- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.501
slm kızlarr hayırlı, güzel,sağlıklı haftalar dilerim...
hafta sonum full evde film izlerken geçti zaten yağışlı hava hakimdi..
düngece12 yattım ve bugün sabah 6:30 kalktım şun uyukluyorum neyse malum kontrol günü sistem güzel beklemedim derdimi anlattım;
boy-kg yaş-doğum yaptımmı-ailede şeker hastasıvarmı-kollestrol varmı-kıllanma varmı-vs bir sür soru, sonuç olarak şimdi tahlil yaptırsan sağlıklı sonuç alamam dedi sabah en erken 8 ,en geç 9da tahlilini yaptırmış ol dedi sonuçlarla beraber çarşamba sabahı sonuçlara göre yorum yapcak doktor ,ama asıl işin perşembe biter dediyani bu hafta full hastanedeyim:)) hastaneye gitmeksorun değilde kuzeyle gitmek çokzor yani hastaneye gideseye kdar kötü hastanede babası bakıyor zaten,doktor boyuma göre kg iyi olduğunu söyledi yanisağlıklıymışım amabana yetmez tabi neyse belliolcak 2-3 günsonraa iyi dileklerde bulunan herkeze tşk ederimm.
malum temizlik günüm ama ben hiç havamda değilim yatsam uyucam ama bu sıpa yanlızbırakılmaz,benden durumlar böyle herkez kendine iyi baksın..
ılk uc serıyı yayınladılar arka arkaya. ucuncu serı de mezun oldular, kurtlar ve vampırler, vıctorianın yenı dogan ekıbıyle savastılar bella yı korumak ıcın. bugun 4. yarın da 5. yı bulup ızleyelım esımle bızı sardı. nornalde romantık fılm ızlemez korku da ızlemez ama bu alacakaranlık serısı onu da sardı.
ben soguk buzlu karamellı bırsey ıcıyorum her gıttıgımde. kardesımın tercıhı. ısmını unuttum valla. ankaraya gelınce gıdelım canım cektı bak sımdı.
ben senın o dusundugunu dusundum cok kez. hatta herkes bana hatırlatsın regl donemındeyse dıye demıstım ama yazmayı unuttum. zor degıl eklerım tabıkı. bıldıgım kadarı ıle sen, ben ve tultan regl haftasındayız bu hafta. baska var mıydı ????
bu kez benım de cok agrılı oluyor belım agrımıyor da halsız dustum ve kasıgım agrıyor bu kez benım cok.
Merhaba kızlar, toplantı anca bitti, ben de bittim valla. Bir sürü iş var, işyerinde canımı sıkan şeyler var. Yarın akşam Ankara'ya gitme ihtimalim varDellenmiş durumdayım, valla şu an abur cubur, ne kadar sağlıksız şey varsa tüketebilirim, Allahtan yok etrafımda.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, bildirim yapmayanlar olduğu için belki daha fazla veren vardır bilmiyorum ama şimdilik karabiberime alkışlarımı yollayayım
çok sevindim filizcim valla herşey yavaş yavaş yoluna giriyor sanırım ve inşallah daha da iyi olacaksın. yarınki testleren sonrada moralin tavan yapar inşalllah
Bu arada ben daha Lincoln'ü izlemedim, o da güçlü adaylardan, o yüzden zaten şimdilik favorim Django dedim:) Festival filmlerini ben çok severim, eşimi de alıştırdım biraz ama o daha çok Amerikan filmleri tercih ediyor. Ferzan Özpetek filmlerini tavsiye ederim bu kategoride. Almodovar filmleri güzeldir. Daha önce de bahsetmiştim Kore yapımı "Boş Ev" filmi, kesinlikle izlenesi filmlerden, onun yönetmeni olan Ki-duk Kim'in de bütün filmlerini öneririm. Bu arada Oscar adayı olan "Amour" filmi Cannes Film Festivalinden ödül aldı.
İzlemediyseniz bence klasik olan Amelie'yi de öneririm. Ben aklıma geldikçe yazayım bari, kafam dağıldı biraz bunları düşününce:)
canım ya kusura bakma dün gece geldik. yolda da regl olmuşum sabah zor kalktım. Karnım belim çok ağrıyor. mesajını sonra gördüm sabah gönderdiğim mesaj gelmemiş nasıl oldu anlamadım. Yolculuk rahat geçti. Evdeyiz kızım okula eşim işe gitti, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hafta regl haftası gibi oldu çoğumuz +++ olmuşuz. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
sağ ol cnm ilgin alakan için,buhafta pek sohbet edemicezanlaşılan,pomoda yarın doktora gitcek bende, sende ankara yolcususun,lütfen dikkat et kendine ankara izmirin havasına benzemez,eldivenlerin ,beren,atkın botlarını al,sıkı sıkı giyin hasta olma emi sag salim git ve dön ALLAHA emanet ol.tam olarak ne zaman yolcusunn?
slm kızlarr hayırlı, güzel,sağlıklı haftalar dilerim...
hafta sonum full evde film izlerken geçti zaten yağışlı hava hakimdi..
düngece12 yattım ve bugün sabah 6:30 kalktım şun uyukluyorum neyse malum kontrol günü sistem güzel beklemedim derdimi anlattım;
boy-kg yaş-doğum yaptımmı-ailede şeker hastasıvarmı-kollestrol varmı-kıllanma varmı-vs bir sür soru, sonuç olarak şimdi tahlil yaptırsan sağlıklı sonuç alamam dedi sabah en erken 8 ,en geç 9da tahlilini yaptırmış ol dedi sonuçlarla beraber çarşamba sabahı sonuçlara göre yorum yapcak doktor ,ama asıl işin perşembe biter dediyani bu hafta full hastanedeyim:)) hastaneye gitmeksorun değilde kuzeyle gitmek çokzor yani hastaneye gideseye kdar kötü hastanede babası bakıyor zaten,doktor boyuma göre kg iyi olduğunu söyledi yanisağlıklıymışım amabana yetmez tabi neyse belliolcak 2-3 günsonraa iyi dileklerde bulunan herkeze tşk ederimm.
malum temizlik günüm ama ben hiç havamda değilim yatsam uyucam ama bu sıpa yanlızbırakılmaz,benden durumlar böyle herkez kendine iyi baksın..
ınsaallah canım oyledır. buarada belımı tam ortadan ölctum umarım dogru yapmısımdır. dıger olculerım kayıtlı mıydı sen de, belı de yazayım. bel ıllakı lazım dıyordun
Canim sana listesini vereyimsinecod dıye bır surup. daha once hastalandıgımda hapını vermıstı doktor. senın bu dedıgın thylohot denılen toz ıcecek ıle alakalı mı ? bız esımle cok kullanırız da ondan.
evet önceki maili silmedim sadece bel ölçünü göndersen olur
sağ ol cnm ilgin alakan için,buhafta pek sohbet edemicezanlaşılan,pomoda yarın doktora gitcek bende, sende ankara yolcususun,lütfen dikkat et kendine ankara izmirin havasına benzemez,eldivenlerin ,beren,atkın botlarını al,sıkı sıkı giyin hasta olma emi sag salim git ve dön ALLAHA emanet ol.tam olarak ne zaman yolcusunn?
canım buaralar baya sorunlar olmaya basladı sızın ısyerınde. bızden mı bulastı ne bılmıyorum valla. ınsaallah eskı huzurlu gunlere kavusursun. seyahat ben cok severım bılırsın ama ıs ıcın yıllardır seyahat olmadı oyuzden senın sevınmıyor olusunu anlayabılırım sen seyahat pek sevmıyorsun ozellıkle de ıs olunca. gıt gule gule, gel gule gule dıyorum sımdıden :)))) aman ha sıkılıp kendını yemege verme. okadar spor yaptın, hırpaladın kendını bosa gıtmesın yaaa... spor demısken bu hafta spor konusunda tesvık edelım bırbırımızı dıyordum. sen yapmıyorsun, ben de grıbe takıldım kıpırdayamadım epeydır. spor yapalım dedıydım ama sen gıdıyorsun. tultan ve cesmı de reg donemınde. kızlar bırbırımızı gaz getırelım de şu odemlerı atalım.
amour ısmı benı de cektı ızleyeyım.
bos ev korku fılmı mı ?? kore fılmı cok ızlıyorum ama ya dram ya romantık komedı ızledım
Yaa hakkaten Ankara soğuktur da değil mi? Yanıma fazla şey almak istemiyorum zaten, kalın şeyler alayım, atkı, eldiven de iyi fikir. Sabahtan akşama kadar toplantı olacak, otelde olacağız ama akşam çıkar hava alırız en azından. Otelde internet vardır, sık olmasa da her gün girerim ben mutlaka, ayrı kalamam sizden o kadar
Hiç sorma canım yaa, kendime göre bir düzen kuracağım ama o zamana kadar yorucu olacak epey. İnsan herşeye adapte oluyor, çok şikayet etmek istemiyorum ama insanın canı sıkkın olunca da yansıyor işte ister istemez. Seyahat ben de çok severim, hatta eşimle gezme planlarımızı ben yaparım. Yurtdışı gezileri bile ayarladım kaç kez:) Ama burada durum farklı. Ben haftaya izin alıp Denizli'ye ailemin yanına gitmeyi planlıyordum, bu toplantının günü ve yeri geçen hafta belli olmuş ama bana bildirmeyi akıl edememiş aklı evveller, benim asıl kızgınlığım ona. Toplantı ay sonuna doğru olur diye düşünüyorduk, erken planlamışlar. Benim iş için geziler oluyor arada, o da bir bakıma iyi oluyor aslında, biraz nefes alıyor insan. Geçen sefer eşim Ankara'ya gitmişti, ben yalnız kalmıştım iki gün, şimdi ben gidiyorum o yalnız kalacak 3 gün. Özleyelim biraz birbirimizi:)
Boş Ev korku filmi değil. Nasıl izlemedin sen, Kore filmlerini bu kadar seviyorsun, ben izlemişsindir diye düşünmüştüm. Tam olarak dram diyebilirim bu film için. Yönetmeni Ki-Duk Kim, diğer filmleri de çok güzel, kendine has bir tarzı var, epey ödül de aldı değişik festivallerden. Kesinlikle izlemeni öneririm canım. Amour çok hüzünlü bir film. İnsan çok etkileniyor filmden sonra. Spoiler vermemek için fazla bahsedemiyorum
Ankara da akşamları dışarı çıkacaksan kesnlikle kalın bişeyler götür canım, ama mekanların içi sıcak oluyor baya o yuzden eğer bi yerlere oturmaya gidecek olursanız die içine ince giymeye çalış yoksa çok terlersingüzelce git güzelce gel inşalahh
Eveeettt Ankara gezisini cazip hale getiriyoruz yavaş yavaş, çarşamba ve perşembe akşamları için tiyatro ayarlıyoruz. Zaten Ankara'ya gidip te tiyatroya gitmemek olmazdı değil mi ama:)) Keyfim yerine geliyor böylece:)) Oyunlardan biri Şinasi Sahnesinde, ona ulaşım kolay ama diğeri Cüneyt Gökçer Sahnesinde, arkadaş uzak olduğunu söyledi ama sefil olmayız inşallah. Çeşmicim sen biliyor musun yerini, ulaşım nasıldır fikrin var mı?
Tamam canım, ben o zaman lahana tarzı uygulayayım:)) İçime ya gömlek ya ince bir bluz, üstüne hırka, üstüne mont, gerektikçe soyunup, gerektikçe giyinirim böylece:))
CNM LİSTEN GÜZEL olmuş şükür bnde girdim listeye ama ++ larlaaa[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]?? kg l[/td]
[td]?? gr[/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]79,6 kg [/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]3,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td] 6,2 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,2 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,9 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td] 2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td] 3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]??kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?