- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.461
Aynen universitedeyim. 53 hedefim netttt:) senn kilon nedir verebildinmi suana kadar canim
hemen yazayımmmtavuk ızgara gibi bir şey tercih edebilirsin yada salata olur. döner menu gibi bişey yiyebilirsin. yani ekmek arası şeylerden uzak durdugun sürece çok şey yiyebilirsin
tek başıma yiyemiyorum bişey anca pazardan pazara eşim evdeyken kahvaltı yapıyorum okadar diğer günleri acıkmadığım ve hareketsiz olduğum için böle etiform k flakes gibi şeylerle geçiştiriyorum. bu rada çok saol cvp yazdığın için her msjda daha çok hırslanıyorum kendimce :)
ayy bilirim o ağızdakikötü tadı neyse canımm blbol meyva yeee umarım ankara yolcusu olasayakadar üdzelirisinvayybee tatil bitti gitti özledinmi ankaradaki düzenini
umarım demişimdir arada odunluğum tutar benimmm
Aa doner iyi fikir olabilir yada corba? Ay senelerdr hambugermis iskendermis bunlara saldrdgmz icin aklma gelmedi bile:) sagoll
malesef eldeki mevcut düzeni devam ettirerek hiçbirimiz kilo veremiyoruz, bu yüzden sizin de bazı düzenlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. kahvaltı günün en önemli öğünü. onu kesinlikle atlamamanız gerekiyor. acıkmıyor olsanız da kendinizi zorlamanız lazım. yani kepek ekmeginden yada çavdar ekmeginden bir tost yeseniz, eti formdan çok daha faydalı çok daha doyurucu olur. çok da faydalı olur aynı zamanda. korn flakes gibi eti form gibi ürünler doğal olmayan yag içerdikleri için vucuttta yag depolarlar ki buda bizler için çok zarrlı olur. dedigim gibi düzenimizi değiştirecegiz ki istedigimiz kiloya kavuşabilelim
özledim tabi cnam yaa, düzeni deil de arkadaşlarımız özledim. şimdi bir de inşalah son 4 ay için gidiyorum ya içim bir tuhaf :44: öğrencilik hayatımın son aylarını yaşayacagm die hem mutluyum, hem de ordaki düzen çok farklıydı çok da güzeldi ayrıca, öle işte garip duygular :44:
neslicanım, duygucanım sizlere afiyet olsun, bal olsun yag olmasınn
yalnız yürümeyi bende sevmem öyle zamanlarda en büyük yardımcım muziktir. kulaklıgı kulagıma taktımı dünyayı duymam zaten, sizde öyle birşey yapabilirsiniz belkiçalışmadıgınız için spor yapma imkanınızda olabilir.ç mesela şöyle bir tavsiyede bulunalım size, youtube sitesine leslie 3 mil yazın, orada çıkan videodaki yaptıgınız zamna hem ter atmış, hem de 3 mil ( yaklaşık 4 km ediyor ) kadar yürümüş kadar kalori yakmış oluyorsunuz. bu şekil alternatiflerle yolunuz daha da kolaylaşır
peki önerinizi uygulamaya çalışacağım. inşallah faydasını görürüm :)
hepimiz faydasını gördük umuyorum ki sizde görürsünüzdiyetisyene gitmeyi düşündünüz mü hiç ?
ayyy çok teşekkür ederim o videoyu da deneyeceğim mutlaka bu arada üzerimi değiştirirken bi tartılayım dedim 115.100 gr çıktım oysa sabah kalktığımda 116 gösteriodu. sizin destek msjlarını okuyarak kilo mu veriorm neayy sevindirik oldum azcukun
huu nesliiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çeşmi nasıloldunnnnnnnnnnnnn
tultan gecekuşu sen nirdesinnnnnnn
karabiber ohh verdin kg larıı napıyn şimdi bakalımmm
fındık kurdu seni aşada görüyorummm zatenn
cemreeeee ve diğer kızlarrr (isim hafızamiyi değildir) nirdesinizzz gelin
gerii almamak için çabalıyorum bakalım canımm haftaya kaç çıkacağımm
inann seni yazını okumamm iyi oldu,hafta sonu kaçamaklarından kurtuldum
ben en iyiyisi cuamaları hep yemin edeyimhafta sonları ağzıma bir şey sürmicem diyee
ama ben hafta sonu köye gidersem bozuyordumm
benim işim daha zor ,benim eşim birgün evde birgün işte
onun evde olduğu gün kahvaltı çeşiti bol oluyor yada elim yemekten çıkmıyor
ben yaklaşık 1 buçuk senedir evdeyim çalışmıyorum. baya monoton hayatım aslında yemekle aram öle çok yok da hareketsizim bide evliliğe alışma süreci bazı aile problemleri derken kapattm kendimi eve ondan aldım bu kiloları. evlenmeden önce 85 kiloydumöyle aklıma esince arayıp hadi yürüyelim die tlfn açacak bi arkdaşım da yok tek başıma da yürüyemiyordum düne kadar özgüven eksikliği belkide bilemiyorum :S ama dün kırdım şeytanın bacağını inş da böle devam eder.
cesmicim nasılsın işte misin canım
hayır kendim azmedip bişeyleri başarmak istiyorum. bu arada 8 ay önce sigarayı bıraktım onun da etkisi var kilo almamda sanırım. onca insan uzman kontrolünde sigarayı bırakamazken ben bıraktım çok şükür ve 8 aydır içmiyorum. kendi kendimi de sen sigarayı bırakmış hatunsun iradenle kilo mu veremiceksin die motive edip başladım dün sabah :)
evet canım ofisteyim son 3 günüm
sigarayı bırakmak kilo vermekten çok daha zor bir iş, onu başardıgınıza göre bunu da başaracagınızdan eminim ben
yok ya ne kızdırcan bensenin iyi olmanıistiyorum bebek isteğini biliyorum sana okumak iyi gelmityor o yüzden yazdım
hadi beee hiç hatırlamıyorum çok kabaymışımAma insanhoşgeldin der sefalar getirdin der neyseee sen kusuruma bakmaa
derya sanırım ısmın ? kac yasındasın ? ben de evlendıgımde aynı kılodaydım aynen 8 ay calısmadım evlılıge alısmak, arkadassızlık, eve kapanma falan aynı seylerı yasadım. ardından saglık sorunları da eklenınce bak oldum 110 kılo. oyuzden burayı kesfetmene cok sevındım ınsaallah benım yaptıgım hataları yapmamıs ve erken farketmıs ve onlem almıs olacaksın[/
evet cnm sende benm yaşadıklarımı yaşamışsın. beni anlıyor olmana çok sevindim ama bak sen inmişsin 102 ye ben bakalım kaç kilo vereceğim çok azimliyim çokk Allah utandırmasın inşallah. evet derya bu arada ismim. 25 yaşındayım.
derya sanırım ısmın ? kac yasındasın ? ben de evlendıgımde aynı kılodaydım aynen 8 ay calısmadım evlılıge alısmak, arkadassızlık, eve kapanma falan aynı seylerı yasadım. ardından saglık sorunları da eklenınce bak oldum 110 kılo. oyuzden burayı kesfetmene cok sevındım ınsaallah benım yaptıgım hataları yapmamıs ve erken farketmıs ve onlem almıs olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?