2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hemen yazayımmm tavuk ızgara gibi bir şey tercih edebilirsin yada salata olur. döner menu gibi bişey yiyebilirsin. yani ekmek arası şeylerden uzak durdugun sürece çok şey yiyebilirsin

Aa doner iyi fikir olabilir yada corba? Ay senelerdr hambugermis iskendermis bunlara saldrdgmz icin aklma gelmedi bile:) sagoll

malesef eldeki mevcut düzeni devam ettirerek hiçbirimiz kilo veremiyoruz, bu yüzden sizin de bazı düzenlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. kahvaltı günün en önemli öğünü. onu kesinlikle atlamamanız gerekiyor. acıkmıyor olsanız da kendinizi zorlamanız lazım. yani kepek ekmeginden yada çavdar ekmeginden bir tost yeseniz, eti formdan çok daha faydalı çok daha doyurucu olur. çok da faydalı olur aynı zamanda. korn flakes gibi eti form gibi ürünler doğal olmayan yag içerdikleri için vucuttta yag depolarlar ki buda bizler için çok zarrlı olur. dedigim gibi düzenimizi değiştirecegiz ki istedigimiz kiloya kavuşabilelim

özledim tabi cnam yaa, düzeni deil de arkadaşlarımız özledim. şimdi bir de inşalah son 4 ay için gidiyorum ya içim bir tuhaf :44: öğrencilik hayatımın son aylarını yaşayacagm die hem mutluyum, hem de ordaki düzen çok farklıydı çok da güzeldi ayrıca, öle işte garip duygular :44:

neslicanım, duygucanım sizlere afiyet olsun, bal olsun yag olmasınn

peki önerinizi uygulamaya çalışacağım. inşallah faydasını görürüm :)

ayyy çok teşekkür ederim o videoyu da deneyeceğim mutlaka bu arada üzerimi değiştirirken bi tartılayım dedim 115.100 gr çıktım oysa sabah kalktığımda 116 gösteriodu. sizin destek msjlarını okuyarak kilo mu veriorm ne ayy sevindirik oldum azcukun

hepimiz faydasını gördük umuyorum ki sizde görürsünüz diyetisyene gitmeyi düşündünüz mü hiç ?

hayır kendim azmedip bişeyleri başarmak istiyorum. bu arada 8 ay önce sigarayı bıraktım onun da etkisi var kilo almamda sanırım. onca insan uzman kontrolünde sigarayı bırakamazken ben bıraktım çok şükür ve 8 aydır içmiyorum. kendi kendimi de sen sigarayı bırakmış hatunsun iradenle kilo mu veremiceksin die motive edip başladım dün sabah :)

ol tabi ki canım hoşgeldin canım vereceğiz desteksiz olmuyo gitmiyo bu kilolar destek spor dikkat sağlıklı beslenerek fazlalıklar dan kurtulup olmak istediğimiz gibi olacagız

gerii almamak için çabalıyorum bakalım canımm haftaya kaç çıkacağımm
inann seni yazını okumamm iyi oldu,hafta sonu kaçamaklarından kurtuldum
ben en iyiyisi cuamaları hep yemin edeyimhafta sonları ağzıma bir şey sürmicem diyee
ama ben hafta sonu köye gidersem bozuyordumm
benim işim daha zor ,benim eşim birgün evde birgün işte
onun evde olduğu gün kahvaltı çeşiti bol oluyor yada elim yemekten çıkmıyor

hoşgeldin canımmmmmmmmmm

derya sanırım ısmın ? kac yasındasın ? ben de evlendıgımde aynı kılodaydım aynen 8 ay calısmadım evlılıge alısmak, arkadassızlık, eve kapanma falan aynı seylerı yasadım. ardından saglık sorunları da eklenınce bak oldum 110 kılo. oyuzden burayı kesfetmene cok sevındım ınsaallah benım yaptıgım hataları yapmamıs ve erken farketmıs ve onlem almıs olacaksın

cesmicim nasılsın işte misin canım

evet canım ofisteyim son 3 günüm

sigarayı bırakmak kilo vermekten çok daha zor bir iş, onu başardıgınıza göre bunu da başaracagınızdan eminim ben

hım tamam canım. dıkkatımı dagıtırım dıye kızdıgını dusunmustum. haklısın ben de oyuzden okumuyorum bakmıyorum. oyle bır an denk geldı ıste.

Son düzenleme:

evet cnm sende benm yaşadıklarımı yaşamışsın. beni anlıyor olmana çok sevindim ama bak sen inmişsin 102 ye ben bakalım kaç kilo vereceğim çok azimliyim çokk Allah utandırmasın inşallah. evet derya bu arada ismim. 25 yaşındayım.

kızlar ben de yemege cıktım acıl. sonra fabrıkaya gıtmem gerektı ofısten tekrar evrak aldım falan derken 600-700 adım arası atmısımdır kesın. menumu ogleden sonra ya da aksam yazarım. ıslerı cok yaydım bugunç cok ısım var gorusuruzzzzzzzzzz