- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.561
Bence fazla değil, tavuk çorbası hazır mı, kendin mi yaptın? Onun yağlı olma ihtimali var tabi. Spor yapabildin mi, yürümeyi planlıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
herkeslere iyi gecelerrrakşam menumude yazarak bugnuluk menu bildirimimi tamamlamış bulunuyorum
doner ekmeklerinden yarım tanenin içine ( tabiki içi tamemen çıkartılmış ) içine tavuk döner ve bol marul
1 bardak ayran
şimdi de 2 tane portakal yedim ve günü kapattım. su 1.5 lt olmuştur gündüz şimdi de 1.5 lt lik su şişem elimde yatana kadar bititirim onu
kızlar ben yarın giremem büyük ihtimalle. ofisten izin aldım, yarın sabahtan annemle telefon almaya çıkacagım ( sonunda kararımı verdim ve yarın alıyorum)sonra da pazara gidip dolaşacagım biraz. hem yürüyüş olur hem de buranın çarşamba pazarı çok meşhurdur. bende daha önce bi türlü gidememiştim iyi olur yani sonra da teyzemlerde gün var yarın oraya geçecegim. akşam üzeride arkadaşımla buluşacagım. gün oldugundan dolayı kaçamak olabilir die korkulardaım ama salata yiyecegim umuyorum ki sadece, hatta güne geç gidecegim yani öncesinde çarşıda dolaşmaktı pazara gitmekti teyzemlerdi derken baya zamanı yollarda geçirmiş olacagım zaten. birde kaçamağı minimum tutarsam baya faydalı birgün olacak benm için die düşünüyorum. hem de gitmeden herkesi yavaştan görmüş oluyorum işte
şimdiden herkese güzel günlerr
cnm iisin demek bugün daha ii olmana sevindim
yarın senin günün olsun yeni tlf alınca güle güle kullan cnm
teşekkür ederim cemremm, hepimiz hep iyi haberler alalım inşalahh
Allaha şükür ateşim normale düştü canım, bi burnum akıyor bir de öksürüyorum, o da 1 haftada ancak geçer zaten. bu kadar olsun beni yatırmasın da ben razıyım öksürüğe falan
aynen cnm biraz gezse insan yetiyo
yatağa yatmak daha zor oluyo aman ateş olmasın ateşi düşürmek de zor
1 haftaya kalmaz geçer inş
nesliiiiiiiiiiiiiiii, telefon konusunda son dakikada kararımı değişştirdim yinee, bugun alacagım yeri belirlemek için geziyordum ki dükkanların birindeki çocuk kafamı karıştırdı. ben normalde wonder alacaktm o da 740 tl civarıydı. dedi ki boşuna fazla para verme ace ta aynı özelikler var, fiyatı da 600 tl dedi. baya bi konuştuk ona ikna oldum en son. yarın sbah annemle gidip alacagım onu
Karar vermene cok sevindim canim. Onemli olan senin icine sinmesi, ozellikleri yakindir zaten. Hem aradaki fiyat farki yuksek, bence de ace alman daha mantikli. Simdiden hayirli olsun diyeyim, hep guzel haberler alasin insallah. Bizimle de guzel fotograflarini paylasirsin.
saol neslicanımbende farkındaydım aslında özerllklerinin aynı oldugunun ama fiyat farkı olunca mutlaka daha iyi bişeylerdir die düşünüodm. ama satıcı kendi söyleyince boşuna o kadar fark ödersn die bu daha mantıklı geldi sen memnun musun telefonundan?
sabahın köründen hepinize günaydın benim oğlan sağ olsun 6:20 kalktısabah sabah evi toparladım şimdi oğluma kahvaltı yaptırıyorum saate bakıyorum vakit geçmiyor bir türlü neyse akşamyemeğinide yapayım siz geleseye kadar hatta çamaşırlar yıkanıyor onlar bitsin asayım siz geleseye kadarr negüzel 8:30 kalkıyorduk son 1 aydır neysee demek oluyorki akşamları erken yatmamlazım
harika bir günhepimizin olsun,sağlıklı olalım, güzel haberler duyalım,hareketli bir gün olsun,tam aşk havası aşksızlardaaşık olsuntabi sizin oraları bilmem ama izmirde böyle bir hava var.
hadi bakalım uyanın güzeller uyanır uyanmaz hemen su için organlarınıza günaydın diyinn
iyi akşamlar kızlar :) anca gelebildim ve hemen akşam menümü yazmak istiyorum...
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
2 tahta kaşığı çok az yağlı makarna (bimden aldım karışık sebzeli rengarenk :) üzerine 1 kaşık lıght yoğurt
havuç ve turp karışımı az yağlı bol limonlu salata
yemekten önce 1 bardak suyumu içtim ve hiç ekmek yemedim..
acaba çok mu kaçırmışım ki ?
Ooooo Duygucum tebrik ederim canım, süper bir gün olmuşO zaman birbirimize verdiğimiz sözü tutmuş olduk Ben işyerinde de hareketliydim bugün, sonra dışarda bir işim vardı, sonra da eşimle markete girdik, eve geldiğimde 5000 adım olmuştu zaten. Sonra da spor salonuna gittim ve 50 dakika koşu bandı, 15 dk da bisiklet yaptım. Bugün eşim de benimle geldi spora, güzel oldu Toplam adım sayım 15266 olmuş, resmen bacaklarım ağrıyor. Senin menüler de çok güzel ve dengeli, ben o konuda biraz kaçırdım. Regl öncesi döneme girdim ve spor da yapınca canım daha bir tatlı istiyor. Kuru meyvelerimden yedim yine bolca. En azından kuru meyveler kesti
gunaydınnnnnnnnn canım
demek senın kus erken öttüseni de uyutmadı
ben burdayım, dıger kuslar nezaman gelır bılmıyorum ama 9 u buur sanırım.
uyku duzenı mı degıstı kuzınin ?
havalar burda da cok guzel canım pazar gununden berı. ama persembeden sonra 10 derece soguyacakmıs. ve hatta 4 martta romanyadan asırı soguk gelıyormus. bu guzel havaları gorunce gercı ben daha zorlanıyorum okulu kırmak ıstıyorum
Evet canim oyle olmus biraz anlamadim bir cocuklar bir ben hastaliniyoruz ilac falan ictim ama faydasi olur belki. Sen nasilsin canim patronun olmadigi iyi oldu arada olsa goruyoruz seni.
evet enerjim yüksek acaba sporun etkisi mi
yaaaa lala arkadaşımızın nick ne zaman zörsem içimden teletabilerin şarkısı Tinky Winky,Dipsy,Laa-Laa,Poo teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?