2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba ben diyet yapıyorum çok şükür motivasyon tam yanıma bir arkadaş arıyorum destek için zayıflamak isteyen varmı birde sıkılaşmak için çok iyi bir yöntemi olan varmı

cnm merhaba eğer sıkılaşmak istiyorsan
jillian egzersizi yap ben başladım çok etkili
bu sayfada herkes zayıflamak istiyo zaten
Benim önerim bu

Bu olculer ne icin . Konuyu kacirmisim da

pomomun verilerini yorumlayıp fiziksel yapılabilirliliğine göre bi program çıkartacağım kendisine ama bel ölçüsnü yazmayı unutmuş. MSN de eksik olan ölçüyü verdi bende hesaplamalardan sonra ona neler yapabileceğimiz konusunda bilgi vereceğim. Konu buydu bu arada seninle tanışmadık sanırım ben emel :))

Şinasi sahnesine daha önce gitmiştim, hatta Kızılay'dan bir arkadaşımla yürüyerek gitmiştik, ondan sonra "Nesli'nin yürüme mesafesi dediğine sakın inanmayın" deyip durmuştu:))
Otel Kavaklıderede, daha önce kaldığım bir otel değil. Yanlış hatırlamıyorsam Kızılay'a yakındı değil mi Kavaklıdere?
Çayyolunu biliyorum, yakın bir arkadaşımın kardeşi orada oturuyor, oooyyyyyy çok uzak ama yaaaa. Bir gece kalmıştık arkadaşımla ama araba vardı ve o yüzden ulaşım sorun olmamıştı, arabasız epey zor olacak gibi görünüyor. Arkadaşın gazına geldim, uzak ama gideriz deyince, tiyatro olunca mantıklı düşünce gücümü kaybediyorum sanırım

cankuşlarımmmm iyi akşamlar hadimenümü yazayım artık dimi amaa:))
sabah çok kızın bana hafta sonunun yorgunluğu vardı 1 de kalktım o yüzden
2 dilim beyz ekmek kepek yoktu
6 tane yeşil zeytin antakyanın has kendi bahçemizin zeytini kaynanam yollamış
2 çatal acuka
1 çatal tereyağ reçel

öğle: 1 avuç çekirdek

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
1 bardak fanta
2 dilim ekmek:)

şimdi arkadaşlar yediklerim rejim listesiyle çok alakasız biliyorumm ....ama malum uzun zamandır rejimde değilim evde otum falan kalmamış :)) en kısa zamanda temin edecem canlarımm düzenime ve sporuma başlayacağımm
BU ARADA POMO NESLİ BALDAMLASI ÇEŞMİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMM

biz de seni özledik şekerim, hoş geldin. ben bayağı bir uzaklaştım diyetten malesef. misafirlerim vardı, şimdi de babam var. ve ben memlekete gideceğim onlearla kısmetse. orda da yapamayacağım diye iyiden iyiye boşladım. gelince diyorum.....

bugünlük menümü yazayım
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
kahvaltı:
2 bardak çay
1 tane peynirli çökelekli pide(küçük yani elim kadar)
ara öğün:
1 muz
öğle yemeğimi yiyemedim...süslendim püslendim...okulun heyecanı vardı yeme aklıma gelmedi
ara öğün:
1 bardak çay
4-5 çubuk kraker
ara öğün:
1 şekersiz türk kahvesi
2dilim çikolata
akşam:
11-12 kaşık türlü susuz
ara öğün:
1 bardak çay
10 tane fındık...

Son düzenleme:
bugün ki menümm
sabah:
babamla hast. gittik kahvaltı yapma imkanım olmadı

öğle:
mecburen babamla bi porsiyon su böreği yedim ( ama çokkk pişmanım )
şekersiz çay ile

ara:
şekersiz çay
4 fındık

akşam:
5 yemek kaş. etli bamya
1 bardak köy yoğurdundan ekşi ekşi ayran

ara:
şekersiz çay
5 tane çubuk kraker

activite:
hast. koşturmaca ve ardından yaklaşık 1 saat yürüyüş babamla
su çok içtim ama lt tutamadım
form çayı
:26:

aslında senin bugünkü hastane koşuşturman diyetini bozmuş gibi görünsede bence sen iyi toparlamışsın, su böreği yediğin için pişman olma çünkü kahvaltıda yapmamışsın, onu telafi etmiş bence akşam menünede bayıldım doğrusu, bir çok besin öğresini iki parçada almışsın, bence zor bi güne karşın başarılı bi liste olmuş

Günaydın kızlaarrr, bugün açılışı ben yapayım, Duygu ve Pomo hastanede sanırım, ikisine de kolay gelsin diyorum. Ben akşama yolcuyum, o yüzden şimdi çantamı hazırlayacağım, işe geç gideceğim, işyerinde yoğunluk olma ihtimali var, çantam son dakikaya kalmasın en azından. Kahvaltımı da yazıp çıkayım ben,

- 2 dilim çavdarlı ekmek
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk keçi peyniri
- 2 tane ceviz
- 2 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Himm anladim evet seninle tanismadik henuz bende hatice buraya yeni katilanlardanim ama son zamanlarda misafirlerim oldugu icin foruma pek giremedim o yuzden karsilasmadik

Gunaydin neslicim menune bayiliyorum salca faln super yani cok saglikli bir menu bu arada iyi yolculuklar konuyu kacirdim ama son sayfalardan anladigim kadariyla ankara yolcususun

Herkese hayirli sabahlarrr
Spora baslamanin sevinci ve dincligi var uzerimde meger ne kadar hareketsiz kalmisim
Dunku menum
Sabah 1 bardak ilik su
2 kk peynir
2 dilim eknek
3 zeytin
Sekersiz cay

Ara 3-4 hurma uzerine ilik su

Ogle 1 kase corba
2-3 kasik pirinc pilavi
Bir kase yogurt

Ara 7-8 hurma
1 sekerli nescafe
1 sekersiz turk kahvesi

Aksam 1 kase corba
1 kase yogurt
Bir tabak haslanmis brokoli

1 fincan bitki cayi sekersiz
1,5 muz
1 portakal

şinasi sahnesi benm de yürüme mesafem oluyor ve herkes buna isyan ediyor neslicim anlıyorum seni o yuzden :)) hatta geçen gün ofisteki bi arkadaşa yer tarif ediyodum da avm nin ordan yürüyerek gittik biz dedim google earth ten baktı da öldürecekmişsin beni yollarda dedi :)) otel kavaklıdere kızılaya yakın, hatta tunalıya daha yakın canım. yani şinasi sahnesine çok yakın oluyor bu durumda :) ama çayyolu uzak canım malesef, taksiyle gidilmez çok tutar artk otobus paklar sizi sanırsam :)

hoşgeldin sunacıımmmmmmm gel artk sen de aramıza sohbet edelim yahuuu illaa rejim yapma sohbet ederiz biraz da

dün geceki hala ziyaretimi akşam yemeginde sadece balık yiyerek atlattım bana alkışşş kahvaltımı da güzelce ettimm ve ofisteyimm. akşam da sinema keyfi yapacam ohh benden keyiflisi yok bugunn

Neslicim gunaydin canim iyi yolculuklar. Tiyatro plani da yapmissin ne guzel her sey yolunda gider insallah ayrintilari aliriz sonra senden bol keyifli bir tatil olsun is gezisi ikinci planda :))))))

slm kızlarr herkez iyidir inşallahhh bugün kontrolümün 2.günü kan verdim 7 tüp yarın ak koyun kara koyun belli olcak hakkımdahayırlısı

pomomda bugün kontrolde msj.laştık oda iyi tam sonuçlarıbilmiyorum ama ilaçiçin beklemede olalım demiş doktor

neslicim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sağ salim git ve gel

ve diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah hepimiz ALLAHA emanet olalımm

geçmiş olsun canım, umarım sonuçların tamamen temiz çıkar hadi bakalım hayırlısı olsunn

Gecmis olsun canim hayirlisi olur insallah rabbim dermansiz dert vermesin.

Pomodan ve senden hayirli haberler bekliyoruz canimm allah emanet olun.