- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.521
arkadaşlar merhaba ben diyet yapıyorum çok şükür motivasyon tam yanıma bir arkadaş arıyorum destek için zayıflamak isteyen varmı birde sıkılaşmak için çok iyi bir yöntemi olan varmı
Bu olculer ne icin . Konuyu kacirmisim da
şinasi sahnesi kızılaydan tunalıya çıkan bi yol var onun üzerinde canım, kızılaydan taksye binseniz 10 tl ancak tutar. ama ötekini bilmiyordum şimdi baktm adresine, çayyolundaymış. ki o da bayagı bir uzak kalıyor. kızılaydan otobusler kalkıyor ama çayyoluna onlara binip gidebilirsiniz. arcadium die bi alışveriş merkezi var orada hiç gitmedm ben ama cüneyt gökçer sahnesi onun arkasındaymış. sizin otel nerede olacak canım ?
evet ankara için kesnlikle en güzeli lahana tarzı
cankuşlarımmmm iyi akşamlar hadimenümü yazayım artık dimi amaa:))
sabah çok kızın bana hafta sonunun yorgunluğu vardı 1 de kalktım o yüzden
2 dilim beyz ekmek kepek yoktu
6 tane yeşil zeytin antakyanın has kendi bahçemizin zeytini kaynanam yollamış
2 çatal acuka
1 çatal tereyağ reçel
öğle: 1 avuç çekirdek
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
1 bardak fanta
2 dilim ekmek:)
şimdi arkadaşlar yediklerim rejim listesiyle çok alakasız biliyorumm ....ama malum uzun zamandır rejimde değilim evde otum falan kalmamış :)) en kısa zamanda temin edecem canlarımm düzenime ve sporuma başlayacağımm
BU ARADA POMO NESLİ BALDAMLASI ÇEŞMİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMM
bugün ki menümm
sabah:
babamla hast. gittik kahvaltı yapma imkanım olmadı
öğle:
mecburen babamla bi porsiyon su böreği yedim ( ama çokkk pişmanım )
şekersiz çay ile
ara:
şekersiz çay
4 fındık
akşam:
5 yemek kaş. etli bamya
1 bardak köy yoğurdundan ekşi ekşi ayran
ara:
şekersiz çay
5 tane çubuk kraker
activite:
hast. koşturmaca ve ardından yaklaşık 1 saat yürüyüş babamla
su çok içtim ama lt tutamadım
form çayı:26:
Himm anladim evet seninle tanismadik henuz bende hatice buraya yeni katilanlardanim ama son zamanlarda misafirlerim oldugu icin foruma pek giremedim o yuzden karsilasmadikpomomun verilerini yorumlayıp fiziksel yapılabilirliliğine göre bi program çıkartacağım kendisine ama bel ölçüsnü yazmayı unutmuş. MSN de eksik olan ölçüyü verdi bende hesaplamalardan sonra ona neler yapabileceğimiz konusunda bilgi vereceğim. Konu buydubu arada seninle tanışmadık sanırım ben emel :))
Gunaydin neslicim menune bayiliyorum salca faln super yani cok saglikli bir menu bu arada iyi yolculuklar konuyu kacirdim ama son sayfalardan anladigim kadariyla ankara yolcususunGünaydın kızlaarrr, bugün açılışı ben yapayım, Duygu ve Pomo hastanede sanırım, ikisine de kolay gelsin diyorum. Ben akşama yolcuyum, o yüzden şimdi çantamı hazırlayacağım, işe geç gideceğim, işyerinde yoğunluk olma ihtimali var, çantam son dakikaya kalmasın en azından. Kahvaltımı da yazıp çıkayım ben,
- 2 dilim çavdarlı ekmek
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk keçi peyniri
- 2 tane ceviz
- 2 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Şinasi sahnesine daha önce gitmiştim, hatta Kızılay'dan bir arkadaşımla yürüyerek gitmiştik, ondan sonra "Nesli'nin yürüme mesafesi dediğine sakın inanmayın" deyip durmuştu:))
Otel Kavaklıderede, daha önce kaldığım bir otel değil. Yanlış hatırlamıyorsam Kızılay'a yakındı değil mi Kavaklıdere?
Çayyolunu biliyorum, yakın bir arkadaşımın kardeşi orada oturuyor, oooyyyyyy çok uzak ama yaaaa. Bir gece kalmıştık arkadaşımla ama araba vardı ve o yüzden ulaşım sorun olmamıştı, arabasız epey zor olacak gibi görünüyor. Arkadaşın gazına geldim, uzak ama gideriz deyince, tiyatro olunca mantıklı düşünce gücümü kaybediyorum sanırım
cankuşlarımmmm iyi akşamlar hadimenümü yazayım artık dimi amaa:))
sabah çok kızın bana hafta sonunun yorgunluğu vardı 1 de kalktım o yüzden
2 dilim beyz ekmek kepek yoktu
6 tane yeşil zeytin antakyanın has kendi bahçemizin zeytini kaynanam yollamış
2 çatal acuka
1 çatal tereyağ reçel
öğle: 1 avuç çekirdek
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu makarna
1 bardak fanta
2 dilim ekmek:)
şimdi arkadaşlar yediklerim rejim listesiyle çok alakasız biliyorumm ....ama malum uzun zamandır rejimde değilim evde otum falan kalmamış :)) en kısa zamanda temin edecem canlarımm düzenime ve sporuma başlayacağımm
BU ARADA POMO NESLİ BALDAMLASI ÇEŞMİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMM
Günaydın kızlaarrr, bugün açılışı ben yapayım, Duygu ve Pomo hastanede sanırım, ikisine de kolay gelsin diyorum. Ben akşama yolcuyum, o yüzden şimdi çantamı hazırlayacağım, işe geç gideceğim, işyerinde yoğunluk olma ihtimali var, çantam son dakikaya kalmasın en azından. Kahvaltımı da yazıp çıkayım ben,
- 2 dilim çavdarlı ekmek
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk keçi peyniri
- 2 tane ceviz
- 2 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
slm kızlarr herkez iyidir inşallahhh bugün kontrolümün 2.günü kan verdim 7 tüp yarın ak koyun kara koyun belli olcak hakkımdahayırlısı
pomomda bugün kontrolde msj.laştık oda iyi tam sonuçlarıbilmiyorum ama ilaçiçin beklemede olalım demiş doktor
neslicim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sağ salim git ve gel
ve diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah hepimiz ALLAHA emanet olalımm
geçmiş olsun canım, umarım sonuçların tamamen temiz çıkarhadi bakalım hayırlısı olsunn
slm kızlarr herkez iyidir inşallahhh bugün kontrolümün 2.günü kan verdim 7 tüp yarın ak koyun kara koyun belli olcak hakkımdahayırlısı
pomomda bugün kontrolde msj.laştık oda iyi tam sonuçlarıbilmiyorum ama ilaçiçin beklemede olalım demiş doktor
neslicim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sağ salim git ve gel
ve diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah hepimiz ALLAHA emanet olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?