2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkeslere iyi gecelerrr akşam menumude yazarak bugnuluk menu bildirimimi tamamlamış bulunuyorum

doner ekmeklerinden yarım tanenin içine ( tabiki içi tamemen çıkartılmış ) içine tavuk döner ve bol marul

1 bardak ayran

şimdi de 2 tane portakal yedim ve günü kapattım. su 1.5 lt olmuştur gündüz şimdi de 1.5 lt lik su şişem elimde yatana kadar bititirim onu

kızlar ben yarın giremem büyük ihtimalle. ofisten izin aldım, yarın sabahtan annemle telefon almaya çıkacagım ( sonunda kararımı verdim ve yarın alıyorum )sonra da pazara gidip dolaşacagım biraz. hem yürüyüş olur hem de buranın çarşamba pazarı çok meşhurdur. bende daha önce bi türlü gidememiştim iyi olur yani sonra da teyzemlerde gün var yarın oraya geçecegim. akşam üzeride arkadaşımla buluşacagım. gün oldugundan dolayı kaçamak olabilir die korkulardaım ama salata yiyecegim umuyorum ki sadece, hatta güne geç gidecegim yani öncesinde çarşıda dolaşmaktı pazara gitmekti teyzemlerdi derken baya zamanı yollarda geçirmiş olacagım zaten. birde kaçamağı minimum tutarsam baya faydalı birgün olacak benm için die düşünüyorum. hem de gitmeden herkesi yavaştan görmüş oluyorum işte

şimdiden herkese güzel günlerr

Bence fazla değil, tavuk çorbası hazır mı, kendin mi yaptın? Onun yağlı olma ihtimali var tabi. Spor yapabildin mi, yürümeyi planlıyordun yanlış hatırlamıyorsam.

kendim yaptım dün haşladığım tavuğun suyundan. tavuk zaten yağlı olduğu için extra yağ koymadım. zaten onuda bol limonlu 1 kepçe içtim. saat 15 gibi de çıktım evden 4 km yürüdüm cnm. sabahta eti form yemiştim sadece aralarda su ve nescafe 1 fincan . bugünlük bukadardı. yediklerimi de ayrıca bi defter tutup oraya not alıyorum :)

slm kızlar bugün ki menümü yazayım

çok fazla cnm yemek istemedi halim yok hep yorgunluk var regly öncesi hep böle garip oluyorum

sabah: 2 dlm ekmek, zeytin, peynir, maydanoz, çay

öğle: bi kase çorba, küçük tabak etli barbunya yemeği, 1 dl ekmek, bi kase yoğurt

ara: çay, avucumdan az fındık

akşam: pek cnm bişey istemedi ilerleyen saatlerde acıkmamak için bi kase nesfit ve 1 armut

ara: çay , 1 tane galeta

activite : jillian level 2, form çayı, 2 lt su

Son düzenleme:

cnm iisin demek bugün daha ii olmana sevindim
yarın senin günün olsun yeni tlf alınca güle güle kullan cnm

cnm iisin demek bugün daha ii olmana sevindim
yarın senin günün olsun yeni tlf alınca güle güle kullan cnm

teşekkür ederim cemremm, hepimiz hep iyi haberler alalım inşalahh

Allaha şükür ateşim normale düştü canım, bi burnum akıyor bir de öksürüyorum, o da 1 haftada ancak geçer zaten. bu kadar olsun beni yatırmasın da ben razıyım öksürüğe falan

aynen cnm biraz gezse insan yetiyo
yatağa yatmak daha zor oluyo aman ateş olmasın ateşi düşürmek de zor
1 haftaya kalmaz geçer inş

aynen cnm biraz gezse insan yetiyo
yatağa yatmak daha zor oluyo aman ateş olmasın ateşi düşürmek de zor
1 haftaya kalmaz geçer inş

valla bugun akşam iş çıkışı bile dolandım 1 saate yakın, alacak ufak tefek bişeylerm vardı onları aldım, sonra telefonculara son kez baktm fiyat almak, telefon alacagm yerleri belirlemek için falan. ama babam gelmeden evde olayım die de koşturdum resmne şimdi diyecek hasta hasta sokaklardasın, sonra iyileşmiyosun die hiçç uğraşamam

daha önce bi kere mikrobik bi grip olmuştum o zman 3 gün nerdeyse 39 dereceyle yattım, o yuzden düşürmek zordur biliirim yani. şimdiki öyle deil Allaha şükür. dün ateşim vardı, bugun yok. işte bi burun bi öksürürk, o kadar da olur, havalar güzel gidiyor die açılmayaydım bende o kadar

Slmm kizlar bugun yemek isini bitirdim belki kahve yada ihlamur icerim canim sicak biseyler istiyor. Bu arada berivanimmm kurabiye de yemedim yemeyi de dusunmuyorum. Menu toparlayayim bende

Sabah: 2 dilim normal ekmek, 1 tatli kasigi krem peynir, yarim kk peynir, roka, domates, tere sekersiz cay

Ogle: 1 tane ev pogacasi, sekersiz cay ikramdi,

Ara: 1 cay bardagi kadar leblebi findik karisimi

Aksam: 1 kase corba, 2 dilim ekmek, icinde 1 yemek kasigi kadar ton baligi olan salata

Yarim saat disarda islerim vardi yurudum. 1,5 lt su oldu 2 ye tamamlaya calisicam.

nesliiiiiiiiiiiiiiii, telefon konusunda son dakikada kararımı değişştirdim yinee, bugun alacagım yeri belirlemek için geziyordum ki dükkanların birindeki çocuk kafamı karıştırdı. ben normalde wonder alacaktm o da 740 tl civarıydı. dedi ki boşuna fazla para verme ace ta aynı özelikler var, fiyatı da 600 tl dedi. baya bi konuştuk ona ikna oldum en son. yarın sbah annemle gidip alacagım onu

Karar vermene cok sevindim canim. Onemli olan senin icine sinmesi, ozellikleri yakindir zaten. Hem aradaki fiyat farki yuksek, bence de ace alman daha mantikli. Simdiden hayirli olsun diyeyim, hep guzel haberler alasin insallah. Bizimle de guzel fotograflarini paylasirsin.

saol neslicanım bende farkındaydım aslında özerllklerinin aynı oldugunun ama fiyat farkı olunca mutlaka daha iyi bişeylerdir die düşünüodm. ama satıcı kendi söyleyince boşuna o kadar fark ödersn die bu daha mantıklı geldi sen memnun musun telefonundan?

Ben çok memnunum canım. Hatta bu telefondan mj yazmak daha kolay geldi bana:) Yani tuşlu olanlara göre. Ses ve görüntü güzel. İki gündür gece yatmadan önce dizi izliyorum telefondan, çok keyifli bir şey:)) Fotoğraf çekmek te rahat, bilgisayara aktarmak ta. Ben Office programlarını yükleyeceğim, birkaç tane de oyun yüklerim, ondan sonra performansı nasıl olur bilmiyorum ama, şu an çok hızlı gerçekten. Genel olarak ben çok memnunum, umarım sen de memnun kalırsın. Al da kullanınca izlenimlerini aktarırsın:)

sabahın köründen hepinize günaydın benim oğlan sağ olsun 6:20 kalktı sabah sabah evi toparladım şimdi oğluma kahvaltı yaptırıyorum saate bakıyorum vakit geçmiyor bir türlü neyse akşamyemeğinide yapayım siz geleseye kadar hatta çamaşırlar yıkanıyor onlar bitsin asayım siz geleseye kadarr negüzel 8:30 kalkıyorduk son 1 aydır neysee demek oluyorki akşamları erken yatmamlazım

harika bir günhepimizin olsun,sağlıklı olalım, güzel haberler duyalım,hareketli bir gün olsun,tam aşk havası aşksızlardaaşık olsun tabi sizin oraları bilmem ama izmirde böyle bir hava var.

hadi bakalım uyanın güzeller uyanır uyanmaz hemen su için organlarınıza günaydın diyinn

gunaydınnnnnnnnn canım

demek senın kus erken öttü seni de uyutmadı

ben burdayım, dıger kuslar nezaman gelır bılmıyorum ama 9 u buur sanırım.

uyku duzenı mı degıstı kuzınin ?

havalar burda da cok guzel canım pazar gununden berı. ama persembeden sonra 10 derece soguyacakmıs. ve hatta 4 martta romanyadan asırı soguk gelıyormus. bu guzel havaları gorunce gercı ben daha zorlanıyorum okulu kırmak ıstıyorum

menun fazla olmamıs, hatta az bıle olmus dıyebılırız, corbanda tavuk parcaları coksa bıraz daha doyurucu bır menu olmus dıye yorum yapmam mumkun. ama yıne de guzel bır menu. unutma ki bızım kılomuzdakı kısılere verılen dıyetlerın gunluk kalorısı ıle 60-70 kılodakı bırınınkı aynı olmuyor. yanı az yemegı kesınlıkle cozum olarak gorme. ben baslarda bu hatayı yaptım.

yogurt olarak da light yerıne, yarım yaglı yogurt hatta tam yaglı bıle yesen daha ıyı. oncelıgın yarım yaglı olsun. light urunlerı tercıh etmemenı tavsıye ederım. yarım yaglı sut yarım yaglı yogurt oncelıgın olsun.

vayyyyyyyy spor yıkılıyor valla tebrık ederım canım. bugun dınlenme fıkrın ıyı olmus. cok yuklenırsen hem sıkılırsın hem de heryerın daha cok agrır. ustelık arkadas olayı, sızın ıcın degısıklık de olur dıye dusunuyorum genellıkle aksamları evdesınız dıye farkedıyorum

evet ya erken öttü aslındaerken kalkınca benim için daha iiy oluyor öğlen uykusu daha erken oluyor akşam erken yatıyor yemekleri ve ara öğünleridaha düzenlioluyor yani halimdenmemnunum yapmam gereken şey benimde erken yatmam

demek hava soğucak buna üzüdüm neyse mart ayı kaldı nisanda aşırı soğuk olmaz artık

Evet canim oyle olmus biraz anlamadim bir cocuklar bir ben hastaliniyoruz ilac falan ictim ama faydasi olur belki. Sen nasilsin canim patronun olmadigi iyi oldu arada olsa goruyoruz seni.

bazen oluyor donem donem. kafana takma. gecıcı bır donemdır. mevsım, hava, bır donem sankı ugursuzluk gıbı algıladıgımız ust uste hastalıkların oldugu, evde boyle bır ortamın oldugu donemler yasayabılıyoruz. gecıcı oldugunu dusunerek moral depola canım. herzaman ıcın oncelık moral. herseyın bası saglık dıyoruz saglık ıcın de once moral lazım.

valla aslında cok buyuk sorun olsa olur, cunku burda olmaması hıcbırseyı degıstırmez sureklı bızım pclerımızı kontrol eder, hatta bu yazdıklarımı bıle okuyabılıyordur emınım. ama sallamıyorum. kontrol edılıyorum dusuncesı ıle kendımı bırseylerden mahrum edemem. benım bu forumda olmam lazım, ıslerımı aksatıyordum daha once. ama son zamanlarda dozunu da ayarladım oyuzden cok sorun olacagını dusunmuyorum benım pc kontrol ettıgı zaman.

bana da ıyı gelıyor son zamanlarda cok daha fazla vakıt gecırebılıyoruz.

evet enerjim yüksek acaba sporun etkisi mi
yaaaa lala arkadaşımızın nick ne zaman zörsem içimden teletabilerin şarkısı Tinky Winky,Dipsy,Laa-Laa,Poo teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı

yaaaaaaaa berıvan ALLAH ıyılıgını versın emi. sabah sabah guldurdun benı valla. ne sekersın sen yaaaa