2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kızlar öğlen yemek yeme işim bitti hiç üşenmedim kendime restorant havasındamenü hazırladım önce gözümü sonra karnımı doyurdum o kadar çoştumki kadehle su bile içtimm yediklerim fazla olmasada görsellik resmennn karnımı şişirtti

ohh ellerine saglık duygucumm afiyet olsun tekrardanmn

CNM SENDE SINIRLI YEMİN EDERSİN YANİ ŞYE KAHVALTIDA SADECE PEYNİR ŞUKADAR EKMEK ŞU KADAR ZEYTİN YİCEM BAŞKADA BİRŞEYYEMİCEM DİYE YEMİN ETT Valla karabiberim bak kg düşüyor yazık etme vermek zor almak kolay bunu çok iyi biliyorsun

vayy çeşmicimher ne kadar yazdan yaza yada tatillerde çalışsanda üstünde tam sorumluluk yok yani okul dışında lale devri bitiyor demek iş hayatı evlilik çocuk şimdiki gündemin bunlarr valla son 4 ayın tadını çıkar ben çok özlüyorum oyılları şimdi zamanımda güzel hatta oğlum başlı başlına hayatımı güzelleştiriyor ama sorumululuk çok yaaa

sorma valla canım yaa bütün bunları düşününce hem heyecanlanıyorum hem de garip bir hüzün kaplıyor beni ama işte biran önce bitirmek istiyorum artk, zaten 3 yıl kaybettim artk kaybedecek zamanım yok. okul biter bitmez çalışmaya da başlayacagım zaten. o zaman sorumluluk daha farklı olacak üstümde. projeye imza atmış olacagımki o projede bir aksilik olursa bütün suç sorumluluk benm üzerimde olacak falan. çocuk evlilik onlar zaten bir değişik düşünceler. Allah hayırlısını nasip etsin tabi de kafama göre birini bulursam çok beklemeye niyetim de yok yani, çocuklarada bayılırım çenem düştüüüü

karabiberim yemin işi çok işe yarıyor yavvv amma sınırlı yemin et ben dün ettim çikolata,pasta tatlı,kola ,şeker yemeyecegim 2 hafta boyunca diye acayif frenliyo

Afiyet olsun canım, ben de çok severim güzel tabak hazırlamayı, çok daha keyifli oluyor öyle yemek:)) Ben de yemeğimi yedim geldim:)

pomocuğum haklısın ama sabah 8 de işe başlıyorum uyanıncada hiç bir şey yiyemiyorum, şirkette de tabldot yemek çıkıyor onun için gelen yemekten en makul şekilde yemeye çalışıyorum. sporda yapamadığım için az yemeye çalışıyorum ama akşam oğlumun mızmızlığından 1 kase ayçekirdeği yedim oda kabusum oldu benim

arkadaşlar merhaba anca eve geldim duş yemek dinlenme şimdi pc ye oturabildim
sabahki menüm 1 yumurta 6 fındık dereotu 1 çorba kaşığı lor peyniri 3 adat siyah zeytin
1 saat yüzme:)
öğle kereviz yemeği 1tabak,2 çorba kaşığı yoğurt ve salata
1 saat sonra türk kahvesi 1 adeet kuru incir 6 adet fındık
dün akşam ciğ köfte bolca marul 1 lavaşş yedim ve 1 bardak ayranla sabah tartıda 600 gr almış buldum bulgur ve ekmaek birleşince kg olarak malaesf geri dönuyor oyuzden kararlıyım ekmek konusunda
gerçi alıştım ben tüketmemeye eskiden 1 dilim olsada yerdim şuan aramıyorum ekmeği kg da verildiğini gördüm
akşamki menüm ızgara balık salata ve 40 dak yürüyüş planladıklarımı yaparım lalacım bilir:)
suan sadece menu paylaşımda bulunuyorum sizler tanıyana sizlerinde beni tanıyana kadar çünkü haklısız zamanla tanışma samimiyet doğar

bende sizdenim

sabah kahvaltısı yapmıyorum genelde öğlen yemeği yiyorum
Öğlen: 2 dilim kepek ekmeği 1 porsiyon ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt yedim 1 bardak da çok az şekerli çay içitim,
Ara: 1 adet muz yedim
akşam yemeğindede meyveli nesfit yemeği düşünüyorum

cnm off öle anlatmışsın ki tosttu valla cnm çekti heeeeeeeeeee
böle özene bözene anlatma kız

koş koş güzelim seni de böle görecekmşizzzz
kolay gele bol bol yağ yakasaın

Eki Görüntüle 642064 Eki Görüntüle 642065
bunlarda benim bıcırıklarım mavi kızım yeşil de oğlum araların da ki aşka bakar mısınız
ayy ne tatlılar benimde kuşum vardı alışmıştım cam açıkken kaçıp gitti
gene aldım bu da öldü bi daha da cesaret edip almadım kuş falan
........................................................................................................................
güzel çıkmışsın cnm maşallahhhhh
arkadaşlar dün itibariyle zayıflamaya karar verdim. aranıza katılmak için ne yapmam gerektiğini söyler misiniz ?
hoşgeldin cnm aramıza ve diğer arkadaşlarda
inş burda bol bol sağlıklı kilolar veririsinizzzz

slm kızlar ne muhabbet öle inannın yetişemedim size uff gözlerim döndü
neyse ki bitti ohhh ben regly olma dönemine giriyorum galiba
ağrılarım başladı ya bu hafta kilo alırım gene olsun sonra veririm umarım:44:

sırtın neden agrıyor ? yoruldugun ıcın mı yoksa baska bırsey var mı ?

sen amelıyatı nezaman olacaktın buarada canım ?

Sirt agrisini safra kesesindeki taslar yapiyor. Ayakta fazla dolaninca yada yedigim birsey dokununca oluyor. Ameliyat nisan ayina kaldi. Bakalim o zamana kadar agri kesicilerle falan idare edicem. Laf aramizda ameliyat geriyor beni ya neyse hayirlisi olsun.