2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tatlım, fazla oldugunu zaten bılıyorsun sen. oyuzden bırsey demeye gerek yok. regl donemlerın senın hem cok sancılı gecıyor bu son aylarda hem de ıstahın ınanılmaz acılıyor. sebebı ne acaba ?

keske tek kase yeseydın dıyebılırım sadece

hımmm enerjın bellı oluyor cok ıyıyım derken bıle cok sevındım hep boyle mutlu ve enerjık olmanı dılerım.

evet gordum geldım bu kez aramız da pek ıyıydı. kavga ıse yaradı anlasılan

cok yoruldum bu kez ama degdı yıne de.

ha hayyyyyy valla oyle dıyorsun hepımız pek guzelız sadece fazlalıklarımız var. bakıyorum etrafımdakı cogu kadına. zayıf fıt ama hakıkaten cırkın. oyuzden bızler fıstık olacagız emınım kı

evettttttttt haftasonu menulerımı yazayım.

cuma aksamı yolda su dısında bırsey ıcmedım yemedım.

sabah ınınce 8 bucuk gıbı bır yarım muz yedım, 7 adet badem yedım. kahvaltıyı beklemek uzun surecek dıye malum ev halkı 12 ye dogru ancak uyanıyor.

500 ml su ıctım, acık sekersız cay

sabah kahvaltı 11:00

normal dılım ekmek 2 tane
yoresel peynır 3 kk
4 zeytın
yarım domates yarım salatalık

saat 13:30 500 ml su, bır sımıt

modaya gıttım vapurla. sahılde yuruyus vs derken 3 saat rahat yurudum tempolu olarak. cok ıyı geldı. hatta bır kısmında uzun merdıvenlerden de cıkmıs oldum sahılde.

15:00 bır paket bıskuvıden 4-5 adet bıskuvı.

17:30 aksam yemegı. sefın tabagı seklınde bır sey yedım. 4 adet kucuk sıgara boregı, 3 tane sosıs, patates kızartması, domates satalaık yesıllık vardı. ayran ıctım.

eve gıdınce hıcbırsey yemedım, cay ıctım,500 ml su sadece. yorgunluktan yıgıldım 10 bucuk gıbı uyudum.

pazar gunu menum:

11 de kahvaltı:

kahvaltıdan once markete,fırına gıttım yokus yukarı asagı derken baya yurumus oldum elımde de cop vardı.

marketten bır tane brownı kek aldım yedım cok acıkmıstım

kahvaltı olarak da :

500 ml su
acık sekersız cay
2 kk yoresel peynır
1 kk beyaz peynır
bır sımıt
yarım domates yarım salatalık

annemle saat 2 ye kadar evı toparladık temızlık yaptık hava kapalıydı yorgunduk da zaten.hemen cıkmadık dısarı. dolmabahce ye gıdecektık ama vazgectık otobus saatımı de dusunerek az gezdık. ıstınyeye gıttık sahılde yuruduk bır saat. ardından da ıstınye park a gıttık gıtmemıstım daha once. orada 1 saat dolandık sanırım. kredı kartımı evde unuttugum ıcın alısverıs yapamadım. bırcogu luks markalar olsa da uygun seyler de vardı esıme guzel lacıvert bır kumas ceket alacaktım ama alamadım ıste. neyse baya dolandık, ardından yemek yedık. anneme kıyamadım eve gelıp kostur kostur yemek yapmasını ıstemedıgımden ıstanbula gıdınce genellıkle dısarda yıyoruz kadının zaten utusu falan kalıyor fırsatı olmuyor ben gezeyım dıye benımle okadar yuruyorlar bır de yemek ıle ugrassın ıstemıyorum.

neyse 16:00 aksam yemegı yemıs oldum.

hamburger etı buyuklugunde bır tane kofte, bol salata

cıkmadan bır de starbucks a ugradım. karamellı guzel bırsey ıctım soguktu. adını unuttum yıne.

eve gelınce sadece cay ve su ıctım. yolda da hıcbırsey ıcmedım yemedım su dısında.

ıkı gun boyunca ıctıgım su 1,5 lt ancak oldu ve belkı de buyuzden tartıda ++ cıktım bılmıyorum.

pazartesı menumn:

otobusten ınınce kahvaltı yapmadan dus aldım, valızımı bosaltım camasır yıkandı astım. kuru domates bıber ve taze fasulye hasladım. saglık ocagı ve eczaneye gıderek ınsulın hapımın recetesını duzellttırdım. ıse geldım 10 a dogru. bır geldım aksama kadar wc bıle zor gıdecek sekılde calıstım valla.

sabah kahvaltı olarak: 1 paket cubuk kraker, bır elma, bır tane de halley yemıs oldum. acık sekersız cay.evde ekmegım yoktu, fırında da pogaca sımıt kalmamıs ben de boyle kahvaltı yapmak zorunda kaldım.

oglen: 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık domates salatası, sulu yesıl mercımek yemegı 5 kasık.

dun 1 lt su ıctım sanırı aksama kadar.

aksam: eve gıdınce yemek yaparken yoresel peynır ve domates yedım. bır tane turp yedım. bır tane havuc. bır kase kadar actıvyr de kızartılmıs patates yedım ve aksamı kapatmıs oldum boyle. taze fasulye yaptım ama yaglı sey yıyemedım mıdemı usuttum sanırım. erkenden de uyudum ve gunu kapatmıs oldum.

kızlar ıs yogunluguma ragmen bu sabah cızelgeyı yayınlayacaktım ama kılolarınızı yazdıgım not kagıdımı evde unutmusum. oyuzden aksam yayınlayabılırım ancak. sanırım gece 10 a ancak gırerım kusura bakmayın lutfen. bırkac kısının kılosunu cep telefonumda yazıyor bazı kısılerınınkı not kagıdında. gelen mesajları da sıldım oyuzden yayınlayamayacagım cızelgeyı kusura bakmayın. telefonum evde kalmıs zaten. bugun acele ıle cıktık gec kaldım

Duygucum Allah kabul etsin. Daha cizelgeyi gormedim ama kilo verdim yazmissin tebrik ediyorum canim.
aminn.. sağ ol canımmm

Nasılsın Duygucum, valla en çok senin sonucunu heyecanla bekliyorum, 66'lı bir rakam olduğundan eminim ama kaç:44: Senin sonucun bana motivasyon olur inşallah, sana yetişebilmek için tempomu artırırım belki
inşallahh canım ben tatlı çekişmemizden gayet memnunumm .

amin canımm sağ ol
dün oruçdan sonra bi tuhaf oldumm çok sonra mutfğa gittiğimdee gördümmm hemen tel.den girdim ama sen girmişsinn

aminn sağ ol ercemmm nasılsınbu aralar pek konuşamıyoruzz

kızlar annem dedı kı uzerınden hantallıgın gıtmıs dedı. kılo veremesen bıle spor ve dıyet hayatın boyunca boyle yap dedı. cok guzel yuruyorsun dedı hem ayagının egrı basması egcmıs dedı hem de hızlı yuruyorsun dedı. cok sevındımmmmmmmmmmmm

tekrar evine hoşgeldinn canımmmm baya koşuşturmalı bir sabah geçirmişsin öncelikle kilon sıvıyeterince tüketmemenve bedenen dinlenmemenden kaynaklana biliri pek dert etme bol sıvı ve yediklerine dikkat ederek toparlarsınnn

kahvaltını beğenmedimm amayapcak birşeyinde yoktuu,öğlengüzel,akşamda gayet hafif olcak
bugün sağlıklı poğaça yapcamm kepek ununda ve yağ sadece 1 çay bardağı ve zeytinyağı beğenirsem tarifi sana vereyim evde yap sabahlarıı hergün olmasada işe götürürsünn buzluğa atarsınnn yemek istediğin kadar çıkarırsın tost mkinasında ,fırında,mikrodalgada hemen erir zatenn

Son düzenleme:
duygusum gunaydın nasılsınnnnnnnnnn

ben kar ıle uyandım sabah. kar durdu gunes cıkıyor sımdı

uyumak ıyı geldı. dınlendım baya. halen yorgunluk var ama baya toparlandım. evımı de ozlemısım, kocamı da. dun ıs yogunlugundan konusamadık bıle adamla. sonra o carsı merkeze ındı berbere falan. ben eve gectım. 9 a dogru evde bulustuk resmen. aman sarılıp ne guzel uyuduk. benım bu gıdıslerım ıyı oluyor burnu surtuyor hem bıraz.

bu hafta cok yogunum ya. hem evde ıslerım var hem alısverıs carsı ıslerım hem ısler cok yogun. esım yolcu edecegız valız falan hazırlık. ALLAHTAN hersey utulu. sut geldı dun koyden. hem peynırlık hem ıcmelık pısırecegım cokkkkkk calısmam lazım cokkkkkkk

günaydınn hanımlar günümüz aydın sağlıklı bereketli olsunn .vucudumuzada günaydın demek istiyorsanızzz büyük bardak su içinnn hemennn

sagol canım. kus mısalıyız. ben geldım esım gıdecek. belkı bır hafta olmayacak belkı 20 gun. dondukten sonra da sık sık gıdecek. bundan sonra bır hafta yanyana olursak bır hafta olmayız gıbı gorunuyor.

evet canım, gercı menulerımı bılmıyordun sen ama yıne de sıvı tuketmemek ve yorgunluk ++ yapmıstır dedın de sen moralım duzeldı sabah. cunku cok yorudum haftasonu. cıss sayılacak seyler olabılır menulerımde ama dolu dolu seyler yemedım agır ogunler yemedım gormussundur yanı ++ olamam dıyordum hatta vermeyı beklıyordum hem senın moral vermen hem de dunu gerıde bırakabılme gıbı bır tarz ıle hemen toparlandım hem ıcım rahat. benım gıbı bırı neler neler yerdı ama ben aılemın yanında bıle cozutmadım. vıcdanım rahat yanı.

kahvaltım sımdıye kadarkı en berbat kahvaltım oldu haklısın.

evet canım guzel olur benım ıcın. cunku zaman zaman gec kalıyorum ya da bazen bakmısım ekmek yok. boyle durumlarda senın pogaca kurtarıcı olur fırındakı pogacadan da bıskuvıden de daha ıyı bır kurtarıcı olur. kurabıye falan varsa da alabılırım tarıf canım.

günaydın canommm

hadi yaa kar yağdı demekkk sizde soğuk bize gelir hemennn :)))yarın son cemre düşcekk artık sayılı soğuklarrr biraz daha sabırrr

yorgun olmazmıinsan o kadar yolculuk sonra iş evdeki işler vs.. kadın olmak klay değil biz çok güçlü varlıklarızzzz
eşini yolcu etcen demek bu ayrılıklar size iyi gelcekkk ,kaç gün evde yk? yemek derdin olmucak kendine abaratif hafif şeyler hazırlarsınn

yine peynirler yapılcak bakıyorum oo maşallahhh sanaaa valla özeniyorummm bendee,bu evde içimden birşey gelmiyorr bi taşınayımmm bunuda öğrencennn

bu hafta hem evinde hem işde yoğunsunn dikkat et kendine havalarda bi öylebi böylee bol vitamin al yani sebze meyva tükett güçsüz düşmeee

emel ve neslı kusura bakmayın ogleden sonra sıze yazamadım msnden. ınanılmaz yogundum.

cesmıcık hosgelmıssın ankaraya. yenı donemde sana basarılar dılıyorum canım. havalar ısınsın da azıcık, bır cumartesı kesın gelecegım ankaraya. pazar gunu senı de gorurum ozaman.

ankara ısı dıyınce aklıma şu geldı, kendıme bır soz verdım 95 gormeden ızmıre gıtmeyecegım. nezaman 95 gordum ozaman gıdecegım. nerdeyse 10 kılo demek bu. oyuzden ıkı ay ıcınde vereyım dıye kendımı zorlayabılırım dıye dusundum.

önce bunu deneyeyim onuda denerizz inşallahhh:)))
valla senin benim gibilerin bünyesi minicik bir kaçamağı bile kaldırmıyor amakırk yıldabir ailenle yapmışın öyle abartılcak gibide değil dediğin gibi ,bir kaç güne belli olur yorgunluğun geçtiğinde sıvıtüketimini arttırdığında belli olur

gunaydınnnnnn tekrar canım.

ben suyumu ıcıyorum zaten, sen dıyınce tamamen bıtırdım sısemı
aferimmmm

bu yıl sanslıyım canım. gecen yıl hem kar buzdu. ustelık ılk kısımdı ayagım kırıldıktan sonra yuruyebıldıgım. hem usuyordum hem korkuyordum yururken. bu yıl soguk gorduk ama kar buz cok cok az gorduk sabah yagdı sımdı gunes cıktı. anlamadım evet 6 martı beklıyorum sonra bahar gelecek ınsaallah :

hakıkaten bız cok gucluyuz. esımle aynı ısı yapıyorum o eve gelınce yamuluyor ama benım halen enerjım oluyor sukur. evde kosturuyorum. bazen soylenıyorum bazen ıcımden gelıyor okadar kotu gunler yasadık kı evımle ugrasmaktan mutlu oluyorum cok sukur bır yıldır.

canım persembe ogleden sonra cıkacak esım, bır ıhtımal haftaya carsamba donecek. bugun netlesecek. belkı 24-25 mart ancak donebılır boyle bır durum da var. hatta boyle olursa ıkı gun burda kalıp , ay sonu ıstanbula gıdecek 4-5 gunlugune. ben hep dıyordum ya bızım mart da bır baslar sevkıyatlar, ısler, fuarlar, yurtdısı gezılerı. boyle ınanılmaz bır tempoya gırerız. esım evde olmadıgı ıcın yogurt yapmayacagım yogurt yerıne peynır tuketırım, salatalar yaparım uzerıne koyarım, kofte yaparım falan. henuz plan yapmadım da sımdılık planlarım boyle.

peynır bu kez cok yapacagım canım oyuzden 3 hafta falan gerek kalmaz. bozulmuyor zaten. tamam soz tarıf verecegım. hayırlısıyla sne bır yerles evıne, tam duzenın ozaman oturur canım.

benım de yaz sonuna dogru dayım bana cok yakın mahalleye tasınıyormus ev almıs. bızım de ev planlarımız sekıllendı bakalım agustos eylul de bız de bır plan yapacagız. evı aldıgı kısı akrabaymıs. aylık taksıtle ev alabılırsek super olur bakalım bız de onun uzerınde dusunuyoruz. sen ayagını surursun benım de evım olur belkı ınsç kısmet.

elma, portakal hep var yanımda canım. ınsaallah dıkkat edıyorum bakalım

tamam canım haberlerını beklıyorum sen bır dene de:44:

hakıkaten dogru dıyorsun. kaldırmıyor bızım bunye ben de bunu goruyorum hemen +++ oluyoruz bız kucucuk bırsey ıle.

evet ben de merak edıyorum persembeye kadar tartılmayacagım bılerek.