- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.141
Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 tane ceviz
- 1 simit
- yarım kk peynir
- 1 çk tereyağı
Öğle:
- 3 kaşık haşlanmış karnıbahar, üzerine yoğurt
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne koydurdum)
Akşam:
- 1 tabak patatesli, havuçlu et haşlama
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 3 tane ceviz
- 2 kase sütlaç
Kızlar sütlacı kendim yaptım, yarım yağlı sütle, az şekerle (1.5 lt süte yarım bardak şeker). Benim 2 kasenin kalorisi normal sütlaçta 1 taneye denk gelir muhtemelen. Yine de çok, biliyorum ama gerçekten kriz durumundayım
Bugün eşimin kontrolü vardı, sabah hastaneye birlikte gittik, sonra kahvaltı yapmaya gittik, öğlen de biraz uzaktaki lokantaya yürüdük, eve gelene kadar 5000 adımı geçmiştim, eve gelince hemen spora gittim, 1 saat koşu bandında tempolu yürüdüm (6 km), toplam adım sayım 14400 olduBugün çok yoruldum nedense, regl de sancılı geçiyor zaten, yürüyüşten sonra bacaklarım ağrıyor resmen.
teşekkür ederim pomocum çokkk iyiyim şükürler olsun .senide görmek çok güzel canım .ne güzel anacınığını gördün gezdin moral depoladın döndün evine
maşallahın var pek güzelsin canım ayol zaten aramızda çirkin hatun yokki
duygucum orucun kabul olsun ,
çesmide ankaraya dönmüş başarılar mimar hanımm
tosuncuk ta sınavlara girmiş kolay gelsin sanada başarılar
tartıda artıngörenler üzülmek yok yola devam gidicek bu kilolar eksi görenlere kocaman bi tebrik
aminn.. sağ ol canımmmDuygucum Allah kabul etsin. Daha cizelgeyi gormedim ama kilo verdim yazmissin tebrik ediyorum canim.
inşallahh canım ben tatlı çekişmemizden gayet memnunumm .Nasılsın Duygucum, valla en çok senin sonucunu heyecanla bekliyorum, 66'lı bir rakam olduğundan eminim ama kaç:44: Senin sonucun bana motivasyon olur inşallah, sana yetişebilmek için tempomu artırırım belki
amin canımm sağ olcanım olur mu kusura ya.ben 10dan once gıremem sanıyordum cunku hem ısyerınde ısler vardı hem dısarda esımle ıslerımız. ama erken geldık. bugun halledecegız ıslerımızı. yeme yaptıktan, yedıkten sonra gırdım ama tam bıraz cevapları yazmaya basladım elektrık gıttı. bu yıl sınır oluyorum azıcık yagmur olsa, aksamları elektrıkler kesılıyor şıp şıp yagan yagmur ıcın nıye kesıyorlarsa. neyse ıste bekleyecek durumum da yoktu malum yorgunluktan mahvoldum ben bu kez. gıtmeden once yogun hafta gecırdım ıstanbulda yuruyus. gıdıs gelıs kotu yolculuk. dınlenmeden dun cok yogun bır ıs gunu oldu zaten. oyuzden 9da uyudum sanırım.
ALLAH kabul etsın canım.
teşekkür ederim pomocum çokkk iyiyim şükürler olsun .senide görmek çok güzel canım .ne güzel anacınığını gördün gezdin moral depoladın döndün evine
maşallahın var pek güzelsin canım ayol zaten aramızda çirkin hatun yokki
duygucum orucun kabul olsun ,
çesmide ankaraya dönmüş başarılar mimar hanımm
tosuncuk ta sınavlara girmiş kolay gelsin sanada başarılar
tartıda artıngörenler üzülmek yok yola devam gidicek bu kilolar eksi görenlere kocaman bi tebrik
tekrar evine hoşgeldinn canımmmm baya koşuşturmalı bir sabah geçirmişsin öncelikle kilon sıvıyeterince tüketmemenve bedenen dinlenmemenden kaynaklana biliri pek dert etme bol sıvı ve yediklerine dikkat ederek toparlarsınnnpazartesı menumn:
otobusten ınınce kahvaltı yapmadan dus aldım, valızımı bosaltım camasır yıkandı astım. kuru domates bıber ve taze fasulye hasladım. saglık ocagı ve eczaneye gıderek ınsulın hapımın recetesını duzellttırdım. ıse geldım 10 a dogru. bır geldım aksama kadar wc bıle zor gıdecek sekılde calıstım valla.
sabah kahvaltı olarak: 1 paket cubuk kraker, bır elma, bır tane de halley yemıs oldum. acık sekersız cay.evde ekmegım yoktu, fırında da pogaca sımıt kalmamıs ben de boyle kahvaltı yapmak zorunda kaldım.
oglen: 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık domates salatası, sulu yesıl mercımek yemegı 5 kasık.
dun 1 lt su ıctım sanırı aksama kadar.
aksam: eve gıdınce yemek yaparken yoresel peynır ve domates yedım. bır tane turp yedım. bır tane havuc. bır kase kadar actıvyr de kızartılmıs patates yedım ve aksamı kapatmıs oldum boyle. taze fasulye yaptım ama yaglı sey yıyemedım mıdemı usuttum sanırım. erkenden de uyudum ve gunu kapatmıs oldum.
tekrar evine hoşgeldinn canımmmm boyu koşuşturmalı bir sabah geçirmişsin öncelikle kilon sıvıyeterince tüketmemenve bedenen dinlenmemenden kaynaklana biliri pek dert etme bol sıvı ve yediklerine dikkat ederek toparlarsınnn
kahvaltını beğenmedimm amayapcak birşeyinde yoktuu,öğlengüzel,akşamda gayet hafif olcak
bugün sağlıklı poğaça yapcamm kepek ununda ve yağ sadece 1 çay bardağı ve zeytinyağı beğenirsem tarifi sana vereyim evde yap sabahlarıı hergün olmasada işe götürürsünn buzluğa atarsınnn yemek istediğin kadar çıkarırsın tost mkinasında ,fırında,mikrodalgada hemen erir zatenn
günaydınn hanımlar günümüz aydın sağlıklı bereketli olsunn .vucudumuzada günaydın demek istiyorsanızzz büyük bardak su içinnn hemennn
duygusum gunaydın nasılsınnnnnnnnnn
ben kar ıle uyandım sabah. kar durdu gunes cıkıyor sımdı
uyumak ıyı geldı. dınlendım baya. halen yorgunluk var ama baya toparlandım. evımı de ozlemısım, kocamı da. dun ıs yogunlugundan konusamadık bıle adamla. sonra o carsı merkeze ındı berbere falan. ben eve gectım. 9 a dogru evde bulustuk resmen. aman sarılıp ne guzel uyuduk. benım bu gıdıslerım ıyı oluyor burnu surtuyor hem bıraz.
bu hafta cok yogunum ya. hem evde ıslerım var hem alısverıs carsı ıslerım hem ısler cok yogun. esım yolcu edecegız valız falan hazırlık. ALLAHTAN hersey utulu. sut geldı dun koyden. hem peynırlık hem ıcmelık pısırecegım cokkkkkk calısmam lazım cokkkkkkk
önce bunu deneyeyim onuda denerizz inşallahhh:)))sagol canım. kus mısalıyız. ben geldım esım gıdecek. belkı bır hafta olmayacak belkı 20 gun. dondukten sonra da sık sık gıdecek. bundan sonra bır hafta yanyana olursak bır hafta olmayız gıbı gorunuyor.
evet canım, gercı menulerımı bılmıyordun sen ama yıne de sıvı tuketmemek ve yorgunluk ++ yapmıstır dedın de sen moralım duzeldı sabah. cunku cok yorudum haftasonu. cıss sayılacak seyler olabılır menulerımde ama dolu dolu seyler yemedım agır ogunler yemedım gormussundur yanı ++ olamam dıyordum hatta vermeyı beklıyordum hem senın moral vermen hem de dunu gerıde bırakabılme gıbı bır tarz ıle hemen toparlandım hem ıcım rahat. benım gıbı bırı neler neler yerdı ama ben aılemın yanında bıle cozutmadım. vıcdanım rahat yanı.
kahvaltım sımdıye kadarkı en berbat kahvaltım oldu haklısın.
evet canım guzel olur benım ıcın. cunku zaman zaman gec kalıyorum ya da bazen bakmısım ekmek yok. boyle durumlarda senın pogaca kurtarıcı olur fırındakı pogacadan da bıskuvıden de daha ıyı bır kurtarıcı olur. kurabıye falan varsa da alabılırım tarıf canım.
aferimmmmgunaydınnnnnn tekrar canım.
ben suyumu ıcıyorum zaten, sen dıyınce tamamen bıtırdım sısemı
günaydın canommm
hadi yaa kar yağdı demekkk sizde soğuk bize gelir hemennn :)))yarın son cemre düşcekk artık sayılı soğuklarrr biraz daha sabırrr
yorgun olmazmıinsan o kadar yolculuk sonra iş evdeki işler vs.. kadın olmak klay değil biz çok güçlü varlıklarızzzz
eşini yolcu etcen demek bu ayrılıklar size iyi gelcekkk ,kaç gün evde yk? yemek derdin olmucak kendine abaratif hafif şeyler hazırlarsınn
yine peynirler yapılcak bakıyorum oo maşallahhh sanaaa valla özeniyorummm bendee,bu evde içimden birşey gelmiyorr bi taşınayımmm bunuda öğrencennn
bu hafta hem evinde hem işde yoğunsunn dikkat et kendine havalarda bi öylebi böylee bol vitamin al yani sebze meyva tükett güçsüz düşmeee
gideyim aç karnımı doyurayımmmm..
önce bunu deneyeyim onuda denerizz inşallahhh:)))
valla senin benim gibilerin bünyesi minicik bir kaçamağı bile kaldırmıyor amakırk yıldabir ailenle yapmışın öyle abartılcak gibide değil dediğin gibi ,bir kaç güne belli olur yorgunluğun geçtiğinde sıvıtüketimini arttırdığında belli olur
aferimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?