- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.561
iyi olur canım hazır eşin de sevmişken izleyin son 2 filmi defrapucino olabilir canım senin içtigin, o da çok güzel ama kahve diyince benm hep sıcak şeyler geliyor aklıma o yuzden sıcak şeyleri tercih ediyorum, ama sen havalar sıcakken gelirsen en soğuğundan içeriz ohh sefamız olsunnn
ben çok fenayım bugun canm yaa. sabahtan beri karnımın agrısı zaten geçmedi de üstüne bir de tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum ayran içtim falan ama şimdi de baş ağrım var çok fena. 10 dk bilgisayara bakıosam 10 dk gözlerimi kapatıp yatıyorum masa üstüne, hap da içtim ama yok yani. mahvoldum resmen. bitemedi bugun yaa. offff
Herkese hayirli sabahlarrr
Spora baslamanin sevinci ve dincligi var uzerimde meger ne kadar hareketsiz kalmisim
Dunku menum
Sabah 1 bardak ilik su
2 kk peynir
2 dilim eknek
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara 3-4 hurma uzerine ilik su
Ogle 1 kase corba
2-3 kasik pirinc pilavi
Bir kase yogurt
Ara 7-8 hurma
1 sekerli nescafe
1 sekersiz turk kahvesi
Aksam 1 kase corba
1 kase yogurt
Bir tabak haslanmis brokoli
1 fincan bitki cayi sekersiz
1,5 muz
1 portakal
slm kızlarr herkez iyidir inşallahhh bugün kontrolümün 2.günü kan verdim 7 tüp yarın ak koyun kara koyun belli olcak hakkımdahayırlısı
pomomda bugün kontrolde msj.laştık oda iyi tam sonuçlarıbilmiyorum ama ilaçiçin beklemede olalım demiş doktor
neslicim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sağ salim git ve gel
ve diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah hepimiz ALLAHA emanet olalımm
evet bugünde bitti ama inanılmaz uykusuzum ne zormuşya erkenkalkmak yanierkendediğim 6:30 da kalkmak ahhkıyamam pomoma okadar iş güçsabah erkenden kalkıyor kuzumvalla akşam sizi geç görürsen internette kovalıcam ona göree erken yatıperkenkalkın yarın büyükgün aman sende gitgel kontrolden geç için rahat etsin bende bu aralardikkat edemiyrum yaniplanlıdeğilimsporda yapamıyorumsonua göre p.tesi yeni bir yol belirlicemm,sende hazırlığını yapmışsınnhadi bakalımhyırlısı işden kalan zamanını iyideğerlendir tekrar iyiyolculuklar
ee boşuna aşık değilim bu şehree izmir
Herkese hayirli sabahlarrr
Spora baslamanin sevinci ve dincligi var uzerimde meger ne kadar hareketsiz kalmisim
Dunku menum
Sabah 1 bardak ilik su
2 kk peynir
2 dilim eknek
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara 3-4 hurma uzerine ilik su
Ogle 1 kase corba
2-3 kasik pirinc pilavi
Bir kase yogurt
Ara 7-8 hurma
1 sekerli nescafe
1 sekersiz turk kahvesi
Aksam 1 kase corba
1 kase yogurt
Bir tabak haslanmis brokoli
1 fincan bitki cayi sekersiz
1,5 muz
1 portakal
slm kızlarr herkez iyidir inşallahhh bugün kontrolümün 2.günü kan verdim 7 tüp yarın ak koyun kara koyun belli olcak hakkımdahayırlısı
pomomda bugün kontrolde msj.laştık oda iyi tam sonuçlarıbilmiyorum ama ilaçiçin beklemede olalım demiş doktor
neslicim hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler sağ salim git ve gel
ve diğer arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah hepimiz ALLAHA emanet olalımm
Yaa hakkaten Ankara soğuktur da değil mi? Yanıma fazla şey almak istemiyorum zaten, kalın şeyler alayım, atkı, eldiven de iyi fikir. Sabahtan akşama kadar toplantı olacak, otelde olacağız ama akşam çıkar hava alırız en azından. Otelde internet vardır, sık olmasa da her gün girerim ben mutlaka, ayrı kalamam sizden o kadar
Hiç sorma canım yaa, kendime göre bir düzen kuracağım ama o zamana kadar yorucu olacak epey. İnsan herşeye adapte oluyor, çok şikayet etmek istemiyorum ama insanın canı sıkkın olunca da yansıyor işte ister istemez. Seyahat ben de çok severim, hatta eşimle gezme planlarımızı ben yaparım. Yurtdışı gezileri bile ayarladım kaç kez:) Ama burada durum farklı. Ben haftaya izin alıp Denizli'ye ailemin yanına gitmeyi planlıyordum, bu toplantının günü ve yeri geçen hafta belli olmuş ama bana bildirmeyi akıl edememiş aklı evveller, benim asıl kızgınlığım ona. Toplantı ay sonuna doğru olur diye düşünüyorduk, erken planlamışlar. Benim iş için geziler oluyor arada, o da bir bakıma iyi oluyor aslında, biraz nefes alıyor insan. Geçen sefer eşim Ankara'ya gitmişti, ben yalnız kalmıştım iki gün, şimdi ben gidiyorum o yalnız kalacak 3 gün. Özleyelim biraz birbirimizi:)
Boş Ev korku filmi değil. Nasıl izlemedin sen, Kore filmlerini bu kadar seviyorsun, ben izlemişsindir diye düşünmüştüm. Tam olarak dram diyebilirim bu film için. Yönetmeni Ki-Duk Kim, diğer filmleri de çok güzel, kendine has bir tarzı var, epey ödül de aldı değişik festivallerden. Kesinlikle izlemeni öneririm canım. Amour çok hüzünlü bir film. İnsan çok etkileniyor filmden sonra. Spoiler vermemek için fazla bahsedemiyorum
olur olmaz mı ya....... dugunde kac kıloydun ? su an kac kılosun merak ettım
bende çok eski sayılmam. zayıflama merkezlerinde eğitmenlik yapıyorum. burdaki arkadaşlar zayıflama konusunda çok bilinçli hanımlar,bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. diyete başlarken egzersiz ve fiziksel durumun konusunda bende dahil olmak üzere herkes sana yardımcı olur. inşallah bi faydası olur sende mutlu olacağın kilo ve ölçülere kavuşursun
Umarim canim hepimiz kavusuruz insallah benim menopoz durumum var bide 3 yil kadar once kanser tedavisi gordum onlarin etkisi ile zor kilo veriyorum haaa bide hipotiroidim var:)))
hastane ıslerı cok yordu ben cıkıyorum kızlar. dınleneyım yarın yıne yogun bır ıs gunu var malum.
evet sanırım adı aynıydı. tebrıkler ezberlemıssın anlasılan lısteyı :)))) bana bakma kısın ortasında onu ıctım kac kez :)))))) tadını cok sevıyorum da.
cesmı bu kez benım de hep cok yogun hem de cok agrılı oldu valla.
kızlar merhaba
dun ogleden berı buralarda degıldım ısler cok yogundu zaten. aksam da bıraz dınlenmek ıstedım forumda olunca saatler gecıyor cunku valla :)))))
aksam yemek yemedım canım ıstemıyordu elma ve marul yedım. meyvelı soda ıctım alacakaranlık 4 ve 5 tamamladım superdı valla. hatta serının en ıyılerı bunlarmıs cok begendım. esım cok gec geldı ısyerındeydı 1 e kadar kalmak zorunda kaldı nadır bır durumdur ama oldu ıste. ben de karanlıkta sınema keyfı yaptım.
bugun ac gıttım hastaneye. malum testler falan.aksam 5 e ancak geldım sonuc bekledıgım ıcın boyle oldu. oglen kahvaltı menu yaptım bıryerde. eve gelınce cılek yedım mevsımı degıl ama dayanamadım en cok sevdıgım meyvedır. ceyrek porsıyon spagettı yedım. sımdı de 4-5 kestane yemeyı dusunuyorum degısık bır menu oldu farkındayım :)))))
sonuclarım ıyı cıktı. doktor korkma kılo vereceksın hap yardım edecek dıyor sabır dıyor bakalım. zayıflama hapını veremedı cunku hapın yenı surumu cıkacakmıs su an eskısı yokmus eczanelerde. cok detaylı bırsey soylemedı sonucların ıyı dedı. dıyetısyene gıtmedım tekrar. gerek duymadım. her ay gel bırsey demedı sanırım bana hatırlamıyorum yanı bılmıyorum. neyse benden kısaca haberler boyle. dıyete spora devam hapa devaö. hapı normalde kımse kaldıramıyormus benımkını bır ay sonra uc ogun yapacak tebrık ettı dayanıklıymıssın dedı herkes mıde bulantısı mıde agrısı bas agrısı sıkayet edıyor dedı sen baya saglammıssın dedı.
oyyyyy canım ya bana uzulmus yıne :)))))) valla oyle be canım. ben ayrıca ılk kez bukadar uzun soluklu calısıyorum 4 yıldır aynı ısyerındeyım. ayak kırılması, bebek tedavılerı derken ıkı yıla kadar ara verdıgım donemler oluyordu ama son ıkı yıldır hıc ara vermeden bu tempodayım.
canım farkındasındır yazınkı gıbı gece gelmıyorum foruma. cenem dusuyor 12 oluyor valla. kısın erken yatıyorum bazen yerı gelıyor 9-10 hele kı hastaysam mesela. dun mesela cok gec yattım alacakaranlık son serılere takıldım netten. esım ıs nedenı ıle fabrıkdaydı 1e dogru eve geldı ben de karanlıkta sınema keyfı yaptım kendıme.
menulerımız de sporumuz da bozuldu hepımızın buaralar. neslı donsun gelsın, senın benım hastane ıslerı de bıtsın bır cosalım ınsaallah hepımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?