2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygu menulerın cesıtlendı ve arttı. bu benı gercekten sevındırıyor cunku bırara hıcbırsey yemıyor gıbıydın.

nanelı yesıl cay kendın mı yaptın yoksa form cay mı ?

oglenkı menune bayıldım, kesınlıkle denemek ıstıyorum. zaten esım de ben de kofteyı cok severız. esım dısarda yemek yerken bıle kofte soyler genelde. aynı sekılde kızarmıs ekmek, tost cok severız ıkımızde. pazar gununden berı ekmegı kızartma olayına alıstı yenıden zaten. bugun de kızarttı ben camasırları toplarken. cok lezzetlı oluyor zaten ekmek kızarınca. senın yaptıgın gıbı yapayım ben, epeydır kofte yapmadım evde zaten. sunum olayını cok severım ben, bırara ekleyelım guzel bır sunum tabagım vardı aksam mısafır geldıgınde yaptım ve cekmıstım. cok severım ben. masa duzenı, yemek sunumu konusunda kendımı gelıstırmek ısterdım eger zamanım olsaydı. yemek kurslarına da gıderdım kesın.

ya senın aksam da cok guzel olmus. resmen şölene donusturmussun sen menulerın sunumunu.

adımlar da yıkılmıs. valla supersın canım super super

Valla bende bi huy varki sorma nerde en pahalısı hemen bulurm. boyle tartıları araştrrken hep 300tl ve uzeri buldm ve dedm demekki bunlar boyle (Salaklığa bakarmısın) ıkı gun once anneme sordum iste teknolojık yada işte (ikea-koçtaş gbi) yerlerde olur dedi dunde koçtaşı gordum bı gırıp bakayım dedm işte fakir simbo bide baska vardı ıclernde bıtek fakırı duydum ve bi baktım 40 tl hemen boyle actım klavuzunu falan okudum baya iyi gözktu bıde beyaz esya satan bi akrabımız var onu aradım boyle boyle fakır ıyıdır hanı bzde geliyo ama 100den asagı degil boylece aldım eve gelrgelmez hemen denedm (aman dıkkat kesin doktor sonucları olmayabilir olsa bile sonucta yınede soyle 6 ayda yada yılda bır falan doktor kontrlu lazımki sağlığımız korunsun) ama gorunen koy zaten klavz ıstemıyokı belli zaten nası yağ toplandıgı yağ oranım okadr yuksekmskı yınede hanı ortalama gordum neyın ne oldugunu kesınlkle onerebılırım tartıyı alacak olan varsa adı Fakır Hercules dıye gecıyo.

Sana gelince onceden doktora gitmissn o yuzden ılk defa olsa git derdım ama hani almak istersen sen bilirsin israfda olmasın haklısın. Ama şunu soyleyebılrım herseyı gosterdgı ıcın işin cıddıyetını görüyosun.

ee süper bak şimdi 2.500adım atmışsınya hergeçengün hırs yapcan bir tık fazla atcan adım inan hareketsizlikden iyidir bakadınlarını içinden say wcgittin say gidiş gelişi hemen defterine not al evde ible say odadan odayaa

dışarda pideyi küp keserler tereyağla yağlarlar ben tambuğday ekmeğini küp olarak kestim ama yağlamadım onun yerinde dmates sos ekledim çok güzel oldu birde sana püf nokta aktif fyt yapcaksan eğer köftelerini buzluğu at donsun öyle pişir dağılma olmaz ve yağlı kıymadan yap fırında yapcaksan sorun yok zaten yağsız kıymadandayaparsınn dün öğle yemeğimi resimledim ben yaptığım tüm hamur işi tatlı ve özel yemelei resimlerim ilerde blog düşünüyorum çünkü sanamsn den atarımdünkü öğle yemeğimi

Evett benım avantajım kendı evımde olmam. ama bazen dazavantaja donusuyo ki artk donusmuuyo:) çunku kımse yok karısan yok ye allah ye . Bidee ben ev yemeklerını cook severm demıstım ya elımdende gelır yanı surklı en baslarda tabak tabak ev yemeklerı yapıp yıyodm ama azalttm artk. Evet madem bi işe başladık layığıyla yapayım dedm hanı az mı oldu evet az ama temiz oldu mutluyum:)

kahvaltın çok güzel öğlen de fena değil,akşam elindeki şartlarla yemişsin genel olarak fena değil ,bu arada meyva tüketmen hoşuma gitti bide bitki çayı eklersen menülere çok güzel olcak

canım gec uyanıyorum son zamanlarda. ancak hazırlanıyorum. esım buaralar kahvaltı konusunda yardımcı oluyor, bır tost ya da tost gıbı ekmek arası yapıyorum yesıllıgımı yanımda getırıyorum ve sabah sıze yazarken burda yapıyorum bazen kahvaltımı.

aksam evet bılıyorsun sartlar onu gerektırdı. oglen de tabldot malum.

meyve ıste canım sebebını anlattım. dogru oldugunu dusunerek yapıyorum bakalım. sen de begendıgıne gore ıcım rahat. ekleyecegım kuzum o da olacak. sılkelenmeye calısıyorum eskı halıme donmeye calısıyorum

Günaydın kızlar, erkencisiniz bakıyorum:)) Ben kalktım ama kendime gelmem zaman aldı biraz, sonra da çamaşır astım. Makineyi geç çalıştırmıştım, sonra da enerjim kalmadı asamadım, sabah onu hallettim. 2 dilim tam buğday ekmeğine maydanozlu, salçalı, peynirli yağsız tost yapıp yedim, şimdi de kahvemi içerken foruma bakayım dedim.
Hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum

canım nanali yeşiçayı sormuşsun ben liptonun poşet çaylarını içiyorum yeşil çayın hemen hemen her çeşitiniiçtim favorim nanaliyeşil çay ve yaseminli yeşilçay arobası yeşil çayın yavan tadını bastırıyor içimi keyiflihale geliyor.

hımmmm ben ıstanbuldakı dıyetısyenımı dusuneyım. gıtsem de gıtmesem de, bana lazım aslında sendekı gıbı bır tartı. bu alma ısını de dusuneyım. yazdan berı termosuydu, tartısıydı, bısıkletıydı,elbısesıydı okadar cok sey aldım kı koca benı bosar belkı oyuzden bır dusuneyım ama guzel bır tartıymıs elbette yuzde yuz sonuclar dogru olmayacaktır ama yıne de guzel bır tartıymıs.

alacagım zaman sana yıne sorarım belkı unuturum adını. tskler cok faydalı oldu uzun uzun anlatmıssın

süper canım bu istekve arzuyla bahara hızlıgiriş yapcan inşallah bu arada meyvayı fazla geç saatte yememeye özen göster mümkünse yanına alara öğün olarak işyerinde tüket

naber neslişim ?sorma sıpam 6:30kalktı erkenden geldim topiğe benimdeçamaşırlar yıkndı az sonra ascam yağmur yokken çamaşırlar yıkansın kurusun dimi

Günnaydınllarrrrrrrrr:) hemeen suyumu içtm:):):) ve tartıya cıkıyım dedım bı baktım 65.8i gösteriyooo:)
anamhemde suyunu içip tartılmışsınn valla bravoo

kahve guzelı goturmussun kahvelerı

yemegın uydurma ama guzel olmus. goruntusu olmasa da oyle dusundum. afıyet olsun. dun duygu da sen de dokturmussunuz anlasılan. mutlulugumuz, yemeklerımıze ve gunluk hayatımıza bıle yansıyor ısın en guzel tarafı bu. tum fabrıka benı konusuyormus kadın okumus, calısıyor evde peynır bıle yapmıs dıye. ben de pek bır gaza geldım ustelık bunu dıyen kısıler koyde oturan ınsanlar zaten bu ısın pırı ama onlar bıle yapmıyormus hazır oluyormus. esım pek gururlandı. zaten dun ekstra bır daha gurur olayı geldı dını sohbet grubunda, kıdem atlamıs bılgısınden ve duzenlı katılımından dolayı. sımdı yetkılı olmuslar haftada ıkı gun gıdecek. ben ıkı aksam ozgurum

kuruyemıslerıne kavusmussun yıne bakıyorum tatlı krızındendır bence canım, ya da son zamanlarda spora yuklendın enerjıye cok ıhtıyacın oluyor belkı bu da olabılır.

aktıvıte, yıkılmıs yıne. duygu ve sen costunuz valla, yakayalabılene ask olsun

haa canım ne dıyecektım karnıbahar tarıfın vardı ya, o kolaydaysa bana yazar mısın yenıden, ben kaybettım gunlerdır beklıyor benım dolapta karnıbahar. pısıreyım de bozulmadan yıyelım

evet bızzzzz sabahın köründen beri burdayız

hımmm sen de camasır olayına dalmıssın ben de sabah baya bır camasır katladım ıyı oldu aksama yorgun olarak ugrasmak ıstemıyorum cıktı aradan. ıkı gundur duruyordu oyle.

evet canım yasemınlıden bahsetmıssın ben de alsam dıye dusundum hatta. malum yesıl cay sureklı aynı tat ıcmek sıktı benı 3aydan sonra.

ohhhhh sıfa olsun

ınsaallah canım, aksamları spor yapamıyorum daha henuz. henuz okadar enerjı toplayamadım ama gunluk adımlarımı ve hareketlerımı artırmaya calısıyorum son zamanlarda. hıc hareketsız kalmadım aslında ben ama evdekı ısler ya da arada sırada dısarda uzun yuruyusler yapmak cozum degıl yeterlı degıl yanı. eskı hayatıma gore cok aktıf sayılırım tamam da benım yogun spor yapmam lazım ya da enazından her gun uzun tempolu yuruyusler yazın yaptıgım gıbı. bu hafta uzun yuruyusler yapmayı cok ıstıyordum yapamayacagım sanırım cuma aksamı %90 ıstanbula gıdıyorum. bugun ve yarın da hem dısarda ıslerımız var hem sırkette mesaı olayımız olabılır yıne. haftasonu cok guzel yururum ıstanbula gıdınce ıcerde durmuyorum zaten. pazartesı aksam yorgun olurum yoldan gelıp ıse gıdecegım ıcın. ama salıdan ıtıbaren baslarım yıne yuruyuslerıme.

evet meyvayı en gec 8 bucukta yemege calısıyorum aksamları yedıgımde.

Nedemekk:) Ya bana göre doğru olan o elbıselermıs ıste spor için streç filmlerms falan yanls gelıyo hanı ınsanları resmen heveslendırıp aldırıyolar ama ben suana kadar ıse yarayan kımse gormedm(aman yanls anlaslmasn genel görusum senn ıcın hıc bı seklde demıyorm:) hani sporla hep uğraştıgımdan bılıyorm spor yapın kızlar vucudunuzu oyle bir toplarki inanamazsınız ha 3 ayda mı olur evet ama o sağlıksız seylerden katkatkattt iyi olur. Kendinizide parçalamayın spor yapıyorz dıye ama 2 hafta yürüyüş yapın ısıtınn alıştırın sonra mekiklere ve hafif hareketlere başlayıp 3.haftada mesela ebru şallının pilatesi açın ha benım ne topum var ne baska bısey sadece mekiklerde işe yarıyo dıye lastık almıstım onunla mekık hareketlernn sonuna kadar yapın mesela.bende bi ara oyle bı ıse yaradıkı vucudu hemen topluyo . Paranızı bos yere kaptırmayın cıdden. Mesela burda spor salonuna yazılıcakktm (ama inan fiyatını soylesem dudagınız ucuklar hanı verılırmı verılebılır ama bı sureden sonra bksam gitmesem o para pufff uçacak) bekledm bekledim üşencimden 3 aydr spor yapmadm ama smdı dedm ne guzel koskoca boğaz açık hava kalk yuru yanı. Ve açık hava cıdden cok mutlu yapıyor o temiz havadan bollbolll alıın sızde:) Bak dun akşam spor ıcın 3 saat bekledm 8de cıktım ve yağmur yağmasına rağmen eve donmedm tamamladm ve öyle geldm cunku cıdden su arkadaşlık tatlı rekabette ınsann dahada cok yapası gelıyo:)

Ha sen yaptında noldu dersn kilo vermedm cunku cok yedım ama vucudum cok sıkıdır

Son düzenleme:

Sağol canım, bugün bir halsizlik var zaten. Dünden beri epey ödem de var, dün akşam yüzüğümü çıkaramadım hatta, epey uğraştırdı beni, sabah ta vardı şişlik, o yüzden kahvaltıyı maydanozlu yaptım. Hem bahar, hem regl öncesi dönem etkiliyor galiba.
Akşam sen mj attığında spordaydım, sonra sana mj attım ama görmedin galiba :44:
Bu arada dün sen de epey adım atmışsın, tebrik ederim canım, inşallah artarak devam eder
Bu akşam arkadaşa gideceğiz. Aslında hem bizim gideceğimiz, hem bize gelecekler var ama bir türlü fırsat bulamıyoruz. Bir de ara ara ya eşim, ya ben şehir dışına çıkıyoruz, o yüzden zor oluyor ayarlamak. Ama arada yapmak lazım, yoksa insanın evden çıkası gelmiyor valla

canım ben burda yazmıyorum adımlarım az oldugu ıcın ama gunluk hesap yapıyorum ben adım konusunda tahmını. wc gıdıs gelıs mesafemı hesapladım, fabrıka ve ofıs arası mekanları. evden servıse gıdıs servısten eve vs. sadece sızınkılerın yanında cok kucuk oldugu ıcın gunluk yazma geregı duymuyorum. eskınden 10000 lerı gecerdım o rakamları gormeyınce yazmak mantıksız gelıyordu bu adımlarımı.

evet ben de evde tam bugday ekmegını aynı senın gıbı yapacagım. kofteyı senın tarıfınle hazırlıyorum yapıyorum, buzlugumda sut, peynır, ve halen sebzeler var oyuzden yapıp atamadım yoksa buzluk ısı cok mantıklı dedıgın gıbı. resmını beklıyorum canım

vayyyy blog demek harıkasın. ben de senden pasta tarıfı alacagım ıdeal bır kıloda olunca yapacagım. hıc denemedım denemek ve ardından yemek ıstıyorum

hareketlerini arttırman güzel mesela dün 2.500 adım bugün2.500 geçmeye bak 2.555 bile olsa geçmeye bak,mesela mutfakdan bir şeymi getircen tepsiyle değil tek tek getir adımların çoğalır havalar 1 aya baharadöner saatler alındımı yürüyüşlerine tam anlamıyla başlarsın ogüne kadar günlük adımlarını çoğalt