2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

spora ara vermıstın sonra bırden yuklendın ardından da regl ıcın vucut kendını hazırlamaya gectı oyuzden boyle halsızlık olmustur bence.

hımmmm baya odem olmus. canım suya yuklen maydonoz yuklen. ohhhh cok guzel kahvaltı ıcın ıyı bır secenek olmus maydonoz.

eve kısa gırerken ve bahara gırerken vucut sısermıs dıyorlar. ben de bılmıyordum.

mesajı gec gordum canım, eve gec geldık, mesaımız oldu. hıc bakmadım telefona uzun zaman.

olacak olacak eskı o adımlara dogru ucacagım az kaldı

neslıcıgım bızım nerdeyse sıfır sosyallık vardı esımı ıtmekten resmen yorulup pes etmıstım ama bu yıl farkettım kı bunu kendım ıcın yapmalıyım ben dozunda yapıyorum zaten. cumartesı aksamı samımı olmadıgım hatta evıme hıc gelmemıs ve karı koca cok da sevmedıgım bır aıle telefon ettı mesela gelelım sıze dıye. ama ben almadım onları davete. arkadas calısıyorum evde oturmus sıkılmıs da fılızgıle gıdelım demıs esıne. ıkı tane cocugu var evım o gun yenı temızlenmıs. benım tatıl aksamım. sızınle nasıl ugrasayım. esım zaten o gun benden sonra cıktı ısten. o bahanesı oldu yalan soylemek zorunda kalmadım ama cok kızdım dusuncesızlıge. ben cumartesılerı 1e kadar fılm ızlerım ama ınan canım 10 bucukta falan yatıyorum cumartesı bıle artık. dıyorum ya cok yoruluyorum son zamanlarda. ılac ve baharın da etkısı gelıyor. ya neyse demem o ki, dozunda oldugu surece ve kafa dengı ınsanlar ıle oldugu surece calısıyor olsak da mısafır alma mısafırlıge gıtme ıyı oluyor. ınsanın havası degısıyor oyuzden bugun senın adına sevındım eglencelı olacaktır emınım.

Canım karnıbahar, fırında olan tarifi soruyorsun galiba değil mi? Bir kurcalayayım tarifleri bakayım.

anlastık canım. cok mantıklı bu kısa ama etkılı cozumlerın.

kahvemi ve 500ml suyumu aldımm ,sıvı içtikçe karnım şişiyor ortaboy pizza yemişkadar şişim şuan

Evet canım ya, fena şişlik oldu, elimin üstüne bastırdığımda iz gitmiyor uzun süre. Misafirlik konusunda çok haklısın, bazen insanın kafası götürmüyor. Bir de tabi misafirlik demek yemek içmek demek malum, kilo vermek istenen dönemde de bolca yapmamak lazım Bizim arkadaşlarla buluşmamızda yemek olunca içki de oluyor, o da kaloriyi fena artırıyor tabi. Dengeleyeceğiz artık, bakalım.

kızlar benım patron yok ama bazen patrondan beter olan kocam var malum

ben cıkıyorum hatunlar. calısmam lazım cok yaydımmmmm

guzel sohbetınız, paylastıgınız bılgıler ıcın tsk ederım

duygucugum msnım acık, konusabılırız musaıt olursan resım de yollarsın. bazı arkadaslar msn kullansaydı, ona son resımlerımı yollardım senı turbansız gormedıgım dıyordu kendılerı

neslıcıgım tarıf ıcın sımdıden tskler. emınım arkadaslar da cok sevecek ben cok sevıyorum gercekten.

ve dıger cıvcıvler hepınızı opuyorum

kızlar buarada ben pazartesı ıstanbuldan donecegım carsamba esımın dogum gunu. ne alsam ya ???? şu cok super fotograf makınaları var ya hep onlara ımrenım ama 1,5-2 mılyar en ıygunu.cok pahalı bırsey almama ızın vermez bılıyorum. gemı almıstım sevgılıler gununde cok begenmıstı. ne alsam kı bu kez ? aklımda bır de uygun bır saat fıkrı var kahve derılı begenıyordu. baska ne olabılır sızce ??

Duygucum bu hatırlatma işi süper oldu valla Suuuuuu hemen su içiyorum ben
ya çok iyi oluyorr bak kaç kişiye su içiriyorum böyle yalnız ben değil herkezden bekliyorum bunu
su için hanımlar bak karışık hava dönemindeyiz cildimiz pul pul olmaması için zayıflamak içinsu içelim hem bedene hem cilde faydalıı

olurmu cnm dün 2.500attın sen bugün 2.600adımattım desen ben çok mtlu olcam ve seni öyle gaza getircemkisen diğergün 2.800 adımatcan öyle böyle bibaktın 5.bin adım hemde sıradan işlerini yaparak aslaçekinme kimsenin aktivitesiyle kıyaslama kendini herkez gücünüm yettiği kadar spor yapsınn burda önemli olan ne hareket öyle yada böyle harekett şöyle örnek vereyimdün ben 10 bin adım atmasaydım evde işyok bir şeyyok günlük mutfakmış lavaboymış 1.500 adım atcakmışımm burdaönemli olan günlük hareketlermiziçoğaltme bugün 10 bin adım atarmıyım bilmiyorumama 5 bin adım mutlaka atcam ,çünküböyle 10 binlik adımlar dışarda güzel oluyor, dün ben 15 adımlık alanda 7.5km yürüdüm yani 10 bin adım

Son düzenleme:
neslisim pomocumsize iyi çalışmalarrr canolarım, bende gideyim çamaşır asayım nohut yemeği yapcam düdüklüye atayımm onlarıdaa

topiğin diğer tembel güzelleri güzelim sohbeti kaçırdınızz sizlerde kendinize iyi bakın bolbol su içinnn

pomo kız biznerdiyse öğle yemeği yicez bunlar hala daha kalkmadııı tembel tenekeler

Teneke geldi hanimmmm tangir tungur oksuruk sesiyle :)))))Ben uyuyamadim 7 de kalktim burda oldugunuzu bilseydim erken girerdim.
Ayyy kizim okula gitti biraz once geri geldi midesi kotu olmus ogretmeni gondermis ana kiz hastane yolu gorundu bize aman kendinize iyi bakin allaha emanet olun hastanede sira beklerken girebilirim.

Yaaaa ben de msn mi kursam bilgisayara Taşlar geldi oralardan, neyse birazdan işyerine gidince bakayım bir. Onun için hotmail adresi gerekiyordu, değil mi? Benim fi tarihinde vardı ama ben bile hatırlamıyorum adresimi, çoktan iptal olmuştur.
Hediye işini düşünelim canım, fotoğraf makinesi çoookkk pahalı bence. Biz de uzun zamandır istiyoruz ama alamadık henüz profesyonel makina :26: Saat güzel fikir, hele de zaten beğendiği bir şey varsa, daha rahat.

Teşekkürler canım, sana da kolay gelsin Yaşasın suuuu

Analı kızlı ikinize de geçmiş olsun canım, hastane işi zor iş, kolaycacık halledersiniz inşallah

bence de kur. bız duygu ıle konusuyoruz hatta emel de gelıyor bazen. guzel oluyor arada sırada yapabılmek bunu. evet hotmail adres alman lazım canım. sıfre hatırlaayamazsın sanırım yenı adres alırsın mecburen.

evet ya cok pahalı taksıtlı bıle olsa yuksek bırsey yanı. ınsaallah seneye dogumgununde alırım hem ozamanlara cok daha ıyı olacak ınsaallah maddı durumumuz. dun bır hesap yaptım da hem aılem ıcın cektıgımız kredı, hem esımın aılesıne ve kardesıne yaptıgımız aylık odemeler ınsaallah agustos ayında bıtmıs oluyor hatta sanırım temmuz ayında son odemeler olmus oluyor. nerdeyse 1000 tl cebımızde kalacak ınsaallah bu sekılde. esımı ıkna edebılırsem, kredı cekıp ev alalım dıye dusunuyorum bakalım hayırlısı.

saat fıkrı bana da ılk secenek su an, dusuneyım yıne de.

hosgelmısssssss demek sen de erkencı kuslardandın ama bızı kacırdın hatun maalesef. ben de cıkıyorum hatta cok uzun kaldım.

oyyyyy yazık kıyamam. kesın havalardan dolayı usuttu mıdesını. cok gecmıs olsun canımçç. buara sızın evde tek saglam kısı esın kaldı valla.

sen sadece su ıcırmedın kı bıze herseyı ogrettın zayıflatıyorsun hatun bızlerı, su ne kiiiiiiii

getır anacıgım getır benım hakkımdan sen gelırsın ancak

ayyyy ben de oyle degıl mı ? elımdekı ımkanları, menulerı, calısma saatlerımı, spor olayımı herseyı kıyaslıyor oldum delı bırsey oldum cıktım.