- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.521
sabah 2 bardak su ile başladım güne daha sonra bir fincan sade şekersiz nescafe içtim ortalığı toparladıktan sonra da bir paket etiform yedim. şuanda koca bi bardak su aldım yudum yudum içerken sizin tavsiyelerinizi okuyorum. saat 15 gibi 4 km bi yürüyüş planladım dünde yapmıştım onu yapıcam. aslında eşim saat 4 te işten çıkıyor evle işyeri en az 4 km die hesapladım. onun çıkışına denke getirip sonra beraber geze geze eve gelmeyi planlıyorum . akşam için de ya çorba yoğurt yada k flake yemeyi planlıyorum nasıl sizce ?
ayyy çok teşekkür ederim o videoyu da deneyeceğim mutlaka bu arada üzerimi değiştirirken bi tartılayım dedim 115.100 gr çıktım oysa sabah kalktığımda 116 gösteriodu. sizin destek msjlarını okuyarak kilo mu veriorm neayy sevindirik oldum azcukun
tultancım nasılsın canım çocuklar nasıl bakiyim
emelllllllllll hoşgeldin gördün mü resimlerimi bak bakalım 75 kilo görünüyor muyum
birde yürüyüş bandı hakkında birsey sormak istiyorum canımmmmmmmmmm
Slm kızlar öğlen yemek yeme işim bitti hiç üşenmedim kendime restorant havasındamenü hazırladım önce gözümü sonra karnımı doyurdum o kadar çoştumki kadehle su bile içtimm yediklerim fazla olmasada görsellik resmennn karnımı şişirtti
Sagolasin canim ayy ne kaynatmisiniz oku oku bitmedi mesajini da yeni gordum. Cocuklar iyi sukur benim bogazim agriyor((( bisiklet kullansammi kullanmasam mi diye dusunuyorum aslinda istiyorumda cok usuyorum.
Senin pozlar da super yani allah daim etsin yuruyuste :))) aminn
Resimlerini gorunce daha istegim daha da artti spora.
Aksama cocuklara etli sebzeli makarna pisiricem yemin ettim yemiyorum birde kekler kurabiyeler var kek icin yemin ettim de kurabiyeye yemin edemedim.(( Kizlar bana kizin cabuk nolur yoksa aksam kahve yapip yemek istiyorum.
Sirt agrisini safra kesesindeki taslar yapiyor. Ayakta fazla dolaninca yada yedigim birsey dokununca oluyor. Ameliyat nisan ayina kaldi. Bakalim o zamana kadar agri kesicilerle falan idare edicem. Laf aramizda ameliyat geriyor beni ya neyse hayirlisi olsun.
sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. gerçekten bu gün düne göre daha da bilinçlendim sayenizde. ben herşeyi paylaşmak yorum eleştiri ve önerilerinizi almaktan çok mutluluk duyacağım. umarım herkesin gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleşir. bende kilomu azaltıp anne olmak istiyorum in Allah nasip ederse. bolll bolll da dua istiyorum hepinizden:) ama önce kilo vermem gerek :S
rıca ederım. yardımcı olabılıyorsak ne mutlu bıze.
amac konusunda senı ozellıkle desteklemek ıstıyorum cunku benım de benzer amacım var hakkımızda hayırlısı olsun
Sagolasin canim ayy ne kaynatmisiniz oku oku bitmedi mesajini da yeni gordum. Cocuklar iyi sukur benim bogazim agriyor((( bisiklet kullansammi kullanmasam mi diye dusunuyorum aslinda istiyorumda cok usuyorum.
Senin pozlar da super yani allah daim etsin yuruyuste :))) aminn
Resimlerini gorunce daha istegim daha da artti spora.
Aksama cocuklara etli sebzeli makarna pisiricem yemin ettim yemiyorum birde kekler kurabiyeler var kek icin yemin ettim de kurabiyeye yemin edemedim.(( Kizlar bana kizin cabuk nolur yoksa aksam kahve yapip yemek istiyorum.
berivan seni burda böle aktif görmek ne güzelyaklaşık 1 saattir eskiyi okyyorum anca geldim bu sayfaya bende 4-5 gündür yoktum. bi otelin spor merkezine davetliydim. evet resimlerini gördüm canım öncelikle çok güzelsin maşallah valla gerçekçi olmak gereikirse 70 civarı derdim ama asla dağınık bi vücudun yok gibi, biraz basenimiz var ama yayvan değil daha çok dikine çıkmış gibi. 6-7 ayda ideal ölçülere ulaşamaman için hiç bi neden yok. yürüyüş bandı olsun, diğer aletler olsun istediğin şeyi sorabilirsin canım
pomocuğum haklısın ama sabah 8 de işe başlıyorum uyanıncada hiç bir şey yiyemiyorum, şirkette de tabldot yemek çıkıyor onun için gelen yemekten en makul şekilde yemeye çalışıyorum. sporda yapamadığım için az yemeye çalışıyorum ama akşam oğlumun mızmızlığından 1 kase ayçekirdeği yedim oda kabusum oldu benim
odadan odaya orta tempoda koştummwawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 7,5 km mi ne yaptın kız o kadar maşallahhhhhhhhh valla ablam 650 kalori harika mış ne sporu yaptın canım sen
ooo emel paslaşamıyoruz ne zamandır ayran içtikayrımıdüştükkk yoksammmberivan seni burda böle aktif görmek ne güzel :d yaklaşık 1 saattir eskiyi okyyorum anca geldim bu sayfaya :d bende 4-5 gündür yoktum. Bi otelin spor merkezine davetliydim. Evet resimlerini gördüm canım öncelikle çok güzelsin maşallah :d valla gerçekçi olmak gereikirse 70 civarı derdimama asla dağınık bi vücudun yok gibi, biraz basenimiz var ama yayvan değil daha çok dikine çıkmış gibi. 6-7 ayda ideal ölçülere ulaşamaman için hiç bi neden yok. Yürüyüş bandı olsun, diğer aletler olsun istediğin şeyi sorabilirsin canım :d
kuslar ben kactım opuyorum sızlerı.yarın gorusuruz sanırım
odadan odaya orta tempoda koştumm
ooo emel paslaşamıyoruz ne zamandır ayran içtikayrımıdüştükkk yoksammm
aynen ya bugun en aktıf oldugum gunlerden bırı. ama yıne de yetısemıyorum valla. hem yenı kısıler geldı hem bızlerın cenesı dustu bayaaaaaa ılerledı sayfalar.
aman canım dıkkat et sıcak bırseyler ıc havalar degısken. grıp olma aman ha.
lalacım ya ne zaman ismini okusam teletabi ler geliyo aklıma Eki Görüntüle 642757 sonrada bunların şarkısını söylerken buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?