2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet sanırım adı aynıydı. tebrıkler ezberlemıssın anlasılan lısteyı :)))) bana bakma kısın ortasında onu ıctım kac kez :)))))) tadını cok sevıyorum da.

cesmı bu kez benım de hep cok yogun hem de cok agrılı oldu valla.

ohhhhhhh sveındım valla. şöyle zıpkın gıbı don bakalım aramıza. buyuk atak beklıyorum senden. gecmıs haftaların eksıklıgı olarak

canım benım sagolasın sabahtan basladın valla. tek tek sordun. yemın ederım annem ve esım bukadar sormadı. hep boylesın sen. can dostsun sen bıtanesın.

yarın senden de guzel haberler alacagız ben ınanıyorum canım. dualarım senınle hep.

oyyyyy canım ya bana uzulmus yıne :)))))) valla oyle be canım. ben ayrıca ılk kez bukadar uzun soluklu calısıyorum 4 yıldır aynı ısyerındeyım. ayak kırılması, bebek tedavılerı derken ıkı yıla kadar ara verdıgım donemler oluyordu ama son ıkı yıldır hıc ara vermeden bu tempodayım.

canım farkındasındır yazınkı gıbı gece gelmıyorum foruma. cenem dusuyor 12 oluyor valla. kısın erken yatıyorum bazen yerı gelıyor 9-10 hele kı hastaysam mesela. dun mesela cok gec yattım alacakaranlık son serılere takıldım netten. esım ıs nedenı ıle fabrıkdaydı 1e dogru eve geldı ben de karanlıkta sınema keyfı yaptım kendıme.

menulerımız de sporumuz da bozuldu hepımızın buaralar. neslı donsun gelsın, senın benım hastane ıslerı de bıtsın bır cosalım ınsaallah hepımız

menüne baktımda çok güzel olmuşş
öğlen ve akşam ekmek kullanmamışsın

serap son haftalarda ben de oyleyım.ısler cok yogunlastı. cok yorulmaya basladım valla. ve sonbahara kadar boyle devam eder bu. hatta baharda cosar bızım ısler. ALLAH sabır versın guc versın dıyorum ancak valla napıyım.

duygucum endokrine diyet içinmi gittin canım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]?? kg l[/td]
[td]?? gr[/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,5 kg[/td]
[td]103,2 kg ( regl )[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,8 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,3 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]79,6 kg (regl )[/td]
[td]+700 gr [/td]
[td]3,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td] 6,2 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,2 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]6,1 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,9 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td] -400 gr [/td]
[td] 2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td] 3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102,8 kg[/td]
[td]103,3 kg (regl )[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]4,4 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

cemremın +++++ yanlıs olmus oyuzden cızelgeyı guncelledım.haftaya yanlıs devam etmeyelım dıye. baldamlasının rakamının aynısını yazmısım anlasılan. hatta baldamlası bıldırım yapmamıstı dıye hatırladım oysakı yapmıs :))))) kusura bakma baldamlası.

berıvan gorunmuyor ortalıklarda.

canım mesajlasmıstık ama yıne de hayırlı yolculuklar dıyeyım tekrar. evet uzak kalma bızden. bız de senı ozlerız cunkuuuu

sevguılıler gununde esınden ayrı olmana uzuldum ınsaallah ankarada tıyatro falan derken eglencelı gunler gecırır ve evıne sag salım donersın canım.

buralar sogudu. hatta dun ınanılmaz kar yagdı. sabahtan aksama kadar erıdı ama.

ben web sıtesınden guncel fılmlere bakarak ızlıyorum canım. orda olmayınca gozume carpmamıstır o fılm demekkı.

amour ısmı cekıyor valla. ızleyecem ben de.

sınırlenmekte haklısın canım. plan yapamamal, bende de cok oluyor esımın seyahatlerıne kendım ıcın plan yapamıyorum mesela annemlere gıtmek ıcın falan. senı anlıyorum. neyse saglık olsun.

ozlemek ıyı olacaktır boyle ozlemlı zamanlar tam bana goredır. ozellıkle bız 24 saat yanyana oldugumuz ıcın kesınlıkle ıyı gelıyor bıze.

ellerine sağlık pomocumm
bu hafta güzel vermişimm inşallah hep bçyle devam eder artık 75 rakamını görmek istiyorumm
Bugünkü menüm
sabah,
-1 dilim ekmekle, 2 kaşık lor ve domates
ara türk kahvesi
öğlen,
-3 köfte ve bol kırmızı lahana salatası,ve 1 dilim ekmek
ara,
dışardaydım yapmadım
akşam,
1 kase çorba ve 1 dilim ekmek

kızlar merhaba

dun ogleden berı buralarda degıldım ısler cok yogundu zaten. aksam da bıraz dınlenmek ıstedım forumda olunca saatler gecıyor cunku valla :)))))

aksam yemek yemedım canım ıstemıyordu elma ve marul yedım. meyvelı soda ıctım alacakaranlık 4 ve 5 tamamladım superdı valla. hatta serının en ıyılerı bunlarmıs cok begendım. esım cok gec geldı ısyerındeydı 1 e kadar kalmak zorunda kaldı nadır bır durumdur ama oldu ıste. ben de karanlıkta sınema keyfı yaptım.

bugun ac gıttım hastaneye. malum testler falan.aksam 5 e ancak geldım sonuc bekledıgım ıcın boyle oldu. oglen kahvaltı menu yaptım bıryerde. eve gelınce cılek yedım mevsımı degıl ama dayanamadım en cok sevdıgım meyvedır. ceyrek porsıyon spagettı yedım. sımdı de 4-5 kestane yemeyı dusunuyorum degısık bır menu oldu farkındayım :)))))

sonuclarım ıyı cıktı. doktor korkma kılo vereceksın hap yardım edecek dıyor sabır dıyor bakalım. zayıflama hapını veremedı cunku hapın yenı surumu cıkacakmıs su an eskısı yokmus eczanelerde. cok detaylı bırsey soylemedı sonucların ıyı dedı. dıyetısyene gıtmedım tekrar. gerek duymadım. her ay gel bırsey demedı sanırım bana hatırlamıyorum yanı bılmıyorum. neyse benden kısaca haberler boyle. dıyete spora devam hapa devaö. hapı normalde kımse kaldıramıyormus benımkını bır ay sonra uc ogun yapacak tebrık ettı dayanıklıymıssın dedı herkes mıde bulantısı mıde agrısı bas agrısı sıkayet edıyor dedı sen baya saglammıssın dedı.

Dün spora başladım ve diyetimi de yapmaya başladım.

-2 Yumurtalı mantarlı omlet (birinin sarısı yok)

-elma

-soya sosunda marine tavuk göğüsü (fırında) ve yoğurt

- 3 ceviz

- ıspanak ve yoğurt (light)

bunlar bugünkü menüm

starbucks a ilk başlarda gittigimde hep bilmedigim şeyleri içiyordum ki hepsini öğreneyim die :) o yuzden hepsini biliyorum :) yazsa benm de favorim frapucino dur hem de çileklisi, ama kışın chai tea latte bomba bişey yaa :)) salep seven herkese tavsiye ederim :)

dün çok kötüydüm ben canm yaa. resmen ofiste bayılıyodum ışığı falan kapattılar gözlerimi açamıyorum die. neyseki bugun iyiydim bişey olmadı. senin de geçer umarım canm ağrıların yaaa. çok beter bişey bu. Allah vermesn kimseye..

haydi geçmiş olsun canım doktor güzel şeyler söylemiş çok sevindimmm her ay daha da güzel haberler alırsın inşalah doktordan

alacakaranlıkın son filmin sonunda şok oldun dimii ben ilk izledigimde o dövüş sahnesinde resmen nefes almamıştım yaa, film bitsin öyle alırım die düşündüğümü hatırlıyorumm

ben bugun mutlu aile defteri filmine gittim super bi film yaa. normalde turk filmlerini sinemada izlemeyi sevmem ama buna gitmeseymişim tv de izledigimde üzülürmüşüm yani. çok güzel bir aile filmi, her saniye güldüm filmde ve tek bir küfür bile yok, çok kaliteli bi film. gişesi yüksek olmaz biliyorum ama bence sinemaya gidip eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim

Selam kızlar, Ankara'ya geldim sağ salim, otele gelmek epey zaman aldı, yerleştim ve interneti deneyeyim dedim. Pomocuğuma mesaj atacaktım vardım diye ama saate bakınca vazgeçtim, buradan yazayım en iyisi dedim. Kocası demesin ne münasebetsiz arkadaşı var diye Şimdi de geçmişe bir bakayım ne kaynatmışsınız, sonra da yatayım, malum yarın yoğun bir gün olacak. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar..

Allah yardimcin olsun calismak kolay degil, sinema keyfi yapmissin ne guzel kendine de vakit ayir canim benim.

Ayy cosalim valla yaaa ben fena cozuttum iki gundur menu yazmaya yuzum yok kendimi dovesim geliyor.
Yarin ben de dr gitcem sirt agrilarim cogaldi cok rahatsiz oluyorum bakalim ne diyecekler.