2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim hayirlisi olur insallah rabbim dermansiz dert vermesin.

Pomodan ve senden hayirli haberler bekliyoruz canimm allah emanet olun.

aminnn cnm nerde derman bekleyen varsa RABBİM yardımcı olsun sağlık çok önemli hayırlısıyla bi atlatayım yarınıdaa
ALLAH razı olsunn cnmm çok sağol

Duygucum, geçmiş olsun canım, bugünü de atlattın çok şükür, inşallah herşey normaldir, yarın detaylıca öğrenirsin artık. Ben de çantamı hazırladım, evi toparladım biraz, işe gitmeme gerek kalmadı Allah'tan, planlanan toplantı iptal olmuş:)) Şimdiden yorgun hissediyorum, bir de işe gitsem ne olacaktı acaba:)) Bu ara benim beslenmemde dikkat falan kalmadı, kilo vermeyi hedeflemiyorum zaten de en azından almam inşallah. Bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak, ben de merak ediyorum, ona göre kendine yeni bir yol belirlersin.

İyi yolculuklar Nesli, kazasız belasız gider gelirsin inşallah. tabi gitmişken Ankaranında nimetlerinden yarralanmak lazım. zaten tiyatro planlarınıda yapmışsın İyi eğlenceler şimdiden canım

İyi yolculuklar Nesli, kazasız belasız gider gelirsin inşallah. tabi gitmişken Ankaranında nimetlerinden yarralanmak lazım. zaten tiyatro planlarınıda yapmışsın İyi eğlenceler şimdiden canım

Sağol canım, zaten Ankara'nın benim bildiğim en büyük nimeti tiyatroları:)) Ankara'yı pek sevdiğimi söyleyemem, zaten hep iş için gidiyorum, gittiğimde de geziyoruz tabi ama sevemedim ben nedense. Hem zaten deniz de yok

Himm anladim evet seninle tanismadik henuz bende hatice buraya yeni katilanlardanim ama son zamanlarda misafirlerim oldugu icin foruma pek giremedim o yuzden karsilasmadik

bende çok eski sayılmam. zayıflama merkezlerinde eğitmenlik yapıyorum. burdaki arkadaşlar zayıflama konusunda çok bilinçli hanımlar,bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. diyete başlarken egzersiz ve fiziksel durumun konusunda bende dahil olmak üzere herkes sana yardımcı olur. inşallah bi faydası olur sende mutlu olacağın kilo ve ölçülere kavuşursun

ben izmiride gördüm ankarayıda ama ankaralı arkadaşlar kızmasında türkiyede hiç bi il güzel izmirin yerini tutamaz
birde kilomu koruyayım yeter demişsin ya, belkide döndüğünde kilo vermiş olacaksın evden çıkmadan bi tartıl birde döndüğünde eve girer girmez tartıl bakalım bu seyahat senden almış veya ne vermiş

Aynen katılıyorum:)) Sen de gel İzmir'e, İzmir'de yaşa
Tartılmak kesinlikle iyi fikir. Ama ben senin kadar iyimser değilim çünkü bizim toplantılarda kahve araları, o kahve aralarında ne olduğunu anlamadan elinde olan kurabiyeler oluyor, sabahtan akşama kadar kahve araları ve yemek molaları hariç oturmak zorundayız, hala kilo vereceğimi düşünüyor musun Tabi ben maksimum düzeyde hareket etmeye ve az yemeye çalışacağım ama pek te kendime güvenmiyorum.
Bir de 14 Şubat'ta ben de eşimden ayrı olacağım

iyi akşamlar kızlarr .bu aralar koşturmacadan menü yazamayırum not etmeyi unutuyorum ama dengeli yiyorum en azından
koşturmacalı gün telaşımı atlattım çok şükür .sadece bir dilim haşhaşlı tatlı ,bir tane şekerpareyle geceyi tamamladım .tatlı epey yapmışım yetmez zannedip kalanları dedeme babama paket yaptım ailecek tatlıyı severiz en azından fazlası eve kalmamış ooldu

duyguşum sende bayağı koşturmaca içindesin .inşallah yarınki sonuçların tertemiz çıkıcak .bide kapsamlı bi muyeneden geçmiş olucaksın için rahatlar hiç değilse .
sanırım pomoda bugün doktora gitmiş inşallah oda güzel hayırlı haberlerle döner
nesli ankara yolcusuymuş güle güle gitsin gelsin evine .tiyatro fikri çok güzelmiş bende çok severim ,iyi eğlenceler hayırlı işler olsun nesli

evet bugünde bitti ama inanılmaz uykusuzum ne zormuşya erkenkalkmak yanierkendediğim 6:30 da kalkmak ahhkıyamam pomoma okadar iş güçsabah erkenden kalkıyor kuzum valla akşam sizi geç görürsen internette kovalıcam ona göree erken yatıperkenkalkın yarın büyükgün aman sende gitgel kontrolden geç için rahat etsin bende bu aralardikkat edemiyrum yaniplanlıdeğilimsporda yapamıyorumsonua göre p.tesi yeni bir yol belirlicemm,sende hazırlığını yapmışsınnhadi bakalımhyırlısı işden kalan zamanını iyideğerlendir tekrar iyiyolculuklar

ee boşuna aşık değilim bu şehree izmir

KALPLER GÖNÜLLER BİR OLSUNN AYRILIK BUKADAR KISA OLSUN

İNŞALLAH CNMM EVET İÇİM RAHat ETCEK
AMAN SENDE DİKKAT ET KENDİNE BU ARADA SENDE GİTMİŞDİN KONTROLE SONUÇ NE OLDU

sen neden doktora gıdıyordun rahatsızymıydın ben mı unutum yoksa

okul basladı tamam serap oglen yemek yemez artık

kız sen guzel dıkkalı yerdın. mısafırlıge gıderdın cıss yapmadan donup gelırdık. makarnanın yanında ekmek ne ayol oyle

hadı don gel ıyıce aramıza aynen boyle

bız de senı ozledık taze gelınımız. gel ıste boyle aramızabız senı suruklerız

ya yıllar oldu ben de tıyatroya gıtmeyelı. 7-8 yıl rahat olmustur. ozledım valla.

guzel planlar yapmana sevındım canım. ılk haber aldıgında canın sıkılmıstı. bu zorunlu seyahatı, keyfe donusturmene sevındım valla

valla guzel bır bılgı paylasımı olmus. cok sukur bu ılaclardan kullanmıyormusunm onu gormus oldum

baldamlası senı goremıyorum. pazartesı gunu bıldırım de yapmadın.