2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]?? kg l[/td]
[td]?? gr[/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,2 kg ( regl )[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]79,6 kg (regl )[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]3,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td] 6,2 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,2 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,9 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td] 2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td] 3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]103,3 kg (regl )[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

sabahtan beri bakınıyorum bende acaba duygu naptı hastanede fala diye, ama hafta boyunca devam edecek bi sürecin içine girmişsin. sonuçlar temiz çıksın için rahat olsunda hafta boyunca hastaneye gitmişsin önemli değil. tabi kuzey için zor ve sıkıcı geçer bu durum o başka :)
bu arada doktor kilona normal der çünkü bi çok hastane beden kitle endeksi 30 olmayınca diyetisyene sevk etmiyor o servislerde kabule tmiyor. Belki sağlık açısından kilon bir risk taşımıyor ama her kadın günü kurtarmaya değil vücudunu ileriye dönük korumaya ve yeni bebeklere hazır tutmalı diyet ve egzersizlere devam

iyi olur canım hazır eşin de sevmişken izleyin son 2 filmi de frapucino olabilir canım senin içtigin, o da çok güzel ama kahve diyince benm hep sıcak şeyler geliyor aklıma o yuzden sıcak şeyleri tercih ediyorum, ama sen havalar sıcakken gelirsen en soğuğundan içeriz ohh sefamız olsunnn

ben çok fenayım bugun canm yaa. sabahtan beri karnımın agrısı zaten geçmedi de üstüne bir de tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum ayran içtim falan ama şimdi de baş ağrım var çok fena. 10 dk bilgisayara bakıosam 10 dk gözlerimi kapatıp yatıyorum masa üstüne, hap da içtim ama yok yani. mahvoldum resmen. bitemedi bugun yaa. offff

canım buaralar baya sorunlar olmaya basladı sızın ısyerınde. bızden mı bulastı ne bılmıyorum valla. ınsaallah eskı huzurlu gunlere kavusursun. seyahat ben cok severım bılırsın ama ıs ıcın yıllardır seyahat olmadı oyuzden senın sevınmıyor olusunu anlayabılırım sen seyahat pek sevmıyorsun ozellıkle de ıs olunca. gıt gule gule, gel gule gule dıyorum sımdıden :)))) aman ha sıkılıp kendını yemege verme. okadar spor yaptın, hırpaladın kendını bosa gıtmesın yaaa... spor demısken bu hafta spor konusunda tesvık edelım bırbırımızı dıyordum. sen yapmıyorsun, ben de grıbe takıldım kıpırdayamadım epeydır. spor yapalım dedıydım ama sen gıdıyorsun. tultan ve cesmı de reg donemınde. kızlar bırbırımızı gaz getırelım de şu odemlerı atalım.

çok sevindim filizcim valla herşey yavaş yavaş yoluna giriyor sanırım ve inşallah daha da iyi olacaksın. yarınki testleren sonrada moralin tavan yapar inşalllah

ınsaallah canım oyledır. buarada belımı tam ortadan ölctum umarım dogru yapmısımdır. dıger olculerım kayıtlı mıydı sen de, belı de yazayım. bel ıllakı lazım dıyordun

amour ısmı benı de cektı ızleyeyım.

bos ev korku fılmı mı ?? kore fılmı cok ızlıyorum ama ya dram ya romantık komedı ızledım

canım mesjın gelmedı bılmıyorum ıstersen benı ekleme bu hafta demıssın olur mu oyle sey. gecıkme oldu dıye lısteden cıkartacak degılım ya senı. senı bırakmayacagım yagma yok. beraber zayıflayacagız :))))

kılomuz aynı gelmıs, regl gunumuz de aynı denk gelmıs. ev ıslerını bıtırıp dınlenınce hafta ıcı guzel spor yapalım ıkımız de ınsaallah.

evıne hosgeldın buarada.

evet bu hafta yogunluk olacak. benım sanırım bır gunde bıter ısım. ama senınkı uzun surecekmıs canım kolay gelsın. neslı de seyahatte olacak.

buralar cok soguk degıl ama yıne de ızmıre gore soguktur. kalın seyler al yanına neslıcıgım.

canım yorucu olacak bu hafta senın ıcın. ama sonucta hersey saglık ıcın. doktor da guzel seyler demeye baslamıs ınsaallah devamı gelsın hıc bır hastalıgın cıkmasın ınsaallah. bu tahlıller uzun surer, benım bıle ıkı gun surdu cunku daha onceden yapılmıs tahlıllerım vardı ellerınde. bazılarını tekrar etmelerı gerektı. ıs endroknılojı oldu mu 2 hafta bıle surebılıyor benım bır kez konyada surmustu oyle. aksam musaıt olursan daha detaylı gorusuruz. bugun temızlık yapma. hastane yoruyor ınsanı kesınlıkle. dınlen, bu hafta maratonlu bır hafta olacak.

sinecod dıye bır surup. daha once hastalandıgımda hapını vermıstı doktor. senın bu dedıgın thylohot denılen toz ıcecek ıle alakalı mı ? bız esımle cok kullanırız da ondan.
Canim sana listesini vereyim

EVİNİZDE VARSA BUNLAR ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLADI Dekstrometorfan içeren ilaçlar; ACTIDEM (Şurup) BENAFED (Şurup) BENICAL (Şurup) BENICAL COLD (Lak Tablet) BRONKAR-A (Şurup) DEFEKS (Şurup) DEKSAN (Şurup) DORFAN (Şurup) METORFAN (Draje) RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül RHINOTUSSAL Süspansiyon TAMOL COLD (Tablet) TRİATÜS (Şurup) TYLOL Cold (Şurup) VICKS Medinait (Şurup) VICKS Vapodry (Şurup) WİNTUS (Draje) Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.

Yaa hakkaten Ankara soğuktur da değil mi? Yanıma fazla şey almak istemiyorum zaten, kalın şeyler alayım, atkı, eldiven de iyi fikir. Sabahtan akşama kadar toplantı olacak, otelde olacağız ama akşam çıkar hava alırız en azından. Otelde internet vardır, sık olmasa da her gün girerim ben mutlaka, ayrı kalamam sizden o kadar

Hiç sorma canım yaa, kendime göre bir düzen kuracağım ama o zamana kadar yorucu olacak epey. İnsan herşeye adapte oluyor, çok şikayet etmek istemiyorum ama insanın canı sıkkın olunca da yansıyor işte ister istemez. Seyahat ben de çok severim, hatta eşimle gezme planlarımızı ben yaparım. Yurtdışı gezileri bile ayarladım kaç kez:) Ama burada durum farklı. Ben haftaya izin alıp Denizli'ye ailemin yanına gitmeyi planlıyordum, bu toplantının günü ve yeri geçen hafta belli olmuş ama bana bildirmeyi akıl edememiş aklı evveller, benim asıl kızgınlığım ona. Toplantı ay sonuna doğru olur diye düşünüyorduk, erken planlamışlar. Benim iş için geziler oluyor arada, o da bir bakıma iyi oluyor aslında, biraz nefes alıyor insan. Geçen sefer eşim Ankara'ya gitmişti, ben yalnız kalmıştım iki gün, şimdi ben gidiyorum o yalnız kalacak 3 gün. Özleyelim biraz birbirimizi:)

amour ısmı benı de cektı ızleyeyım.

bos ev korku fılmı mı ?? kore fılmı cok ızlıyorum ama ya dram ya romantık komedı ızledım

Boş Ev korku filmi değil. Nasıl izlemedin sen, Kore filmlerini bu kadar seviyorsun, ben izlemişsindir diye düşünmüştüm. Tam olarak dram diyebilirim bu film için. Yönetmeni Ki-Duk Kim, diğer filmleri de çok güzel, kendine has bir tarzı var, epey ödül de aldı değişik festivallerden. Kesinlikle izlemeni öneririm canım. Amour çok hüzünlü bir film. İnsan çok etkileniyor filmden sonra. Spoiler vermemek için fazla bahsedemiyorum

Ankara da akşamları dışarı çıkacaksan kesnlikle kalın bişeyler götür canım, ama mekanların içi sıcak oluyor baya o yuzden eğer bi yerlere oturmaya gidecek olursanız die içine ince giymeye çalış yoksa çok terlersin güzelce git güzelce gel inşalahh

Eveeettt Ankara gezisini cazip hale getiriyoruz yavaş yavaş, çarşamba ve perşembe akşamları için tiyatro ayarlıyoruz. Zaten Ankara'ya gidip te tiyatroya gitmemek olmazdı değil mi ama:)) Keyfim yerine geliyor böylece:)) Oyunlardan biri Şinasi Sahnesinde, ona ulaşım kolay ama diğeri Cüneyt Gökçer Sahnesinde, arkadaş uzak olduğunu söyledi ama sefil olmayız inşallah. Çeşmicim sen biliyor musun yerini, ulaşım nasıldır fikrin var mı?

Tamam canım, ben o zaman lahana tarzı uygulayayım:)) İçime ya gömlek ya ince bir bluz, üstüne hırka, üstüne mont, gerektikçe soyunup, gerektikçe giyinirim böylece:))

şinasi sahnesi kızılaydan tunalıya çıkan bi yol var onun üzerinde canım, kızılaydan taksye binseniz 10 tl ancak tutar. ama ötekini bilmiyordum şimdi baktm adresine, çayyolundaymış. ki o da bayagı bir uzak kalıyor. kızılaydan otobusler kalkıyor ama çayyoluna onlara binip gidebilirsiniz. arcadium die bi alışveriş merkezi var orada hiç gitmedm ben ama cüneyt gökçer sahnesi onun arkasındaymış. sizin otel nerede olacak canım ?

Tamam canım, ben o zaman lahana tarzı uygulayayım:)) İçime ya gömlek ya ince bir bluz, üstüne hırka, üstüne mont, gerektikçe soyunup, gerektikçe giyinirim böylece:))

evet ankara için kesnlikle en güzeli lahana tarzı

CNM LİSTEN GÜZEL olmuş şükür bnde girdim listeye ama ++ larlaaa
cnm ben 600 gr aldım sen 800 yazmışsınnn elinde ise düzetirsen sevinirim
1.ci olan aradaşım tebriklerrr

Arkadaşlar merhaba ben diyet yapıyorum çok şükür motivasyon tam yanıma bir arkadaş arıyorum destek için zayıflamak isteyen varmı birde sıkılaşmak için çok iyi bir yöntemi olan varmı