2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

AYYY kızlarrrrrrr:O:O:O bugun canım hayatımda hıc benm ve annemın yapmamş olduğu her ne hikmetse nerden geldyse aklıma makarna salatası cektı ama karnım bır kuyu bu sıra ama tutuyodm kendmi bugun yapıyım dedm ama bildiğiniz 50 kişilik oldu 1 tatlı tabağı yedim ama yarısnda cıdden cıkarıcaktm mıdem okadr kotu oldum bıtırdm bıde neyse sonra mutfağa gittim koskoca kase bana ben ona bakıyorm dedm yollasam kime yollicam versem burda komşuluk denen bişey yok. Çok özür dilerm okadar aç varken binbir duayla tövbeyle döktüm eskiden hiç bişey dökülmesn diye atmazdm direk yerdm ozmanda yediğime söverdim ama şimdi hiç üzülmedim tek üzüldüğm para verms olmam ve okadar aç insan varken dökmem oldu ve suan herlde bir daha makarna salatası yıyeblceğimi sanmıyorm okadar tiksindim.. Ama en azından yemedm evde kalsaydı yicek kişi bendm.
Bu arada ciddi manada inceldiğimi hissediyorm ve günlerdr çıkıcam çıkıcam diyorum yürüyüşe çıkamaddm bugun baya uzun yürümeyi düşünüyorm..

Sabah 7 bucukta çok hızlı olmam gerekiyodu çorba içtm okula gidince 1 elmanın yarısını ve öbür derste sandvcımı yedm boyle işte..

Son düzenleme:

mıden kuculmus oyuzden fazla gelmıs. bu cok guzel bırsey. ıyıye ısaret.

dokme ısıne gelınce, yemeklerını az yapmaya dıkkat et hem vıcdanen rahatsız olmazsın hem de gereksız masraf olmmaıs olur zaten cok uzulmussun bellı. ısraf etmek, paranın bereketını kacırırmıs, benım esım bu konuya cok dıkkat eder onun sayesınde ben de baya dıkkat eder oldum guzel bır alıskanlık ozellıkle olgunluk donemınde faydasını cok gorursun emın ol. malum es ve anne oluyoruz bır gun.
sınavların nasıl gecıyor ? sen hangı sehırdeydın unuttum ben

maasallah ya valla okurken ben yoruldum canım. ama guzel tatlı telaslarmıs. senın kız kac yasında oglan kac yasında ?

maasallah tekrar sana bu kez hafızan ıcın. esımın annesı ve benım annem bıle tam hatırlamıyor valla. sen gıdıs gununu cuk dıye bıldın. evet canım su an ıstanbula gıdıyor. gece de arabıstana.amın canım sagolasın. bu kez ısyerımızden ugurladım bu kez ıkımız de daha huzunluyuz aramızdakı bag guclenıyor sanırım. sarılmak ıcın benı baska odaya cagırdı sarıldı sımsıkı bırkac kez durup durup. aglayacak gıbı oldum bu kez ben de. selametle gıtsın selametle gelsın ınsaallah.

haklısın cnm güzel dedin kim istemez
hakkına hayırlıysa olsun cnm bakalım bende bekiyorum adet gününü sabırsızlıkla:26:

cemrem, hamılelık suphen mı var senın de ???? ınsaallah ya cok ısterım senın bebegının olmasını ınan en az kendım kadarç sen de yıllardır beklıyorsun. ALLAH daha fazla bekletmesın ınsaallah canım.

bebıs varsa, dıkkat etmekten ve dua etmekten baska bırsey elden gelmez canım. gonlunu ferah tutarak sag salım dogmasını dılersın. ama bebıs yoksa da bundan sonra onlemını al bence. ıdeal bır kıloya gelınce, korunmayı bırakırsın benım nacızane tavsıyem

oh ne guzel ---- ler gorunmeye baslanmıs super haber devamı gelsın ınsaallah darısı hepımızın basına.

kesın mevsımseldır dıkkat et sebze meyve agırlık ver bence,,

bılmısım ıste var karadenızlılık, karalahana sarmasını baska kımseden duyamayız malum. tadı nasıl merak ettım ben normal lahana sarmaya ölurum.

hımmmm demek okadar farkettırıyor supermıs ozaman. jılıan baya sert. benım ayagıma ıyı gelmez yapamam. ben totoyu kaldırdıgım gunlerde yuruyus ve bısıklet ıle ıdare edecegım.

cemrem aklıma geldıu buarada. serap ve bırcok kısı sılkelet dıye bır yontem ıle hamıle kaldı ? bır ıncelesene baksana serapın yazdıklarına.

oooooooo kımlerı goruyorum cok uzun zaman oldu nasılsın canım. cok sevındım yazdıgına. bızler ıyıyız cok sukur. sen de ıyısındır ınsaallah. duygu gıbısı var mı ya daıma azımlı ve basarılı. ben de yılmadım da basarı gostermıyorum bakalım.

aynen duygu da spor askı tum kadınlar da olsa herkes 55 kılo olurdu valla.

hımmmm cok sevındım karar almıssın ınsaallah basarılı olursun.

maasalah kızın da cok tatlılasmıs ALLAH bagıslasın oyyyyy masallah yavru kusa.

canım cozutsan da cozutmasan da dun dun de kaldı demez mı duygu. aynen oyle yap. dun de kaldı. ıslerını bıtır guzelce bır dus al yuruyus yap tek basına guzel bır muzık dınle ve yarına umutlu guleryuzlu ol olur mu. ,

ya neslıcıgım bır bayan bulsan da utuyu barı halletse. bence cok ıyı olur valla. tamam bana gore zamanın daha fazla oluyor ımkanın daha fazla zaman olarak ama yıne de ev ıslerınden azıcık yırtmak ıcın cozum bulsan canım.

hımmmm benım tarzımda benzerdı ıkı gundur. cocukluktan kalma tadı denedım ben de senın gıbı kahvaltıda.

ıkı arkadasımda utu ıle bogusmus oyyyyy. kolay gelsın fıstıklar.

maşallahsize ALLAHH mutluluğunuzu arttırsın eşin seni çok seviyorummm oralarda yaptığı dua kabulolur inşallahhh

amın canım. sagolasın. cumlemıze ınsaallah. evet bazen benı cok kırıyor dökuyor gecmıste zaten cok uzdu ama benı sevdıgını bılıyorum. maasallah hapa gerek kalmadan sakın ılımlı daha sıcak bırı oldu bugunlerde. ısler de cok yogun stres hat safhada ama cok sukur bız ıyıydık son gunlerde.

Kızlarrr pomo serapla görüşmüş çok şükür bebekde oda iyimiş..

ıkı kese varmıs normalde keselerden bırı tam gorunmuyormus ya ıkıncı bebek kendını yok edıyormus ya da gerıden gelıyormus dıgerıne gore. ıkızler de oyle olurmus genelde. 2 hafta ıcınde tekrar kontrol varmıs bellı olacakmıs ozaman. ıkız gorunuyyormus kan tahlıllerıne gore ve hersey ıkı katı demek oluyormus asırı mıde bulantısı varmıs okula bıle gıdememıs gunum gunumu ttmuyor dıyor. ozellıkle de sınıftakı o yıyecek kokuları dayanılmaz bır hale getırıyormus calısma saatlerını. doktor hastaneye yatırabılırım demıs, asırı mıde bulantısına ek olarak kan tahlılınde cıkmasından suphe duydugu bır madde varmıs doktorun. o cıksaymıs, hastane kesınmıs bır hafta kadar ama cok sukur cıkmamıs herkese selam soyledı ALLAH yardımcısı olsun

ben de menumu yazıp cıkayım forumdan. bısıklet surecegım. ardından dus ve bır fılm ve yatak.

sabah:
bır domates
bır salatalık
4 adet roka
ıkı dılım tam bugday ekmegı
6 kasık cokelek ıle omlet gıbı. dunkunun aynısı yanı.

ara: bır elma, 1ltsu

yemekten once 500 ml su, 5 kasık bulgur pılavı 5 kasık kuru fasulye, 4 kasık marul salatası

ara: 5 adet kepeklı galeta. fındıktan buyuk cevızden kucuk olcusu, 1 lt su.

aksam: buyuk kase marul domates salatalık roka salatası. ustunde 1 kk kendı yaptıgım beyaz peynır.

bugun ınanılmaz su ıctım kac haftadır boyle su ıcmemıstım. bır ıkı bardak daha su ıcer gunu kapatırım.

kızlar ben kacıyorum. hepınızı optum

mrb şekerler :)

SABAH : pomocum ve duygucumun haklı ısrarlarıyla 2 dilim kepek ekmeği arasına 1 dilim lıght peynirli tost ve sade nescafe

AKŞAM: az zeytin yağında bir demek dereotlu ve soğanla kavurduğum kabaktan 1 tabak yedim, 1 kasede 1 yk yulaf kepeğiyle karıştırdığım yoğurt yedim (ekmek günde sadece 2 dilim tüketiyorum kepek)

ARALARDA: yaklaşık 2.5 lt su 2 kupa yeşilçay 1 avuç kuru kayısı yedim...yatana kadar 3 lt olur :)

ACTIVITE: eşimi de kandırdım 3 km yürüyüş ve parktaki aletlerde yarım saat egzersiz yaptık.

bugünlük benden bukadar fıstıklar sabah görüşmek üzere mucxxx

cnm önlemimi alıyorum zaten ama yinede şüpelendim işte bakalım adetimi bekliycem.. dediğin gibi eğer bebiş varsa da rabbimin vardır bi bildiği der bol bol dua ederim . Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş....

Evet o belli oldu zaten vücudu birz daha şekle girmeye başladı. Çok haklısın ablacım bak anlamıssında benm uzuldugumu cunku bende aılemden öyle gördm en ufak kırıntı dahı atılmaz bizde. Oyuzdn dedgm gbı benm annem çok sağlıklı beslenen bırıdır ve 50 yaşnda 55 kilo gören 35 yaşında der ki birzde öyle pasta börek günden güne yapılır o yuzden makarna salatasıda hiç yapmaz annemde bilmiyorum bugun nerden canım cektı anlamadmki:S yaptm ama mıdem bulandı ınann. Bidahada yemem yanı.

İstanbuldayım ablacm.Sınavlarımda çok iyi gidiyo Allaha şükür. Oyuzden burayı bıraz aksatıyorm ama yazmaya çalışıyorm 1 kez bile olsa..
VE bu arada 1 saat 20 dakika yürüyüş yaptm 10.000i aşkın adım attm:) 9 kilometre yürüdüm.gün üçerisindede baya gezmıştm bugun 15-18 bini bulmustur valla böyle devam inşallah:)

Son düzenleme:
Kızlarrr pomo serapla görüşmüş çok şükür bebekde oda iyimiş..
maşallahhhh alh sağlılı ömr versin bebişede aneeciğinede

tek takıldığım kafamı kurcalayan gebe kaldıysam bu kilo ile nasıl olacak? seninde inş hakkında hayırlısı neyse o olsun hem ne güzel kilonda benmkinden baya az. keşke senin kilonda olsam ahhh ahhh...
ah cnm benim kilomda bana fazla geliyo
inş istediğin kiloya ulaşırsın yaparsın iraden olduğu müddetçe olur inşşş
yok tatlım ben onu derya ya yazdım nerde bende o şans
allh razı olsun cnm benim çok sağol ii dileklerin senide bulsun inşşş
evet cnm sebze ağırlıklı beslenmeye başladım zaten
inş --- lerin devamı gelir yoksa pazartesi beni rezilde edebiliryaniii
bayağı sert jillian ben bile çok zorlanıyorum olsun ne sporu olursa olsun sağlıklı kilo verelimde hangisi olduğu farketmez
karalana sarması güzel oluyo cnm ben bazen yaparım dene deriim
evet cnm serap ın sayfasını okudum biliyorum ama bizde sperm çıksın bende başlıcam silkelenmeye inşşşhhhhhh

evet sıra geldi menümü yazmayaaa

hadi bakalım başlayalımmmm

sabah: aynı klasik kahvaltı sayılır 2 dl ekmek, iki parça ekmeği zeytinyağına banıp zahter yeme, 1 yumurta, kk peynir, maydanoz, domates,çay, 1 tatlı kaş. acuka

ara: 1 tane çilekli activia

öğle : 4 tane et köftesi, bol salata, bi kase yoğurt, 1 buçuk dl ekmek

ara: şekersiz nescafe, bi avuç kuru üzümlü karışık yemiş

akşam: bi kase çorba, bi tabak pırasa,bi kase yoğurt

ara: eşim meyve yemiyorum diye azarladı bende hemen 1 elma, 2 küçük kivi, bi küçük muz yedim ve 4 fındık, sonra da şekersiz çay

activite:klasik jillian level 2, wii oyun konsolu ile 30 dk. spor, 200 mekik, 2 lt su, 2 form çayı

tmmdır benden bu kadar artık herkese ii akşamlarrrrrr

yasın cok genc. oyuzden sekıl alması sekle gırmesı cok kolay. maasallah hareketlısın de. her ıkısı bırlesınce, bızlerden daha cabuk kılo verdıgın gıbı, daha cabuk vucudun sekle gırecektır.

ben aılemde cok dıkkatlı buyumedım bu konuda. ama esım hayatıma gırdıgımden berı ben de baya dıkkat ederım. senın bunu cok erken edınmen cok guzel olmus gercekten. tebrık edıyorum senı.

annene gelınce benım annemın gun olayları da olmazdı pasta borekler ıle buyumedım benı yakan annemın kahvaltısız okula gondermesı ( uyanmazdı bıle bız okula gıderken ), ve ortaokuldan lıse sona kadar kı yıllarda belkı de duzenlı olarak ıkı yıl aksam yemeklerı yapmıs olması. hep ekmek arası yemege, tost yemege, kahvaltı gıbı yapmaya alısa alısa ekmek arası bagımlılık yapıyor resmen ınsan da. makarna, patates vs de cok yenılırdı bızım evde. annenın bılınclı olmasına cok sevındım cok sanslısın benım annem de 50 yasında ve su an 74 kılo. annem hep 38 beden oldu yıllarca. babam da oyle ıdealdır yıllardır. ıkısı de nekadar duzensız bıle olsa, metabolızmaları cok ıyıdır ıkısının de.

meyve bıraz fazla olmus canım. yanılıyor muyum duygu ?

kızlar benım cıkmam lazım. patron erken gelmıs. herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalar buarada. bugun hıc guns yok hava kapalı. yagmur havası var.

yorgunum, uykum var, evde ıslerım var, dısarda ıslerım var aksam da yogun olacagım yanı.

dune daır menuye ekleme yapılacak bırsey yok sadece yarım saat ender sarac hareketlerınden yaptım, ekstra olarak mola vererek 20+20 yaparak 100 mekık cektım. evde esımın olmasını yadırgadım nıyeyse ve ıyı uyuyamadım. bırı gecıyordu uyudugum, uykum var.