetmez ben ikişer dilim veririm size en az:) Dışarda bulmak zor, haklısın, ben hazır kekleri zaten sevmiyorum. Bir tek sturbucks'ta var havuçlu cevizli kek ve tadı güzel oluyor ama dediğin gibi taze olmuyor. Aslında bu kek en sağlıklı ve düşük kalorili keklerden, ben yüksek kalorili malzemeden de çaldığım için:))

Günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese, bugün açılış benden:) Birkaç gündür karnımda ağrı ve şişlik vardı, bu sabah daha da arttı, tuvalete de çıkamadım Kahvaltı olarak yulaflı cevizli yoğurt yaptım kendime ondan yiyeceğim. Bu arada akşam kalktım Leslie hareketleri, zıplama ve yürüme ile 7800 adım yaptım. Yeni kararım en az 7500 adım, mümkün olduğunca da 10000 adım hedeflemek. Bugün ütü yapmayı planlıyorum, dağ gibi olmuş resmen, bir yerden başlamak lazım.

herkese merhaba ben braz geç uyandım bugün daha yorgunluk gitmedi üstümden
nesli cnm bende de ütü dağ gibi birikti bende bugün yaparım mecburen
hekese ii pazarlar olsunnnnnnnnnn

merhaba nesli kek afiyet olsun şifa olsun ++ yapmasın
bi ara banada yazarmısın tarifini herşeyi yapabiliyorum ama kek yapamıyorum niyeyse olmuyo bir türlü .yeni dereceli bi fırın aldım onda bi kaç tarif yaptım fena olmadı .senin tarif kulağa çok hoş geliyo bide emelime verdiğin kurabiye tarifini istesem bi müsait zamanında

merhaba emelcim iyiyim çok şükür .sende güzel bi hafta sonu geçirmişin filmler gezmeler yorgunluğun gitmiştşir tüm haftanın .pazartesi aile günüm var o yüzden bu aralar fena temizlik modundayım ama geceleri erkenden yatıp dinleniyorum hatta gairptir hiç vucüdumda yani ellerimde belimde ağrı hissetmedim çok rahat ve dinlenmiş hissediyorum kendimi .bugünde biraz daha temizlik ve ikram işine girişicem şimdi kahvemle moladayım .
sigaraya asla bi daha başlamayı düşünmüyorum Rabbim nasip etmesin o illeti bana .onsuz o kadar mutluyum ki ama demekki beynimde hala bi parça kalmış etkisi .güzel dileklerin için ayrıca çook teşekkür ederim canım

çok güzel bir menü olmuş hem aktivitede var daha ne olsun tebrikler

hayırlı yolculuklar tultan sağsağlim evine kavuş inş .annenede çok zor gelir şimdi ev bomboş olur gurbetlik çok zor şey .Allah başka ayrılıklar vermesin kimseye

herkeslere merhabalaarrr, bir anane - teyze seferini de atlatıp evimize döndük sonunda. çok fazla kaçırmamaya çalışsam da yine de illaki yedik biraz, onun için menuyu buraya yazmayım şimdi. çok aklımda da yok zaten, porsiyonları küçük yedim ama çeşit çoktu falan filan işte. şimdi evimizdeyiz, kardeşim hazırlanıyor arkadaşıyla bulşmaya çıkacak ama ben istemedim. biraz daha bakınayım nette sonra kalkıp leslie yapacagım, uzun zaman oldu yapmayalı canım istedi bugun. sonrasında da duşumu alır yeşil çayımı içerim. akşam yemegini de yemek olarak deil de yoğurt - meyve olarak yemeyi düşünüyorum. teyzemde elma krom varmış ondan da aldım içerim yemekten sonra. bikaç günlük fazlalıgı böyle hallederim die umuyorum ama tabi yarın tartı bakalım ne diyecek bana

yokk yokkk canım görümcecim terlik falan fırlatmaz bize ben emiinimmm , o kadarcık torpil geçerr ama ankaraya kadar gelmişken de her yerde yiyecegn burger dan yeme yani, sana şöyle güzel bir yer bulurum ben, bikaç fikir var aklımda sen gelene kadar daha da netleştirirmm olmadı bi starbucks yapsak oraın kahveleri bile doyurur bizi

dikkat ediyorum canım kendime, bir de bol su içiyorum o da hafifleyiro ağrıyı. bu ara bazı günler 2 lt nin altına düşmüştü su, böbrek rrahatsızlıgı hiç ihmale gelmiyor malesef Allah bir daha öyle kötü günler yaşatmasın canım size, hep sağlıklı hep mutlu olun inşalah

ben alacakaranlık serisinin bütün filmlerini en az 3 er kere izlemişimdir canım, kitaplarını da defalarca okudum. canım sıkıldıgında hala elime alırım hangisi denk gelirse hepsi güzel geliyor bana. son filme ilk gün ay sonu param yok die gidememiştim, sonda vodafone un kampanyasından yararlanarak 3 kere gittim vampirlere özel ilgim var benim, dünya üzerinde gerçekten vampirlik die bişey olsa ben gözüm kapalı kabul ederddim öyle bir sevgim var yani

bugun bende film izlemeyi düşünüyorum ama kesn diziye dalarım yine filmden vazgeçerim benim kuzenm bi dergide daha önce film eleştirmenligi yapmıştı canım ben genelde tavsiyleri ondan alıyorum. geçen gün konuştugumuzda da bu seneki oskar adayı filmlerinin hepsinin çok güzel oldugunu söylemişti. özellikle ARGO die bi film varmış, kesnlikle izle die die kafamı yedi, bir ara izlemeyi düşünüyorum onu. bir de OLD BOY die bi film var, onun hayatındaki en güzel filmmiş. ben arada öğrenir yine söylerim sana