- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.321
AYYY kızlarrrrrrr:O:O:O bugun canım hayatımda hıc benm ve annemın yapmamş olduğu her ne hikmetse nerden geldyse aklıma makarna salatası cektı ama karnım bır kuyu bu sıra ama tutuyodm kendmi bugun yapıyım dedm ama bildiğiniz 50 kişilik oldu 1 tatlı tabağı yedim ama yarısnda cıdden cıkarıcaktm mıdem okadr kotu oldum bıtırdm bıde neyse sonra mutfağa gittim koskoca kase bana ben ona bakıyorm dedm yollasam kime yollicam versem burda komşuluk denen bişey yok. Çok özür dilerm okadar aç varken binbir duayla tövbeyle döktüm eskiden hiç bişey dökülmesn diye atmazdm direk yerdm ozmanda yediğime söverdim ama şimdi hiç üzülmedim tek üzüldüğm para verms olmam ve okadar aç insan varken dökmem oldu ve suan herlde bir daha makarna salatası yıyeblceğimi sanmıyorm okadar tiksindim.. Ama en azından yemedm evde kalsaydı yicek kişi bendm.
Bu arada ciddi manada inceldiğimi hissediyorm ve günlerdr çıkıcam çıkıcam diyorum yürüyüşe çıkamaddm bugun baya uzun yürümeyi düşünüyorm..
Sabah 7 bucukta çok hızlı olmam gerekiyodu çorba içtm okula gidince 1 elmanın yarısını ve öbür derste sandvcımı yedm boyle işte..
Evet canim bende sık giremiyorum kizim veli toplantisi komsu gezmesi derken dunde eltim ve kayinvalidem vardi yemekli misafirim oyle kosusturmaca gidiyor cumartesi de yemege misafirim gelecek onun alisverisi temizligi ayy yazarken yoruldum inan. Sende ne var neyok esin bugun gidecekti sanirim allah kavusturaun canim.
haklısın cnm güzel dedin kim istemez
hakkına hayırlıysa olsun cnm bakalım bende bekiyorum adet gününü sabırsızlıkla:26:
saol cnm bebiş istenmez mi tabiki istiyorum ama bu kilodan kurtulmam lazım önce. ama kaldıysamda takdir allahtan yapacak bişi yok rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin. verirsede vardır bi bildiği. bakalm adet günümü bekliyrm...
slm kızlarrr bu sabah dayanamadım tartıya çıktım az az -- gördüm sevindim
bu hafta inş hepimiz bol bol kilo vermiş olarak yazarızzz
mutlu günler herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnmne güzel 1 kilo gitmiş darısı daha çok kilolara olsun
belli olmaz heee kız ayy bi bebiş dah mı geliyo bu topiğe ne güzel eğer istiyorsan inş vardır diyim cnm
hakkına hayırlısı olsun
galiba pomocum halsizlik hiçç geçmedi gecede şimdi bile yorgunum valla
yokk kız eşim ordulu ben gaziatepliyim
dün kayv. deydim o yapmış ama severim genede kendimi frenledim çok yememeğe çalıştım
evet jillian çok etkili 30 gün sonunda bayağı fark oluyomuş bende denemek istedim
hakikaten ilk 10 günde belden 5 basenden 3 göğüsten 3 cm inceldim çok hoşuma gitti dedim devam bu yola
cnm bu olmadııı kahvaltızız güne başlanmaz
tabii bazen mecbur kalındığı zmanlar hariç hadi kahvaltını yap zinde ollll
Selam kızlar buraya yazmadan geçemedim.Pomocum ve duygucum nasılsınız ? Sizi tebrik ediyorum hala diyete devam duygu fitsin şekerim fittt keşke hep diyorum sende spor aşkı bendede olaydı iyiydi :)))
Ben bu haftaya karar alarak başladım kilomu takiop edeceğim verebilirsemde fena olmaz hani..
Kış sezonunu atlattık koşturmacalar iş yoğunluğu azaldı artık..Kafamda rahat..
Burda göremedim dige ryol arkadaşlarım nerelerde haber varmı herkes iyidir inşallah..
Sağol canım arkadaşım, haklısın, insan ne çabuk unutuyor değil mi, doğru ya geçen hafta ben cozutmuştum ama insan çabuk sonuç görmek istiyor işte. Bugün işlerimiz benzer, bolca çamaşır katlayıp, ütü yapacağız gibi görünüyor:) Bu kahvaltıyı çocukken annem bazen öğle yemeği olarak yapardı bize. Tabi orjinalinde yoğurdun üzerine tereyağı eritilip içine pul biber atılırdı ve öyle yenirdi, ben onu yapmadım
GÜNAYDINNCANIM ÖNCELİKLE TARTIDA 1GÜNDE Bİ DEĞİŞİLİK BEKLEMEE GEÇENHAFTAYI DÜŞÜN DEYİM YERİNDEYSE ÇATLAYASAYA kADAR YİYORDUN Sabah gevrekler börekler öğlen lahmacunlar,akşam atıştırmalıklar senin vucud sağlıklı beslenmeyi görünce şuan tutuyor ayrıca hapa başladınn buda etgenn lütfen moral bozma moralda bedenimize düşman unutmaaa.
benimde bir sürü çamaşır var katlancak ütümde var bugün bunlarıı halletsem iyi olcakk
kahvaltın şahanee afiyet olsunn canımm moral bozmak yokk işlerini erken hallet biraz açık havada yürü iyi gelcekk
maşallahsize ALLAHH mutluluğunuzu arttırsın eşin seni çok seviyorummm oralarda yaptığı dua kabulolur inşallahhh
Kızlarrr pomo serapla görüşmüş çok şükür bebekde oda iyimiş..
bebıs varsa, dıkkat etmekten ve dua etmekten baska bırsey elden gelmez canım. gonlunu ferah tutarak sag salım dogmasını dılersın. ama bebıs yoksa da bundan sonra onlemını al bence. ıdeal bır kıloya gelınce, korunmayı bırakırsın benım nacızane tavsıyem
mıden kuculmus oyuzden fazla gelmıs. bu cok guzel bırsey. ıyıye ısaret.
dokme ısıne gelınce, yemeklerını az yapmaya dıkkat et hem vıcdanen rahatsız olmazsın hem de gereksız masraf olmmaıs olur zaten cok uzulmussun bellı. ısraf etmek, paranın bereketını kacırırmıs, benım esım bu konuya cok dıkkat eder onun sayesınde ben de baya dıkkat eder oldum guzel bır alıskanlık ozellıkle olgunluk donemınde faydasını cok gorursun emın ol. malum es ve anne oluyoruz bır gun.
sınavların nasıl gecıyor ? sen hangı sehırdeydın unuttum ben
maşallahhhh alh sağlılı ömr versin bebişede aneeciğinedeKızlarrr pomo serapla görüşmüş çok şükür bebekde oda iyimiş..
ah cnm benim kilomda bana fazla geliyotek takıldığım kafamı kurcalayan gebe kaldıysam bu kilo ile nasıl olacak? seninde inş hakkında hayırlısı neyse o olsun hem ne güzel kilonda benmkinden baya az. keşke senin kilonda olsam ahhh ahhh...
yok tatlım ben onu derya ya yazdım nerde bende o şanscemrem, hamılelık suphen mı var senın de ???? ınsaallah ya cok ısterım senın bebegının olmasını ınan en az kendım kadarç sen de yıllardır beklıyorsun. ALLAH daha fazla bekletmesın ınsaallah canım.
evet cnm sebze ağırlıklı beslenmeye başladım zatenoh ne guzel ---- ler gorunmeye baslanmıs super haber devamı gelsın ınsaallah darısı hepımızın basına.
kesın mevsımseldır dıkkat et sebze meyve agırlık ver bence,,
bılmısım ıste var karadenızlılık, karalahana sarmasını baska kımseden duyamayız malum. tadı nasıl merak ettım ben normal lahana sarmaya ölurum.
hımmmm demek okadar farkettırıyor supermıs ozaman. jılıan baya sert. benım ayagıma ıyı gelmez yapamam. ben totoyu kaldırdıgım gunlerde yuruyus ve bısıklet ıle ıdare edecegım.
cemrem aklıma geldıu buarada. serap ve bırcok kısı sılkelet dıye bır yontem ıle hamıle kaldı ? bır ıncelesene baksana serapın yazdıklarına.
Evet o belli oldu zaten vücudu birz daha şekle girmeye başladı. Çok haklısın ablacım bak anlamıssında benm uzuldugumu cunku bende aılemden öyle gördm en ufak kırıntı dahı atılmaz bizde. Oyuzdn dedgm gbı benm annem çok sağlıklı beslenen bırıdır ve 50 yaşnda 55 kilo gören 35 yaşında der ki birzde öyle pasta börek günden güne yapılır o yuzden makarna salatasıda hiç yapmaz annemde bilmiyorum bugun nerden canım cektı anlamadmki:S yaptm ama mıdem bulandı ınann. Bidahada yemem yanı.
İstanbuldayım ablacm.Sınavlarımda çok iyi gidiyo Allaha şükür. Oyuzden burayı bıraz aksatıyorm ama yazmaya çalışıyorm 1 kez bile olsa..
VE bu arada 1 saat 20 dakika yürüyüş yaptm 10.000i aşkın adım attm:) 9 kilometre yürüdüm.gün üçerisindede baya gezmıştm bugun 15-18 bini bulmustur valla böyle devam inşallah:)
evet sıra geldi menümü yazmayaaa
hadi bakalım başlayalımmmm
sabah: aynı klasik kahvaltı sayılır 2 dl ekmek, iki parça ekmeği zeytinyağına banıp zahter yeme, 1 yumurta, kk peynir, maydanoz, domates,çay, 1 tatlı kaş. acuka
ara: 1 tane çilekli activia
öğle : 4 tane et köftesi, bol salata, bi kase yoğurt, 1 buçuk dl ekmek
ara: şekersiz nescafe, bi avuç kuru üzümlü karışık yemiş
akşam: bi kase çorba, bi tabak pırasa,bi kase yoğurt
ara: eşim meyve yemiyorum diye azarladıbende hemen 1 elma, 2 küçük kivi, bi küçük muz yedim ve 4 fındık, sonra da şekersiz çay
activite:klasik jillian level 2, wii oyun konsolu ile 30 dk. spor, 200 mekik, 2 lt su, 2 form çayı
tmmdır benden bu kadar artık herkese ii akşamlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?