- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.981
hoşbulduk canım pek fazla kalamıyorum midem sıkıştırıyor arada...inşallah tez vakitte geçer ama tek sağlıklı olsun da çekerim bu bulantıyı da ne edeyim diyorum yani...Serapçım hoşgeldin canım, en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların, rahat bir hamilelik geçirirsin, dualarımız seninle, sağlıkla ve keyifle geçsin inşallah bu dönem.
ahh kıyamam sana leblebi ye soda iç mutlaka ,uyku olmazmı işden gelirdim yemek yiyip erkende yatardım işyerinde uyurdum boş bulduğum her an uyuklardımm:)))) birde ben süt 'de içemezdimtiskinmiştim ayran içerdim paso düşün artık 2kat fazla uyurdumben senin pıtırcığa kurufasulye demek istiyorum annesi müsade varmı?
Kızlar ben geldim pek aktif katılamıyorum...
mide bualntılarım sıklaştı.. akafmı yerden kaldıramıyorum resmen...
gözlerimden uyku akıyor.
diyet yapmadığım halde 3 günde bir kilo gitmiş..ama sorun ki ne yiyorsun hiçbirşey midem de kalmıyor...
dua edin kızlar şu dönemi sorunsuz geçireyim...
bugün doktorumuza gittik minnakımızı gördük kesemiz belliydi..i
ki hafta sonra kalp atımına sesledi..ayın 11ine randevu aldım.
pıtpıtları o gün dinleyecez inşallah...
sizler nasılsınız..bu aralar pek giremeyebilirim...
herkes kendine iyi baksın...
Tesekkurler canim eltimin kizi hastaydi hem idrar yolu enfeksiyonu hemde grip olmus atesi dusmuyodu anneside hastaydi ben gorurdum. Evet salgin var uzun iyilesmesi de uzun suruyormus.
Kızlar ve özellikle Çeşmicim ben telefon siparişimi verdimdarısı başına Çeşmicim eşim de bakıyordu ben de, bugün iş çıkışı mağazalara baktık, epey kurcaladım ve Samsung Galaxy S3 Mini'de karar kıldım:) HTC'ler de güzel ama baktığımız yerde telefonda biraz problem oldu, görevli, insanların kurcaladığını falan söyledi ama ben böyle şeyleri genelde işaret olarak algıladığım için vazgeçtim. İnternetten verdim siparişi, önümüzdeki hafta elimde olur diye düşünüyorum, bozuk telefonu da tamir ettiremedik daha, eşim ilgileneceğini söyledi ama o da fırsat bulamıyor, kaldım yani böyle. Gerçi bugün o benden çok şikayet etti telefonum olmamasına ve bana biraz baskı yaptı seçeyim diye. Sonuç olarak seçmiş oldum iyi oldu, inşallah bir aksilik olmaz ve memnun kalırım. Bu arada bonubon'da fiyatı 809 TL idi, uygun bir fiyat olmuş oldu yani. Çeşmicim anneannen 800'e çıkarsa bakabilirsin buradan canım Başka modeller de var mağazalardan uygun fiyata.
Kızlar ben geldim pek aktif katılamıyorum...
mide bualntılarım sıklaştı.. akafmı yerden kaldıramıyorum resmen...
gözlerimden uyku akıyor.
diyet yapmadığım halde 3 günde bir kilo gitmiş..ama sorun ki ne yiyorsun hiçbirşey midem de kalmıyor...
dua edin kızlar şu dönemi sorunsuz geçireyim...
bugün doktorumuza gittik minnakımızı gördük kesemiz belliydi..i
ki hafta sonra kalp atımına sesledi..ayın 11ine randevu aldım.
pıtpıtları o gün dinleyecez inşallah...
sizler nasılsınız..bu aralar pek giremeyebilirim...
herkes kendine iyi baksın...
evet cnm ani gelişti baktımhava güzel düştüm yollara ben seyyah olcakmışımda son dk muhasebeci olmuşum:)))hey olmaz olaydımm
aaaaaaaaaaaaaane oluyor bu adamlara kendilerine gelsinlerrüzmesinler arkadaşlarımı(kocam içindegeçerli)
çok sevindim canım ALLAH muhabbetinizi arttırsın
cnm benim gözüm giysilerle doydu :)))))
yok cnm yolda telefondan baktım bir ara 17:30'da evdeydim
aynen canım ya..bugün çubuk kraker ye dediler mideni sindirir diye...allahım çubuk krakerinin poşetini açmamla midem kokusundan havalandı buna da midem tepki verdiyse tamamdır kızım senin bu uşaktan çok çekeceğin var dedim...biz daha 5. haftamızın içersindeyiz ama beta değerine göre 7.haftamızdayız değerim çok fazla...doktorumun kafasını karıştıran bu...bakalım iki hafta sonra pıtpıtları duyabilir miyiz....
uyku hali sende de oluyor muydu canım...ya bugün derste neredeyse uyuyordum...
ahh kıyamam sana leblebi ye soda iç mutlaka ,uyku olmazmı işden gelirdim yemek yiyip erkende yatardım işyerinde uyurdum boş bulduğum her an uyuklardımm:)))) birde ben süt 'de içemezdimtiskinmiştim ayran içerdim paso düşün artık 2kat fazla uyurdumben senin pıtırcığa kurufasulye demek istiyorum annesi müsade varmı?
Doğru ya senin bacaklarında kaşıntı oluyordu, git git ihmal etme, bunların tedavisi kolay ama kalıcı tedavi için stres yapan etkenin ortadan kalkması lazım. İşyerinde sorunlar azaldı ama devam ediyor, ama ben de alışıyorum galiba, bir süre sonra da stres mtres yapmaz artık:))
Spor çok fena birşey çoookk, hiç bırakmaya gelmiyor.
slm hanımlar herkez iyidir inşallah hemen +18 menüme geçeyim
sabah annemekahvaltıyagittim artık yediklerimin adetini hesaplamadım kaçdilimbeyaz ekmek yedim bilmiyorum ama anne eli değmiş çemenle o beyaz ekmeler yendi mis gibi taze tereyağla eşliğindeve diğer kahvaltı malzemeleri
öğledensonra sıkı durun 3 tabak full acılı kısır yedimnapayımyedim işte pişmanmıyım hiç değilimm çok güzeldi çünkü
ve tabiki akşam birşey yemicem kahve ,yeşil çay içerim sadece
benim günüm çok güzel bol kalori geçti yarın hava güzel olsa nereye giderim bilmiyorum
SUNSHINE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise
dun gıydıgım elbıse yukarıda olan.
degısıme gonderdıklerım de asagıdakıler
TRUBLUE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise
GRACE ELBSE | AKTF | Beden zgrl - Byk Beden Online Alveri - Byk Beden Giyim - Byk Beden Elbise
Slmm kizlar gecmise baktim aklimda kalanlari yaziyorum. Duygucum annecigine gitmis yedikleri hic gozume gorunmedi dogrusu afiyet sifa olsun insallah.
Neslicim yeni telefonun hayirli olsun iyi gunlerde kullan mutlu haberler alirsin insallah
Pomocum is yogunlugunun arasinda yogurt peynir isiyle de ugrasiyorsun cok takdir ediyorum canim seni kolay gelsin. Hmm birde resim istiyordun koydum bi tane yorumlariniz bekliyorum :))) Sira geldi menume
Sabah: 1 kk peynir, domates, 5 yesil zeytin, 2 dilim kepek ekmegi, sekersi cay
Ara: form cayi, 1 dilim ayva
Ogle : 1 buyuk kase nesfit
Aksam: 5 kasik karnibahar yemegi, 3 kasik bulgur pilavi, az yagli salata
45 dk bisiklet ve 10 dk esneme hareketleri
Kızlar bugün benim günüm de hareketliydi. Öğleden önce doktora gittim, dermatolojiye, benim ara ara ciltle ilgili problem oluyor, epeydir ihmal etmiştim, bugün gittim sonunda, merhem falan verdi, hemen iyi geldi zaten. Tabi epey koşturmaca geçti. Eşim de sonunda bu hafta kontrollerini oluyor, öğleden sonra da onun sonuçlarını aldık, daha tetkikler devam ediyor. İkimiz de kontrolleri başlattık yaniÖnümüzdeki hafta da kadın doğuma gideceğim ve detaylı kan testi yaptıracağım, bakalım verdiğim kilolar kan değerlerime nasıl yansıdı. Gözlüklerimin ayarını yaptırdım, tabi tüm bunlar için bornovada epey turladık ve adım sayım 9400 Akşam sonrası yine fazla kaçırdım ama en azından adım sayım iyi:))
Günümü toparlayayım artık;
Sabah:
- 1 tane kuru kayısı
- 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
- 3 tane zeytin (az tuzlu)
- Azıcık yağla sahanda yumurta (1 yumurta)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase şehriye çorbası
- 3-4 kaşık enginarlı bakla yemeği
- 8-9 tane z.yağlı yaprak sarma
- 2 kaşık yoğurt
Akşam:
- 100 gr civarı yağsız et
- 4 kaşık bulgur pilavı
1. Ara::18:
- 1 koca kase patlamış mısır
2. Ara::18:
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru erik
- 10 tane badem
- 3 tane kuru kayısı
Bu arada eşimle benim bu atıştırmalıkları konuştuk ta, eskiden yediklerimi hatırladımEpey çekirdek çitliyorduk eşimle birlikte, arada cips, sıkça kurabiye yapıyordum ve akşam yemekten sonra en az 5-6 tane kurabiye yiyordum Bunlar hatırladıklarım Ooofffff ooofffff hakkaten yemeyi pek seviyorum yaa Eskiye bakınca epey azaltmışım ve sağlıklı atıştırmalıklara geçmişim en azından
çubuk kraker kar etmiyor ama beyaz leblebinin bayağı faydasını gördüm canım o daha etkii çıktı...Gözünüz aydın arkadaşım allah kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah. canım benim 2 hamileliğimde de 9 ay bulantı ve istifrayla geçti. allah yardımcın olsun. İnşallah 3 aydan sonra düzelirsin. Başucunda çubuk kraker olsun. doktorum sabah uyanır uyanmaz kalkma başucunda çubuk kraker bulundur 2-3 tane ye sonra kalk demişti. geçmezse ilaç al derdi. İlaç da çok kullandım.
evet doktorumda dedi ne kadar fazla mide bulantısı çocuk o kadar sağlıklı bakalım beklemedeyiz canım...3 aya kadar devam edermiş..bir geçsse şu 3 ay...ben senı arada sırada okuyorum bebek topıklerınde. haberım var canım.
mıde bulantısını ıyıye yoruyorlarmıs bulantının fazla olması ıyı bırseymıs. sebebınu unuttum ama bunu duymustum.
ooooo doktora da gıdılmıs. hayırlısı bakalım canım. sag salım kucagına alırsın ınsaallah dualarımız senınle.
ya daha belli değil canım 2 hafta sonra daha net konuşuruz dedi doktor...evet bu kraker olayını da cok duydum. degerım yuksek dıyordun buna ıstınaden ıkız olasılıgı yuksekmıs yazıyordun acaba ıkız mı ? nezaman bellı olur ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?