2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

corn flakes,etı form bunlar ıle ogunler yapma lutfen. bızım menulerımızı ıncelemenızı rıca edecegım. ozaman daha ıyı anlayabılırsın bence hatalarını, tek tek anlatmak yerıne yanı

ben dıyete baslarken dıyetısyenı reddettım o an ıcın en dogru yol buydu. cunku yola yenı cıkmısken, karsılarına cıkmak ıstemedım doktorların. ama mesela ınsulın dırencım oldugunu cok gec ogrenmıs oldum oyuzden hazır yenı bır surece baslamısken bır endokrınolojı uzmanına gıdıp tum tahlıllerını yaptırmanı tavsıye ederım.

tartılma konusunda da, cıplak ve ac karnına uyanır uyanmaz ( wc den sonra ), tartılmanı tavsıye ederım.

tultancım nasılsın canım çocuklar nasıl bakiyim

Sagolasin canim ayy ne kaynatmisiniz oku oku bitmedi mesajini da yeni gordum. Cocuklar iyi sukur benim bogazim agriyor ((( bisiklet kullansammi kullanmasam mi diye dusunuyorum aslinda istiyorumda cok usuyorum.
Senin pozlar da super yani allah daim etsin yuruyuste :))) aminn
Resimlerini gorunce daha istegim daha da artti spora.

Aksama cocuklara etli sebzeli makarna pisiricem yemin ettim yemiyorum birde kekler kurabiyeler var kek icin yemin ettim de kurabiyeye yemin edemedim. (( Kizlar bana kizin cabuk nolur yoksa aksam kahve yapip yemek istiyorum.

emelllllllllll hoşgeldin gördün mü resimlerimi bak bakalım 75 kilo görünüyor muyum
birde yürüyüş bandı hakkında birsey sormak istiyorum canımmmmmmmmmm

berivan seni burda böle aktif görmek ne güzel yaklaşık 1 saattir eskiyi okyyorum anca geldim bu sayfaya bende 4-5 gündür yoktum. bi otelin spor merkezine davetliydim. evet resimlerini gördüm canım öncelikle çok güzelsin maşallah valla gerçekçi olmak gereikirse 70 civarı derdim ama asla dağınık bi vücudun yok gibi, biraz basenimiz var ama yayvan değil daha çok dikine çıkmış gibi. 6-7 ayda ideal ölçülere ulaşamaman için hiç bi neden yok. yürüyüş bandı olsun, diğer aletler olsun istediğin şeyi sorabilirsin canım

şimdiye kadarki menumu yazayım da kızlar..

öğle yemegi

avuç içi kadar fırında tavuk

3 parça ( parmak büyüklüğünde ) patates

4 yk pilav

200 gr yoğurt

aralarda yine neskafe ve ıhlamur

akşam ne yiyecegim konusunda hiç bir bilgim yok bakalım anam neler yapmış

afıyet olsun canım. pazar gunu kahvaltılarımı ben de oyle yapıyorum restaurant havasında ohhhhhhhh :)))))

çok geçmiş olsun canımcımm sıcak birşeyler iç iyi gelir
bende şevke gelelim diye koydum resmi bugün lük o kurabiyeyi yemiyecegim de onun içinde ki yag ile kilo alırsın onun yerine meyve ye canım kilo verelim kalıcı olsun spor yapabiliyorsan yap canım ben hergün yürümeyü düşünüyorum

hımmmmmm anladım canım uzuldum ya agrının olmasına. ınsaallah amelıyat ıle ıyılesırsın hıcbır sıkıntın kalmaz umarum yaz aylarından once.

amelıyat konusunda da haklısın. basımdan gectı. ALLAH yardımcın olsun canım. ama saglıgın ıcın, kendını koyverme tamam mı.

aynen ya bugun en aktıf oldugum gunlerden bırı. ama yıne de yetısemıyorum valla. hem yenı kısıler geldı hem bızlerın cenesı dustu bayaaaaaa ılerledı sayfalar.

aman canım dıkkat et sıcak bırseyler ıc havalar degısken. grıp olma aman ha.

canımmmmmmmm teşekkür ederim şeytanın bacagını kırdım sonunda
soruma gelince canım benim yürüyüş bandının gösterge paneli şu şekilde
3,5 km yürüme ile 200 kalori yaktım sadece az degil mi sence canım :26:

lala, ben pazar dısında 6da kalkıyorum her gun. cunku 7 bucukta ıs bası yapmıs oluyorum. kahvaltı ben de sevmezdım, ve oyuzden hem pogaca sımıt alırdım ıse gelırken. ama ınsan alısıyor, kendını zorlaman lazım.evde tam bugday ekmegınden cavdar ekmegınden kepek ekmegınden tost yapıp cantana atabılırsın yanına bıraz domates salatalık yesıllık alıp ısyerınde yıyebılırsın mesela.

benım ısyerımde de tabldot cıkıyor oyuzden benım de oglenlerım az oluyor hak verıyorum sana. maalesef kotu oluyor bu durum.

menumu yazayım ben de:

sabah:
bır bardak koy sutu
ıkı zeytın
cıtlık,guneyık denılen otlardan 2-3 demet
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost
kendı yaptıgım beyaz peynırden yarım kıbrıt kutusu
tostumun ıcınden ceyrek domates
cıg olarak gerı kalan domates

ara: 500 ml ılık su, bir portakal, acık sekersız cay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su,bır bardak ayran,4 kasık pılav, 6 kasık yemek ( patates,patlıcan,bezelye vardı ıcınde )

ara: bır elma, 6 adet evde kurutulmus kayısı,ceyrek demet maydonıoz, 500 ml ılık su

aksam ne yıyecegıme karar vermedım henuz. yuruyus yapma durumuma gore degısecek menum, bır de mesaı olayım da olabılır oyuzden net degıl yanı.

wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 7,5 km mi ne yaptın kız o kadar maşallahhhhhhhhh valla ablam 650 kalori harika mış ne sporu yaptın canım sen
odadan odaya orta tempoda koştumm

ooo emel paslaşamıyoruz ne zamandır ayran içtikayrımıdüştükkk yoksammm

Evet canim oyle olmus biraz anlamadim bir cocuklar bir ben hastaliniyoruz ilac falan ictim ama faydasi olur belki. Sen nasilsin canim patronun olmadigi iyi oldu arada olsa goruyoruz seni.