- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.541
Gecmis olsun canim hayirlisi olur insallah rabbim dermansiz dert vermesin.
Pomodan ve senden hayirli haberler bekliyoruz canimm allah emanet olun.
Duygucum, geçmiş olsun canım, bugünü de atlattın çok şükür, inşallah herşey normaldir, yarın detaylıca öğrenirsin artık. Ben de çantamı hazırladım, evi toparladım biraz, işe gitmeme gerek kalmadı Allah'tan, planlanan toplantı iptal olmuş:)) Şimdiden yorgun hissediyorum, bir de işe gitsem ne olacaktı acaba:)) Bu ara benim beslenmemde dikkat falan kalmadı, kilo vermeyi hedeflemiyorum zaten de en azından almam inşallah. Bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak, ben de merak ediyorum, ona göre kendine yeni bir yol belirlersin.
İyi yolculuklar Nesli, kazasız belasız gider gelirsin inşallah. tabi gitmişken Ankaranında nimetlerinden yarralanmak lazım. zaten tiyatro planlarınıda yapmışsınİyi eğlenceler şimdiden canım
Himm anladim evet seninle tanismadik henuz bende hatice buraya yeni katilanlardanim ama son zamanlarda misafirlerim oldugu icin foruma pek giremedim o yuzden karsilasmadik
Sağol canım, zaten Ankara'nın benim bildiğim en büyük nimeti tiyatroları:)) Ankara'yı pek sevdiğimi söyleyemem, zaten hep iş için gidiyorum, gittiğimde de geziyoruz tabi ama sevemedim ben nedense. Hem zaten deniz de yok
ben izmiride gördüm ankarayıda ama ankaralı arkadaşlar kızmasında türkiyede hiç bi il güzel izmirin yerini tutamaz
birde kilomu koruyayım yeter demişsin ya, belkide döndüğünde kilo vermiş olacaksınevden çıkmadan bi tartıl birde döndüğünde eve girer girmez tartıl bakalım bu seyahat senden almış veya ne vermiş
evet bugünde bitti ama inanılmaz uykusuzum ne zormuşya erkenkalkmak yanierkendediğim 6:30 da kalkmak ahhkıyamam pomoma okadar iş güçsabah erkenden kalkıyor kuzumDuygucum, geçmiş olsun canım, bugünü de atlattın çok şükür, inşallah herşey normaldir, yarın detaylıca öğrenirsin artık. Ben de çantamı hazırladım, evi toparladım biraz, işe gitmeme gerek kalmadı Allah'tan, planlanan toplantı iptal olmuş:)) Şimdiden yorgun hissediyorum, bir de işe gitsem ne olacaktı acaba:)) Bu ara benim beslenmemde dikkat falan kalmadı, kilo vermeyi hedeflemiyorum zaten de en azından almam inşallah. Bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak, ben de merak ediyorum, ona göre kendine yeni bir yol belirlersin.
ee boşuna aşık değilim bu şehree izmirben izmiride gördüm ankarayıda ama ankaralı arkadaşlar kızmasında türkiyede hiç bi il güzel izmirin yerini tutamaz
birde kilomu koruyayım yeter demişsin ya, belkide döndüğünde kilo vermiş olacaksınevden çıkmadan bi tartıl birde döndüğünde eve girer girmez tartıl bakalım bu seyahat senden almış veya ne vermiş
KALPLER GÖNÜLLER BİR OLSUNN AYRILIK BUKADAR KISA OLSUNAynen katılıyorum:)) Sen de gel İzmir'e, İzmir'de yaşa
Tartılmak kesinlikle iyi fikir. Ama ben senin kadar iyimser değilimçünkü bizim toplantılarda kahve araları, o kahve aralarında ne olduğunu anlamadan elinde olan kurabiyeler oluyor, sabahtan akşama kadar kahve araları ve yemek molaları hariç oturmak zorundayız, hala kilo vereceğimi düşünüyor musun Tabi ben maksimum düzeyde hareket etmeye ve az yemeye çalışacağım ama pek te kendime güvenmiyorum.
Bir de 14 Şubat'ta ben de eşimden ayrı olacağım
iyi akşamlar kızlarr .bu aralar koşturmacadan menü yazamayırum not etmeyi unutuyorum ama dengeli yiyorum en azından
koşturmacalı gün telaşımı atlattım çok şükür .sadece bir dilim haşhaşlı tatlı ,bir tane şekerpareyle geceyi tamamladım .tatlı epey yapmışım yetmez zannedip kalanları dedeme babama paket yaptım ailecek tatlıyı severiz en azından fazlası eve kalmamış ooldu
duyguşum sende bayağı koşturmaca içindesin .inşallah yarınki sonuçların tertemiz çıkıcak .bide kapsamlı bi muyeneden geçmiş olucaksın için rahatlar hiç değilse .
sanırım pomoda bugün doktora gitmiş inşallah oda güzel hayırlı haberlerle döner
nesli ankara yolcusuymuş güle güle gitsin gelsin evine .tiyatro fikri çok güzelmiş bende çok severim ,iyi eğlenceler hayırlı işler olsun nesli
bugün ki menümm
sabah:
babamla hast. gittik kahvaltı yapma imkanım olmadı
öğle:
mecburen babamla bi porsiyon su böreği yedim ( ama çokkk pişmanım )
şekersiz çay ile
ara:
şekersiz çay
4 fındık
akşam:
5 yemek kaş. etli bamya
1 bardak köy yoğurdundan ekşi ekşi ayran
ara:
şekersiz çay
5 tane çubuk kraker
activite:
hast. koşturmaca ve ardından yaklaşık 1 saat yürüyüş babamla
su çok içtim ama lt tutamadım
form çayı:26:
bugünlük menümü yazayım
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
kahvaltı:
2 bardak çay
1 tane peynirli çökelekli pide(küçük yani elim kadar)
ara öğün:
1 muz
öğle yemeğimi yiyemedim...süslendim püslendim...okulun heyecanı vardı yeme aklıma gelmedi
ara öğün:
1 bardak çay
4-5 çubuk kraker
ara öğün:
1 şekersiz türk kahvesi
2dilim çikolata
akşam:
11-12 kaşık türlü susuz
ara öğün:
1 bardak çay
10 tane fındık...
Ama kızlar kilo çizelgesi yapmayacağımm kocacığımın çizelgesi dursun olur dimiiiiiiiiiii
cankuşlarımmmm iyi akşamlar hadimenümü yazayım artık dimi amaa:))
sabah çok kızın bana hafta sonunun yorgunluğu vardı 1 de kalktım o yüzden
2 dilim beyz ekmek kepek yoktu
6 tane yeşil zeytin antakyanın has kendi bahçemizin zeytini kaynanam yollamış
2 çatal acuka
1 çatal tereyağ reçel
öğle: 1 avuç çekirdek
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
1 bardak fanta
2 dilim ekmek:)
şimdi arkadaşlar yediklerim rejim listesiyle çok alakasız biliyorumm ....ama malum uzun zamandır rejimde değilim evde otum falan kalmamış :)) en kısa zamanda temin edecem canlarımm düzenime ve sporuma başlayacağımm
BU ARADA POMO NESLİ BALDAMLASI ÇEŞMİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMM
CNM LİSTEN GÜZEL olmuş şükür bnde girdim listeye ama ++ larlaaa
cnm ben 600 gr aldım sen 800 yazmışsınnn elinde ise düzetirsen sevinirim
1.ci olan aradaşım tebriklerrr
Tamam canım, ben o zaman lahana tarzı uygulayayım:)) İçime ya gömlek ya ince bir bluz, üstüne hırka, üstüne mont, gerektikçe soyunup, gerektikçe giyinirim böylece:))
Eveeettt Ankara gezisini cazip hale getiriyoruz yavaş yavaş, çarşamba ve perşembe akşamları için tiyatro ayarlıyoruz. Zaten Ankara'ya gidip te tiyatroya gitmemek olmazdı değil mi ama:)) Keyfim yerine geliyor böylece:)) Oyunlardan biri Şinasi Sahnesinde, ona ulaşım kolay ama diğeri Cüneyt Gökçer Sahnesinde, arkadaş uzak olduğunu söyledi ama sefil olmayız inşallah. Çeşmicim sen biliyor musun yerini, ulaşım nasıldır fikrin var mı?
Canim sana listesini vereyim
EVİNİZDE VARSA BUNLAR ÇÖPE ATIN DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ(WHO) AÇIKLADI Dekstrometorfan içeren ilaçlar; ACTIDEM (Şurup) BENAFED (Şurup) BENICAL (Şurup) BENICAL COLD (Lak Tablet) BRONKAR-A (Şurup) DEFEKS (Şurup) DEKSAN (Şurup) DORFAN (Şurup) METORFAN (Draje) RHINOTUSSAL Mikropellet Kapsül RHINOTUSSAL Süspansiyon TAMOL COLD (Tablet) TRİATÜS (Şurup) TYLOL Cold (Şurup) VICKS Medinait (Şurup) VICKS Vapodry (Şurup) WİNTUS (Draje) Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ilgili yerlere 'çok acele' koduyla gönderilen resmi yazıya göre; Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi web sitesinde 'dekstrometorfan' içeren öksürük şuruplarının kullanımına bağlı olduğu düşünülen ölümlerle ve ciddi advers etkilerle sonuçlanan olaylar görüldü.
okul basladı tamam serap oglen yemek yemez artık
biz de seni özledik şekerim, hoş geldin. ben bayağı bir uzaklaştım diyetten malesef. misafirlerim vardı, şimdi de babam var. ve ben memlekete gideceğim onlearla kısmetse. orda da yapamayacağım diye iyiden iyiye boşladım. gelince diyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?