- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.581
evet ya erken öttüaslındaerken kalkınca benim için daha iiy oluyor öğlen uykusu daha erken oluyor akşam erken yatıyor yemekleri ve ara öğünleridaha düzenlioluyor yani halimdenmemnunum yapmam gereken şey benimde erken yatmam
demek hava soğucak buna üzüdüm neyse mart ayı kaldı nisanda aşırı soğuk olmaz artık
Benimkide işte yağ kas oranlarını gosteren hassas tartılardan:) ay evet bende resim koymak istiyorum ama şapsal telefonmn kamerası bozldu neyse yapıcz bişekilde:)
hımmmm anladım canım. duzenını bozmayı bırak, hatta ısıne yarıyor demekkı. oh ne guzel . sevındım ozaman bu ıse. kuzıcık erken uyansın. normalde kacta uyuyordun ?
evet canım hava durumundan oyle soyledıler pazartesı aksamı. bılmıyorum ınsaallah degısır. benım ve esımın seyahatlerı olacak, kardesımın ve babamın seyahatlerı var, mısafırımız de gelecek 2-3 hafta ıcınde. oyuzden havalar guzel olsun, yollar acık olsun yaaaaa.
ıc anadolu,dogu anadolu ve marmara sıkıntılı olur canım, sızın havalar sogumaz gıbı gelıyor bana.
Bugün pek sağlıksız bir gün geçirdim hiç zamanm olmadı sabah 8de küçük bir sandvc yedim ve öğlen dışarıda yiyecekken sağlıksız yıyeceklerı görunce işimi yarıda bırakıp koştur koştur eve geldm :) akşam yemeğimide yediğime göre bugünüde sonlandırdık demektir:)
Peki akşam menumde ne vardı?
4 adet küçük köfte (kendim hazırladm tabıkı)
yanına bir kırmızı bıber dogradm ve haşlanmıs gibi oldular.
ve yarım kase yoğurt (kase büyükçe)
veveveveveeee kosskocamannn sürahide su:):)
simdi bir saat durup sonra hemeenn sporraa:)
ben ıctım suhem de 500 ml, hem de sıcaga yakın
yani normalde kuzey erkenkalktığıdönemde kuzey 9-9:30 ben 10-10:30 gibi yatardım son 2 aydır geçkalkmaya başladı kuzey 10:30-11 ee bende 12-01:00 gibi yatmaya başladımkorku filmi filanizliyordum
umarımistediğin gibi olur,ister istemez sizden gelcek soğuhava dalgasıbizide etkiler mubarek hava durumu sunuyorum
gideyim bi yeşilçay alayımm
mrb kızlar bugün doktora gittim bebişime baktırmaya görünmedi bana daha minnacıkmışşşş:) çok küçük 3 yada 4haftalık geç döllenme olmuş kan testinde anca gösterdi kendini annneeee burdayım die garibim
o yüzden ultrasonda görünmedi hafta inşallahhh:)
sabah: 1 kupa çay (bu arada artık sabahları çay içmemem gerek ama ne içecemki canım sabah bişey çekmioki)
1 rafadan yumurta
4 zeytin
1 kb peynir
2 dilim çavdar ekmeği
ara: küçük bir muz
akşam:
1 porsiyon hamsi tava
roka saatası
1 kola .....çok ayıp dimi kola ama içim yandı dayanamadım
birazdan 3 tane çay içerim
sonra yarım portakal 1 elma
pomo kız biznerdiyse öğle yemeği yicez bunlar hala daha kalkmadııı tembel tenekeler
ah balkanlar ah
ben de hep derim, ah şu balkanlar yok mu ahhem ordan geliyor soğuk hava dalgası
hımmm anladım canım. buaralar benım de maasallahım var tosun oldum hep uyusam hep uyusam. bazen 8-9 bıle uykum gelıyor en gec 10 bucuk -11 de yatıyorum eskıden 12-1 dayanırdım
ya yeşilçay metabolizma hızlandırırben cay ıcıyorum su an. sabahları bu saatte genelde cay ıcıyor oluyoruz ofıs.
yesıl cay uzun zamandır ıcmedım, ben de baslasam olur. suyu artırdım, maydonoz da yıyorum, adımlarımı da artırdım, sıra yesıl cay ve spora kaldı. eskıden bomba gıbıydım ya. o dısıplınımı de vucudumun enerjısını de ozledım
herkeslere iyi gecelerrrakşam menumude yazarak bugnuluk menu bildirimimi tamamlamış bulunuyorum
doner ekmeklerinden yarım tanenin içine ( tabiki içi tamemen çıkartılmış ) içine tavuk döner ve bol marul
1 bardak ayran
şimdi de 2 tane portakal yedim ve günü kapattım. su 1.5 lt olmuştur gündüz şimdi de 1.5 lt lik su şişem elimde yatana kadar bititirim onu
kızlar ben yarın giremem büyük ihtimalle. ofisten izin aldım, yarın sabahtan annemle telefon almaya çıkacagım ( sonunda kararımı verdim ve yarın alıyorum)sonra da pazara gidip dolaşacagım biraz. hem yürüyüş olur hem de buranın çarşamba pazarı çok meşhurdur. bende daha önce bi türlü gidememiştim iyi olur yani sonra da teyzemlerde gün var yarın oraya geçecegim. akşam üzeride arkadaşımla buluşacagım. gün oldugundan dolayı kaçamak olabilir die korkulardaım ama salata yiyecegim umuyorum ki sadece, hatta güne geç gidecegim yani öncesinde çarşıda dolaşmaktı pazara gitmekti teyzemlerdi derken baya zamanı yollarda geçirmiş olacagım zaten. birde kaçamağı minimum tutarsam baya faydalı birgün olacak benm için die düşünüyorum. hem de gitmeden herkesi yavaştan görmüş oluyorum işte
şimdiden herkese güzel günlerr
he valla. uyanınnnnnnnnnn tavuklar. bız horoz gıbı erkenden öttük dunyaya, hadi bakem uyanın siz de bize ötün azıcıkkkkk.
ah balkanlar ah
kız geçenyıl bende öyle yatardm akşam7'de keloğlan başlardı onuizlerken kuzey uyurdu 8:30 da biz uyurduk diğer topikde sarıcivcivım vardıb dalga geçerdi benle hatta o zamanlar emziriyordum gece çok kalkıyordu bende erkenden yataruykumu almayaçalışırdım sende kolaymı erkenden kalkıyorsun çok normal
ya yeşilçay metabolizma hızlandırır
dünkü menümü gördüysen hemöğlen hem akşam salata yedim bende yeşilliği arttırdım bu özellike mevsim değişikliğinde bol meyva sebze ,yeşillik tüketmeklazım
kahvaltın çok güzel öğlen de fena değil,akşam elindeki şartlarla yemişsin genel olarak fena değil ,bu arada meyva tüketmen hoşuma gitti bide bitki çayı eklersen menülere çok güzel olcakdunku menumu yazayım
sabah:
bır bardak koy sutu
ıkı zeytın
cıtlık,guneyık denılen otlardan 2-3 demet
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost
kendı yaptıgım beyaz peynırden yarım kıbrıt kutusu
tostumun ıcınden ceyrek domates
cıg olarak gerı kalan domates
ara: 500 ml ılık su, bir portakal, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml ılık su,bır bardak ayran,4 kasık pılav, 6 kasık yemek ( patates,patlıcan,bezelye vardı ıcınde )
ara: bır elma, 6 adet evde kurutulmus kayısı,ceyrek demet maydonıoz, 500 ml ılık su
aksam mesaımız oldu, eve 8 bucukta gıttım. ısyerımde mutfaga gıdıp ne malzeme varsa bırseyler yapmaya calıstım mecburen. hazır paket corba varmıs. mercımek corbası yaptım, ıcıne ıkı dılım normal ekmek dogradım, bır de salata yaptım az kara lahana, bol marul, az domates salatalık. bır yemek tabagı da salata yedım. eve gıdınce bır portakal yedım. buaralar meyve bıraz dusuyorum cunku hem grıp olmaktan korkuyorum oburunu bıle yenı atlattım hem de enerjı versın dıye meyve yıyorum. ıstahımı da kapatıyor ustelık ıcındekı seker, ınsulın dırencım ıcın ıyı gelıyor anlasılan. anı acıkmalarımı ya da yemek yesem bıle o an doymadıgım hıssıne kapılmamı engelleyıp az yemek yememı saglıyor son zamanlarda bunu farkedıyorum
dunku menumu yazayım
sabah:
bır bardak koy sutu
ıkı zeytın
cıtlık,guneyık denılen otlardan 2-3 demet
ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost
kendı yaptıgım beyaz peynırden yarım kıbrıt kutusu
tostumun ıcınden ceyrek domates
cıg olarak gerı kalan domates
ara: 500 ml ılık su, bir portakal, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml ılık su,bır bardak ayran,4 kasık pılav, 6 kasık yemek ( patates,patlıcan,bezelye vardı ıcınde )
ara: bır elma, 6 adet evde kurutulmus kayısı,ceyrek demet maydonıoz, 500 ml ılık su
aksam mesaımız oldu, eve 8 bucukta gıttım. ısyerımde mutfaga gıdıp ne malzeme varsa bırseyler yapmaya calıstım mecburen. hazır paket corba varmıs. mercımek corbası yaptım, ıcıne ıkı dılım normal ekmek dogradım, bır de salata yaptım az kara lahana, bol marul, az domates salatalık. bır yemek tabagı da salata yedım. eve gıdınce bır portakal yedım. buaralar meyve bıraz dusuyorum cunku hem grıp olmaktan korkuyorum oburunu bıle yenı atlattım hem de enerjı versın dıye meyve yıyorum. ıstahımı da kapatıyor ustelık ıcındekı seker, ınsulın dırencım ıcın ıyı gelıyor anlasılan. anı acıkmalarımı ya da yemek yesem bıle o an doymadıgım hıssıne kapılmamı engelleyıp az yemek yememı saglıyor son zamanlarda bunu farkedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?