- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.621
Sağol canım, bugün bir halsizlik var zaten. Dünden beri epey ödem de var, dün akşam yüzüğümü çıkaramadım hatta, epey uğraştırdı beni, sabah ta vardı şişlik, o yüzden kahvaltıyı maydanozlu yaptım. Hem bahar, hem regl öncesi dönem etkiliyor galiba.
Akşam sen mj attığında spordaydım, sonra sana mj attım ama görmedin galiba :44:
Bu arada dün sen de epey adım atmışsın, tebrik ederim canım, inşallah artarak devam eder
Bu akşam arkadaşa gideceğiz. Aslında hem bizim gideceğimiz, hem bize gelecekler var ama bir türlü fırsat bulamıyoruz. Bir de ara ara ya eşim, ya ben şehir dışına çıkıyoruz, o yüzden zor oluyor ayarlamak. Ama arada yapmak lazım, yoksa insanın evden çıkası gelmiyor valla
kahve guzelı goturmussun kahvelerı
yemegın uydurma ama guzel olmus. goruntusu olmasa da oyle dusundum. afıyet olsun. dun duygu da sen de dokturmussunuz anlasılan. mutlulugumuz, yemeklerımıze ve gunluk hayatımıza bıle yansıyor ısın en guzel tarafı bu. tum fabrıka benı konusuyormus kadın okumus, calısıyor evde peynır bıle yapmıs dıye. ben de pek bır gaza geldım ustelık bunu dıyen kısıler koyde oturan ınsanlar zaten bu ısın pırı ama onlar bıle yapmıyormus hazır oluyormus. esım pek gururlandı.zaten dun ekstra bır daha gurur olayı geldı dını sohbet grubunda, kıdem atlamıs bılgısınden ve duzenlı katılımından dolayı. sımdı yetkılı olmuslar haftada ıkı gun gıdecek. ben ıkı aksam ozgurum
kuruyemıslerıne kavusmussun yıne bakıyorumtatlı krızındendır bence canım, ya da son zamanlarda spora yuklendın enerjıye cok ıhtıyacın oluyor belkı bu da olabılır.
aktıvıte, yıkılmıs yıne. duygu ve sen costunuz valla, yakayalabılene ask olsun
haa canım ne dıyecektım karnıbahar tarıfın vardı ya, o kolaydaysa bana yazar mısın yenıden, ben kaybettım gunlerdır beklıyor benım dolapta karnıbahar. pısıreyım de bozulmadan yıyelım
hareketlerini arttırman güzel mesela dün 2.500 adım bugün2.500 geçmeye bak 2.555 bile olsa geçmeye bak,mesela mutfakdan bir şeymi getircen tepsiyle değil tek tek getir adımların çoğalır havalar 1 aya baharadöner saatler alındımı yürüyüşlerine tam anlamıyla başlarsın ogüne kadar günlük adımlarını çoğalt
hadi hanımlar su içelim yada bitki çay yada, su+ kahve
Canım karnıbahar, fırında olan tarifi soruyorsun galiba değil mi? Bir kurcalayayım tarifleri bakayım.
spora ara vermıstın sonra bırden yuklendın ardından da regl ıcın vucut kendını hazırlamaya gectı oyuzden boyle halsızlık olmustur bence.
hımmmm baya odem olmus. canım suya yuklen maydonoz yuklen. ohhhh cok guzel kahvaltı ıcın ıyı bır secenek olmus maydonoz.
eve kısa gırerken ve bahara gırerken vucut sısermıs dıyorlar. ben de bılmıyordum.
mesajı gec gordum canım, eve gec geldık, mesaımız oldu. hıc bakmadım telefona uzun zaman.
olacak olacak eskı o adımlara dogru ucacagım az kaldı
neslıcıgım bızım nerdeyse sıfır sosyallık vardı esımı ıtmekten resmen yorulup pes etmıstım ama bu yıl farkettım kı bunu kendım ıcın yapmalıyım ben dozunda yapıyorum zaten. cumartesı aksamı samımı olmadıgım hatta evıme hıc gelmemıs ve karı koca cok da sevmedıgım bır aıle telefon ettı mesela gelelım sıze dıye. ama ben almadım onları davete. arkadas calısıyorum evde oturmus sıkılmıs da fılızgıle gıdelım demıs esıne. ıkı tane cocugu var evım o gun yenı temızlenmıs. benım tatıl aksamım. sızınle nasıl ugrasayım. esım zaten o gun benden sonra cıktı ısten. o bahanesı oldu yalan soylemek zorunda kalmadım ama cok kızdım dusuncesızlıge. ben cumartesılerı 1e kadar fılm ızlerım ama ınan canım 10 bucukta falan yatıyorum cumartesı bıle artık. dıyorum ya cok yoruluyorum son zamanlarda. ılac ve baharın da etkısı gelıyor. ya neyse demem o ki, dozunda oldugu surece ve kafa dengı ınsanlar ıle oldugu surece calısıyor olsak da mısafır alma mısafırlıge gıtme ıyı oluyor. ınsanın havası degısıyor oyuzden bugun senın adına sevındım eglencelı olacaktır emınım.
evet canım fırında olan tarıfın.
dun guzel domatesler aldırdım pazardan. domates corbanı da yapacagım yarın
Bulamadım ben de tarifi, defterde olabilir Pomocum yaa, eşim giyinmem için baskı yapıyor, çıkmamız lazım, ben bulunca e-mail ile yollayayım sana olur mu?
ya çok iyi oluyorr bak kaç kişiye su içiriyorum böyle yalnız ben değil herkezden bekliyorum bunuDuygucum bu hatırlatma işi süper oldu vallaSuuuuuu hemen su içiyorum ben
canım ben burda yazmıyorum adımlarım az oldugu ıcın ama gunluk hesap yapıyorum ben adım konusunda tahmını. wc gıdıs gelıs mesafemı hesapladım, fabrıka ve ofıs arası mekanları. evden servıse gıdıs servısten eve vs. sadece sızınkılerın yanında cok kucuk oldugu ıcın gunluk yazma geregı duymuyorum. eskınden 10000 lerı gecerdım o rakamları gormeyınce yazmak mantıksız gelıyordu bu adımlarımı.
evet ben de evde tam bugday ekmegını aynı senın gıbı yapacagım. kofteyı senın tarıfınle hazırlıyorum yapıyorum, buzlugumda sut, peynır, ve halen sebzeler var oyuzden yapıp atamadım yoksa buzluk ısı cok mantıklı dedıgın gıbı. resmını beklıyorum canım
vayyyy blog demek harıkasın. ben de senden pasta tarıfı alacagım ıdeal bır kıloda olunca yapacagım. hıc denemedım denemek ve ardından yemek ıstıyorum
pomo kız biznerdiyse öğle yemeği yicez bunlar hala daha kalkmadııı tembel tenekeler
kızlar benım patron yok ama bazen patrondan beter olan kocam var malum
ben cıkıyorum hatunlar. calısmam lazım cok yaydımmmmm
guzel sohbetınız, paylastıgınız bılgıler ıcın tsk ederım
duygucugum msnım acık, konusabılırız musaıt olursan resım de yollarsın. bazı arkadaslar msn kullansaydı, ona son resımlerımı yollardım senı turbansız gormedıgım dıyordu kendılerı
neslıcıgım tarıf ıcın sımdıden tskler. emınım arkadaslar da cok sevecek ben cok sevıyorum gercekten.
ve dıger cıvcıvler hepınızı opuyorum
kızlar buarada ben pazartesı ıstanbuldan donecegım carsamba esımın dogum gunu. ne alsam ya ???? şu cok super fotograf makınaları var ya hep onlara ımrenım ama 1,5-2 mılyar en ıygunu.cok pahalı bırsey almama ızın vermez bılıyorum. gemı almıstım sevgılıler gununde cok begenmıstı. ne alsam kı bu kez ? aklımda bır de uygun bır saat fıkrı var kahve derılı begenıyordu. baska ne olabılır sızce ??
neslisim pomocumsize iyi çalışmalarrr canolarım, bende gideyim çamaşır asayım nohut yemeği yapcam düdüklüye atayımm onlarıdaa
topiğin diğer tembel güzelleri güzelim sohbeti kaçırdınızz sizlerde kendinize iyi bakın bolbol su içinnn
Teneke geldi hanimmmm tangir tungur oksuruk sesiyle :)))))Ben uyuyamadim 7 de kalktim burda oldugunuzu bilseydim erken girerdim.
Ayyy kizim okula gitti biraz once geri geldi midesi kotu olmus ogretmeni gondermis ana kiz hastane yolu gorundu bize aman kendinize iyi bakin allaha emanet olun hastanede sira beklerken girebilirim.
Yaaaa ben de msn mi kursam bilgisayaraTaşlar geldi oralardan, neyse birazdan işyerine gidince bakayım bir. Onun için hotmail adresi gerekiyordu, değil mi? Benim fi tarihinde vardı ama ben bile hatırlamıyorum adresimi, çoktan iptal olmuştur.
Hediye işini düşünelim canım, fotoğraf makinesi çoookkk pahalı bence. Biz de uzun zamandır istiyoruz ama alamadık henüz profesyonel makina :26: Saat güzel fikir, hele de zaten beğendiği bir şey varsa, daha rahat.
Teneke geldi hanimmmm tangir tungur oksuruk sesiyle :)))))Ben uyuyamadim 7 de kalktim burda oldugunuzu bilseydim erken girerdim.
Ayyy kizim okula gitti biraz once geri geldi midesi kotu olmus ogretmeni gondermis ana kiz hastane yolu gorundu bize aman kendinize iyi bakin allaha emanet olun hastanede sira beklerken girebilirim.
ya çok iyi oluyorr bak kaç kişiye su içiriyorum böyle yalnız ben değil herkezden bekliyorum bunu
su için hanımlar bak karışık hava dönemindeyiz cildimiz pul pul olmaması için zayıflamak içinsu içelim hem bedene hem cilde faydalıı
olurmu cnm dün 2.500attın sen bugün 2.600adımattım desen ben çok mtlu olcam ve seni öyle gaza getircemkisen diğergün 2.800 adımatcan öyle böyle bibaktın 5.bin adım hemde sıradan işlerini yaparak aslaçekinme kimsenin aktivitesiyle kıyaslama kendini herkez gücünüm yettiği kadar spor yapsınn burda önemli olan ne hareket öyle yada böyle harekett şöyle örnek vereyimdün ben 10 bin adım atmasaydım evde işyok bir şeyyok günlük mutfakmış lavaboymış 1.500 adım atcakmışımm burdaönemli olan günlük hareketlermiziçoğaltme bugün 10 bin adım atarmıyım bilmiyorumama 5 bin adım mutlaka atcam ,çünküböyle 10 binlik adımlar dışarda güzel oluyor, dün ben 15 adımlık alanda 7.5km yürüdüm yani 10 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?