- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.481
derya sanırım ısmın ? kac yasındasın ? ben de evlendıgımde aynı kılodaydım aynen 8 ay calısmadım evlılıge alısmak, arkadassızlık, eve kapanma falan aynı seylerı yasadım. ardından saglık sorunları da eklenınce bak oldum 110 kılo. oyuzden burayı kesfetmene cok sevındım ınsaallah benım yaptıgım hataları yapmamıs ve erken farketmıs ve onlem almıs olacaksın[/
evet cnm sende benm yaşadıklarımı yaşamışsın. beni anlıyor olmana çok sevindim ama bak sen inmişsin 102 ye ben bakalım kaç kilo vereceğim çok azimliyim çokk Allah utandırmasın inşallah. evet derya bu arada ismim. 25 yaşındayım.
senı anladıgımdan emınım. oyuzden destek olmayı cok ısterım sadece ben gunduz onlıne olamıyorum ısım geregı. su an burda olduguma bakma. denk geldı ıste. ama sabahları 8den 10 a kadar genelde onlıne oluyorum. aksamları yemek,mısafır falan derken fırsatım olmuyor genelde ama elımden geldıgınce destek olmak ısterım ama ben olmasam da benı yonetıcı olarak dusunme bana umut baglama yanı cunku arkadaslarım ınan benım kadar yardımcı olmayı seven ve benden daha tecrubelı ınsanlar. oyuzden yoklugumdan etkılenecegını dusunmuyorum.
ben agustos sonu karar verdım eylul ortasında duygu ıle tanıstım ve adam akıllı brıseye basladım. ılk basşlarda kılo rahat verdım ama kurban bauyramından sonra durdum gıbı oldum al, ver durumu oldu ozamandan berı gıbı. ınsulın dırencım cıktı kılo vermede dırenc yapıyormus ben 29 yasındayım 5 yıllık evlı olacam hazıranda ve 30 olacam. erken menapozdayım hap kullanıyorum masa bası ıs vs. baya eksıler mevcuttur yanı ben de ama bak tabırı caızse bogazı sıkarak bu ıs oluyor bır de sporu da ekledın mı kılo veremem dıye bırsey yokmus bence. ben bunu anladım ılk kez. oyuzden basaracagına emınım.
sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. gerçekten bu gün düne göre daha da bilinçlendim sayenizde. ben herşeyi paylaşmak yorum eleştiri ve önerilerinizi almaktan çok mutluluk duyacağım. umarım herkesin gönlünden geçen tüm dilekleri gerçekleşir. bende kilomu azaltıp anne olmak istiyorum in Allah nasip ederse. bolll bolll da dua istiyorum hepinizden:) ama önce kilo vermem gerek :Ssenı anladıgımdan emınım. oyuzden destek olmayı cok ısterım sadece ben gunduz onlıne olamıyorum ısım geregı. su an burda olduguma bakma. denk geldı ıste. ama sabahları 8den 10 a kadar genelde onlıne oluyorum. aksamları yemek,mısafır falan derken fırsatım olmuyor genelde ama elımden geldıgınce destek olmak ısterım ama ben olmasam da benı yonetıcı olarak dusunme bana umut baglama yanı cunku arkadaslarım ınan benım kadar yardımcı olmayı seven ve benden daha tecrubelı ınsanlar. oyuzden yoklugumdan etkılenecegını dusunmuyorum.
ben agustos sonu karar verdım eylul ortasında duygu ıle tanıstım ve adam akıllı brıseye basladım. ılk basşlarda kılo rahat verdım ama kurban bauyramından sonra durdum gıbı oldum al, ver durumu oldu ozamandan berı gıbı. ınsulın dırencım cıktı kılo vermede dırenc yapıyormus ben 29 yasındayım 5 yıllık evlı olacam hazıranda ve 30 olacam. erken menapozdayım hap kullanıyorum masa bası ıs vs. baya eksıler mevcuttur yanı ben de ama bak tabırı caızse bogazı sıkarak bu ıs oluyor bır de sporu da ekledın mı kılo veremem dıye bırsey yokmus bence. ben bunu anladım ılk kez. oyuzden basaracagına emınım.
evet canım ofisteyim son 3 günüm
Sigarayı bırakmak kilo vermekten çok daha zor bir iş, onu başardıgınıza göre bunu da başaracagınızdan eminim ben
inşallah sizinde desteğinizle artık bu kilolara veda etmek istiyorum :)
son 3 gün mü canım niye
Slm kızlar öğlen yemek yeme işim bitti hiç üşenmedim kendime restorant havasındamenü hazırladım önce gözümü sonra karnımı doyurdum o kadar çoştumki kadehle su bile içtimm yediklerim fazla olmasada görsellik resmennn karnımı şişirtti
CNM SENDE SINIRLI YEMİN EDERSİN YANİ ŞYE KAHVALTIDA SADECE PEYNİR ŞUKADAR EKMEK ŞU KADAR ZEYTİN YİCEM BAŞKADA BİRŞEYYEMİCEM DİYE YEMİN ETT Valla karabiberim bak kg düşüyor yazık etme vermek zor almak kolay bunu çok iyi biliyorsungerii almamak için çabalıyorum bakalım canımm haftaya kaç çıkacağımm
inann seni yazını okumamm iyi oldu,hafta sonu kaçamaklarından kurtuldum
ben en iyiyisi cuamaları hep yemin edeyimhafta sonları ağzıma bir şey sürmicem diyee
ama ben hafta sonu köye gidersem bozuyordumm
benim işim daha zor ,benim eşim birgün evde birgün işte
onun evde olduğu gün kahvaltı çeşiti bol oluyor yada elim yemekten çıkmıyor
malesef eldeki mevcut düzeni devam ettirerek hiçbirimiz kilo veremiyoruz, bu yüzden sizin de bazı düzenlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. kahvaltı günün en önemli öğünü. onu kesinlikle atlamamanız gerekiyor. acıkmıyor olsanız da kendinizi zorlamanız lazım. yani kepek ekmeginden yada çavdar ekmeginden bir tost yeseniz, eti formdan çok daha faydalı çok daha doyurucu olur. çok da faydalı olur aynı zamanda. korn flakes gibi eti form gibi ürünler doğal olmayan yag içerdikleri için vucuttta yag depolarlar ki buda bizler için çok zarrlı olur. dedigim gibi düzenimizi değiştirecegiz ki istedigimiz kiloya kavuşabilelim
özledim tabi cnam yaa, düzeni deil de arkadaşlarımız özledim. şimdi bir de inşalah son 4 ay için gidiyorum ya içim bir tuhaf :44: öğrencilik hayatımın son aylarını yaşayacagm die hem mutluyum, hem de ordaki düzen çok farklıydı çok da güzeldi ayrıca, öle işte garip duygular :44:
neslicanım, duygucanım sizlere afiyet olsun, bal olsun yag olmasınn
ohh ellerine saglık duygucumm afiyet olsun tekrardanmn
CNM SENDE SINIRLI YEMİN EDERSİN YANİ ŞYE KAHVALTIDA SADECE PEYNİR ŞUKADAR EKMEK ŞU KADAR ZEYTİN YİCEM BAŞKADA BİRŞEYYEMİCEM DİYE YEMİN ETT Valla karabiberim bak kg düşüyor yazık etme vermek zor almak kolay bunu çok iyi biliyorsun
vayy çeşmicimher ne kadar yazdan yaza yada tatillerde çalışsanda üstünde tam sorumluluk yok yani okul dışında lale devri bitiyor demek iş hayatı evlilik çocuk şimdiki gündemin bunlarr valla son 4 ayın tadını çıkar ben çok özlüyorum oyılları şimdi zamanımda güzel hatta oğlum başlı başlına hayatımı güzelleştiriyor ama sorumululuk çok yaaa
cnm sende sınırlı yemin edersin yani şye kahvaltıda sadece peynir şukadar ekmek şu kadar zeytin yicem başkada birşeyyemicem diye yemin ett valla karabiberim bak kg düşüyor yazık etme vermek zor almak kolay bunu çok iyi biliyorsun
vayy çeşmicimher ne kadar yazdan yaza yada tatillerde çalışsanda üstünde tam sorumluluk yok yani okul dışında lale devri bitiyor demek iş hayatı evlilik çocuk şimdiki gündemin bunlarr valla son 4 ayın tadını çıkar ben çok özlüyorum oyılları şimdi zamanımda güzel hatta oğlum başlı başlına hayatımı güzelleştiriyor ama sorumululuk çok yaaa
Slm kızlar öğlen yemek yeme işim bitti hiç üşenmedim kendime restorant havasındamenü hazırladım önce gözümü sonra karnımı doyurdum o kadar çoştumki kadehle su bile içtimm yediklerim fazla olmasada görsellik resmennn karnımı şişirtti
lala sabah kahvaltını bıraz daha ceıstlendır bence. domates salatalık yesıl bıber marul falan olabılırmıs mıden dolsun yanı bıraz.
kofte adedın daha fazla olabılır buna ızın var, pılav 3-4 kasık olabılır ekmek yemedıgın ıcın. bır de salata ya da yogurt eklersen daha dolu bır oglen olmus olur. bu forumda en az yıyen ınsanlardan bırı bendım baslarda ama az yemek de kılo verdırmıyor vucut kıtlık sınyalı verıp hatta daha kılo almamızı saglayabılıyormus.
ıkı ara ogunde meyve yapmak yerıne, bır ara ogunde cevız, badem, yaban mersını, kuru kayısı gıbı seyler ıle de yapabılırsın. daha saglıklı oluyormus bu sekılde. bır ara ogun meyve, bır ara ogun kuruyemıs turlerı
cnm off öle anlatmışsın ki tosttu valla cnm çekti heeeeeeeeeeekahvaltımı yaptım evde peynir kalmamış 3 ince dilim ekmekle çemenli maydanozlu tost yaptım peynir olmadığı için bir parça tereyağ sürdüm zaten incecik bir tostoldu birde ben kıtır yiyorum daha az kalorili olsun diye ve yanıma 500ml su aldım içine 2 tane taze nane yaprak attım birazda limon sıktı çok güzel oldu
koş koş güzelim seni de böle görecekmşizzzz
ayy ne tatlılar benimde kuşum vardı alışmıştım cam açıkken kaçıp gittiEki Görüntüle 642064 Eki Görüntüle 642065
bunlarda benim bıcırıklarım mavi kızım yeşil de oğlum araların da ki aşka bakar mısınız
güzel çıkmışsın cnm maşallahhhhh........................................................................................................................
hoşgeldin cnm aramıza ve diğer arkadaşlardaarkadaşlar dün itibariyle zayıflamaya karar verdim. aranıza katılmak için ne yapmam gerektiğini söyler misiniz ?
sırtın neden agrıyor ? yoruldugun ıcın mı yoksa baska bırsey var mı ?
sen amelıyatı nezaman olacaktın buarada canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?