- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.501
sorma valla canım yaa bütün bunları düşününce hem heyecanlanıyorum hem de garip bir hüzün kaplıyor beniAma işte biran önce bitirmek istiyorum artk, zaten 3 yıl kaybettim artk kaybedecek zamanım yok. Okul biter bitmez çalışmaya da başlayacagım zaten. O zaman sorumluluk daha farklı olacak üstümde. Projeye imza atmış olacagımki o projede bir aksilik olursa bütün suç sorumluluk benm üzerimde olacak falan. çocuk evlilik onlar zaten bir değişik düşünceler. Allah hayırlısını nasip etsin tabi de kafama göre birini bulursam çok beklemeye niyetim de yok yani, çocuklarada bayılırım çenem düştüüüü
şu yemin işini iyiken gündeme oturttum o zaman ,seviniyorum işe yaramasına hafta sonu için bende sınırlı yemin planlıyorum..karabiberim yemin işi çok işe yarıyor yavvv amma sınırlı yemin et ben dün ettim çikolata,pasta tatlı,kola ,şeker yemeyecegim 2 hafta boyunca diye acayif frenliyo
evet yaaa benimdehoşumagitti bundan sonra hep özencem böyleeeafiyet olsun canım, ben de çok severim güzel tabak hazırlamayı, çok daha keyifli oluyor öyle yemek:)) ben de yemeğimi yedim geldim:)
sağ ol canımmafyet olsun afiyet bal olsun ama şekersiz tarafından
çok güzeldi ben çemene bayılıyorum yapımıda basip sende yap regl olcan diye canın çekmiştir benimde canım çeker o dönemde[ı]cnm off öle anlatmışsın ki tosttu valla cnm çekti heeeeeeeeeee
böle özene bözene anlatma kız[/ı]
[ı]koş koş güzelim seni de böle görecekmşizzzz
kolay gele bol bol yağ yakasaın[/ı]
ayy ne tatlılar benimde kuşum vardı alışmıştım cam açıkken kaçıp gitti
gene aldım bu da öldüBi daha da cesaret edip almadım kuş falan
[ı]güzel çıkmışsın cnm maşallahhhhh[/ı]
hoşgeldin cnm aramıza ve diğer arkadaşlarda
inş burda bol bol sağlıklı kilolar veririsinizzzz
merhaba, sana ve tosuncuk ona yazamadıgımı farketmedım.
benden ılk tavsıye ozguven ve ınanc. oyuzden bence tosuncuk ısmını degıstırmen kendını sevmen ve begenmen ılk adım olmalı. sızlere uzunca yazamadım su an ısteyım yogunum bırazdan da cıkacagım. bızım menulerımızı okumanızı, kendı menulerınız yazmanızı ılk baslangıc olarak gorebılırız. buarada bugun yazıp ıkı gun sonra kaybolacaksınız hıc de zamanımızı calmayın. bu da dıger soyleyecegım sey. tosuncuk sana tekrar donecek olursam ben de az bır kıloda degılım gordugun gıbı ama en cok resım ekleyen elbıse gıydım dıyerek resımlerını paylasan benımdıır once kendını sevmelısın guzel bulmalısın cunku amacımız daha guzel bır vucuda ve saglıga kavusmak. once kendını sevmezsen ve begenmezsen, dıyet gıbı sabır ve umut gerektıren bır surecte basarılı olamazsın sureklılık olmaz yanı.
her ıkınızın de kendınızı tanıtmanızı, kılo alma sureclerını yasadıklarınızı anlatmanızı rıca edecegım cunku mesela dıyetlerde sut bır cay abrdagı olsun der bazı dıyetısyenler ama benım saglık sorunlarımdan dolayı sureklı sut ıcmem lazım sımdı benım menume bır baskası bakınca sut fazla olmus dıyıp yanlıs yorum yapabılır oyuzden kendınızı detaylı anlatmanız faydalı olur
cnm off öle anlatmışsın ki tosttu valla cnm çekti heeeeeeeeeee
böle özene bözene anlatma kız
koş koş güzelim seni de böle görecekmşizzzz
kolay gele bol bol yağ yakasaın
ayy ne tatlılar benimde kuşum vardı alışmıştım cam açıkken kaçıp gitti
gene aldım bu da öldübi daha da cesaret edip almadım kuş falan
güzel çıkmışsın cnm maşallahhhhh
hoşgeldin cnm aramıza ve diğer arkadaşlarda
inş burda bol bol sağlıklı kilolar veririsinizzzz
Kızzlarrr:) Kilo Cetvelini burdan halldebilirsiniz ben burdan yaptım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste-522.html
cnm tüm bu anlattıklarından sonra rabbim hakkında hayırlısınınasip etsin diyorummm..
şu yemin işini iyiken gündeme oturttum o zaman ,seviniyorum işe yaramasına hafta sonu için bende sınırlı yemin planlıyorum..
evet yaaa benimdehoşumagitti bundan sonra hep özencem böyleee
sağ ol canımm
çok güzeldi ben çemene bayılıyorum yapımıda basip sende yap regl olcan diye canın çekmiştir benimde canım çeker o dönemde
Ve an itibariylee 10,553 bin adım cep'de , 10 bini sporum 553 adımda evim zaten küçük mutfak amerikan mutfak yok lavaboya git yok mutfakdan su al derken 553 adım böyle oldu yatasaya kadar 11,500- 12 bin adım olur herhalde hadi kızlar totoyukaldırın yapabildiğiniz kadar spor yapın oturarak gitmiyor bu inatçı kilolar:124:
şimdi kahve keyfi zamanı
Ve an itibariylee 10,553 bin adım cep'de , 10 bini sporum 553 adımda evim zaten küçük mutfak amerikan mutfak yok lavaboya git yok mutfakdan su al derken 553 adım böyle oldu yatasaya kadar 11,500- 12 bin adım olur herhalde hadi kızlar totoyukaldırın yapabildiğiniz kadar spor yapın oturarak gitmiyor bu inatçı kilolar:124:
şimdi kahve keyfi zamanı
AYYY kızlar tartımı aldım sonundaa:) Hiç kilosunu önemsemeyen biri olarak ilk defa tartım olduuu:):) bayram çocukları gibi sevındım vallahı:)
Öğlen nerde yesem diye sormustum ama yemedm simdi eve geldım ve köftemi yapıp yağsız bişekilde onu yicemm:)
öğün atlamak yok canım ama en azından çorba falan yeseydin keşke demek ilk tartın benim 3 . tartım
ay cok haklısın ama dısarıda cıdden fecı yaglıydı yanı baktım hemen eve kostum zaten:)
canom çok geçmiş olsunnnsirt agrisini safra kesesindeki taslar yapiyor. Ayakta fazla dolaninca yada yedigim birsey dokununca oluyor. Ameliyat nisan ayina kaldi. Bakalim o zamana kadar agri kesicilerle falan idare edicem. Laf aramizda ameliyat geriyor beni ya neyse hayirlisi olsun.
ee nekolayki fındığım sende uzxunvadeli yeminler etme haftalık etgünlük ett yeterki yemini bozmayemin içi acayip birşey valla oruç gb 2 hafta lık benim ki ama ne yalan söyliyim zorluyo
ooohh sefan olsunnnben de türk kahvesi içiyorumAma nescafe bardağında abla patrona yaparken bana da yapıyo sağolsun millet anlar diye de nescafe fincanına koyuyo ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
ohh maşallah:) adım sayarın var sanırım nereden aldın acaba?
canom çok geçmiş olsunnn
ee nekolayki fındığım sende uzxunvadeli yeminler etme haftalık etgünlük ett yeterki yemini bozma
ooohh sefan olsunnn
sağol canımmm
evet adım sayarım var hepsiburada.com'dan aldım öyle profosyonel değil ama iş görüyor cnm valla yazın sonlarında almıştım 10 lira bile değildi kargoda bedavaydı hatta ben puanlarımla almıştım:))))
kız ne bileyim ettik 2 haftalık bozar mıyım yeminimi hiç asla bozmam aba birdaha kine 1 haftalık edecegim
Adım sayar iyi birsey kaç adım olunca 1 kilo gidiyor muş :26:
bilmiyorum ama şimdilik 7.5 kmgeçtim 650 kaloride yakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?