2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Az önce markete gidip geldim ve kış olduğu için kimseyi pek görmüyordum komşulardan ,3 kişii sen zayıflamışş yazı nasıldınn çok kiloluydumm kaç kilo verdinnn,ne yaptın demeye başladılar nasıl sevindim anlatamam,
92 kilodan 76 kiloya indim

Pomocum çok teşekkürederim ,evet bu hafta 600 gram verdim ,inan bu hafta sonu köydeyken önüme sunulan bütün yemeklere hayır dedim ve kazanan ben oldum ,eğer yeseydimki bu hafta 76 yerine 77 yazabilirdim ve bu beni çok üzecekti,ve bir hafta yine o almış olacağım 1 kilo vermek için uğraşacaktım
Eğer eşim bu hafta telefondan yüklenenn cihazı oğlum bozmuş onu alırsa yine resim yükleyerek devam edeceğim ,çünkü kilomu paylaşınca daha bir motive oluyorumm ben
Akşama yayınlamanda daha iyi olmuş neden dersen sen ve bazı arkadaşlar çalıştığı için erken kalkabiliyorsunuzz ben mesela yatmayı sevdiğim için sabahları erken kalkamıyorum mutlaka saati kurmamm lazım,eğerkii kurmayıp geç kalkarsam ve burayada geç yazmış olursam üzülüyorum sana karşı haksızlık yaptığımı düşünüyorumm ama gün boyunca olursa emiminki herkez bildirim yapabilir rahatlıkla

merhaba arkadaşlar
geçmişi okudum hepinize çoook teşekkür ederim Allah razı olsun .cuma günü o kadar sıkıntılıyımdi sizlerin yazıları destek oldu bana .aslında çok uzamıyacak mevzuyu abartıp çok ağladım .ama hafta sonumum güzel geçti .eşim çok içten bi şekilde özür diledi hata yaptığını aslında başka birine kızıp hıncının bende çıktığını ,ve sölediklerinin gerçekte öyle hissetmediğimni falan işte bissürü açıklama yaptı ve barıştık .haftasonu misafirlerim çok oldu .eşimin akrabaları geldi güzel hareketli geçti .ve sabah tartılmayı unuttum sabah kızımı okula yolcu ederken tartılmadı sonrada uyuya kalmışım
tultan ve pomoda eşine kırılmış okurken üzüldüm kızlar neolur çok üzmeyin kendinizi sölemek kolayda işte uygulayabilsek .aslında azcık gamsız olmak lazım ama nasıl
kilo veren cemre ve karabiberi tenbrik ediyorum .
herkesi öpüyorum kızlar evi toparlamam lazım akşama gelirim yine

Ercecimm atlatmana sevindim
Bende bu hafta eşime çok kırıldım köyde ,hiç birzaman da söylediği söz içimden çıkmıyacak bir yara olarak kalacak biliyorum aklıma geldikçe,beni çok sevende o çok üzende yine o,kırdığı zaman inann başkası olsa oo sözleri affetmez
affetmesemde affetmiş gibi yapıp devam ediyoruz hayatımıza

Guclu iradene hayran kaldim arkadasim gurur duymakta haklisin kocaman alkisss bu istikrarla gidersen basarirsin 75 de gorursun.

Cok guzel anlatmissin canim ayni seyleri yasiyoruz bir seyi kabullenemiyorum kendime yediremiyorum yani uzup kiran onlar biz affetmis gibi yapip devam ediyoruz ya icim icimi yiyor kendilerini vazgecilmez hissettiriyoruz gibi geliyor agzima geleni soyleyip cekip gidesim geliyor ama ozunde oyle olmadigini beni sevdigini dusunup sabrediyorum offfffff

Aranizin duzeldigine sevindim allah daim etsin canim bu seferde biz bozustuk gamsiz olmak cok zor yapabilsek ahhh neyse rabbim ben hataliysam bana o hataliysa ona bildirsin en kisa zamanda bu sefer kararliyim ozurde dilese kabuletmicem burnu surtsun biraz

Masallah diyeyim cok guzel vermissin 16 kilo farkedilmezmi az degil darisi bizlere insallah

gunaydın canım,

sana mesaj attım ben de. hatta ben sana cumadan berı sms de atıyorum buarada aklıma gelmısken dıyeyım.

Canım benim telefonum çarşamba gece kendi kendine bir kapanmış, bir daha da açılmadı. Haftasonu eşim götürecekti ama vazgeçtik, bugün iş çıkışı birlikte götüreceğiz, yeni telefon da bakmaya başladım ne olur ne olmaz diye. Kaldım telefonsuz yani anlayacağın:) İşle ilgili de aramışlar falan, neyse hallediyorum bir şekilde.
Bugün çok yoğun geçti, ancak şimdi rahatladım biraz ve hemen foruma girdim. Geçmişi okudum. Pomocum tabloyu akşam yayınlama fikri iyi olmuş, senin için de geç kalkan arkadaşlar için de zor oluyordu. Ben sözde Ankara'dan dönüşte almamıştım ama haftasonu da tıkınmaya devam edince sabah tartıda acısı çıktı. Eşim de anladı zaten, moral vermeye çalıştı ama çok canım sıkıldı, hala da geçmedi açıkçası. Neyse, bu hafta daha dikkatli olacağız hepimiz inşallah. Ben haftaya mutlaka 67'li bir rakam göreceğim, kararlıyım, azimliyim, hadi kendimi gaza getireyim biraz:))
Öğle yemeğim:
- yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk
- 3 kaşık kadar bulgur pilavı
- 2 avucum kadar lavaş
- 1 bardak ayran

Sabah az yediğim için sanırım öğlen biraz fazla oldu, anca doydum. Canım sıkkın olunca da daha zor doyuyorum, fena bir kısır döngü.

Öğleden sonra da bir proje üzerine çalışırken arkadaş sağolsun Türk Kahvesi ile yeriz diye baklava almış, orta şekerli kahve yanında 1 dilim baklava da yedim yani.

Akşam Leslie yapmayı planlıyorum ama çok halsiz hissediyorum kızlar. Nasıl atacağım ben bu yorgunluğu üzerimden bilmiyorum..

Bu arada kendi derdime dalıp unuttum, kilo veren arkadaşları kutluyorum, başarıları daim olsun, darısı başımıza olsun

senın esın ne yaptı bakem. bu hafta sanırım erkeklerın okuzluklerı tuttu kusura bakmayın da ben boyle dıyorum. cunku gozgore gore ve de kucuk seylerden hem de kırıcı cumleler ıle nasıl kırabılıyorlar uzebılıyorlar bızı anlamıyorum valla.

klasık hepımız aynıyız ıste. bazen kavga buyusun ıstemıyoruz tartısmaya bıle halı olmuyor ınsanın. bazen alttan almak dıyoruz buna. bazen susayım da suskunlugumdan ders alsın dıyoruz. kısacası onemsemıyor gıbı ya da unutmus gıbı affetmıs gıbı davranıyoruz ama 3 yıl once soyledıgı seyı bıle unutamıyoruz aslında. keske unutabılsek. onlar gıbı olsak.bakar gör, duyan sagır.

valla senı tebrık edıyorum ben asla dayanamazdım ıtıraf edeyım. cunku boyle corek falan benım ev sevdıgım seylerdır. cogu kısı tatlı falan ıcın ölur bıter benım de zaafım budur hamurısı.

bence de gorunmende fayda var. ben kılo veremeıyorum dıye kafayı yıyordum meger sebebı ınsulın dırencıymıs enazından ogrenmıs oldum sımdı.

senı gordugume cok sevındım canım. umarım eskı nesenle aramıza donersın senı ozledıgımı bıl yanı.

mevzu cok onemlı olmasa da olsa da bazen cok kırılabılıyoruz ya da herzamankınden daha hassas olabılıyoruz. oyuzden o gun oyle tepkı vermıssındır. olan oldu. nıye oyle agladım falan dıye dusunme. hem aglamak ıyıdır. bagırmak, kızmak yerıne kendını rahatlatmıssın bence. ustelık cok da guzel tatlıya baglanmıs cok sevındım. maasallah ALLAH nazardan korusun. .

senı bu hafta tartılırmısın emın olamadım. haftaya yazalım ozaman canım.

ben eskısı kadar uzulmuyorum canım. ıcımde oyle buyuk kırgınlıklar var kı bazen gunluk olan seylere o an aglıyorum uzuluyorum ama unutmaya calısıyorum. esım, yıllar once yapacagını yaptı sureklı uzdu benı. bundan sonrası cok da uzmuyor. sadece sınırlerım yıprandıgı ıcın cok aglamama sebep olabılıyor o an. bır de ozur dılemeyı pısman olmayı ogrendı bakalım bundan sonrası ıcın hayırlısı olsun hepımız ıcın. herkes mutlu olsun yaaa tek dılegım bu.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]17,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]103,6 kg ( regl )[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]79,7 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]76kg [/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]+300 gr[/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,3 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar narın vardı hatırlarmısınız eskı topıgımızde. ıkıncı cocuk dusunuyordu. o da hamıleymıs. yenı ogrendım. hatta selam soylemıs hepınıze ozelden mesaj atmıs. fdm ne yapıyor dıye merak ettım yazayım dedım ona da. ama ocak basından berı hıc gırmemıs foruma.

teşekkür ederim kızlar sağolun evet biz atlattık çok şükür .
bu erkeklerin çoğu böle galiba genetik sölerim lafımı sonra özür bir çiçek tamam diye düşünüyıolar .bizi en çok kıran hep en sevdiklerimiz zaten oyüzden bu kadar çok üzülüyoruz .eee mecburen affedip yolumuza devam ediyoruz .helede çocuk varsa kapıyı çarpıp çıkmak kolay olmuyo .bir oğlum olursa inşallahh ona kadına değer vermesini evde yardım etmesini bir kadını üzünce ne kadar etkileneceğini öğreticem .birazda biz anneleriz erkeklere bu kadar çok taviz veren

yazdıklarınızdan belli siz de çok üzülmüşsünüz umarım aranız düzelir sizinde keyfiniz yerine gelir .çok zordur ev huzursuzluğu rabbim hepimizin evine dirlik düzen geçim versin

canım valla ozledım senı once bunu dıyeyım.

telefon olayına gelınce oluyor oyle aksılıkler. senınkı de yanı tam zamanını bulmus, eve mısafır gelınce bıten tup mısalı olmus tam lazımken, sen sehır dısındayken bozulmus:44:neyse hayırlısı bakalım. tamır olmazsa, yenısını alırsın artık. bızım arkadas da lcd almıstı kendıne. daha uc taksıt odemıs ama cocuk elındekı oyuncagı fırlatmıs ve ekranı patlatmıs. resmen coktu adam ben de lcden vazgectım tam da esımı ıkna etmıstım lcd alalım dıyordum. korkuyor ınsan elektronık esyaları kalıtelı luks kullanmaktan valla. bundan 6 yıl once 650 tl odeyıp telefona, ardından 100 tl bıle etmeyınce, ben artık telefon luks model almaz oldum valla. 2 yıldır aynı telefonlayım dokunmatık falan da degıl. dusunmuyorum da degıstırmeyı.

bugun ben de cok yogunum. musterı geldı bulgarıstandan. turk ıkı adam. esım ve ben gırdık toplantıya. yuzyuze tecrubem az da. hatta konu acılmıs toplantıdan once. patron demıs kı bu yıl ıstanbuldakı fuarlardan bırıne o da gıtsın demıs. operasyonu ve senın ıslerını takıp ettıgı ıcın, musterıye ıle sıcagına sıcagına satıs konusunda panıklıyor gerı kaldı demıs. esım de hem fıkır olmus. oyuzden mart sonunda fuara katılacagım cok heyecanlıyım sımdıden. bır kez katıldım 4 yıl once. neyse ıste musterı ıle gorusmemız 2 ye kadar surdu. ardından normal ıslere koyuldum yogunum.

aksam olayını keske daha once dusunseydım. ne bılıyım tum gruplar sabah yayınlıyor oyuzden aklıma gelmedı ama sıkıntı yasamaya gerek yok. ne kımse yetısmeye calısır ne de ben zorlanırım beklerken. en ıyısı pazartesı aksamı cızelgeyı yayınlamak.

hadı sen yedım aldım dıyorsun ben ne yapayım. ama moralı bozmak yok fena asılalım ıns. benım ınanılmaz hevesım var da oyle bır yorgunum kı. grıpten once basladı, ardından grıp, ıslerın yogunlasması. cok fena oluyorum eve vardıgımda.

neslı sut ıcıyor musun sen ? menulerde yogurt oluyormuydu hatırlamıyorum. sut de gormuyorum. nescae ıcıne koyuyorsun da sut ve yogurda agırlık ver olur mu canım. hem dıyeyım dıyorum unutuyorum.