- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.801
berıvan, gecen hafta bıldırım yapmadı. bu haftada pek yazmadı. aramızda olacak mı ? ne dusunuyor bılmıyorum. oysa cok guzel adopte olmustu. ercenın de moralı bozuktu, bıldırım yapacak mı bılmıyorum. baldamlası ne durumda bılmıyorum o da yazmıyor sık. hatıce, eskıye gore bu hafta cok aktıftı ama bıldırım yapmadı. cesmı de sanırım halen uyuyor. bıldırım yapmayan kısıler, bu kısıler yanı. bıldırım yapan kısıler dahıl cızelgeyı yayınladım. dıger arkadaslar da bıldırım yaparsan, aksam cızelgeyı yenıden yayınlayacagım.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum ozellıkle cemrem ve karabıber bu hafta cok basarılar. genel olarak cogumuz +++lardayız. bu hafta ıyıce asılalım hatunlar. duygu orucluymus bugun, temızlık gunu de gelmıs malum. oyuzden mesaj atarak bıldırım yaptı. gunduz gıremezse, haberınız olsun durumdan yanı. ben de cıkıyorum herkese guzel bır gun dılıyorum.
tekrar hatırlatma, bıldırım yapılırsa aksam yenıden guncelleyecem cızelgeyı.
ıkıncı hatırlatma, haftaya pazartesıden ıtıbaren, pazartesı aksamları cızelgemızı yayınlayacagım.
merhaba arkadaşlar
geçmişi okudum hepinize çoook teşekkür ederim Allah razı olsun .cuma günü o kadar sıkıntılıyımdi sizlerin yazıları destek oldu bana .aslında çok uzamıyacak mevzuyu abartıp çok ağladım .ama hafta sonumum güzel geçti .eşim çok içten bi şekilde özür diledi hata yaptığını aslında başka birine kızıp hıncının bende çıktığını ,ve sölediklerinin gerçekte öyle hissetmediğimni falan işte bissürü açıklama yaptı ve barıştık .haftasonu misafirlerim çok oldu .eşimin akrabaları geldi güzel hareketli geçti .ve sabah tartılmayı unuttum sabah kızımı okula yolcu ederken tartılmadı sonrada uyuya kalmışım
tultan ve pomoda eşine kırılmış okurken üzüldüm kızlar neolur çok üzmeyin kendinizi sölemek kolayda işte uygulayabilsek .aslında azcık gamsız olmak lazım ama nasıl
kilo veren cemre ve karabiberi tenbrik ediyorum .
herkesi öpüyorum kızlar evi toparlamam lazım akşama gelirim yine
Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
kendimle gurur duydum bu haftaa
kızlar bu hafta kesin o 75 görülecekkkkkkkkkk
Ercecimm atlatmana sevindim
Bende bu hafta eşime çok kırıldım köyde ,hiç birzaman da söylediği söz içimden çıkmıyacak bir yara olarak kalacak biliyorum aklıma geldikçe,beni çok sevende o çok üzende yine o,kırdığı zaman inann başkası olsa oo sözleri affetmez
affetmesemde affetmiş gibi yapıp devam ediyoruz hayatımıza
merhaba arkadaşlar
geçmişi okudum hepinize çoook teşekkür ederim Allah razı olsun .cuma günü o kadar sıkıntılıyımdi sizlerin yazıları destek oldu bana .aslında çok uzamıyacak mevzuyu abartıp çok ağladım .ama hafta sonumum güzel geçti .eşim çok içten bi şekilde özür diledi hata yaptığını aslında başka birine kızıp hıncının bende çıktığını ,ve sölediklerinin gerçekte öyle hissetmediğimni falan işte bissürü açıklama yaptı ve barıştık .haftasonu misafirlerim çok oldu .eşimin akrabaları geldi güzel hareketli geçti .ve sabah tartılmayı unuttum sabah kızımı okula yolcu ederken tartılmadı sonrada uyuya kalmışım
tultan ve pomoda eşine kırılmış okurken üzüldüm kızlar neolur çok üzmeyin kendinizi sölemek kolayda işte uygulayabilsek .aslında azcık gamsız olmak lazım ama nasıl
Az önce markete gidip geldim ve kış olduğu için kimseyi pek görmüyordum komşulardan ,3 kişii sen zayıflamışş yazı nasıldınn çok kiloluydumm kaç kilo verdinnn,ne yaptın demeye başladılar nasıl sevindim anlatamam,
92 kilodan 76 kiloya indim
gunaydın canım,
sana mesaj attım ben de. hatta ben sana cumadan berı sms de atıyorum buarada aklıma gelmısken dıyeyım.
Bende bu hafta eşime çok kırıldım köyde ,hiç birzaman da söylediği söz içimden çıkmıyacak bir yara olarak kalacak biliyorum aklıma geldikçe,beni çok sevende o çok üzende yine o,kırdığı zaman inann başkası olsa oo sözleri affetmez
Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
kendimle gurur duydum bu haftaa
kızlar bu hafta kesin o 75 görülecekkkkkkkkkk
Gunaydun kizlar ben bu hafta yine ++ lardsyim
Artik kendime 2 hafta xaman taniyorum ve 2 hafta sonra diyetisyene gitmeyi planliyorum neden 2 hafta diye sorarsaniz memleketome ailemin yanina gidicem donuncede diiiirekkk diyetisyene
Bu is benim icin desteksiz olmuyor ani sporda yapsam azda yesem bir yerlerde ya hata yspiyirum yada menapoz+hipotirodin etkisiyke yeteriz kaliyorum
merhaba arkadaşlar
Aranizin duzeldigine sevindim allah daim etsin canim bu seferde biz bozustuk gamsiz olmak cok zor yapabilsek ahhh neyse rabbim ben hataliysam bana o hataliysa ona bildirsin en kisa zamanda bu sefer kararliyim ozurde dilese kabuletmicem burnu surtsun biraz
Canım benim telefonum çarşamba gece kendi kendine bir kapanmış, bir daha da açılmadı. Haftasonu eşim götürecekti ama vazgeçtik, bugün iş çıkışı birlikte götüreceğiz, yeni telefon da bakmaya başladım ne olur ne olmaz diye. Kaldım telefonsuz yani anlayacağın:) İşle ilgili de aramışlar falan, neyse hallediyorum bir şekilde.
Bugün çok yoğun geçti, ancak şimdi rahatladım biraz ve hemen foruma girdim. Geçmişi okudum. Pomocum tabloyu akşam yayınlama fikri iyi olmuş, senin için de geç kalkan arkadaşlar için de zor oluyordu. Ben sözde Ankara'dan dönüşte almamıştım ama haftasonu da tıkınmaya devam edince sabah tartıda acısı çıktı. Eşim de anladı zaten, moral vermeye çalıştı ama çok canım sıkıldı, hala da geçmedi açıkçası. Neyse, bu hafta daha dikkatli olacağız hepimiz inşallah. Ben haftaya mutlaka 67'li bir rakam göreceğim, kararlıyım, azimliyim, hadi kendimi gaza getireyim biraz:))
Öğle yemeğim:
- yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk
- 3 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 avucum kadar lavaş
- 1 bardak ayran
Sabah az yediğim için sanırım öğlen biraz fazla oldu, anca doydum. Canım sıkkın olunca da daha zor doyuyorum, fena bir kısır döngü.
Öğleden sonra da bir proje üzerine çalışırken arkadaş sağolsun Türk Kahvesi ile yeriz diye baklava almış, orta şekerli kahve yanında 1 dilim baklava da yedim yani.
Akşam Leslie yapmayı planlıyorum ama çok halsiz hissediyorum kızlar. Nasıl atacağım ben bu yorgunluğu üzerimden bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?